Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

παρεπιπτόντως τις αντιπηκτικές τις βάζεις στο ψυγείο ????:confused::confused::confused:

Οχι βέβαια!

Θερμοκρασία δωματίου θέλουν.

Όλοι οι φαρμακοποιοί σε συρτάρια τις έχουν, κανεις δε τις εχει σε ψυγείο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Οχι βέβαια!

Θερμοκρασία δωματίου θέλουν.

Όλοι οι φαρμακοποιοί σε συρτάρια τις έχουν, κανεις δε τις εχει σε ψυγείο.

Ποιες θα πάρεις μπουμπού?

νομίζω πως κάτι είχες πει οτι σου ζεστάθηκαν οι ενέσεις στη Ζάκυνθο ??? :confused: ή κάτι κατάλαβα εγώ λάθος ...

μάλλον τις clexane ή τις inohep ....

με προβληματίζει το σαλοσπιρ ...

έχω διαβάσει πως δεν κάνει να τα παίρνεις ταυτόχρονα με αντιπηκτικές :confused:

url]

Διαφημίσεις

νομίζω πως κάτι είχες πει οτι σου ζεστάθηκαν οι ενέσεις στη Ζάκυνθο ??? :confused: ή κάτι κατάλαβα εγώ λάθος ...

μάλλον τις clexane ή τις inohep ....

με προβληματίζει το σαλοσπιρ ...

έχω διαβάσει πως δεν κάνει να τα παίρνεις ταυτόχρονα με αντιπηκτικές :confused:

Μου ζεσταθηκαν επειδή τις ακουμπησα πάνω στο ψυγείο του δωματίου το οποίο όταν μπήκε σε λειτουργία, ζεσταθηκε η οροφή του απο το μοτέρ. .έκαιγε δηλαδή. .

Μη σε προβληματιζει το σαλοσπιρ. Εγώ τα έκανα και τα δύο μαζί.

Κλεξαν σου είπε? Μια τη μέρα?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μου ζεσταθηκαν επειδή τις ακουμπησα πάνω στο ψυγείο του δωματίου το οποίο όταν μπήκε σε λειτουργία, ζεσταθηκε η οροφή του απο το μοτέρ. .έκαιγε δηλαδή. .

Μη σε προβληματιζει το σαλοσπιρ. Εγώ τα έκανα και τα δύο μαζί.

Κλεξαν σου είπε? Μια τη μέρα?

α κατάλαβα ...

εγώ έχω στο σπίτι clexane ... και τα έχω στο δωμάτιο .. στο κουτί λεει μέχρι 25βαθμούς τώρα όμως με τις ζέστες φτάνει η θερμοκρασία και τους 30 να τις πετάξω λες ???

Ναι 1 τη μέρα μου είπε ... τη ρώτησα να κάνω ivor και μου είπε οτι με καλύπτουν κι αυτές ... :confused::confused:

Οπότε πρέπει να ξεκινήσω και σαλοσπίρ ... το οποίο δεν ξέρω γτ βρε Δημητρούλα, αλλά το φοβάμαι ... να το πάρω ...

url]

α κατάλαβα ...

εγώ έχω στο σπίτι clexane ... και τα έχω στο δωμάτιο .. στο κουτί λεει μέχρι 25βαθμούς τώρα όμως με τις ζέστες φτάνει η θερμοκρασία και τους 30 να τις πετάξω λες ???

Ναι 1 τη μέρα μου είπε ... τη ρώτησα να κάνω ivor και μου είπε οτι με καλύπτουν κι αυτές ... :confused::confused:

Οπότε πρέπει να ξεκινήσω και σαλοσπίρ ... το οποίο δεν ξέρω γτ βρε Δημητρούλα, αλλά το φοβάμαι ... να το πάρω ...

Σαλοσπιρ μη το φοβάσαι καθόλου. Καθόλου όμως.

Λοιπόν ακου. Με μόνο σκοπό να σε προστατέψω και όχι να σε μπερδέψω, να σου πω ότι οι κλεξαν έχουν 12ωρη δράση. ... ενω οι ivor 24ωρη...

Μου το είπε η αιματολογος με το που εμεινα εγκυος.

Λεω στην αιματολογο " ο γιατρός μου είπε να κάνω κλεξαν" και λέει οχι οχι γιατί θα εισαι 12 ωρες ακαλυπτη...

Μήπως να το συζητησεις μαζί της?

Βέβαια αυτή είναι η ειδικός και οχι εγώ.

Οφείλω όμως να σου πω την εμπειρία μου γιατί και η μετάλλαξη που έχεις δεν είναι και Light. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σαλοσπιρ μη το φοβάσαι καθόλου. Καθόλου όμως.

Λοιπόν ακου. Με μόνο σκοπό να σε προστατέψω και όχι να σε μπερδέψω, να σου πω ότι οι κλεξαν έχουν 12ωρη δράση. ... ενω οι ivor 24ωρη...

Μου το είπε η αιματολογος με το που εμεινα εγκυος.

Λεω στην αιματολογο " ο γιατρός μου είπε να κάνω κλεξαν" και λέει οχι οχι γιατί θα εισαι 12 ωρες ακαλυπτη...

Μήπως να το συζητησεις μαζί της?

Βέβαια αυτή είναι η ειδικός και οχι εγώ.

Οφείλω όμως να σου πω την εμπειρία μου γιατί και η μετάλλαξη που έχεις δεν είναι και Light. .

ναι το θυμάμαι αυτό, επειδή το έχεις ξαναπει, και για αυτό τη ρώτησα και εγώ μήπως να κάνω τις ivor ... τι να πω βρε Δημητρούλα... έτσι μου είπε οτι και με αυτές καλυμμένη είμαι ... πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη ...

βέβαια όταν είναι να τις αρχίσω .. θα την ξαναρωτήσω ... θα κάνω και καλά τη χαζή .. ότι δεν θυμάμαι ...

Πάντως βρε Δημητρούλα, σε ευχαριστώ πολύ που ενδιαφέρεσαι.

μάκια ... έρχεται η κολόνα ... πάω να στρώσω τραπέζι ...

url]

Διαφημίσεις

Συγγνώμη αν σε στεναχωρησα. :-(

Δε το ήθελα.

Βρε μωρό μου, τι είναι αυτά που λες ....

Να μην το ξαναπεις αυτό.

Ξέρω ότι το λες απο ενδιαφέρον καθαρά και επειδή σου το έχει πει και εσένα γιατρός.

Αντιθέτως εγώ σε ευχαριστώ που είσαι τόσο καλή φίλη ....

ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ

Σε αγαπώ πολύ

url]

ναι το θυμάμαι αυτό, επειδή το έχεις ξαναπει, και για αυτό τη ρώτησα και εγώ μήπως να κάνω τις ivor ... τι να πω βρε Δημητρούλα... έτσι μου είπε οτι και με αυτές καλυμμένη είμαι ... πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη ...

βέβαια όταν είναι να τις αρχίσω .. θα την ξαναρωτήσω ... θα κάνω και καλά τη χαζή .. ότι δεν θυμάμαι ...

Πάντως βρε Δημητρούλα, σε ευχαριστώ πολύ που ενδιαφέρεσαι.

μάκια ... έρχεται η κολόνα ... πάω να στρώσω τραπέζι ...

Ε τότε για να το λέει, έτσι θα είναι.

Εμείς δεν είμαστε και γιατροί.

Τι ευχαριστείς βρε? Αν δεν ενδιαφερθει η φούλα σου τότε ποιος?

Φιλάκια καρδιά μου κι εγώ πάω για ύπνο.

♡ Μάκια ♡

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γεια σσς κοριστια μου! Ηρθα Σερρες το μεσημέρι για να ρθω μαγαζι με το μωρο να ξεκουραστει και ο πεθερος μου ενα απογευμα και επιστρεφω παλι το βραδυ εξοχικο...

Δε μπορεσα να διαβασω νεα σα...το ιντερνετ θελει αλλαγμα εκει...σερνεται....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Γεια σσς κοριστια μου! Ηρθα Σερρες το μεσημέρι για να ρθω μαγαζι με το μωρο να ξεκουραστει και ο πεθερος μου ενα απογευμα και επιστρεφω παλι το βραδυ εξοχικο...

Δε μπορεσα να διαβασω νεα σα...το ιντερνετ θελει αλλαγμα εκει...σερνεται....

Που είσαι κουκλα μου...

Ολα καλά?Ξεκουράζεσαι??

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...