Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λοιπόν Σασακι τι έλεγες?

Κάτι για ορκα?

Ε σε κανα δύο μήνες έτσι προβλέπεται να είμαι. ...

Κορτιζόνη θα ξεκινήσω 1 μήνα πριν την εξω...

Δλδ... φασκελοκουκουλοστα. .... Τα ΝΚ που είναι αυξημένα ενδέχεται να επηρεάζουν την έκβαση της εμφύτευσης....

url]

Διαφημίσεις

Ααααα καλααααα

Το κλείσαμε το μαγαζάκι. ....

Τα κλειδιά ποια τα έχει. . Θα μπει καμιά ή να κλειδώσω φεύγοντας?

τι κανεις Ζετάκι.... σημερα εχει πεσει πολυ ησυχια....:(

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια πριν μισή ώρα μπήκα σπίτι και αυριο όλη μέρα θα είμαι στη δουλειά...

Ζεττα πήγες στον αιματολόγο?Τι σου είπε?

Cacao για που το βάλες?

Νατασάκι τι νέα?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια πριν μισή ώρα μπήκα σπίτι και αυριο όλη μέρα θα είμαι στη δουλειά...

Cacao για που το βάλες?

Νατασάκι τι νέα?

που εισαι κουκλα;; εχει πεσει δουλεια στο μαγαζί βλεπω.... ωραια καλο ειναι αυτο αλλα ξεπατωνεσαι βρε μπεμπα

Διαφημίσεις

Cacao για που το βάλες?

Νατασάκι τι νέα?

Πήγα ... και η τι κατάλαβα. ... θα ξεκινήσω κορτιζόνη 1 μήνα πριν την εξω... θα κάνω αντιπικτηκες από την 1η μέρα θα πάρω σελήνιο και ω3 και ένα ρινικο σπρέι. .. Εντάξει μωρέ τπτ δλδ....

Εσύ πτωματακι μου τι κάνεις?

url]

που εισαι κουκλα;; εχει πεσει δουλεια στο μαγαζί βλεπω.... ωραια καλο ειναι αυτο αλλα ξεπατωνεσαι βρε μπεμπα

Δεν πειράζει ρε μωρό...βασικά πάω απογευμα 2 μέρες για να κάνουν και οι γονείς μου κανα μπανάκι...αυριο θα πάω όλη μέρα...το μωρό έχει και πότισμα το βαμβάκι το απογευμα....

Μέχρι την Τετάρτη που θα φύγουμε θα δουλευω όλη μέρα...μετά όμως πενθήμερη ξεκούραση...;););)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Πήγα ... και η τι κατάλαβα. ... θα ξεκινήσω κορτιζόνη 1 μήνα πριν την εξω... θα κάνω αντιπικτηκες από την 1η μέρα θα πάρω σελήνιο και ω3 και ένα ρινικο σπρέι. .. Εντάξει μωρέ τπτ δλδ....

Εσύ πτωματακι μου τι κάνεις?

α ωραία... τοσα λιγα;; πες του "δωσε και αλλα... αντεχω"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...