Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

δεν το βλεπω... λεγαμε για το εξοχικο του αντρα μου αλλα την επομενη εβδομαδα που θα ειναι μη κατιλειμενο θα ειμαι αδιαθετη. οποτε τί να παμε να κανουμε... εκεινος βαριεται να κανει μονος του μπανιο... εκτος αν αδιαθετησω μεσα στο ΣΚ και τελικα παμε... θα δειξει

Χμμμμ ενδιαφέρον. ... εύχομαι να μην έρθει για τους επόμενους 9 μήνες. .... μιας που σε είδα και εγκυουλα στον ύπνο μου. .... αλλά αν είναι να έρθει ε τότε ας έρθει το ΣΚ.....

Που είναι το εξοχικό σας?

Στις 16 λεμε.Σκεφτομαι να παμε για κανενα μπανακι στις 15 και μετα να την κανουμε:P

Κιλκις δεν εχω παει αλλα ωραια θα ειναι κι εκει το καλοκαιρι απλα δεν μπορειτε να κανετε μπανακι οπως λες

Δεν έχει μωρέ τπτ στο Κιλκίς. ... Απλά έχουμε μεγάλο πανηγύρι στις 14-15 και είναι ωραία. ... θυμάμαι λίγο και τα παιδικά μου χρόνια. .... έχει σουβλάκια. .... μυρίζει όλο το χωριό. ....

url]

Διαφημίσεις

γιατι να παρεξηγηθω βρε.... αφου ειμαι ηδη 35 χρονων... τί νομιζες οτι ειμαι πιπινι;;

:lol::lol::lol::lol::lol: Ε τι εισαι γρια;Ασε γιατι δεν θελω να τη σκεφτομαι την ηλικια μου.Και ολες μου οι φιλες εχουν 10+ χρονων παιδια παθαινω κριση μεσης ηλικιας:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Χμμμμ ενδιαφέρον. ... εύχομαι να μην έρθει για τους επόμενους 9 μήνες. .... μιας που σε είδα και εγκυουλα στον ύπνο μου. .... αλλά αν είναι να έρθει ε τότε ας έρθει το ΣΚ.....

Που είναι το εξοχικό σας?

Δεν έχει μωρέ τπτ στο Κιλκίς. ... Απλά έχουμε μεγάλο πανηγύρι στις 14-15 και είναι ωραία. ... θυμάμαι λίγο και τα παιδικά μου χρόνια. .... έχει σουβλάκια. .... μυρίζει όλο το χωριό. ....

ειναι στην Ν.Ευβοια.... πολυ εξωτικα.... δεν το συζητώ:P

Σουβλακια ακουω!Μιαμ μιαμ!Ωραια θα ειναι.Αν προλαβω το σεπτεμβριο θα παω στο πανηγυρι στη καλαματα με το μπαμπα μου να φαω ωραια γουρουνοπουλα χαχαχ.Τι ονειρευομαι η πεινασμενη παλι

3231580x15ta1yz3w.gif

αυτην την λεπτομερεια δεν την θυμαμαι...

οσο για τις μελισσες και εγω αλλεργια... ειδικα στις μεγαλες τις καφε.... πακετο..... πονος....:confused:

Ασε χοντρό πακέτο. ... Πρέπει ή να έχω μαζί μου κορτιζόνη ή να πάω επειγόντως στα εφημερευοντα..... πίκρα. .... Έχω αλλεργία και στα μανιτάρια και στην πενικιλινη....

Ασε δράμα. ...

γιατι να παρεξηγηθω βρε.... αφου ειμαι ηδη 35 χρονων... τί νομιζες οτι ειμαι πιπινι;;

Αχ τι μου θύμισες τώρα. ... περνάνε τα χρόνια. ....γέρασα. ..

url]

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol: Ε τι εισαι γρια;Ασε γιατι δεν θελω να τη σκεφτομαι την ηλικια μου.Και ολες μου οι φιλες εχουν 10+ χρονων παιδια παθαινω κριση μεσης ηλικιας:tongue:

γρια δεν ειμαι.... αλλα εχω αρχισει να αισθανομαι.... σιγα σιγα... και εμενα ολες μου οι φιλες εχουνε παιδια... ειμαι η μονη ανευ.... και το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινει και κανεις το πονο σου.... στην κοσμαρα τους ρε παιδι μου.... ασε γιατι τα πηρα τώρα:confused::evil:

Ασε χοντρό πακέτο. ... Πρέπει ή να έχω μαζί μου κορτιζόνη ή να πάω επειγόντως στα εφημερευοντα..... πίκρα. .... Έχω αλλεργία και στα μανιτάρια και στην πενικιλινη....

Ασε δράμα. ...

Αχ τι μου θύμισες τώρα. ... περνάνε τα χρόνια. ....γέρασα. ..

εσυ ακομα δεν τα εκλεισες... τί παραπονιέσαι;;; :P

πολλες αλεργιες βλεπω... να προσεχεις βρε κοριτσι

ειναι στην Ν.Ευβοια.... πολυ εξωτικα.... δεν το συζητώ:P

Εξωτική ξεεξωτικη καλύτερα είσαι απο το Κιλκίς. ... μακάρι να βολέψει να πάτε. ..

Έψαχνα και για Εύβοια. .. έλεγα για Αιδηψό ή πευκι που βρήκα φτηνά αλλά μου είπαν τα κορίτσια πως δεν πολύ λέει. ..... τι λες εσύ?

Σουβλακια ακουω!Μιαμ μιαμ!Ωραια θα ειναι.Αν προλαβω το σεπτεμβριο θα παω στο πανηγυρι στη καλαματα με το μπαμπα μου να φαω ωραια γουρουνοπουλα χαχαχ.Τι ονειρευομαι η πεινασμενη παλι

Ναι... ειδικά αυτά τα "βρώμικα" είναι φοβερά. ...

Αχ Καλαμάτα. ... τι ωραία θέλω και εγώ. .. είχα πάει πριν κάτι χρόνια και μιλάμε φοβερό φαγητό και πολύ καλό λάδι.

url]

γρια δεν ειμαι.... αλλα εχω αρχισει να αισθανομαι.... σιγα σιγα... και εμενα ολες μου οι φιλες εχουνε παιδια... ειμαι η μονη ανευ.... και το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινει και κανεις το πονο σου.... στην κοσμαρα τους ρε παιδι μου.... ασε γιατι τα πηρα τώρα:confused::evil:

Εδω και χρόνια ειμαι η μονη που δεν εχω παιδια αλλα δεν με εκαιγε το θεμα.Τωρα που θελω και δεν μπορω με καιει και με τσουρουφλαει.Οσο για το οτι δεν καταλαβαινουν το εχω διαπιστωσει κι εγω.Εκανα και τη βλακεια μια μερα να ρωτησω την καλυτερη μου φιλη για τη γνωμη της.Τι να κανω τελικα σπερματεγχυση ή εξωσωματικη και μου λεει μη κανεις τιποτα.Ψυχοφθορες ειναι οι αποβολες κι αυτα.Εμεινα λιγο και μετα που της ειπα οτι αν δεν κανω κατι πιθανοτατα να μην κανω παιδια ποτε μου ειπε το κουφο ε δεν πειραζει τι να κανουμε.Με το ζορι;:confused::confused::confused:

Υποθετω οτι μου το ειπε για να μην πικραινομαι με ολα αυτα και βεβαια φταιω κι εγω που την ρωτησα μεγαλη βλακεια γιατι κι αυτη ηρθε σε δυσκολη θεση.Αλλα ρε παιδια τι απαντηση ηταν αυτη;Τελος παντων το διεγραψα καπως γιατι ειναι η καλυτερη μου φιλη αλλα καταλαβαινω πως δεν μπορει να καταλαβει τιποτα απο οσα περναω.Και φυσικα με 2 παιδια που ηρθαν ευκολα τι να καταλαβει;Παντως πιστευω δεν θα εδινα τετοια απαντηση ακομακι αν ημουν στη θεση της με παιδια κλπ

3231580x15ta1yz3w.gif

Εξωτική ξεεξωτικη καλύτερα είσαι απο το Κιλκίς. ... μακάρι να βολέψει να πάτε. ..

Έψαχνα και για Εύβοια. .. έλεγα για Αιδηψό ή πευκι που βρήκα φτηνά αλλά μου είπαν τα κορίτσια πως δεν πολύ λέει. ..... τι λες εσύ?

Αχ Καλαμάτα. ... τι ωραία θέλω και εγώ. .. είχα πάει πριν κάτι χρόνια και μιλάμε φοβερό φαγητό και πολύ καλό λάδι.

χαχαχ μιση καλαματιανη ειμαι παιδι μου.Ξερω απο καλο λαδι:D:D:D

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

τωρα θα ακουστω παλι γρια... αλλα στο Πευκι ειχα παει πριν 25 χρονια... δεν θυμαμαι τιποτα:P:p εδω γελαω μονη μου σαν χαζο...

πατησα τωρα γκουγκλ και ειδα φωτο απο Πευκι και δεν μου φανηκε τοσο χαλια... ειδα πρασινο και ωραιες παραλιες... για 2-3 ημ. δεν θελετε;

σαμπως και εκει που παμε για ωραια και τα χρυσοπληρωνουμε τελικα αξιζουνε;

ειχα παει το 2008 Φολεγανδρο, και πανακριβα ολα... και δεν τρελαθηκα... παραλιες ψιλοχαλια...

τωρα θα ακουστω παλι γρια... αλλα στο Πευκι ειχα παει πριν 25 χρονια... δεν θυμαμαι τιποτα:P:p εδω γελαω μονη μου σαν χαζο...

πατησα τωρα γκουγκλ και ειδα φωτο απο Πευκι και δεν μου φανηκε τοσο χαλια... ειδα πρασινο και ωραιες παραλιες... για 2-3 ημ. δεν θελετε;

σαμπως και εκει που παμε για ωραια και τα χρυσοπληρωνουμε τελικα αξιζουνε;

ειχα παει το 2008 Φολεγανδρο, και πανακριβα ολα... και δεν τρελαθηκα... παραλιες ψιλοχαλια...

Νασταζια εγω πριν 31 χρονια ειχα παει στην Αιγυπτο :lol::lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Κοριτσάκια μου θα σας καληνυχτίσω γιατί γράφω από το κινητό και μου έχει βγει η ψυχή. ... πολλά πολλά φιλάκια

Καληνυχτα!!Εγω εδω γραφω κατι στο pc.Εχω καιρο μπροστα μου μεχρι να τελειωσω

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...