Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Πήγα ... και η τι κατάλαβα. ... θα ξεκινήσω κορτιζόνη 1 μήνα πριν την εξω... θα κάνω αντιπικτηκες από την 1η μέρα θα πάρω σελήνιο και ω3 και ένα ρινικο σπρέι. .. Εντάξει μωρέ τπτ δλδ....

Εσύ πτωματακι μου τι κάνεις?

Το σελήνιο, ω3 και ρινικό σπρέι για πιο λόγο σου τα έδωσε???

Γενικά τι σου είπε?

Θα ζήσεις????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει ρε μωρό...βασικά πάω απογευμα 2 μέρες για να κάνουν και οι γονείς μου κανα μπανάκι...αυριο θα πάω όλη μέρα...το μωρό έχει και πότισμα το βαμβάκι το απογευμα....

Μέχρι την Τετάρτη που θα φύγουμε θα δουλευω όλη μέρα...μετά όμως πενθήμερη ξεκούραση...;););)

ενταξει αμα ειναι για να κανουνε οι γονεις σου μπανακι καλα κανεις... θα ξεκουραστεις την αλλη βδομαδουλα...:P

Δεν πειράζει ρε μωρό...βασικά πάω απογευμα 2 μέρες για να κάνουν και οι γονείς μου κανα μπανάκι...αυριο θα πάω όλη μέρα...το μωρό έχει και πότισμα το βαμβάκι το απογευμα....

Μέχρι την Τετάρτη που θα φύγουμε θα δουλευω όλη μέρα...μετά όμως πενθήμερη ξεκούραση...;););)

Α ρε μαύρε ... δούλευε ...

θα κάτσεις 5 ολόκληρες μέρες ???? Τι λες ???

Θα βγάλουμε σαμπάνια ....

α ωραία... τοσα λιγα;; πες του "δωσε και αλλα... αντεχω"

Ναι είπα .. μόνο τόσα ????

Το σελήνιο, ω3 και ρινικό σπρέι για πιο λόγο σου τα έδωσε???

Γενικά τι σου είπε?

Θα ζήσεις????

Το σελήνιο λέει βοηθάει όπως και το ω3 και γενικά πρέπει να κάνουμε λέει πολύ καλή διατροφή όσες δυσκολευόμαστε με το θέμα γονιμότητα

Το ω3 βοηθάει και με την κατανάλωση που θα κάνω τις κορτιζόνης να μην έχω πολλές παρενέργειες ... λέμε τώρα ...

το ρινικό δεν ξέρω δεν ρώτησα ... είχα μπλοκάρει πλέον ... ήταν το τελευατίο απο 7 πράγματα που μου έγραψε ... :cry:

Βέβαια θυμάμαι και αυτό που είπες εσύ για το σελήνιο και δεν ξέρω αν θα το πάρω ... :confused::confused::confused:

Εεεεε άμα δεν λαλήσω με όλα αυτά ... μάλλον θα ζήσω ... :tongue::tongue:

url]

Διαφημίσεις

Α ρε μαύρε ... δούλευε ...

θα κάτσεις 5 ολόκληρες μέρες ???? Τι λες ???

Θα βγάλουμε σαμπάνια ....

Ναι είπα .. μόνο τόσα ????

Το σελήνιο λέει βοηθάει όπως και το ω3 και γενικά πρέπει να κάνουμε λέει πολύ καλή διατροφή όσες δυσκολευόμαστε με το θέμα γονιμότητα

Το ω3 βοηθάει και με την κατανάλωση που θα κάνω τις κορτιζόνης να μην έχω πολλές παρενέργειες ... λέμε τώρα ...

το ρινικό δεν ξέρω δεν ρώτησα ... είχα μπλοκάρει πλέον ... ήταν το τελευατίο απο 7 πράγματα που μου έγραψε ... :cry:

Βέβαια θυμάμαι και αυτό που είπες εσύ για το σελήνιο και δεν ξέρω αν θα το πάρω ... :confused::confused::confused:

Εεεεε άμα δεν λαλήσω με όλα αυτά ... μάλλον θα ζήσω ... :tongue::tongue:

Μαρή Ζέττα μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε...δεν σου είπα να μην πάρεις εσύ σελήνιο αλλά ο άντρας σου...σελήνιο παίρνω και εγώ που έχω Hashimoto και όντως βοηθάει...

Ο άντρας σου όμως να πάρει καρνιτίνη, eviol και ψευδάργηρο...

I81rp3.png

κοριτσια μολις μπηκα σπιτι και ο καλος μου πηρε σουβλακια.παω να φαω κι επιστρεφω

Καλή όρεξη...εγώ κάνω δίαιτα γιατί 3 μέρες στην Χαλκιδική πήρα ένα ολοκληρο κιλό...

I81rp3.png

Μαρή Ζέττα μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε...δεν σου είπα να μην πάρεις εσύ σελήνιο αλλά ο άντρας σου...σελήνιο παίρνω και εγώ που έχω Hashimoto και όντως βοηθάει...

Ο άντρας σου όμως να πάρει καρνιτίνη, eviol και ψευδάργηρο...

ααα για εμένα κάνει ???

εντάξει ρε μη βαράς ... νόμιζα γενικά δεν κάνει ... τότε να πάρω ...

ποσα mg τη μέρα παίρνεις ????

η κολόνα τα ξεκίνησε του δίνω και βιταμίνη c

url]

Διαφημίσεις

Καλή όρεξη...εγώ κάνω δίαιτα γιατί 3 μέρες στην Χαλκιδική πήρα ένα ολοκληρο κιλό...

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ?????????????

Το μαστίγιο αμέσως ....

αη μαρή ... που πήρες 1 κιλό και θα κάνεις και δίαιτα ...

url]

τστσσσ τη χρειαζεσαι οπωσδηποτε..... φανταζομαι οτι το πηρες ολο στα αυτια.... κορμι θανατηφορο:P

ααα για εμένα κάνει ???

εντάξει ρε μη βαράς ... νόμιζα γενικά δεν κάνει ... τότε να πάρω ...

ποσα mg τη μέρα παίρνεις ????

η κολόνα τα ξεκίνησε του δίνω και βιταμίνη c

semed 200mg...7? το κουτί...

I81rp3.png

Το σελήνιο είναι απαραίτητο για τον σχηματισμό του σπέρματος, αρκεί να μην χορηγείται σε υψηλή ποσότητα. Υπάρχει μία πρωτείνη (η οποία λέγετε σεληνοπρωτείνη) στην κάψουλα του σπέρματος και η οποία ανευρίσκεται στη μέση περιοχή της ουράς των σπερματοζωαρίων. Το σελήνιο χρειάζεται επίσης για τον φυσιολογικό μεταβολισμό της τεστοστερόνης και την αποφυγή των άτυπων μορφών. Σε μία διπλή τυφλή μελέτη η ικανότητα γονιμοποίησης του σπέρματος βελτιώθηκε από το 17,5% στο 35.1% σε άνδρες που έπαιρναν συμπλήρωμα σεληνίου.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...