Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλησπερα!!εχω βαλει ποδαρακια στο νερο και θα κανω σρλφ σερβις πεντικιουρ :)

Κατι για εμβολια διαβασα παραπανω.Αν λετε για τα αντιπατρικα καπως ετσι νομιζω τα λενε εχουν απαγορευτει απο καιρο στην αμερικη.Παντως πολλες κοπελες με παροτρυναν να τα κανω και κανενας γιατρος....Με καποιο γυναικολογο που του εκανα κουβεντα για τη συμβατοτητα με το συντροφο μου και τετοια μου ειπε οτι τετοια πραγματα δεν υπαρχουν...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ποια θα κανει καρυοτυπο να την ενημερωσω;;Εγω την εκανα με εοπυ στο ινστιτουτο παιδιου στο παιδων αγια σοφια.Στο χωρεμειο αργουν τα ραντεβου και πληρωνεις κιολας.Απλα οταν πηρα τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου με ρωτησαν πως μου εχει γραψει στο παραπεμπτικο ο γιατρος την εξεταση μου ειπαν να παω να μου το γραψει αλλιως(ιδια εξεταση) και δεν πληρωσα.Αυτο μονο για τις γυναικες γιατι ειναι στις μαιευτικες εξετασεις.Εμενα μου την ειχε γραψει ο ενδοκρινολογος απο το νοσοκομειο για συνδρομο τερνερ που ευτυχως δεν εχω αλλα μεχρι να παρω τα αποτελεσματα και με την αποβολη φρεσκια ημουν σε τρελη αγωνια...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα!!εχω βαλει ποδαρακια στο νερο και θα κανω σρλφ σερβις πεντικιουρ :)

Κατι για εμβολια διαβασα παραπανω.Αν λετε για τα αντιπατρικα καπως ετσι νομιζω τα λενε εχουν απαγορευτει απο καιρο στην αμερικη.Παντως πολλες κοπελες με παροτρυναν να τα κανω και κανενας γιατρος....Με καποιο γυναικολογο που του εκανα κουβεντα για τη συμβατοτητα με το συντροφο μου και τετοια μου ειπε οτι τετοια πραγματα δεν υπαρχουν...

καλησπερα κακαο... και εγω κανω συχνα σελφ σερβις πεντικιουρ.... δεν γινεται να σκαω συνεχεια 25αρια:shock:

δεν καταλαβα για ποια εμβολια λενε τα κοριτσια, μαλλον τα αντιπατρικα. Εκτος αν εννοουνε αυτα για τα ΝΚ. Νομιζω και εκεινα εχουνε απογορευθει.. εκτος αν κανω λαθος....

εμενα και να μου τα εδινε γιατρος θα εφευγα μακρια και εννοειται οτι δεν θα τα εκανα...

Νασταζια ακομα εκει ειναι η πεθερουλα;;; :)

εφυγε πριν λιγο... εκανα μπανιο και τωρα να μαι...

ηρθε να με ρωτησει κατι και μου κατσικοθηκε 2 ωρες:shock::shock:

Αληθεια κακαο τί ζώδιο είσαι;; θες να μας πεις;;

καλησπερα κακαο... και εγω κανω συχνα σελφ σερβις πεντικιουρ.... δεν γινεται να σκαω συνεχεια 25αρια:shock:

δεν καταλαβα για ποια εμβολια λενε τα κοριτσια, μαλλον τα αντιπατρικα. Εκτος αν εννοουνε αυτα για τα ΝΚ. Νομιζω και εκεινα εχουνε απογορευθει.. εκτος αν κανω λαθος....

εμενα και να μου τα εδινε γιατρος θα εφευγα μακρια και εννοειται οτι δεν θα τα εκανα...

Ξερεις ποσες κοπελες μου ελεγαν οτι τα ειχαν κανει και μετα δεν απεβαλαν;;Δεν τα πολυπιστευω ετσι κι αλλιως αυτα.Σιγα μην κανω εμβολιο το αιμα του συντροφου μου....ή ακομα χειροτερα καποιου ξενου....

3231580x15ta1yz3w.gif

Ξερεις ποσες κοπελες μου ελεγαν οτι τα ειχαν κανει και μετα δεν απεβαλαν;;Δεν τα πολυπιστευω ετσι κι αλλιως αυτα.Σιγα μην κανω εμβολιο το αιμα του συντροφου μου....ή ακομα χειροτερα καποιου ξενου....

Και εγω οταν το διαβασα.... σκιαχτηκα... ειδικα με αιμα καποιου ξενου...:evil:

εφυγε πριν λιγο... εκανα μπανιο και τωρα να μαι...

ηρθε να με ρωτησει κατι και μου κατσικοθηκε 2 ωρες:shock::shock:

Αληθεια κακαο τί ζώδιο είσαι;; θες να μας πεις;;

χαχαχα τα εχουν αυτα οι πεθερες.Εγω τη δικια μου την εχω δει νομιζω τρεις φορες.

Δεν εχεις καταλαβει ακομα τι ζωδιο ειμαι;;Σκορπιος.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...