Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εδω και χρόνια ειμαι η μονη που δεν εχω παιδια αλλα δεν με εκαιγε το θεμα.Τωρα που θελω και δεν μπορω με καιει και με τσουρουφλαει.Οσο για το οτι δεν καταλαβαινουν το εχω διαπιστωσει κι εγω.Εκανα και τη βλακεια μια μερα να ρωτησω την καλυτερη μου φιλη για τη γνωμη της.Τι να κανω τελικα σπερματεγχυση ή εξωσωματικη και μου λεει μη κανεις τιποτα.Ψυχοφθορες ειναι οι αποβολες κι αυτα.Εμεινα λιγο και μετα που της ειπα οτι αν δεν κανω κατι πιθανοτατα να μην κανω παιδια ποτε μου ειπε το κουφο ε δεν πειραζει τι να κανουμε.Με το ζορι;:confused::confused::confused:

Υποθετω οτι μου το ειπε για να μην πικραινομαι με ολα αυτα και βεβαια φταιω κι εγω που την ρωτησα μεγαλη βλακεια γιατι κι αυτη ηρθε σε δυσκολη θεση.Αλλα ρε παιδια τι απαντηση ηταν αυτη;Τελος παντων το διεγραψα καπως γιατι ειναι η καλυτερη μου φιλη αλλα καταλαβαινω πως δεν μπορει να καταλαβει τιποτα απο οσα περναω.Και φυσικα με 2 παιδια που ηρθαν ευκολα τι να καταλαβει;Παντως πιστευω δεν θα εδινα τετοια απαντηση ακομακι αν ημουν στη θεση της με παιδια κλπ

κοιτα κοριτσαρα μου δεν θελω να σε στεναχωρησω για την κολλητουλα σου αλλα τετοια απαντηση δεν δινεις.... πολυ σκληρη αντιμετωπιση απο μία ΗΔΗ ΜΑΝΑ...

Αλλα ετσι ειναι αμα σου ερχονται ευκολα... δεν λογαριαζουνε τιποτα και ουτε καταλαβαινουνε.... οποτε αυτο που καταλαβα εγω ειναι τζαμπα σάλιο.... κανε οτι λεει ο γιατρος και η καρδουλα σου....

εγω αποφασισα και δεν λεω τιποτα σε κανεναν.... ΤΕΛΟΣ

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου θα σας καληνυχτίσω γιατί γράφω από το κινητό και μου έχει βγει η ψυχή. ... πολλά πολλά φιλάκια

απο το κινητο γραφεις τοσο καλα, και γρηγορα?

μπραβο, φιλακια καληνυχτα:P

κοιτα κοριτσαρα μου δεν θελω να σε στεναχωρησω για την κολλητουλα σου αλλα τετοια απαντηση δεν δινεις.... πολυ σκληρη αντιμετωπιση απο μία ΗΔΗ ΜΑΝΑ...

Αλλα ετσι ειναι αμα σου ερχονται ευκολα... δεν λογαριαζουνε τιποτα και ουτε καταλαβαινουνε.... οποτε αυτο που καταλαβα εγω ειναι τζαμπα σάλιο.... κανε οτι λεει ο γιατρος και η καρδουλα σου....

εγω αποφασισα και δεν λεω τιποτα σε κανεναν.... ΤΕΛΟΣ

Α καλα ναι.Δεν προκειται να της ξαναπω τιποτα.Μπορει να της πω ποτε θα ξεκινησω και μεχρι εκει κι αυτο αν με ρωτησει.Να σου πω την αληθεια εχω την αισθηση οτι και η μητερα μου καμια τετοια μπαρουφα θα μου ελεγε.Δεν ξερει τιποτα για αποβολες εξωσωματικες κλπ.Μονο για το προβλημα με τη fsh και οτι συντομα δεν θα εχω ωαρια.Κι επειδη ο πρωτος μου γιατρος μπηκε αμεσως στο θεμα της δοτριας ξερεις τι μου ειπε η μητερα μου;Ε δεν περαζει θα κανεις με δοτρια...Μετα καποια στιγμη που της τα χωνα μου ειπε οτι μου ελεγε ετσι γιατι ετσι μου ειχε πει και ο γιατρος και για να μη στενοχωριεμαι.Οποτε πιστευω οτι πανω σε τετοιες καταστασεις μπορει να πεις τα πιο χαζα πραγματα.Και γι αυτο και το αφησα και δεν το αφηνω να χαλασει τη φιλια μας(για τη φιλη μου εννοω).

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Α καλα ναι.Δεν προκειται να της ξαναπω τιποτα.Μπορει να της πω ποτε θα ξεκινησω και μεχρι εκει κι αυτο αν με ρωτησει.Να σου πω την αληθεια εχω την αισθηση οτι και η μητερα μου καμια τετοια μπαρουφα θα μου ελεγε.Δεν ξερει τιποτα για αποβολες εξωσωματικες κλπ.Μονο για το προβλημα με τη fsh και οτι συντομα δεν θα εχω ωαρια.Κι επειδη ο πρωτος μου γιατρος μπηκε αμεσως στο θεμα της δοτριας ξερεις τι μου ειπε η μητερα μου;Ε δεν περαζει θα κανεις με δοτρια...Μετα καποια στιγμη που της τα χωνα μου ειπε οτι μου ελεγε ετσι γιατι ετσι μου ειχε πει και ο γιατρος και για να μη στενοχωριεμαι.Οποτε πιστευω οτι πανω σε τετοιες καταστασεις μπορει να πεις τα πιο χαζα πραγματα.Και γι αυτο και το αφησα και δεν το αφηνω να χαλασει τη φιλια μας(για τη φιλη μου εννοω).

σιγουρα το λενε για να σε παρηγορησουνε και να μην στεναχωριεσαι. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αλλα και παλι πολυ σκληρο ταυτοχρονα..

Απλα διαλεξε τί ειναι αυτα που θελεις να μοιραζεσαι για να μην σου ριχνουνε την ψυχολογια. Και να ξερεις στην εξω θελει θετικη σκεψη και αισιοδοξια:P

Για δοτρια... μικρη δεν είσαι;;

πως το ξερες;Ησουν κι εσυ εκει;Ε σαν μεγαλυτερη θα θυμασαι καλυτερα χαχαχχα

δεν ημουνα εκει.... απλα ηξερα οτι θα πεις κατι αναλογο.... το ηθελε και ο αποφτουλης μου... χιχιι:P

σιγουρα το λενε για να σε παρηγορησουνε και να μην στεναχωριεσαι. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αλλα και παλι πολυ σκληρο ταυτοχρονα..

Απλα διαλεξε τί ειναι αυτα που θελεις να μοιραζεσαι για να μην σου ριχνουνε την ψυχολογια. Και να ξερεις στην εξω θελει θετικη σκεψη και αισιοδοξια:P

Για δοτρια... μικρη δεν είσαι;;

Ενταξει με πειραξε κι ακομα με πειραζει οταν το σκεφτομαι αυτο που ειπε.Απλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι ειμαστε φιλες απο 9 χρονων.Αν ηταν καποια αλλη πιθανοτατα να μην της ξαναμιλουσα καν.Η αληθεια ειναι οτι ηθελα να μπορω να τα μοιραζομαι αυτα μαζι της αλλα βλεπω πως ειναι σαν να μιλαω στη μαμα μου.Τετοια χαζα θα μου ελεγε κι εκεινη.Και σε μια φιλη μου η μητερα της της λεει συνεχεια αμα δεν κανετε παιδι δεν τρεχει τιποτα θα υιοθετησετε την ωρα που εκεινη προσπαθει να κανει δικο της και εχει μειωσει τα φαρμακα της και ειναι χαλια γιατι εχει αυτοανοσο.Η μαμα της το καλο του παιδιου της θελει αλλα για την κορη της μπαρουφες λεει...

Δοτρια μου εχουν αναφερει γιατι οταν εχεις μεγαλη fsh σημαινει οτι ξεμενεις απο ωαρια.

3231580x15ta1yz3w.gif

Ενταξει με πειραξε κι ακομα με πειραζει οταν το σκεφτομαι αυτο που ειπε.Απλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι ειμαστε φιλες απο 9 χρονων.Αν ηταν καποια αλλη πιθανοτατα να μην της ξαναμιλουσα καν.Η αληθεια ειναι οτι ηθελα να μπορω να τα μοιραζομαι αυτα μαζι της αλλα βλεπω πως ειναι σαν να μιλαω στη μαμα μου.Τετοια χαζα θα μου ελεγε κι εκεινη.Και σε μια φιλη μου η μητερα της της λεει συνεχεια αμα δεν κανετε παιδι δεν τρεχει τιποτα θα υιοθετησετε την ωρα που εκεινη προσπαθει να κανει δικο της και εχει μειωσει τα φαρμακα της και ειναι χαλια γιατι εχει αυτοανοσο.Η μαμα της το καλο του παιδιου της θελει αλλα για την κορη της μπαρουφες λεει...

Δοτρια μου εχουν αναφερει γιατι οταν εχεις μεγαλη fsh σημαινει οτι ξεμενεις απο ωαρια.

καλα αστα τωρα πισω... μην στεναχωριεσαι... σιγουρα η καθε μαμα θελει το καλο του παιδιου της....

η μεγαλη fsh ξερω οτι δειχνει μη ποιοτικα ωαρια, η ΑΜΗ δειχνει το αποθεμα

και να ξερεις οτι σε καθε κυκλο η fsh αλλαζει... οποτε μην αγχωνεσαι:P

Διαφημίσεις

καλα αστα τωρα πισω... μην στεναχωριεσαι... σιγουρα η καθε μαμα θελει το καλο του παιδιου της....

η μεγαλη fsh ξερω οτι δειχνει μη ποιοτικα ωαρια, η ΑΜΗ δειχνει το αποθεμα

και να ξερεις οτι σε καθε κυκλο η fsh αλλαζει... οποτε μην αγχωνεσαι:P

και η AMH χαμηλη ειναι

3231580x15ta1yz3w.gif

και η AMH χαμηλη ειναι

καλα παλι μην αγχωνεσαι γιατι και με πολυ χαμηλη μπορεις να τα καταφερεις, εχουμε και παραδειγμα το κοριτσι μας που περιμενει το 2ο παιδακι της:P

θα σε καληνυχτισω κοριτσαρα μου γιατι ηρθε ο αντρας μου απο την δουλεια.... σορρυ σε αφηνω μοναχουλα.... ελπιζω να ερθει καποιο κοριτσακι να σου κανει παρεουλα:P

καλα παλι μην αγχωνεσαι γιατι και με πολυ χαμηλη μπορεις να τα καταφερεις, εχουμε και παραδειγμα το κοριτσι μας που περιμενει το 2ο παιδακι της:P

θα σε καληνυχτισω κοριτσαρα μου γιατι ηρθε ο αντρας μου απο την δουλεια.... σορρυ σε αφηνω μοναχουλα.... ελπιζω να ερθει καποιο κοριτσακι να σου κανει παρεουλα:P

Ποιο κοριτσι ειναι αυτο;;;

Θα κλεισω κι εγω γιατι υποτιθεται οτι τοση ωρα εγραφα κατι στο word και τελικα ζαλιστικα και θα το κλεισω.Απο την πεινα θα ειναι.Παω να φαω και το σταφυλακι μου.;)Καληνυχτα!

3231580x15ta1yz3w.gif

κοριτσια μου ελπιζω να ειστε καλα, δε μπορεσα να διαβασω σερνεται το ιντερνετ. Ξεκουραζομαι και περναω καλα! Σας φιλω ολες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...