Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Το σελήνιο είναι απαραίτητο για τον σχηματισμό του σπέρματος, αρκεί να μην χορηγείται σε υψηλή ποσότητα. Υπάρχει μία πρωτείνη (η οποία λέγετε σεληνοπρωτείνη) στην κάψουλα του σπέρματος και η οποία ανευρίσκεται στη μέση περιοχή της ουράς των σπερματοζωαρίων. Το σελήνιο χρειάζεται επίσης για τον φυσιολογικό μεταβολισμό της τεστοστερόνης και την αποφυγή των άτυπων μορφών. Σε μία διπλή τυφλή μελέτη η ικανότητα γονιμοποίησης του σπέρματος βελτιώθηκε από το 17,5% στο 35.1% σε άνδρες που έπαιρναν συμπλήρωμα σεληνίου.

ωραια τα λες(αντιγραφεις... χιχι)

να σε ρωτησω τα παιρνεις μεμονωμενα ή ενα σκευασμα που τα εχει ολα?

Διαφημίσεις

ωραια τα λες(αντιγραφεις... χιχι)

να σε ρωτησω τα παιρνεις μεμονωμενα ή ενα σκευασμα που τα εχει ολα?

εεεε καλά παραδέχεσαι ??? c(l)opy paste ????

μεμονωμένα θα τα παίρνω ...

url]

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ?????????????

Το μαστίγιο αμέσως ....

αη μαρή ... που πήρες 1 κιλό και θα κάνεις και δίαιτα ...

τστσσσ τη χρειαζεσαι οπωσδηποτε..... φανταζομαι οτι το πηρες ολο στα αυτια.... κορμι θανατηφορο:P

Πέστε ότι θέλετε αλλά θα σας πω το εξής...

Ξεκίνησα πέρσι τον Νοεμβριο την διέγερση και πήρα 4 κιλά τον Φεβρουάριο που ξανακανα πήρα άλλα 4...εφτασα τέλος Φλεβάρη τα 70...έχασα 5-6...δεν ξαναρθα από τότε στα 62 που ήμουν πέρσι...το σεπτέμβρη ξαναξεκινάω ορμόνες πρέπει να έχω πέσει πάση θυσία στα 63...να έχω το περιθώριο....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Το σελήνιο είναι απαραίτητο για τον σχηματισμό του σπέρματος, αρκεί να μην χορηγείται σε υψηλή ποσότητα. Υπάρχει μία πρωτείνη (η οποία λέγετε σεληνοπρωτείνη) στην κάψουλα του σπέρματος και η οποία ανευρίσκεται στη μέση περιοχή της ουράς των σπερματοζωαρίων. Το σελήνιο χρειάζεται επίσης για τον φυσιολογικό μεταβολισμό της τεστοστερόνης και την αποφυγή των άτυπων μορφών. Σε μία διπλή τυφλή μελέτη η ικανότητα γονιμοποίησης του σπέρματος βελτιώθηκε από το 17,5% στο 35.1% σε άνδρες που έπαιρναν συμπλήρωμα σεληνίου.

Σύμφωνα με τις νέες ερευνες βρέθηκε ότι κάνει περισσότερο κακό από ότι καλό...μου το είχε πει ο Τσιλιμπιλι...παλιά το δίναν τώρα όχι...

αυτό είναι ????

semed.jpg

Ναι αυτό...

I81rp3.png

έλα ρε ... :cry::cry::cry: μη μου το κάνεις αυτό .... :cry::cry::cry:

τοσες μερες σουβλακια ονειρευομαι μου τα εκανε εκπληξη

παντως επειδη τοσες μερες δεν τρωω πολυ και τωρα δεν μπορουσα να φαω.Δυο σουβλακια μιση πιτα και πατατες κι φουσκωσα...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ξεκίνησα πέρσι τον Νοεμβριο την διέγερση και πήρα 4 κιλά τον Φεβρουάριο που ξανακανα πήρα άλλα 4...εφτασα τέλος Φλεβάρη τα 70...έχασα 5-6...δεν ξαναρθα από τότε στα 62 που ήμουν πέρσι...το σεπτέμβρη ξαναξεκινάω ορμόνες πρέπει να έχω πέσει πάση θυσία στα 63...να έχω το περιθώριο....

Σασάκι συγκεντρώσου ...

Θα με τρελάνεις μαρή ... μια χαρά είσαι και τώρα για το ύψος σου ... και έχεις ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Άσε τις δίαιτες και κάνε σεξ ... το ίδιο είναι και πιο αποτελεσματικό μη σου πω ... ;):P

url]

καλα τοτε να κανεις.... ειναι και αυτες οι κ.... ορμονες....8; συνολο ε;;

αληθεια απο τα utrogestan σας ανοιξε η ορεξη; ή ητανε η ιδέα μου απο το πολυ καθισιο;

Σασάκι συγκεντρώσου ...

Θα με τρελάνεις μαρή ... μια χαρά είσαι και τώρα για το ύψος σου ... και έχεις ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Άσε τις δίαιτες και κάνε σεξ ... το ίδιο είναι και πιο αποτελεσματικό μη σου πω ... ;):P

Αν δεν είχα την διέγερση μπροστά μου σιγά μην έκανα δίαιτα...τώρα όμως αλλάζουν τα δεδομένα...στενέψαν τα περιθώρια...

Σεξ κάνω όλη μέρα....πόσο ακόμα???:tongue::tongue::tongue::tongue:

I81rp3.png

Σασάκι συγκεντρώσου ...

εσυ τα λες πιο ωραια απο μενα;);) αλλα η αληθεια ειναι οτι και εγω στην 2η πρηστικα πολυ και ας πηρα μονο 2 συνολο... δεν εμπαινα στα παντελονια... ητανε πικρα αυτο.... μετα ξεφουσκωσα

Σεληνιο νομιζω εχουν και οι βιταμινες που παιρνω.Με προβληματιζετε τωρα.Ξερω για τη βιταμινη α και αυτες δεν εχουν μεσα.Σεληνιο ομως πρεπει να εχουν.Ξερουμε σε ποιες τροφες βρισκεται;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τις νέες ερευνες βρέθηκε ότι κάνει περισσότερο κακό από ότι καλό...μου το είχε πει ο Τσιλιμπιλι...παλιά το δίναν τώρα όχι...

Ναι αυτό...

αμα το λες εσύ, είμαι σίγουρη

http://www.pharmacy4u.gr/intermed-semed-tabs-200mg-p-12559.html#.UgQEwZL0Ems

4,40 κάνεις μια μαζική με άλλες βιταμίνες και με 29? δωρεάν παράδοση ...

εγώ μέσω νετ παίρνω τις βιταμίνες ...

τοσες μερες σουβλακια ονειρευομαι μου τα εκανε εκπληξη

παντως επειδη τοσες μερες δεν τρωω πολυ και τωρα δεν μπορουσα να φαω.Δυο σουβλακια μιση πιτα και πατατες κι φουσκωσα...

:cry::cry::cry::cry::cry:

ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

url]

αληθεια απο τα utrogestan σας ανοιξε η ορεξη; ή ητανε η ιδέα μου απο το πολυ καθισιο;

Δεν ξέρω αν ήτανε ιδέα μας αλλά και εγώ ετρωγα ότι εβρισκα μπροστά μου...

Ναι ρε 8 κιλά συνολο και το κακό είναι ότι έχουν περάσει τόσοι μήνες και δεν έχουν φύγει όλα....τα νευρα μου...

I81rp3.png

Αν δεν είχα την διέγερση μπροστά μου σιγά μην έκανα δίαιτα...τώρα όμως αλλάζουν τα δεδομένα...στενέψαν τα περιθώρια...

Σεξ κάνω όλη μέρα....πόσο ακόμα???:tongue::tongue::tongue::tongue:

ωωωωω..... γονικη συναινεση απαραιτητη.... μη σου πω και καταλληλο ανω των 15;)

Δεν ξέρω αν ήτανε ιδέα μας αλλά και εγώ ετρωγα ότι εβρισκα μπροστά μου...

Ναι ρε 8 κιλά συνολο και το κακό είναι ότι έχουν περάσει τόσοι μήνες και δεν έχουν φύγει όλα....τα νευρα μου...

ενταξει μωρε εισαι και ψηλη μην αγχωνεσαι.....

Εγω ολο λιγουρες ειχα αλλα νομιζα οτι ηταν απο την εγκυμοσυνη.Παντως στη πρωτη εγκυμοσυνη που πηρα λιγοτερη προγεστερονη νομιζω ειχα περισσοτερη ορεξη.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...