Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αχ κοριτσάρες μου εδώ είστε και εγώ βιάστηκα να σας καληνυχτίσω????!!!!Πολύ χαίρομαι!!!!Με μένα θα ξενυχτίσεις κοπελάρα μου!!!!!

Μαράκι μου χαίρομαι που έχεις καλές εντυπώσεις από τον Μαντούδη.Και εμένα έτσι μου φαίνεται,δηλαδή καλός,αλλά εγώ είμαι πρωτάρα και δεν έχω κάνει ακόμα εξωσωματική.Και θα κάνω μάλλον με τον Μαντούδη μόλις περάσω από την επιτροπή!

roubies δεν ειναι δυσκολο να περασεις επιτροπ,ποτε περνας;

Διαφημίσεις

μακαρι βρε κοριτσι μου ολες σιγα σιγα να βρισκουμε τους γιατρους μας.τι σου ειπε;Αν θελεις λες βεβαια

αυτο που μου ειπε και ηταν καθετως ηταν οτι τα προηγουμενα εμβρυα μου,τα περισσοτερα,δεν ηταν για μεταφορα.αλλα μου εκανε εντυπωση που ηταν πολυ διακριτικος,χωρις να προσβαλλει τους προηγουμενους.αλλα ηταν σαφης οτι ταλαιπωρηθηκα αδικα σε σχεση με το θεμα μας και την ηλικια μου.

Γεια σας κοριτσάκια μου, άργησα λίγο σήμερα αλλά που να κοιμηθώ πριν σας διαβάσω. Βλέπω σήμερα έχουμε αρκετές νυχτεριδούλες στην παρέα. roubies, mary, evmorfia γεια σας κουκλες...

mimitroula μια χαρά η διαιτούλα, εγώ 3 κιλά κάτω σε 6 μέρες, αλλά είναι και η αρχή, έχω πολλά ακόμα. Το καλό είναι ότι δεν αισθάνομαι πείνα, γιατί είναι αυτό που με χαλάει πολύ στις δίαιτες...

Λαμπρινή μου, περαστικούλια και σε εσένα και στην κούκλα σου. Εμένα ευτυχώς έχουμε 2 μήνες δεν έχει κολλήσει τίποτα. Βέβαια δεν πάει παιδικό ακόμα. Εγώ πάλι έχω να αρρωστήσω 3 χρόνια περίπου. Λέτε να είναι στα πάνω τους τα ΝΚ? Δεν έχω κάνει ποτέ την εξέταση.

Σε όλα τα κοριτσάκια πολλά φιλάκια!!!!

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι μου έχω ήδη κάνει ραντεβού με τον Μαντούδη και αυτός με έστειλε στην επιτροπή.Νωρίτερα είχα κάνει μαζί του υστεροσκόπηση και μας είχε πει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε να συλλάβουμε φυσιολογικά.Όμως πέρναγε ο καιρός και σύλληψη δεν ερχόταν.Έτσι κάναμε ξανά σπερμοδιάγραμμα(2 φορές)και δεν βγήκε καθόλου καλό,ενώ την πρώτη φορά είχε βγεί απλά μέτριο.Να μην τα πολυλογώ έχουμε ολιγοασθενοσπερμία.Μας έδωσε κάποιες βιταμίνες,έκοψε και ο άντρας μου το κάπνισμα και μέχρι να περάσουμε από επιτροπή συνεχίζουμε τις προσπάθειες φυσιολογικά και ό,τι γίνει.Θα κοιτάξουμε και πιο σοβαρά το θέμα σπέρμα για να το βελτιώσουμε όσο γίνεται,γιατί ο Μαντούδης μου είπε πως και για την εξωσωματική καλό θα ήταν να βελτιωθεί.Επιτροπή περνάω στις 12/6.

αυτο που μου ειπε και ηταν καθετως ηταν οτι τα προηγουμενα εμβρυα μου,τα περισσοτερα,δεν ηταν για μεταφορα.αλλα μου εκανε εντυπωση που ηταν πολυ διακριτικος,χωρις να προσβαλλει τους προηγουμενους.αλλα ηταν σαφης οτι ταλαιπωρηθηκα αδικα σε σχεση με το θεμα μας και την ηλικια μου.

Του πήγες φωτογραφίες? Τι άλλο ειπε?

Ρώταγε πολλά πράγματα?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μαράκι μου έχω ήδη κάνει ραντεβού με τον Μαντούδη και αυτός με έστειλε στην επιτροπή.Νωρίτερα είχα κάνει μαζί του υστεροσκόπηση και μας είχε πει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε να συλλάβουμε φυσιολογικά.Όμως πέρναγε ο καιρός και σύλληψη δεν ερχόταν.Έτσι κάναμε ξανά σπερμοδιάγραμμα(2 φορές)και δεν βγήκε καθόλου καλό,ενώ την πρώτη φορά είχε βγεί απλά μέτριο.Να μην τα πολυλογώ έχουμε ολιγοασθενοσπερμία.Μας έδωσε κάποιες βιταμίνες,έκοψε και ο άντρας μου το κάπνισμα και μέχρι να περάσουμε από επιτροπή συνεχίζουμε τις προσπάθειες φυσιολογικά και ό,τι γίνει.Θα κοιτάξουμε και πιο σοβαρά το θέμα σπέρμα για να το βελτιώσουμε όσο γίνεται,γιατί ο Μαντούδης μου είπε πως και για την εξωσωματική καλό θα ήταν να βελτιωθεί.Επιτροπή περνάω στις 12/6.

Γιατι αργουν τοσο; στη Σαλονικα δεν περιμενεις τοσο

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι ασχετο,το καλοκαιρι που μας περασε εκανα επεμβαση για κοιλιοκηλη[οχι που θα με ξεφευγε εμενα επεμβαση]και δεν μου εβαλε πλεγμα νοιωθω κατι ενοχλησεις,λετε να ξαναβγηκε τοσο γρηγορα;γνωριζετε κατι;

Διαφημίσεις

Roubies συνεχισε οπως σου εχει πει.το σιγουρο ειναι οτι ακολουθει διαφορετικες θεραπειες αναλογα τις αναγκες της καθε μια.

mimitra ναι του πηγα φωτο και με ρωτησε αρκετα πραγματα.απο τι ακριβως φαρμακα επαιρνα μεχρι τα μεγεθη των ωαριων πριν την ωοληψια.

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι ασχετο,το καλοκαιρι που μας περασε εκανα επεμβαση για κοιλιοκηλη[οχι που θα με ξεφευγε εμενα επεμβαση]και δεν μου εβαλε πλεγμα νοιωθω κατι ενοχλησεις,λετε να ξαναβγηκε τοσο γρηγορα;γνωριζετε κατι;

Κοπέλα μου δεν το ξέρω καθόλου το θέμα.Γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό σου?

Γεια σας κοριτσάκια μου, άργησα λίγο σήμερα αλλά που να κοιμηθώ πριν σας διαβάσω. Βλέπω σήμερα έχουμε αρκετές νυχτεριδούλες στην παρέα. roubies, mary, evmorfia γεια σας κουκλες...

mimitroula μια χαρά η διαιτούλα, εγώ 3 κιλά κάτω σε 6 μέρες, αλλά είναι και η αρχή, έχω πολλά ακόμα. Το καλό είναι ότι δεν αισθάνομαι πείνα, γιατί είναι αυτό που με χαλάει πολύ στις δίαιτες...

Λαμπρινή μου, περαστικούλια και σε εσένα και στην κούκλα σου. Εμένα ευτυχώς έχουμε 2 μήνες δεν έχει κολλήσει τίποτα. Βέβαια δεν πάει παιδικό ακόμα. Εγώ πάλι έχω να αρρωστήσω 3 χρόνια περίπου. Λέτε να είναι στα πάνω τους τα ΝΚ? Δεν έχω κάνει ποτέ την εξέταση.

Σε όλα τα κοριτσάκια πολλά φιλάκια!!!!

3 κιλά σε 6 μέρες????εντυπωσιακό!!!!

Roubies συνεχισε οπως σου εχει πει.το σιγουρο ειναι οτι ακολουθει διαφορετικες θεραπειες αναλογα τις αναγκες της καθε μια.

mimitra ναι του πηγα φωτο και με ρωτησε αρκετα πραγματα.απο τι ακριβως φαρμακα επαιρνα μεχρι τα μεγεθη των ωαριων πριν την ωοληψια.

Θα κάνω ό,τι μου πει.Απλώς ελπίζω να είναι καλός γιατρός γιατί απ'ότι βλέπω όλες σας κορίτσια τελικά πέφτει πολλή εκμετάλλευση στο χώρο αυτό και είναι τόσο άδικο να παίζουν με τον πόνο σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...