Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

σιγα μην βαρυστομαχιασεις... πωπω πίκρα ρε παιδί μου....

ειναι κληρονομικο ζαχαρο; λενε οτι οι γυναικες το παιρνουνε απο τον πατερα.. ισχυει;; οι λεω μπουρδες;

Δεν ξερω αν ισχυει παντως στη περιπτωση μου ετσι ειναι.Βασικα απο την αδερφη του πατερα μου.Εκεινη εχει απο νεα και κανει ινσουλινη χρονια τωρα.Ο πατερας μου εχει αλλα ενταξει λιγα πραγματα.Παιρνει κατι χαπια και ουτε διατροφη κανει τπτ...Ξερεις τι μου τη δινει;;Πως γινεται να μην εχει η κορη της και εχω εγω;Δεν το καταλαβαινω.Ε τουλαχιστον αν ειναι ετσι να μην εχει ουτε το δικο μου παιδι και ας εχει το ανηψι :twisted::twisted::twisted:Διαβολικο γελιο γιατι τη νυφη δεν τη χωνευω

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Μωρέ σίγουρα το βουνό θα έρθει φθηνότερο αλλά ήθελα θαλασσουλα.... άμα είναι έτσι κάθομαι και στο χωριό μου. 14 θα πάμε χωριό και έλεγα 17-18 να πάμε και καμιά θάλασσα.

Εσύ που θα πας?

Που ειναι το χωριο σου;;;

Κι εγω στο χωριο μου θα παω στη λαρισα.Κι εμεις θαλασσα δεν εχουμε αλλα θα παμε 1-2 μερες καπου εκει για μπανιο.Δεν ειναι και κοντα αλλα δε πειραζει

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν ξερω αν ισχυει παντως στη περιπτωση μου ετσι ειναι.Βασικα απο την αδερφη του πατερα μου.Εκεινη εχει απο νεα και κανει ινσουλινη χρονια τωρα.Ο πατερας μου εχει αλλα ενταξει λιγα πραγματα.Παιρνει κατι χαπια και ουτε διατροφη κανει τπτ...Ξερεις τι μου τη δινει;;Πως γινεται να μην εχει η κορη της και εχω εγω;Δεν το καταλαβαινω.Ε τουλαχιστον αν ειναι ετσι να μην εχει ουτε το δικο μου παιδι και ας εχει το ανηψι :twisted::twisted::twisted:Διαβολικο γελιο γιατι τη νυφη δεν τη χωνευω

αρα δεν λεω απολυτα βλακειες... ξερεις ειμαι και ξανθια(σκουρο ξανθο φυσικο, και χρονια πολλα ανταύγιες) ασε δραμα....

οσο για την ξαδερφη.... you never know(για πλακα το λεω, μην παρεξηγηθω):P

Μου το ειπε και ο γιατρος οτι θα χαλασουμε περισσοτερα αλλα ξερεις εμεις επειδη επιασα φυσιολογικα το θεωρουσαμε δεδομενο οτι θα παει καλα.Μετα μιλησαμε ξανα απο το τηλεφωνο με το γιατρο και του ειπα να κανουμε την εξωσωματικη τελικα

Δεν ξέρω αν σε εσάς θα είχε διαφορά. ... αλλά γενικά έχει πολύ λίγες πιθανότητες. ..

Βορεια ψαχνεις και κεντρικα;;

και μετα σου λεει κριση.... αντε μωρε αηδίες... εγω δεν πιστευω στην κριση... ολα γεματα ειναι οπου και αν πας...γιαυτο δεν πεφτουνε οι τιμες...

Ναι πιο πολύ βόρεια αλλά και πιο κεντρικά που είδα στα υψη οι τιμές για ένα αξιοπρεπές δωμάτιο.

Χαλκιδική πάντως δεν πέφτει καρφίτσα.

url]

Δεν ξέρω αν σε εσάς θα είχε διαφορά. ... αλλά γενικά έχει πολύ λίγες πιθανότητες. ..

Ναι πιο πολύ βόρεια αλλά και πιο κεντρικά που είδα στα υψη οι τιμές για ένα αξιοπρεπές δωμάτιο.

Χαλκιδική πάντως δεν πέφτει καρφίτσα.

Η Χαλκιδικη ειναι απλησιαστη απο ολες τις αποψεις νομιζω...

Θασο εχεις παει; θα ειναι και εκει λες ακριβα;

ειχα παει πριν 20 χρονια, καλη μου φανηκε..

Διαφημίσεις

Που ειναι το χωριο σου;;;

Κι εγω στο χωριο μου θα παω στη λαρισα.Κι εμεις θαλασσα δεν εχουμε αλλα θα παμε 1-2 μερες καπου εκει για μπανιο.Δεν ειναι και κοντα αλλα δε πειραζει

Στο Κιλκίς και η θάλασσα δεν φαίνεται ούτε με κιάλια. .....

Ποτε φεύγετε εσείς?

Νατασάκι εσύ τελικά θα πας πουθενά?

url]

αρα δεν λεω απολυτα βλακειες... ξερεις ειμαι και ξανθια(σκουρο ξανθο φυσικο, και χρονια πολλα ανταύγιες) ασε δραμα....

οσο για την ξαδερφη.... you never know(για πλακα το λεω, μην παρεξηγηθω):P

χαχαχαχ δεν περεξηγω.Ουτε τη νυφη χωνευω (μπορεις να πεις οτι θες) ουτε και τη ξαδερφη:twisted::twisted: Γενικα ειμαι πολυ κοινωνικός και φιλικος ανθρωπος:lol::lol::lol::lol: Οχι ενταξει απλα εχουν γινει πραγματα που με πειραξαν παρα πολυ και τους εχω βγαλει απο τη ζωη μου και δεν ασχολουμαι πια.

Ξανθια ειμαι κι εγω και τα εβαφα χρονια.Τωρα που τα εχω αφησει ετσι ενα χρονο συνειδητοποιησα οτι εχω σκουρηνει αρκετα.Οι φυτρες ομως καταξανθες χαχαχ οποτε το συμπερασμα ειναι πως οτι και να γινει παραμενω μια ξανθια:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Ποτε φεύγετε εσείς?

δεν το βλεπω... λεγαμε για το εξοχικο του αντρα μου αλλα την επομενη εβδομαδα που θα ειναι μη κατιλειμενο θα ειμαι αδιαθετη. οποτε τί να παμε να κανουμε... εκεινος βαριεται να κανει μονος του μπανιο... εκτος αν αδιαθετησω μεσα στο ΣΚ και τελικα παμε... θα δειξει

Ποτε φεύγετε εσείς?

Στις 16 λεμε.Σκεφτομαι να παμε για κανενα μπανακι στις 15 και μετα να την κανουμε:P

Κιλκις δεν εχω παει αλλα ωραια θα ειναι κι εκει το καλοκαιρι απλα δεν μπορειτε να κανετε μπανακι οπως λες

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι βρε Νατασακι οι Χαλκιδικιωτες την έχουν δει εδώ και χρόνια και βαράνε τις τιμές. ....

Θάσο δεν έχω πάει αλλά επειδή μου λένε όσοι πήγαν ότι έχει πολλές μέλισσες. .. δε θέλω να πάω γιατί έχω αλλεργία. ...

Ασε μια απογοήτευση είμαι. .. όλο αλλεργίες είμαι. ....

url]

Διαφημίσεις

χαχαχαχ δεν περεξηγω.Ουτε τη νυφη χωνευω (μπορεις να πεις οτι θες) ουτε και τη ξαδερφη:twisted::twisted: Γενικα ειμαι πολυ κοινωνικός και φιλικος ανθρωπος:lol::lol::lol::lol: Οχι ενταξει απλα εχουν γινει πραγματα που με πειραξαν παρα πολυ και τους εχω βγαλει απο τη ζωη μου και δεν ασχολουμαι πια.

Ξανθια ειμαι κι εγω και τα εβαφα χρονια.Τωρα που τα εχω αφησει ετσι ενα χρονο συνειδητοποιησα οτι εχω σκουρηνει αρκετα.Οι φυτρες ομως καταξανθες χαχαχ οποτε το συμπερασμα ειναι πως οτι και να γινει παραμενω μια ξανθια:tongue:

καλα κανεις... οτι μας πειραζει το διωχνουμε μακρια... αρκετα εχουμε στο μυαλο μας

οποτε το παιδακι σου εσενα θα ειναι σιγουρα ξανθουλι... να υποθεσω και ο μπαμπας λογω καταγωγης ειναι πολυ ανοιχτος..:P

Βρε Νασταζια πως τα λες ετσι;:lol::lol::lol::lol:Τη γιαγια μου μου θυμησες χαχαχα (χωρις παρεξηγηση)

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι βρε Νατασακι οι Χαλκιδικιωτες την έχουν δει εδώ και χρόνια και βαράνε τις τιμές. ....

Θάσο δεν έχω πάει αλλά επειδή μου λένε όσοι πήγαν ότι έχει πολλές μέλισσες. .. δε θέλω να πάω γιατί έχω αλλεργία. ...

Ασε μια απογοήτευση είμαι. .. όλο αλλεργίες είμαι. ....

αυτην την λεπτομερεια δεν την θυμαμαι...

οσο για τις μελισσες και εγω αλλεργια... ειδικα στις μεγαλες τις καφε.... πακετο..... πονος....:confused:

Βρε Νασταζια πως τα λες ετσι;:lol::lol::lol::lol:Τη γιαγια μου μου θυμησες χαχαχα (χωρις παρεξηγηση)

γιατι να παρεξηγηθω βρε.... αφου ειμαι ηδη 35 χρονων... τί νομιζες οτι ειμαι πιπινι;;

καλα κανεις... οτι μας πειραζει το διωχνουμε μακρια... αρκετα εχουμε στο μυαλο μας

οποτε το παιδακι σου εσενα θα ειναι σιγουρα ξανθουλι... να υποθεσω και ο μπαμπας λογω καταγωγης ειναι πολυ ανοιχτος..:P

Ναι αμα βγει μαυρουλι το παιδι θα εχουμε προβλημα χαχαχα.Παλιοτερα ελεγα θελω το παιδι μου ξανθο με γαλανα ματια.Καλα τωρα εκτος οτι δεν τρελαινομαι για τα γαλαζια ματια καθολου δεν με απασχολησε το πως θα ειναι και κινεζακι να ηταν:D

Αλλα νομιζω οτι οταν εισαι ξανθος δεν εχεις καθολου σκουροχρωμα γονιδια οποτε με μαθηματικη ακριβεια ξανθουλι θα ειναι.Με το ματι δεν ξερουμε τι θα γινει γιατι εχουμε και ποικιλια.Κατα πασα πιθανοτητα θα παρει τα φοβερα καστανοπρασινα ματια μου που το πρασινο το βλεπω μονο εγω και ο καθρεφτης μου χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...