Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοπέλα μου δεν το ξέρω καθόλου το θέμα.Γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό σου?

Γιατι θα μου πει ελα να σε δω και θα μου φαει την πενηνταρα,και εγω αυτον τον μηνα εχω να παω σε 3 γιατρους και δεν με περισσευουν και γιαυτον

Διαφημίσεις

Θα κάνω ό,τι μου πει.Απλώς ελπίζω να είναι καλός γιατρός γιατί απ'ότι βλέπω όλες σας κορίτσια τελικά πέφτει πολλή εκμετάλλευση στο χώρο αυτό και είναι τόσο άδικο να παίζουν με τον πόνο σου.

Ακριβώς έτσι είναι.

Εμπόριο.

Εγω θα παρω στο κέντρο να μου δωσουν το φάκελο μου αναλυτικά για να τον παω στον Τσάγκα και μετα στο μαντουδη.

Με δυο μέρες διαφορά ειναι τα ραντεβού που εχω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ε καλά είναι οι πρώτες μέρες, έχω και περίσσεμα, είναι και τα υγρά. Το περίμενα, στην πορεία θα δούμε.

Τι διαιτα κανεις;εγω περσυ το καλοκαιρι εχασα σε 2 μηνες και κατι 13κιλα αλλα και με γυμναστικη

Θα κάνω ό,τι μου πει.Απλώς ελπίζω να είναι καλός γιατρός γιατί απ'ότι βλέπω όλες σας κορίτσια τελικά πέφτει πολλή εκμετάλλευση στο χώρο αυτό και είναι τόσο άδικο να παίζουν με τον πόνο σου.

ειναι και θεμα τυχης να πεσεις σε καλο γιατρο.αλλα αν εχεις καποια εμπειρια οταν θα δεις την καλη δουλεια τοτε θα καταλαβεις οτι το πριν ηταν μετριο ή κακο.βεβαια και αυτοι δεν ειναι θεοι αλλα τελικα εχει μεγαλη σημασια και η πορεια και ας ειναι το αποτελεσμα αρνητικο(γνωμη μου)

Διαφημίσεις

Ακριβώς έτσι είναι.

Εμπόριο.

Εγω θα παρω στο κέντρο να μου δωσουν το φάκελο μου αναλυτικά για να τον παω στον Τσάγκα και μετα στο μαντουδη.

Γινεται αυτο;να πας και να σου δωσουν το φακελο σου;Αν γινεται θα παω και εγω,αλλα μετα απο 4 χρονια θα τον εχουν;

Ακριβώς έτσι είναι.

Εμπόριο.

Νομίζω πως σωστά πράττεις.Πάντως στη συζήτηση που είχα μαζί του τον είχα ρωτήσει,αν υποθετικά κάνω πολλά ωάρια και γονιμοποιηθούν κρατάμε κατάψυξη?Γενικά τον είδα πολύ επιφυλακτικό με την κατάψυξη γιατί λέει ότι για να μπουν κατάψυξη πρέπει να είναι πολύ καλά,ώστε να μην νιώθω ότι έχω εμβρυάκια,αλλά να μην έχω ελπίδα εγκυμοσύνης.Δεν απέριψε την ιδέα,αλλά ήταν επιφυλακτικός.Εγώ όμως έχω ακούσει πολλά κορίτσια να μένουν έγκυες με κατεψυγμένα.Δεν ξέρω,ίσως να έχει δίκιο και όντως οι κοπέλες που έμειναν με κατεψυγμένα να ήταν πράγματι πολύ καλά.Το λέω αυτό σε σένα γιατί ξέρω ότι έχεις κατάψυξη.Όχι φυσικά για να σε απογοητεύσω,αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις όσο γίνεται πως περίπου σκέφτεται,πριν πας στο ραντεβού μαζί του.

Ε καλά είναι οι πρώτες μέρες, έχω και περίσσεμα, είναι και τα υγρά. Το περίμενα, στην πορεία θα δούμε.

Α καλά και εγώ έχω περίσσεμα μην ανησυχείς.Τώρα έχω βάλει στόχο να χάσω κιλά,ώστε όταν με το καλό μείνω έγκυος να είναι πιο υποφερτή η κατάσταση.Μην γίνω και τελείως τοφάλα!!!!Θα αρχίσω και γυμναστική,ελπίζω να τα καταφέρω και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

Τελικά Δημητρούλα είπες στον άντρα σου να πάρει τηλέφωνο σε περίπτωση που δεν προλάβει να πάει ο ίδιος να τα πάρει?

Του είπα ξανα αν θα παει και λέει δεν θα προλάβει και τι αγχος είναι αυτο, δεν θα πάει κλπ.

Και του λέω να παω εγω στο μεσημεριανό διάλειμμα απο τη δουλειά?

Αρχικά ειπε οχι αλλά μετα ειπε ναι!

ΟΠοτε θα παω εγω κορίτσια! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Του είπα ξανα αν θα παει και λέει δεν θα προλάβει και τι αγχος είναι αυτο, δεν θα πάει κλπ.

Και του λέω να παω εγω στο μεσημεριανό διάλειμμα απο τη δουλειά?

Αρχικά ειπε οχι αλλά μετα ειπε ναι!

ΟΠοτε θα παω εγω κορίτσια! :-)

Αχ μπράβο τέλεια!!!!Θα μάθουμε αύριο λοιπόν!!!!Ελπίζω όλα να είναι καλά!!!!:P

Αλήθεια Δημητρούλα στη δίαιτά σου επιτρέπεται να πίνουμε χυμούς?Δεν θυμάμαι.Ρωτάω γιατί είμαι χυμοεξαρτημένη!

Ναι Ναι επιτρέπεται αλλά είναι στην κατηγορία των φρούτων.

Που σημαίνει για μια ωρα μετα, δεν τρωμε κατι και πριν πιουμε το χυμο πρέπει να εχει λήξει η ωρα που φάγαμε απο άλλη κατηγορία.

Συνεπώς αν πιεις χυμο το πρωι, καφε με γαλα μπορείς να πιεις μια ωρα μετα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...