Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Α οχι την άλλη φορά λέγαμε για αλλο γιατρό που είναι στο Χαλάνδρι κοντά στην Κηφισίας.

Και πάλι όμως ο Χολαργός κοντά είναι.

Για τον Μνατουδη λεγαμε την αλλη φορα...τωρα το εχω το locus μετα τον σφακιανουδη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εμεις συνεχεια δινουμε φαρμακα και μας φερνουν μετα την συνταγη..οταν ο αλλος ειναι αρρωστος τι θα του πεις?Εννοειται αυτο!

Απλα καποιοι δεν φερνουν μετα ΠΟΤΕ συνταγη...

Εγώ της την πήγα εννοείται.

Αν δεν στη φέρει ο άλλος τι γίνεται?

Πληρώνεις εσύ απο την τσέπη σου?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Για τον Μνατουδη λεγαμε την αλλη φορα...τωρα το εχω το locus μετα τον σφακιανουδη

Ναι συγνώμη μπερδεύτηκα.

Μην ανησυχείς όμως.

Θα φας στήσιμο ούτως ή άλλως εκεί.

Τι είπαμε θα πας να κάνεις στον Τσίλι Μπίλι?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγώ της την πήγα εννοείται.

Αν δεν στη φέρει ο άλλος τι γίνεται?

Πληρώνεις εσύ απο την τσέπη σου?

Εννοειται τα πληρωνεις εσυ....:( εμεις συνεχεα δινουμε ετσι γιατι ο αλλος εχει αναγκη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Τι είπαμε θα πας να κάνεις στον Τσίλι Μπίλι?

Καρυοτυπο, ΝΚ και οτι αλλο προκυψει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Geia sas koukles !!!

Mpika na sas pw ena geia !!!

Simera telionoun oi diakopes mas stin Kipro :(

Avrio girname Athina, pernoume to amaksi kai katevenoume Porto Hydra gia mia evdomada.

Kala perasame edw ala poli zesti kai poli ugrasia. Den palevete !!!!

Telika tin Artemis den tin eida. Eprepe na pame simera Leukosia ala ta mora einai arosta kai den mporousame. Eimaste filoksenoumenoi se spiti ton koumparon mas kai kaname ta panta mazi. Autoi feugoun gia Norvigia tin Triti kai thelema na eimaste sinexia mazi tous epeidi den kseroume pote tha tous doume ksana :(

Filouthkia se oles !!!!!

Yv7Sp2.png

Καρυοτυπο, ΝΚ και οτι αλλο προκυψει...

Καλη επιτυχία μωρό μου. .

Ένα info για τα ούτως ή άλλως αμφιλεγόμενα ΝΚ...

Τα εμβόλια που έκανε ο κύριος Τσίλι - Μπίλι και που μου είχε κι εμένα προτείνει να κάνω, απαγορευτηκαν πριν λιγους μήνες. .

Εμένα κάπως αυτό μου κλωνισε την εμπιστοσύνη που του είχα.

Σόρυ αν σε μπερδέψω αλλά στο λέω εντελώς με αγάπη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλη επιτυχία μωρό μου. .

Ένα info για τα ούτως ή άλλως αμφιλεγόμενα ΝΚ...

Τα εμβόλια που έκανε ο κύριος Τσίλι - Μπίλι και που μου είχε κι εμένα προτείνει να κάνω, απαγορευτηκαν πριν λιγους μήνες. .

Εμένα κάπως αυτό μου κλωνισε την εμπιστοσύνη που του είχα.

Σόρυ αν σε μπερδέψω αλλά στο λέω εντελώς με αγάπη.

ΟΧΙ καλα κανεις και μου το λες......Να μου τα λετε αυτα θελω να ξερω!

Τελικα σε κανεναν δεν πρεπει να εχουμε 100% εμπιστοσυνη...Ουτε γω θελω να κανω εμβολια....μου ειχε προτεινει και ανοσολογος στη Σαλονικα για βλακεια λογο και δεν εκανα....

Geia sas koukles !!!

Avrio girname Athina, pernoume to amaksi kai katevenoume Porto Hydra gia mia evdomada.

Telika tin Artemis den tin eida. Eprepe na pame simera Leukosia ala ta mora einai arosta kai den mporousame. Eimaste filoksenoumenoi se spiti ton koumparon mas kai kaname ta panta mazi. Autoi feugoun gia Norvigia tin Triti kai thelema na eimaste sinexia mazi tous epeidi den kseroume pote tha tous doume ksana :(

Filouthkia se oles !!!!!

ΝΤΑΝΙΕΛΑ μας ελειψες!!! Να περασεις καλα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Geia sas koukles !!!

Filouthkia se oles !!!!!

Αχ ρε νταντακι μου πόσο μου έλειψες καρδιά μου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΟΧΙ καλα κανεις και μου το λες......Να μου τα λετε αυτα θελω να ξερω!

Τελικα σε κανεναν δεν πρεπει να εχουμε 100% εμπιστοσυνη...Ουτε γω θελω να κανω εμβολια....μου ειχε προτεινει και ανοσολογος στη Σαλονικα για βλακεια λογο και δεν εκανα..

ΝΤΑΝΙΕΛΑ μας ελειψες!!! Να περασεις καλα!!!

Εγώ όταν μου είχε πει για εμβόλια, πηρα μαύρο δρόμο!

Κάτι μέσα μου με σταμάτησε.

Μετά απο μηνες το μετάνιωσα και λεω λες να έπρεπε να τα κάνω?

Μετά την αποξεση όμως που έκανα, μου είπε ενας γιατρός για την απαγόρευση των εμβολίων και λεω... ευτυχώς που δε τα έκανα. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...