Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

η πρωτη εξω ητανε βιοχημικη, με μετρια-καλα εμβρυα

η δευτερη ητανε μηδενικη με αριστα εβρυα:shock::shock:

σπερματεγχυσεις εχουμε κανει 2 σε απλο γυναικολογο οχι εξω...

Πεταμενα λεφτα... γνωμη μου:confused:

Κι εμας μας ειπε να μην κανουμε και στενοχωρηθηκα παρα πολυ τοτε.Γιατι επεμενα και μου ειπε ενταξει αλλα τον ειδα πως δεν πιστευε καθολου σ αυτο:(Τελικα ειπαμε να κανουμε την εξωσωματικη.Απλα δεν εχω δυνατοτητα για αλλη συντομα ενω με τη σπερματεγχυση θα εκανα πχ 2-3 καθε 2 μηνες και θα ελεγα οτι κανω κατι απο το να περιμενω να μαζεψω λεφτα για την επομενη εξωσωματικη...

Αυτο με τα μετρια και καλα εμβρυα τι ρολο παιζει;Αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει ο γιατρος οτι εχει να κανει με το ποσοτσο εμφυτευσεις που δινουν;Κατι τετοιο;Γιατι χρωμοσωμικες ανωμαλιες δεν βλεπουν και ενα φαινομενικα καλο εμβρυο μπορει τελικα να μην ειναι καλο.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

δεν εφαγες τιποτα κοριτσι; ουτε σταφυλακι;;

Εφαγα αλλα πειναω:tongue::tongue::tongue:Μισο κομματακι πιτσα απο το μεσημερι.Τωρα στις 11μιση θα μετρησω και αμα ειναι οκ θα φαω και το σταφυλακι μου και αυριο παλι.Πολυ φαγαμε για σημερα χαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Γεια σου Ζεττα!!:P

...κλασικα εχω αρχισει τη κλαψα εγω+ οτι πειναω κιολας:tongue:

Ναι κατάλαβα είναι βραδιά ..... εξομολογησης.....

Και εγώ πεινάω. ....

πού εισαι κουκλα? αντε να γινουμε 3 σημερα γιατι επεσε ησυχια...:P

Ησυχία ε?

Που λείπουν πάλι?

για πες... ποτε φευγεις;; βρηκες προορισμο;;

Όχι ... δεν βρήκα:cry:..... πολύ ακριβά βρε κορίτσια. ...

url]

Κι εμας μας ειπε να μην κανουμε και στενοχωρηθηκα παρα πολυ τοτε.Γιατι επεμενα και μου ειπε ενταξει αλλα τον ειδα πως δεν πιστευε καθολου σ αυτο:(Τελικα ειπαμε να κανουμε την εξωσωματικη.Απλα δεν εχω δυνατοτητα για αλλη συντομα ενω με τη σπερματεγχυση θα εκανα πχ 2-3 καθε 2 μηνες και θα ελεγα οτι κανω κατι απο το να περιμενω να μαζεψω λεφτα για την επομενη εξωσωματικη...

Αυτο με τα μετρια και καλα εμβρυα τι ρολο παιζει;Αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει ο γιατρος οτι εχει να κανει με το ποσοτσο εμφυτευσεις που δινουν;Κατι τετοιο;Γιατι χρωμοσωμικες ανωμαλιες δεν βλεπουν και ενα φαινομενικα καλο εμβρυο μπορει τελικα να μην ειναι καλο.

κοιτα η καθε σπερματεγχυση μας κοστισε 300 ευρω.. ενταξει δεν ειναι και πολλα μπροστα στο κοστος των εξωσωματικων... αλλα εχει πολυ μικρο ποσοστο επιτυχιας και ισως χρειαζεται και αυτη ειδικο γιατρο.... εγω δεν το πολυεψαξα.... βεβαια αμα ειναι να κατσει θα κατσει..

λενε οτι τα αριστα εμβρυα(αναλογα με τα κυτταρα) εχουνε περισσοτερες πιθανοτητες εμφυτευσης απο τα μετρια..

σιγουρα δεν φαινονται οι χρωμοσωμικες..... αλλα αμα ητανε ετσι τοτε καμια δεν θα πετυχαινε... λεω εγω τωρα:(

Και εγώ πεινάω. ....

Ε ας μου κανει παρεα καποιος στη πεινα:lol::lol:

Ποτε ειναι να φυγετε;Μηπως αν κοιταζατε πουθενα προς βουνο δεν θα ηταν φτηνοτερα;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εφαγα αλλα πειναω:tongue::tongue::tongue:Μισο κομματακι πιτσα απο το μεσημερι.Τωρα στις 11μιση θα μετρησω και αμα ειναι οκ θα φαω και το σταφυλακι μου και αυριο παλι.Πολυ φαγαμε για σημερα χαχαχα

σιγα μην βαρυστομαχιασεις... πωπω πίκρα ρε παιδί μου....

ειναι κληρονομικο ζαχαρο; λενε οτι οι γυναικες το παιρνουνε απο τον πατερα.. ισχυει;; οι λεω μπουρδες;

Πάντως cacao μου και για μένα πεταμένα λεφτά ήταν οι σπερματεγχυσεις.... το σκυλομετανιωσα....

Μου το ειπε και ο γιατρος οτι θα χαλασουμε περισσοτερα αλλα ξερεις εμεις επειδη επιασα φυσιολογικα το θεωρουσαμε δεδομενο οτι θα παει καλα.Μετα μιλησαμε ξανα απο το τηλεφωνο με το γιατρο και του ειπα να κανουμε την εξωσωματικη τελικα

3231580x15ta1yz3w.gif

Και εγώ πεινάω. ....

Ησυχία ε?

Που λείπουν πάλι?

Βορεια ψαχνεις και κεντρικα;;

και μετα σου λεει κριση.... αντε μωρε αηδίες... εγω δεν πιστευω στην κριση... ολα γεματα ειναι οπου και αν πας...γιαυτο δεν πεφτουνε οι τιμες...

Ε ας μου κανει παρεα καποιος στη πεινα:lol::lol:

Ποτε ειναι να φυγετε;Μηπως αν κοιταζατε πουθενα προς βουνο δεν θα ηταν φτηνοτερα;

Μωρέ σίγουρα το βουνό θα έρθει φθηνότερο αλλά ήθελα θαλασσουλα.... άμα είναι έτσι κάθομαι και στο χωριό μου. 14 θα πάμε χωριό και έλεγα 17-18 να πάμε και καμιά θάλασσα.

Εσύ που θα πας?

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...