Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 2

Koula - mares

kale

Recommended Posts

[

Ενταξει με πειραξε κι ακομα με πειραζει οταν το σκεφτομαι αυτο που ειπε.Απλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι ειμαστε φιλες απο 9 χρονων.Αν ηταν καποια αλλη πιθανοτατα να μην της ξαναμιλουσα καν.Η αληθεια ειναι οτι ηθελα να μπορω να τα μοιραζομαι αυτα μαζι της αλλα βλεπω πως ειναι σαν να μιλαω στη μαμα μου.Τετοια χαζα θα μου ελεγε κι εκεινη.Και σε μια φιλη μου η μητερα της της λεει συνεχεια αμα δεν κανετε παιδι δεν τρεχει τιποτα θα υιοθετησετε την ωρα που εκεινη προσπαθει να κανει δικο της και εχει μειωσει τα φαρμακα της και ειναι χαλια γιατι εχει αυτοανοσο.Η μαμα της το καλο του παιδιου της θελει αλλα για την κορη της μπαρουφες λεει...

Δοτρια μου εχουν αναφερει γιατι οταν εχεις μεγαλη fsh σημαινει οτι ξεμενεις απο ωαρια.

Kanenas den katalavainei ti pername....min tin pareksigeis. mono mia ginaika pou ta perase se katalavainei. ego den to eipa se kamia fili m. mono meta pou petixe to eipa. diotio oso k na min to thes ta logia tous se pikrainoun....

vgazo gala... ta mora klaine parolo p molis ta taisa.... diskoli nixta thanai kiauti...

xxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ;;;;;;;;

Πρωινη πρωινη βλεπω.Εγω εχω κανενα μισαωρο που ξυπνησα αλλα βαριεμαι να σηκωθω απο το κρεβατι.Και πρεπει να παω και τραπεζα ουφφ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημερα στην πιο ομορφη παρεουλα! Μολις γύρισα απο το γιατρο και μπηκα λιγο συντομα να σας πω τα νεα. Ο μικρουλης ειναι μια χαρα ειναι ήδη 2κιλα ευτυχως η διατροφη βοηθησε και το σαχαρο ελεγχεται αρα οκ γλιτωνουμε ινσουλινη. Επισης εχασα 2κιλακια τρομερο ε? τωρα φευγουμε παλι για Κιαττο και επιστρεφουμε στις 20 του μήνα, μου εφυγε ενα αγχος που ειναι ολα καλα. Και ενα ευχαριστο θυμαστε που μια κοπελα ειχε κανει 6 προσπαθειες στον Πα....ο 2 στο Σφακ.....η μια παλινδρομη και αλλες 2 καπου αλλου η οποια ειναι 43 ετων??? ειχε κερδισει μια εξωσωματικη στον Αρκουλη και εκανε δυο τροποποιημενους φυσικους και εμεινε εγκυος τωρα παει για αυχενικη και ολα εξελισσονται τελεια. Αρα κοριτσια μην μασατε υπαρχει ελπίδα για ολες μας με την βοηθεια του θεου και του γιατρου μας θα το πετυχουμε. ειπαμε αφου κανω εγω και δευτερο θα κανετε ολες!:eek:

Αρτεμις να μου φιλησεις τα μωρακια σου!

Δημητρουλα ολα οκ?

Αννιτακι ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για ωραια πραγματα ε?

Νταντα καλα να περνατε στην πανεμορφη κυπρο τι καλα θα γνωρισεις και την εκπληκτικη Αρτεμις και τα μωρα ουαου!

Αναστασια πανεμορφη καλονη κανεις μπανακια να τρελλανεις τις παραλιες με την κορμαρα σου?

Μορφω Ζεττα θεσσαλονικες κουκλες ολα καλα?

Ναντια οποτε θες παρε να τα πουμε, αν και χαλαρωνεις απο διακοπουλες ε?

Πολλα φιλια σε ολες μου λειψατε!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

κοριτσια μου ελπιζω να ειστε καλα, δε μπορεσα να διαβασω σερνεται το ιντερνετ. Ξεκουραζομαι και περναω καλα! Σας φιλω ολες!

Μικρουλα και γλυκουλα μου να περνας καλα και να προσεχεις! Να ξεκουραστεις και να επανελθεις δρυμητερη!!!! φιλακια πολλα:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Γειά σας και από μένα. Κι εγω ήμουν για υπέρηχο σήμερα. Τα μωράκια μου είναι οκ, μεγλάωνουν σιγά σιγά. Από συσπάσεις, έτσι όπως μου εδωσε να καταλάβω η γιατρός μάλλον δεν έχω είτε καθόλου είτε κανα 2 τη μέρα και αυτό με ερωτηματικό. Προς το παρόν είμαι καλά. Απο βδομάδα θα πάρω και τις κορτιζόνες για τα πνευμόνια των μωρών για να τα βοηθησουμε σε περίπτωση πρόωρου τοκετού. Τη Δευτέρα έχω πάλι υπέρηχο, αυτή τη φορά για λεπτομερέστερη εικονα. Αν ειναι οκ και τότε νομίζω οτι θα χαλαρώσω αρκετά. Στη χειρότερη των περιπτώσεων αν συμβει κάτι, λιγο με την περίδεση, λίγο με νοσηλεία, θα καταφέρω να το τραβήξω στις 28 εβδομάδες...

Το επίσης ευχάριστο είναι οτι ακόμα δεν εχω πάρει άλλα κιλά σε σχεση με πριν δυο μήνες οπότε απλως πηρα απότομα στην αρχή και τώρα συντηρουμαι...Ακόμα στα +6 αντε +7 αν λαβω υπόψη και τη δική μου ζυγαρία!!!Ε τραβηξα και την κριση πανικου που δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα...αν καταφέρω να μην παρω άλλα μεχρι τέλη Αυγουστου θα ειμαι καλά γιατι τα πολλά κιλά δεν τα παλεύω με τίποτα. Φανταστείτε εχω 7 κιλα παραπάνω και δυσκολευομαι στις ανηφόρες...!!!! αν πάρω βαρος ουτε το διάδρομο του σπίτιου μου δεν θα μπορώ να διασχίσω..!

Πολλή ησυχία βρε κόρες...! πηγατε όλες για μπανιο; αν ναι να κάνετε και μια βουτιά για μένα....

kOZcp3.png

[

Kanenas den katalavainei ti pername....min tin pareksigeis. mono mia ginaika pou ta perase se katalavainei. ego den to eipa se kamia fili m. mono meta pou petixe to eipa. diotio oso k na min to thes ta logia tous se pikrainoun....

vgazo gala... ta mora klaine parolo p molis ta taisa.... diskoli nixta thanai kiauti...

xxx

καλά από τέτοια άλλο τίποτα...νομίζω σας το είχα πει, οταν ειπα σε ατομο της οικογένειας οτι είμαι έγκυος σε διδυμα ξερετε τι μου απάντησε; "καλά αυτό από μόνοι σας το αποφασίσατε; γιατί δεν ρωτάτε και κανένα;" Και το ίδιο άτομο όταν με πήρε τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της φοβερής κρίσης πανικού που είχα μου είπε: "ε !αφού εσύ τα ήθελες...!!" δεν ειχα κουράγιο να εκνευριστώ τότε αλλά τώρα που το σκέφτομαι νευριάζω...

kOZcp3.png

Γειά σας και από μένα. Κι εγω ήμουν για υπέρηχο σήμερα. Τα μωράκια μου είναι οκ, μεγλάωνουν σιγά σιγά. Από συσπάσεις, έτσι όπως μου εδωσε να καταλάβω η γιατρός μάλλον δεν έχω είτε καθόλου είτε κανα 2 τη μέρα και αυτό με ερωτηματικό. Προς το παρόν είμαι καλά. Απο βδομάδα θα πάρω και τις κορτιζόνες για τα πνευμόνια των μωρών για να τα βοηθησουμε σε περίπτωση πρόωρου τοκετού. Τη Δευτέρα έχω πάλι υπέρηχο, αυτή τη φορά για λεπτομερέστερη εικονα. Αν ειναι οκ και τότε νομίζω οτι θα χαλαρώσω αρκετά. Στη χειρότερη των περιπτώσεων αν συμβει κάτι, λιγο με την περίδεση, λίγο με νοσηλεία, θα καταφέρω να το τραβήξω στις 28 εβδομάδες...

Το επίσης ευχάριστο είναι οτι ακόμα δεν εχω πάρει άλλα κιλά σε σχεση με πριν δυο μήνες οπότε απλως πηρα απότομα στην αρχή και τώρα συντηρουμαι...Ακόμα στα +6 αντε +7 αν λαβω υπόψη και τη δική μου ζυγαρία!!!Ε τραβηξα και την κριση πανικου που δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα...αν καταφέρω να μην παρω άλλα μεχρι τέλη Αυγουστου θα ειμαι καλά γιατι τα πολλά κιλά δεν τα παλεύω με τίποτα. Φανταστείτε εχω 7 κιλα παραπάνω και δυσκολευομαι στις ανηφόρες...!!!! αν πάρω βαρος ουτε το διάδρομο του σπίτιου μου δεν θα μπορώ να διασχίσω..!

Πολλή ησυχία βρε κόρες...! πηγατε όλες για μπανιο; αν ναι να κάνετε και μια βουτιά για μένα....

Γεια σου Pink hat:p Μη πανικοβαλεσαι ολα καλα δεν πηγαινουν;Κοιτα το κακο μπορει να συμβει και χωρις κανενα συμπτωμα οποτε μην το σκεφτεσαι και μην αγχωνεσαι αδικα.Τι ωραια που εχεις δυο μωρακια κι εγω διδυμακια ηθελα παντα.Μ αρεσαν παντα πολυ τα διδυμακια που μοιαζουν μεταξυ τους:D

3231580x15ta1yz3w.gif

καλά από τέτοια άλλο τίποτα...νομίζω σας το είχα πει, οταν ειπα σε ατομο της οικογένειας οτι είμαι έγκυος σε διδυμα ξερετε τι μου απάντησε; "καλά αυτό από μόνοι σας το αποφασίσατε; γιατί δεν ρωτάτε και κανένα;" Και το ίδιο άτομο όταν με πήρε τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της φοβερής κρίσης πανικού που είχα μου είπε: "ε !αφού εσύ τα ήθελες...!!" δεν ειχα κουράγιο να εκνευριστώ τότε αλλά τώρα που το σκέφτομαι νευριάζω...

:lol::lol::lol:Καλα αυτος ηταν κορυφαιος.Ναι βρε καλα λεει.Γιατι δεν το αποφασισατε με κανεναν αλλον μαζι αν θα κανετε 1 ή δυο μαζι;Ντροπη χαχχαχα.Και μην λες τον πονο σου σε κανεναν ειδικα συγγενη γιατι παρεξηγουν οτι λες και τα μεταφραζουν οπως τους αρεσει ή τους βολευει + οτι ακους οτι βλακεια να ναι.Εχω προσωπικη εμπειρια απο συγγενεις και πλεον δεν λεω τιποτα σε κανεναν εκτος απο μια ξαδερφουλα μου που εχουμε πολυ καλη σχεση.

3231580x15ta1yz3w.gif

Γεια σας κοριτσάκια μου...μόλις μπήκα σπίτι και σε λίγο φευγω πάλι για δουλίτσα....η μέρα θα είναι γεμάτη και σήμερα....

Cacao σου ευχομαι το όνειρο σου να γίνει πραγματικότητα και να κάνεις δίδυμα...

Λαμπρινούλα μου έλειψες πολύ...δώσε ένα φιλί στην κοιλίτσα σου και ένα στην κοράκλα σου...

Αρτεμις αντέχεις???

Νατασούλα μίλησα και με την Δημητρα χθες και θα πάμε για κανα φαγητάκι προς το τέλος Αυγούστου...σε έχω υπολογίσει...

Ζεττα, Μορφω που είστε??

Εφάκι ξεκουράσου...

Πηνελοπάκι μου ποσο χαίρομαι που τα μπεμπεδίνια σου είναι καλά...

Φιλιά σε όλες σας...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου...μόλις μπήκα σπίτι και σε λίγο φευγω πάλι για δουλίτσα....η μέρα θα είναι γεμάτη και σήμερα....

Cacao σου ευχομαι το όνειρο σου να γίνει πραγματικότητα και να κάνεις δίδυμα...

Λαμπρινούλα μου έλειψες πολύ...δώσε ένα φιλί στην κοιλίτσα σου και ένα στην κοράκλα σου...

Αρτεμις αντέχεις???

Νατασούλα μίλησα και με την Δημητρα χθες και θα πάμε για κανα φαγητάκι προς το τέλος Αυγούστου...σε έχω υπολογίσει...

Ζεττα, Μορφω που είστε??

Εφάκι ξεκουράσου...

Πηνελοπάκι μου ποσο χαίρομαι που τα μπεμπεδίνια σου είναι καλά...

Φιλιά σε όλες σας...

Καλη δουλιτσα!!!!!!:P

3231580x15ta1yz3w.gif

Ειμαι εξω ολη μερα και μου εχουν σπασει τα νευρα.Τσακωθηκα και με μια ηλιθια στο λεωφορειο.Τρελη δεν πηγαινε καλα και τωρα στη σταση που περιμενα ηρθε μια αλλη βλαμενη που ηθελε να κανουμε και χωρο στο παγκακι να καθισει και μου χει χωσει το τσιγαρο της στη μουρη γιατι λεει δεν μπορει να μην καπνισει.Αι απο κει με τον καθε βλακα σημερα

3231580x15ta1yz3w.gif

Πόση μοναξιά, πόση μοναξιά,--

πόση μοναξιά, γλυκιά μου,--

αγκαλιάζει την καρδιά μου

από τη βραδιά που σαν μια σκιά

σʼ έβλεπα να χάνεσαι στα χέρια του βοριά.

Μες στην καταιγίδα που χανόσουνα

άγγελος τη νύχτα μου φαινόσουνα.

Κι έμειναν σημάδια από τα χνάρια σου

στη βρεγμένη γη και στα φύλλα της καρδιάς μου.

Από τη βραδιά που σαν μια σκιά

σʼ έβλεπα να χάνεσαι στα χέρια του βοριά.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...