Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

χαχαχα τα εχουν αυτα οι πεθερες.Εγω τη δικια μου την εχω δει νομιζω τρεις φορες.

Δεν εχεις καταλαβει ακομα τι ζωδιο ειμαι;;Σκορπιος.

εισαι πολυ τυχερη.... ετσι μακρια και αγαπημενοι.... και εσεις ειστε πολυυυυυυ μακριααααα..... οσο πιο μακρια τοσο πιο καλα....

δεν σε καταλαβα για Σκορπιο.... αλλα για γηινο ναι...

Ουτε στο underworld να ειμασταν χαχαχα

αντε ντε... και απορω λιγο και με αυτον τον Τσιλυ Μπιλυ που ακουω τα κοριτσια οτι ειναι καλος... πως δεχεται τετοια πραγματα..... αν και τωρα που το συνδυαζω οταν τον ειδα στην Μενεγακη και με τα αντιπατρικα εχει καποια συσχετιση.... το ματι γυαλιζε τρομαχτικα:shock:

εισαι πολυ τυχερη.... ετσι μακρια και αγαπημενοι.... και εσεις ειστε πολυυυυυυ μακριααααα..... οσο πιο μακρια τοσο πιο καλα....

δεν σε καταλαβα για Σκορπιο.... αλλα για γηινο ναι...

Γηινο ειναι ρε συ;;Εχω χρονια να ασχοληθω και δεν θυμαμαι.Δεν ειναι του νερου;;Καλ που δεν με εκανες για εξωγηινο παντως χιχιχιχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γηινο ειναι ρε συ;;Εχω χρονια να ασχοληθω και δεν θυμαμαι.Δεν ειναι του νερου;;Καλ που δεν με εκανες για εξωγηινο παντως χιχιχιχ

λαθος... του νερου ειναι απλα ειναι στο σταθερο αξονα... γι αυτο μπερδευτηκα... ο αντρας σου τί ειναι;;

Διαφημίσεις

αντε ντε... και απορω λιγο και με αυτον τον Τσιλυ Μπιλυ που ακουω τα κοριτσια οτι ειναι καλος... πως δεχεται τετοια πραγματα..... αν και τωρα που το συνδυαζω οταν τον ειδα στην Μενεγακη και με τα αντιπατρικα εχει καποια συσχετιση.... το ματι γυαλιζε τρομαχτικα:shock:

Δεν ξερω ποιος ειναι ο Τσιλης Μπιλης χαχα το εκανα πιο ελληνικοΕχω χασει τα συνθηματικα σας.Παντως στη συζητηση αυτη που ειχα κανει με το γυναικολογο που ρωτησα μου ειπε οτι δυο γιατροι το εχουν λανσαρει αυτο στην Ελλαδα.Ποιοι δεν ξερω δεν με ενοιαζε να μαθω και φυσικα μετα κολλησαν κι αλλοι κυριως αιματολογοι ανοσολογοι κλπ

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν ξερω ποιος ειναι ο Τσιλης Μπιλης χαχα το εκανα πιο ελληνικοΕχω χασει τα συνθηματικα σας.Παντως στη συζητηση αυτη που ειχα κανει με το γυναικολογο που ρωτησα μου ειπε οτι δυο γιατροι το εχουν λανσαρει αυτο στην Ελλαδα.Ποιοι δεν ξερω δεν με ενοιαζε να μαθω και φυσικα μετα κολλησαν κι αλλοι κυριως αιματολογοι ανοσολογοι κλπ

ειναι ανοσολογος Τσιλιβακος λεγεται... ισως να ειναι 1 απο τους 2... αυτος ξερω οτι εχει λανσαρει την εξεταση για χλαμυδια με το αιμα περιοδου...

λαθος... του νερου ειναι απλα ειναι στο σταθερο αξονα... γι αυτο μπερδευτηκα... ο αντρας σου τί ειναι;;

Δεν ειμαστε παντρεμενοι Νασταζια.Καρκινος ειναι.

Καλα ε.Εβαλα ενα απολεπιστικο που εχει ενα κιτρινοπορτοκαλι χρωμα και μου λεει ο φιλος μου μουσταρδα εβαλες;χαχαχχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν ειμαστε παντρεμενοι Νασταζια.Καρκινος ειναι.

Καλα ε.Εβαλα ενα απολεπιστικο που εχει ενα κιτρινοπορτοκαλι χρωμα και μου λεει ο φιλος μου μουσταρδα εβαλες;χαχαχχα

δεν εχει σημασια οτι δεν ειστε παντρεμενοι... εφοσον ετοιμαζεστε να κανετε οικογενεια ειστε σαν παντρεμενοι... ενα χαρτι ειναι... σιγα

χιχιι

Η Μορφω τί εγινε;; δεν μπαινει καθολου γμτ... κανει τα 12 και θα χει ξεπατωθει....

ειναι ανοσολογος Τσιλιβακος λεγεται... ισως να ειναι 1 απο τους 2... αυτος ξερω οτι εχει λανσαρει την εξεταση για χλαμυδια με το αιμα περιοδου...

Και γι αυτο ειχα ρωτησει και ξερεις τι μου ειπαν;Οτι καποια κεντρα αιματολογικα λενε οτι εκαναν την καλλιεργεια για την απλη μιλαω και δινουν αρνητικα αποτελεσματα χωρις να το ελεγξουν.Οποτε μετα σε στελνουν για την ακριβοτερη που την κανουν κανονικα και λενε οτι η απλη καλλιεργεια δεν δειχνει...

Εγω απλη καλλιεργεια θα κανω.Κατι αλλο που μου ειπαν γι αυτο ειναι οτι φευγουν τα χλαμυδια κλπ με τη θεραπεια αλλα δεν δινουν παντα στο συντροφο ταυτοχρονα θεραπεια και δεν συστηνουν και αποχη οποτε κολλαει ο ενας τον αλλο.Το πιστευω αυτο να σου πω.Εδω μυκητες εχεις και αν δεν προσεξεις τραβαει πολυ.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Και γι αυτο ειχα ρωτησει και ξερεις τι μου ειπαν;Οτι καποια κεντρα αιματολογικα λενε οτι εκαναν την καλλιεργεια για την απλη μιλαω και δινουν αρνητικα αποτελεσματα χωρις να το ελεγξουν.Οποτε μετα σε στελνουν για την ακριβοτερη που την κανουν κανονικα και λενε οτι η απλη καλλιεργεια δεν δειχνει...

Εγω απλη καλλιεργεια θα κανω.Κατι αλλο που μου ειπαν γι αυτο ειναι οτι φευγουν τα χλαμυδια κλπ με τη θεραπεια αλλα δεν δινουν παντα στο συντροφο ταυτοχρονα θεραπεια και δεν συστηνουν και αποχη οποτε κολλαει ο ενας τον αλλο.Το πιστευω αυτο να σου πω.Εδω μυκητες εχεις και αν δεν προσεξεις τραβαει πολυ.

ναι καλα, εμενα ο εξωσωματικος την απλη μου ειπε να κανω.. και αυτο αφου ειχα κανει την 1η εξω γιατι ειχα φαγουρα... και τελικα δεν ειχα τιποτα... ουτε μυκητες... ητανε ορμονικη διαταραχη... ισως απο τις ενεσεις γιατι οταν τις εκανα υπεφερα(μονο εγω, δεν το εχω ξανακουσει)

ειχε κανει ο αντρας μου ενα σπερμοδιαγραμμα το 2011 που ειχε δειξει προστατιτιδα.... επειδη τοτε δεν ηξερα ουτε ειδικους για το σπερμα ρωτησα τον θειο μου(γυναικολογο) ητανε και Αυγουστος με εστειλε σε εναν λοιμοξιολογο στο Λαικο... του εκανε την εξεταση για ολα τα μικροβια και τελικα βρεθηκε παλι εντεροκοκος και proteus mirabilis. ειναι μικροβια που τα εχουμε στον οργανισμος μας ολοι.... εμενα δεν μου δωσανε να παρω.... για κολπιτιδα ομως παντα παιρνουμε και οι 2..

ξερω ομως οτι τα χλαμυδια ειναι σεξουαλικο νοσημα και κανει νομιζω αποβολες..

νομιζω αυτο με το αιμα ειναι μακακια

Εγω ηταν να κανω στο Παιδων τζαμπα τον καρυοτυπο αλλα ηταν τοτε που χτυπησε το μωρο και δεν καναμε τιποτα τελικα...

Τωρα που θα παω Τσιλι Μπιλυ λεω να τα κανω ολα...και οτι βρεξει ας κατεβασει...:shock::shock::shock::shock:

Εμβολια ομως ΔΕΝ ΚΑΝΩ! :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ο αλλος θα ειναι ο δικος μου ανοσολογος στη Σαλονικα...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εγω ηταν να κανω στο Παιδων τζαμπα τον καρυοτυπο αλλα ηταν τοτε που χτυπησε το μωρο και δεν καναμε τιποτα τελικα...

Τωρα που θα παω Τσιλι Μπιλυ λεω να τα κανω ολα...και οτι βρεξει ας κατεβασει...:shock::shock::shock::shock:

Εμβολια ομως ΔΕΝ ΚΑΝΩ! :cool:

τι κανεις κοριτσαρα;; ξεκουραζεσαι;;;

μην κανεις εμβολια εννοειται... απλα εμενα προσωπικα(χωρις να τον αμφισβητω)γιατι δεν τον ξερω... μου φαινεται απολυτος σε καποια πραγματα και εμενα αυτο δεν μου αρεσει... γμωμη μου...

τι εξετασεις θα κανεις εκει;

ναι καλα, εμενα ο εξωσωματικος την απλη μου ειπε να κανω.. και αυτο αφου ειχα κανει την 1η εξω γιατι ειχα φαγουρα... και τελικα δεν ειχα τιποτα... ουτε μυκητες... ητανε ορμονικη διαταραχη... ισως απο τις ενεσεις γιατι οταν τις εκανα υπεφερα(μονο εγω, δεν το εχω ξανακουσει)

ειχε κανει ο αντρας μου ενα σπερμοδιαγραμμα το 2011 που ειχε δειξει προστατιτιδα.... επειδη τοτε δεν ηξερα ουτε ειδικους για το σπερμα ρωτησα τον θειο μου(γυναικολογο) ητανε και Αυγουστος με εστειλε σε εναν λοιμοξιολογο στο Λαικο... του εκανε την εξεταση για ολα τα μικροβια και τελικα βρεθηκε παλι εντεροκοκος και proteus mirabilis. ειναι μικροβια που τα εχουμε στον οργανισμος μας ολοι.... εμενα δεν μου δωσανε να παρω.... για κολπιτιδα ομως παντα παιρνουμε και οι 2..

ξερω ομως οτι τα χλαμυδια ειναι σεξουαλικο νοσημα και κανει νομιζω αποβολες..

νομιζω αυτο με το αιμα ειναι μακακια

Γι αυτα που λες εντεροκοκο κλπ δε γνωριζω δεν μιλησαμε γι αυτα με το συγκεκριμενο γιατρο.Ισως και να μην κο λλανε;Δεν ξερω καθολου.Και τωρα που ειπες για το λαικο οταν εκανα τις εξετασεις για τη θρομβοφιλια ρωτησα κι εκει αιματολογο και μου ειπε το ιδιο πραγμα με τον αλλο αιματολογο και το γυναικολογο μου.Μονο φιλισιν δεν εχεις τιποτα.Ο γυναικολογος μου ξερεις τι μου ειπε οταν του πηγα τις εξετασεις;Αν ειχες παει σε αλλο αιματολογο θα σου εβρισκε κι απο κατι

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...