Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλα τοτε να κανεις.... ειναι και αυτες οι κ.... ορμονες....8; συνολο ε;;

αληθεια απο τα utrogestan σας ανοιξε η ορεξη; ή ητανε η ιδέα μου απο το πολυ καθισιο;

Εμένα δεν μου άνοιξε .... μόνο υπνηλία και συχνοουρία είχα ... :oops::oops:

Αν δεν είχα την διέγερση μπροστά μου σιγά μην έκανα δίαιτα...τώρα όμως αλλάζουν τα δεδομένα...στενέψαν τα περιθώρια...

Σεξ κάνω όλη μέρα....πόσο ακόμα???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Να κάνεις και όλη νύχτα τότε .... ;)

εσυ τα λες πιο ωραια απο μενα;);) αλλα η αληθεια ειναι οτι και εγω στην 2η πρηστικα πολυ και ας πηρα μονο 2 συνολο... δεν εμπαινα στα παντελονια... ητανε πικρα αυτο.... μετα ξεφουσκωσα

Η αλήθεια είναι πως και εγώ είχα τουμπανιάσει ... και πολύ μάλιστα ....

Σεληνιο νομιζω εχουν και οι βιταμινες που παιρνω.Με προβληματιζετε τωρα.Ξερω για τη βιταμινη α και αυτες δεν εχουν μεσα.Σεληνιο ομως πρεπει να εχουν.Ξερουμε σε ποιες τροφες βρισκεται;

Οι ξηροί καρποί περιέχουν σελήνιο, όπως επίσης και οι γαρίδες, το ψάρι γλώσσα και το ψωμί ολικής αλέσεως και τα οστρακοειδή ...

url]

Διαφημίσεις

Σεληνιο νομιζω εχουν και οι βιταμινες που παιρνω.Με προβληματιζετε τωρα.Ξερω για τη βιταμινη α και αυτες δεν εχουν μεσα.Σεληνιο ομως πρεπει να εχουν.Ξερουμε σε ποιες τροφες βρισκεται;

Ψάξε στο internet και θα βρείς ότι δεν υπάρχουν τροφές στην Ευρώπη πλούσιες σε σελήνιο...το υπέδαφος δεν έχει γι'αυτό και οι Ευρωπαίοι υποφέρουν περισσότερο από αυτοάνοσα νοσήματα...

Σελήνιο ειδικα οι γυναίκες πρέπει να παίρνουμε 200mg την ημέρα.

αμα το λες εσύ, είμαι σίγουρη

http://www.pharmacy4u.gr/intermed-semed-tabs-200mg-p-12559.html#.UgQEwZL0Ems

4,40 κάνεις μια μαζική με άλλες βιταμίνες και με 29? δωρεάν παράδοση ...

εγώ μέσω νετ παίρνω τις βιταμίνες ...

:cry::cry::cry::cry::cry:

ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Θα το έχω υπόψη μου...

Εγώ σταμάτησα να πεινάω...το πήρα απόφαση...

Κοριτσάρες αυριο ξυπνάω πρωι....σας καληνυχτώ...φιλάκια πολλά..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Εγω ολο λιγουρες ειχα αλλα νομιζα οτι ηταν απο την εγκυμοσυνη.Παντως στη πρωτη εγκυμοσυνη που πηρα λιγοτερη προγεστερονη νομιζω ειχα περισσοτερη ορεξη.

και εγω που δεν ημουνα παλι λιγουρα ειχα...:shock:

αμα το λες εσύ, είμαι σίγουρη

http://www.pharmacy4u.gr/intermed-semed-tabs-200mg-p-12559.html#.UgQEwZL0Ems

4,40 κάνεις μια μαζική με άλλες βιταμίνες και με 29? δωρεάν παράδοση ...

εγώ μέσω νετ παίρνω τις βιταμίνες ...

Να σου στειλω τα υπολοιπα γιατι ο καλος μου εχει αρχισει να κανει κοιλια-μαξιλαρακι;;

:cry::cry::cry::cry::cry:

ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ψάξε στο internet και θα βρείς ότι δεν υπάρχουν τροφές στην Ευρώπη πλούσιες σε σελήνιο...το υπέδαφος δεν έχει γι'αυτό και οι Ευρωπαίοι υποφέρουν περισσότερο από αυτοάνοσα νοσήματα...

Θα το έχω υπόψη μου...

καληνύχτα καρδιά μου ....

και που είσαι ... στρίμωξε τον ... κοντούλης εεε ????

url]

Θα το έχω υπόψη μου...

καληνυχτα κουκλα..

Cacao στείλτα για αύριο μεσημέρι είναι οτι πρέπει ...

Κοριτσούδες σας καληνυχτώ και εγώ ...

πολλά πολλά φιλάκια ...

καληνυχτα κορες... και εγω παω να ξαπλωσω.... φιλακια:P:p

Διαφημίσεις

Θα το έχω υπόψη μου...

Θα το κοιταξω τωρα ειμαι απο το κιν.Αρα καλα κανει και το εχει μεσα μαλλον...

Καληνυχτα Αναστασια!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Σεξ κάνω όλη μέρα....πόσο ακόμα???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ti einai auto??? :D

Axxx me trellanan ta mora exei 2 meres! Den Koimountai Kai Klaine Kai trone sinexeia.... Nomizoun oti eimai anoiktos mpoufes all u can eat.. Xaxaxa gelao na mi klaio....

Elpizo pos apopse na koimitho ligaki... Sas trellana me ta parapona m alla tha to deite k seis otan kanete morakia k tha skefteste oti ego eixa 2! Ftanei p einai kala. Evalan 300gr o kathenas Pali opotan pame poli kala Kai me to thilasmo. Toulaxisto den talaiporoumai adika.

Xx

,

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Ti einai auto??? :D

Axxx me trellanan ta mora exei 2 meres! Den Koimountai Kai Klaine Kai trone sinexeia.... Nomizoun oti eimai anoiktos mpoufes all u can eat.. Xaxaxa gelao na mi klaio....

Elpizo pos apopse na koimitho ligaki... Sas trellana me ta parapona m alla tha to deite k seis otan kanete morakia k tha skefteste oti ego eixa 2! Ftanei p einai kala. Evalan 300gr o kathenas Pali opotan pame poli kala Kai me to thilasmo. Toulaxisto den talaiporoumai adika.

Xx

,

Kαλημέρα Αρτεμάκι μου!! Πάντως δεν εχεις χάσει καθολου το χιουμορ σου!! Τα λες πολυ ωραία!!

Κουράγιο ψυχή μου λιγο ακομα να ξεπεταχτουν, ειναι δυσκολο....

Τουλαχιστον πηρανε βαρος οποτε οι κοποι σου ανταμειβονται!!!!

Να μου τα φιλησεις!!!!!:P

Kαλημερα κοριτσαρες μου!!!

Σημερα ειμαι πρωινη, θα παω για καφεδακι στην αδερφη μου!!

Η περιπτωσή μου χειροτερευει!!!

Ειδα στον υπνο μου οτι ημουν εγκυος(τί πρωτότυπο) και ειχα πάει για ΑΥΧΕΝΙΚΗ.... τοινγκ!!!

Ναι ναι καλά το ακουσατε.......χχιχι

Μετά τα τεστ εγκυμοσυνης και τις χοριακες τωρα και ΑΥΧΕΝΙΚΗ....

Σε λιγο εχω και την Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ...

Οταν μου δωσουνε ΠΗΤ θα σας ενημερωσω.... χιχιχι

Νομιζω ότι εχω αρχίσει να σαλτάρω.... δεν ειναι φυσιολογικό αυτό!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...