Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

GEIA SOU DHMHTROULA, KALA EIMAI!

DEN EXEI KOSMO OPWS ALLES XRONIES ALLA EXOUME POLLOUS TOURKOUS POU MAS EPISKEYTONTE.

ESY KALA EISAI?

Χμ.... το έχω ακούσει και από άλλους αυτό.

Μόνο η Μύκονος ρε φούστη είναι τίγκα?

Τι να πεις. .

Εγω καλά είμαι με τα πάνω και τα κάτω μου.

Περιμένω να "ακούσω" το μπεμπούλη για να μην αγωνιώ για κάθε υπέρηχο.

Περιμένω. ..

Περιμένω. ....

Τίποτα. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Τι να πεις. .

Περιμένω. ..

Περιμένω. ....

Τίποτα. ..

LOGO OIKONOMIKHS KRISHS EXEI MEIWTHI O TOURISMOS

LOGIKO EINAI.

MIA XARA EINAI O MPEMPOULHS! MHN FOVASE DEN XREIAZETE.

H EGKIMOSINH TA EXEI TA PANW K TA KATW TOU EINAI VLEPEIS H ORMONES K EINAI FISIOLOGIKO.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Τι να πεις. .

Περιμένω. ..

Περιμένω. ....

Τίποτα. ..

Είμαι απαράδεκτη...είχα ξεχάσει να ανεβάσω τις φωτο από την συναντηση μας...

Τις ανεβάζω τώρα...

Γεια σου Λινάκι...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλ beaημερα κοριτσια σας γραφω απο μια τρομερη παραλια με ενα εκπληκτικο beach bar kounia bella το λενε αντε ελατε κερναω καφε ή χυμο για τις εγκυες. Σε λιγο παω για βουτια χι χιχ.

Πηνελοπη μου τι ωραια νεα που εχεις μπραβο γλυκουλα μου τελικα θα τα γεννήσεις μεταξυ 34η με 36η εβδομαδα πιστευω, αυτο με την κορτιζονη μου το ειπε κι εμενα μηπως και κανω σε 3 εβδομαδες να ειμαστε ετοιμη απο την 35η εβδομαδα μην γινει κατι αλλα φοβαμαι να την κανω και γιατι να γίνει κατι δηλαδη αφου απο 36η εβδομαδα τα πνευμονια ειναι σχηματισμενα ετσι δεν ειναι διαφωτισε με γιατρε μου. Οσο για το σαχαρο μου το μετραω καθε πρωι πριν φαω ειναι απο 85 εως 105 το χειροτερο μετα το γαλα να παει το πολυ 125 -130 ολη την υπολοιπη μερα τελειο 77 με 130 μετα το φαι γιατι να κανω ινσουλινη που μου λεει η ενδοκρινολογος? χθες μου ειπε οκ μην κανεις με επιφυλαξη στο λεω αν ξαναδεις ομως εστω και μια πρωινη νηστικη ενδειξη πανω απο 100 ξεκινας ινσουλινη αυστηρη δεν ειναι??? ο Αρκουλης μου ειπε απλα να προσεχω και οτι ολα ειναι οκ. Σας ζαλισα αλλα αν ξερει καποια κατι ας μου πει please.

Λινακι μου γλυκο χιωτακι ετσι η Χιος ε? φυσικα και δεν σε ξεχασαμε ρωτουσαμε για σενα αλλα θελαμε να σε αφησουμε λιγο να ξεχαστεις. Αντε παραπονιαρα μου πολλα φιλακια !

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

LOGO OIKONOMIKHS KRISHS EXEI MEIWTHI O TOURISMOS

LOGIKO EINAI.

MIA XARA EINAI O MPEMPOULHS! MHN FOVASE DEN XREIAZETE.

H EGKIMOSINH TA EXEI TA PANW K TA KATW TOU EINAI VLEPEIS H ORMONES K EINAI FISIOLOGIKO.

Ναι το καταλαβαίνω ότι λόγω κρίσης έχει μειωθεί ο τουρισμός.

Αυτο το νησί όμως, η Μυκονος, που ειναι και πανακριβο, πως και έχει πάντα κόσμο?

Βασικά μπορεί να πάω το Σεπτέμβρη. ..

Σας το είπα?

Οχι ε?

Χιχιχιχι!

Θα πάρει άδεια ο αγαπούλης μου και τον ψήνω να πάμε για 3-4 μέρες.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλ beaημερα κοριτσια σας γραφω απο μια τρομερη παραλια με ενα εκπληκτικο beach bar kounia bella το λενε αντε ελατε κερναω καφε ή χυμο για τις εγκυες. Σε λιγο παω για βουτια χι χιχ.

Πηνελοπη μου τι ωραια νεα που εχεις μπραβο γλυκουλα μου τελικα θα τα γεννήσεις μεταξυ 34η με 36η εβδομαδα πιστευω, αυτο με την κορτιζονη μου το ειπε κι εμενα μηπως και κανω σε 3 εβδομαδες να ειμαστε ετοιμη απο την 35η εβδομαδα μην γινει κατι αλλα φοβαμαι να την κανω και γιατι να γίνει κατι δηλαδη αφου απο 36η εβδομαδα τα πνευμονια ειναι σχηματισμενα ετσι δεν ειναι διαφωτισε με γιατρε μου. Οσο για το σαχαρο μου το μετραω καθε πρωι πριν φαω ειναι απο 85 εως 105 το χειροτερο μετα το γαλα να παει το πολυ 125 -130 ολη την υπολοιπη μερα τελειο 77 με 130 μετα το φαι γιατι να κανω ινσουλινη που μου λεει η ενδοκρινολογος? χθες μου ειπε οκ μην κανεις με επιφυλαξη στο λεω αν ξαναδεις ομως εστω και μια πρωινη νηστικη ενδειξη πανω απο 100 ξεκινας ινσουλινη αυστηρη δεν ειναι??? ο Αρκουλης μου ειπε απλα να προσεχω και οτι ολα ειναι οκ. Σας ζαλισα αλλα αν ξερει καποια κατι ας μου πει please.

Λινακι μου γλυκο χιωτακι ετσι η Χιος ε? φυσικα και δεν σε ξεχασαμε ρωτουσαμε για σενα αλλα θελαμε να σε αφησουμε λιγο να ξεχαστεις. Αντε παραπονιαρα μου πολλα φιλακια !

Γει σου καλό μου παιδί!

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω ρε μωρό μου.

Μήπως να πάρεις και δεύτερη γνώμη?

Πότε ερχεσαι είπαμε?

Να πάμε για καφέ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Είμαι απαράδεκτη...είχα ξεχάσει να ανεβάσω τις φωτο από την συναντηση μας...

Τις ανεβάζω τώρα...

Γεια σου Λινάκι...

Ποιες εννοείς μαρή?

Μη μου πεις αυτές του τραπεζιού? ?????

Ααααααα καλά. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λαμπρινή εγώ θα ακουγα τον γιατρό μου...τόσες έγκυες έχει αναλάβει...κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Πιες ένα χυμό και για μένα......σματσ σμουτσ

I81rp3.png

Ποιες εννοείς μαρή?

Μη μου πεις αυτές του τραπεζιού? ?????

Ααααααα καλά. ..

Αφού δεν μου είπατε και εσείς κάτι...ξεχάστηκα...τόσο καιρό νόμιζα ότι τις έχω ανεβάσει.....

ΞΑΝΘΙΑ...:evil::evil::evil:

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι το καταλαβαίνω ότι λόγω κρίσης έχει μειωθεί ο τουρισμός.

Αυτο το νησί όμως, η Μυκονος, που ειναι και πανακριβο, πως και έχει πάντα κόσμο?

Βασικά μπορεί να πάω το Σεπτέμβρη. ..

Σας το είπα?

Οχι ε?

Χιχιχιχι!

Θα πάρει άδεια ο αγαπούλης μου και τον ψήνω να πάμε για 3-4 μέρες.

ONTOS EINAI PANAKRIVO NHSI K OMOS PANE MHPWS EPEIDH TO EPISKEYTONTE FRAGKATOI.

EXW PAEI MYKONOS EINAI POLY WRAIA!

KALA THA KANETE K THA PATE XREIAZONTE TA TAKSIDAKIA GIA KSEKOURASH.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Λαμπρινή εγώ θα ακουγα τον γιατρό μου...τόσες έγκυες έχει αναλάβει...κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Πιες ένα χυμό και για μένα......σματσ σμουτσ

Βασικά εδώ διαφωνώ λίγο. .

Καλύτερα να ακούσει την ενδοκρινολογο που είναι στην ειδικότητα της αυτο το θέμα.

Εγώ πχ με τη θρομβοφιλία, ακούω πρωτίστως τι θα πει η αιματολογος, που είναι η ειδικότητα της.

Και ο γυναικολόγος μου συμφωνεί απολύτως με αυτή μου την απόφαση.

Λέει "καλά κάνεις, εκείνη ξέρει καλύτερα από εμένα".

Και αναφέρομαι κυρίως τότε που μου είχε αλλάξει τις clexane με ivor.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...