Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Επειδη εχω ψηλη fsh.Και η ΑΜΗ ηταν χαμηλη αλλα και με τον υπερηχο ωοθηκων πουμου εχει κανει λεει φαινεται...Τι να σου πω...Θα δειξει.Δεν περιμενω και πολλα γιατι αμα παρουν τα μυαλα μου αερα μετα θα μου κακοφανει πολυ.33 ειμαι

ελα βρε εισαι μικρουλα:P ολα καλα θα πανε... να σκεφτεσαι αισιοδοξα, να εισαι ηρεμη... αλλα καλα κανεις και πατας στη γη....

γιατι εγω ειμουνα σχεδον σιγουρη για την 1η..... και το αποτελεσμα το φανταζεσαι.... ολα τέλεια μου τα λεγανε και στις 2 εξω... βεβαια και αυτοι Θεοι δεν ειναι... να φανταστεις οτι μετα την 2η αποτυχια οταν ειχα ραντεβου με τον εξω για να δουμε τι θα κανουμε, συναντησα εναν γιατρο που μου εκανε τους υπερηχους και μου τα ελεγα ολα τέλεια.... οταν του ειπα το αποτελεσμα επαθε σοκ... εμεινε να με κοιταει σαν χανος για 5'..

Διαφημίσεις

Ρωτα και τον αιματολογο σου.Εμενα αυτος μου ειπε να το παιρνω γενικα.Αν δεν σου χρειαζεται οπωσδηποτε μπορεις να το σταματησεις οταν δεν χρειαζεται και να το παρεις στην εγκυμοσυνη μονο.

τωρα δεν το παιρνω....

τωρα δεν παιρνω τιποτα, τα εχω παρει γενικοτερα κρανιοεγκαφαλικα... καμια φορα παιρνω σαλοσπιρ..:shock: απο μονη μου... η αιματολογος μου ειπε οτι δεν κανει τιποτα

εγκυμοσυνη ε;;;;; ωραια τα λες:P

ελα βρε εισαι μικρουλα:P ολα καλα θα πανε... να σκεφτεσαι αισιοδοξα, να εισαι ηρεμη... αλλα καλα κανεις και πατας στη γη....

γιατι εγω ειμουνα σχεδον σιγουρη για την 1η..... και το αποτελεσμα το φανταζεσαι.... ολα τέλεια μου τα λεγανε και στις 2 εξω... βεβαια και αυτοι Θεοι δεν ειναι... να φανταστεις οτι μετα την 2η αποτυχια οταν ειχα ραντεβου με τον εξω για να δουμε τι θα κανουμε, συναντησα εναν γιατρο που μου εκανε τους υπερηχους και μου τα ελεγα ολα τέλεια.... οταν του ειπα το αποτελεσμα επαθε σοκ... εμεινε να με κοιταει σαν χανος για 5'..

Ναι οπως οταν απεβαλα που δεν με πιστευε ουτε η μαια ουτε ο γιατρος απο το τηλ που ειχαμε μιλησει.Με επαναληπτικη χοριακη στα υψη το πρωι το μεσημερι ξεκινησε αιμοραγια.Κανεις δεν πιστευε οτι απεβαλα ολοι μου ελεγαν οτι αιμα δεν σημαινει και αποβολη.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι οπως οταν απεβαλα που δεν με πιστευε ουτε η μαια ουτε ο γιατρος απο το τηλ που ειχαμε μιλησει.Με επαναληπτικη χοριακη στα υψη το πρωι το μεσημερι ξεκινησε αιμοραγια.Κανεις δεν πιστευε οτι απεβαλα ολοι μου ελεγαν οτι αιμα δεν σημαινει και αποβολη.

ωραια... καμια συννενοηση... τί να πω αυτα ακουω.... :shock::shock:

επαιρνες τοτε τιποτα; την ηξερες την θρομβοφιλια? ή ηταν νωρις?

Διαφημίσεις

Πας για υπνο Λιν;;;
ωραια φωτο Λινακι... καλη σου νυχτα!:P

κοριτσακια μου ωραια η παρεουλα σας!! συγνωμη που φευγω

αλλα αυριο εχω πολυ πρωινο ξυπνημα 6 η ωρα θα παμε εκδρομουλα μιας κ εχει ο συζηγος αδειουλα κ θα επιστρεψουμε απογευματακι.

καληνυχτα μακια

image.php?u=35426&dateline=1369653980

ωραια... καμια συννενοηση... τί να πω αυτα ακουω.... :shock::shock:

επαιρνες τοτε τιποτα; την ηξερες την θρομβοφιλια? ή ηταν νωρις?

Οτι ξερω τωρα το ηξερα και τοτε.Μονο καρυοτυπο εκανα μετα.Και το σακχαρο τελειο και ειχα φαει και τα γλυκακια μου(ελαχιστα) αλλα με πολυ καλες μετρησεις...

Με πειραξε παρα πολυ η πρωτη αποβολη.Πιο πολυ απο τη δευτερη παρολο που ηταν διδυμα.Με πειραξε παρα πολυ που επρεπε να ζησω μ αυτο.Ασε τη λαχταρα που περασα με την αιμοραγια και να μην μπορω να κανω τιποτα.Ουτε φαρμακειο ανοιχτο να παρω την ενεση προγεστερονης , ο γιατρος ελειπε...(οχι οτι θα μπορουσε να κανει και τιποτα).

3231580x15ta1yz3w.gif

αλλα αυριο εχω πολυ πρωινο ξυπνημα 6 η ωρα θα παμε εκδρομουλα μιας κ εχει ο συζηγος αδειουλα κ θα επιστρεψουμε απογευματακι.

καληνυχτα μακια

Καληνυχτα!Καλα να περασετε!!:P

3231580x15ta1yz3w.gif

Οτι ξερω τωρα το ηξερα και τοτε.Μονο καρυοτυπο εκανα μετα.Και το σακχαρο τελειο και ειχα φαει και τα γλυκακια μου(ελαχιστα) αλλα με πολυ καλες μετρησεις...

Με πειραξε παρα πολυ η πρωτη αποβολη.Πιο πολυ απο τη δευτερη παρολο που ηταν διδυμα.Με πειραξε παρα πολυ που επρεπε να ζησω μ αυτο.Ασε τη λαχταρα που περασα με την αιμοραγια και να μην μπορω να κανω τιποτα.Ουτε φαρμακειο ανοιχτο να παρω την ενεση προγεστερονης , ο γιατρος ελειπε...(οχι οτι θα μπορουσε να κανει και τιποτα).

Λογικο ειναι βρε κοριτσι μου.... δυο αποβολες και η 2η με διδυμα:(.. μεγαλο πακετο.... να χαιρεσαι και μετα να τα χάνεις... τι να σου πω ευχομαι να ειναι τυχερη η εξω, που απο οτι καταλαβα θα ειναι γιατι και καλο σπερμα υπαρχει και εμφυτευση εστω γινεται... μηπως σου πεφτει η προγεστερονη;;; :confused:

καληνυχτα μακια

καλη εκδρομουλα Λινακι, να περασετε ομορφα:P

Διαφημίσεις

Λογικο ειναι βρε κοριτσι μου.... δυο αποβολες και η 2η με διδυμα:(.. μεγαλο πακετο.... να χαιρεσαι και μετα να τα χάνεις... τι να σου πω ευχομαι να ειναι τυχερη η εξω, που απο οτι καταλαβα θα ειναι γιατι και καλο σπερμα υπαρχει και εμφυτευση εστω γινεται... μηπως σου πεφτει η προγεστερονη;;; :confused:

Τη δευτερη φορα εκανα ενεσιμη προγεστερονη νομιζω καθε 2 μερες προληπτικα μαζι με τα ουτροτζεσταν.Ειχα λιγο αιμα αλλα οχι καμια πλημμυρα.Παρολα αυτα εβαζα σερβιετα δεν ηταν και λιγο δλδ.Με βαζει και κανω εξεταση για προγεστερονη και ηταν στο πατο.Η μονη εξηγηση που μου εδωσε ηταν οτι δεν παραγει η κυηση απο μονη της για να αποβληθουν τα εμβρυα επειδη δεν ηταν καλα...Το πιστευω να σου πω την αληθεια.Αφου στο τελος σταματησαν.Αν δεν ειχα παρει τη προγεστερονη μπορει να εφευγαν απο μονα τους νωριτερα.Το εχω ομως στο πισω μερος του μυαλου μου οτι τη πρωτη φορα δεν εκανα την ενεση και μπορει να εφταιγε η προγεστερονη τοτε...:|

3231580x15ta1yz3w.gif

Τη δευτερη φορα εκανα ενεσιμη προγεστερονη νομιζω καθε 2 μερες προληπτικα μαζι με τα ουτροτζεσταν.Ειχα λιγο αιμα αλλα οχι καμια πλημμυρα.Παρολα αυτα εβαζα σερβιετα δεν ηταν και λιγο δλδ.Με βαζει και κανω εξεταση για προγεστερονη και ηταν στο πατο.Η μονη εξηγηση που μου εδωσε ηταν οτι δεν παραγει η κυηση απο μονη της για να αποβληθουν τα εμβρυα επειδη δεν ηταν καλα...Το πιστευω να σου πω την αληθεια.Αφου στο τελος σταματησαν.Αν δεν ειχα παρει τη προγεστερονη μπορει να εφευγαν απο μονα τους νωριτερα.Το εχω ομως στο πισω μερος του μυαλου μου οτι τη πρωτη φορα δεν εκανα την ενεση και μπορει να εφταιγε η προγεστερονη τοτε...:|

καλα μην τα σκεφτεσαι τωρα, ξεχασέ τα οσο μπορεις και κοιτα μονο μπροστά το μπεμπε που σε περιμενει:P:p

καλα μην τα σκεφτεσαι τωρα, ξεχασέ τα οσο μπορεις και κοιτα μονο μπροστά το μπεμπε που σε περιμενει:P:p

Εσενα δεν πετυχε καμια απο τις 2 εξωσωματικες;Εχετε κανει και σπερματεγχυση;Εμεις για σπερματεγχυση λεγαμε και μας προσγειωσε αποτομα ο γιατρος.

3231580x15ta1yz3w.gif

Εσενα δεν πετυχε καμια απο τις 2 εξωσωματικες;Εχετε κανει και σπερματεγχυση;Εμεις για σπερματεγχυση λεγαμε και μας προσγειωσε αποτομα ο γιατρος.

η πρωτη εξω ητανε βιοχημικη, με μετρια-καλα εμβρυα

η δευτερη ητανε μηδενικη με αριστα εβρυα:shock::shock:

σπερματεγχυσεις εχουμε κανει 2 σε απλο γυναικολογο οχι εξω...

Πεταμενα λεφτα... γνωμη μου:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...