Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δε νομιζω να παιζει ρολο η ωρα.Εγω το επαιρνα απογευμα.Δεν ξερω στις αλλες κοπελες ειχαν πει κατι γι αυτο;

νομιζω δεν εχει σημασια.... στην εξω μας λενε το πρωι.... δουλεια κανει ολες τις ωρες:P

Διαφημίσεις

ενταξει βρε κοριτσι μην αχγωνεσαι... αφου δεν εχεις κανει αλλη εξω... και τουλαχιστον μενεις εγκυος... ειναι θετικο αυτο.... τωρα οσο για τα ωαρια μπορουν να ρυθμιστουν με χαμηλη δοσολογια φαρμακος...

μια καλλιεργεια κανε εσυ... δεν χανεις τιποτα.. αλλα και εγω δεν νομιζω να ειναι αυτο

Τι να ρυθμιστουν τα ωαρια;Κατσε γιατι ειμαι και ασχετη.Ρυθμιζεται η ποιοτητα των ωαριων με τα φαρμακα;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Τι να ρυθμιστουν τα ωαρια;Κατσε γιατι ειμαι και ασχετη.Ρυθμιζεται η ποιοτητα των ωαριων με τα φαρμακα;

δεν ρυθμιζεται η ποιοτητα ακριβως, ισως το ειπα λαθος...

απλα για να ειναι ωριμα δινουνε πιο λιγη δοση φαρμακων

εμενα που απο οτι καταλαβα τελικα... απο αυτα που σκεφτομαι εγω... ειναι οτι δινουνε λιγη ποσοτητα για πιο ωριμα....

εγω στην 1η ξεκινησα με 200, μετα μου το κατεβασανε στο 175.

και στην 2η ολον τον κυκλο τον εκανα με 175.

τωρα οοοοοοταν κανω την 3η ισως μου το ριξει και αλλο... τι να σου πω και εγω της ανεξηγητης ειμαι και δεν ξερω τί να σκεφτω:confused:

Νασταζια τωρα χαζεψα λιγακι για το φυλικο οξυ.Απλα μπορει να αλλαξει τα επιπεδα της ομοκυστεινης κατι τετοιο ειδα και αυτο το μετρανε στις εξετασεις της θρομβοφιλιας.Τιποτα περισσοτερο ομως οποτε δεν τρεχει και τιποτα μαλλον να το παιρνεις οταν κανεις την εξεταση.Αλλωστε τα γονιδια δεν αλλαζουν οτι και να παρουμε.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

δεν ρυθμιζεται η ποιοτητα ακριβως, ισως το ειπα λαθος...

απλα για να ειναι ωριμα δινουνε πιο λιγη δοση φαρμακων

εμενα που απο οτι καταλαβα τελικα... απο αυτα που σκεφτομαι εγω... ειναι οτι δινουνε λιγη ποσοτητα για πιο ωριμα....

εγω στην 1η ξεκινησα με 200, μετα μου το κατεβασανε στο 175.

και στην 2η ολον τον κυκλο τον εκανα με 175.

τωρα οοοοοοταν κανω την 3η ισως μου το ριξει και αλλο... τι να σου πω και εγω της ανεξηγητης ειμαι και δεν ξερω τί να σκεφτω:confused:

Εμενα μου εχει γραψει 10 κουτια μενοπουρ.Να υποθεσω οτι θα κανω ενα τη μερα;;Πολυ ειναι;Μου ειπε πως δεν περιμενει να κανω πολλα ωαρια.Αν εχουμε αρκετα θα κανουμε προεμφυτευτικο αν ειναι 1-2 δεν θελω να κανουμε θα βαλω οτι υπαρχει μετα

3231580x15ta1yz3w.gif

Νασταζια τωρα χαζεψα λιγακι για το φυλικο οξυ.Απλα μπορει να αλλαξει τα επιπεδα της ομοκυστεινης κατι τετοιο ειδα και αυτο το μετρανε στις εξετασεις της θρομβοφιλιας.Τιποτα περισσοτερο ομως οποτε δεν τρεχει και τιποτα μαλλον να το παιρνεις οταν κανεις την εξεταση.Αλλωστε τα γονιδια δεν αλλαζουν οτι και να παρουμε.

η ομοκυστεινη μου ειναι στα φυσιολογικα... απλα αφου την επισκεφτηκα την αιματολογο εκανα εξετασεις αιματος γενικες και για Β12 και φυλικο οξυ(απο μονη μου) και το φυλικο οξυ μου ειχε βγει ανεβασμενο(πανω απο το φυσιολογικο)... βεβαια δεν πηρα να της το πω ποτε.... απλα τωρα το εκοψα για λιγο:shock:

Εμενα μου εχει γραψει 10 κουτια μενοπουρ.Να υποθεσω οτι θα κανω ενα τη μερα;;Πολυ ειναι;Μου ειπε πως δεν περιμενει να κανω πολλα ωαρια.Αν εχουμε αρκετα θα κανουμε προεμφυτευτικο αν ειναι 1-2 δεν θελω να κανουμε θα βαλω οτι υπαρχει μετα

δεν τα ξερω τα μενοπουρ... να υποθεσω οτι ειναι σαν τις puregon..

δεν ξερω τί δοση θα σου δωσει αλλα γιατι λεει οτι δεν θα κανεις πολλα? τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται?

η ομοκυστεινη μου ειναι στα φυσιολογικα... απλα αφου την επισκεφτηκα την αιματολογο εκανα εξετασεις αιματος γενικες και για Β12 και φυλικο οξυ(απο μονη μου) και το φυλικο οξυ μου ειχε βγει ανεβασμενο(πανω απο το φυσιολογικο)... βεβαια δεν πηρα να της το πω ποτε.... απλα τωρα το εκοψα για λιγο:shock:

χαχαχα ε λογικο ειναι να ειναι ανεβασμενο βρε:DΕμενα μου βρισκουν παντα ανεβασμενο σιδηρο.Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο συνεχεια με ρωτανε αν παιρνω σιδηρο.Μια φορα μια βαρεμενη παιδιατρος μου εδωσε σιδηρο γιατι οπως ειπε και στη μητερα μου ημουν χλωμη:confused: και μετα που εκανα εξετασεις ειχα στα υψη πολυ παραπανω απο το κανονικο.Τι βαρεμενος κοσμος...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

δεν τα ξερω τα μενοπουρ... να υποθεσω οτι ειναι σαν τις puregon..

δεν ξερω τί δοση θα σου δωσει αλλα γιατι λεει οτι δεν θα κανεις πολλα? τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται?

Επειδη εχω ψηλη fsh.Και η ΑΜΗ ηταν χαμηλη αλλα και με τον υπερηχο ωοθηκων πουμου εχει κανει λεει φαινεται...Τι να σου πω...Θα δειξει.Δεν περιμενω και πολλα γιατι αμα παρουν τα μυαλα μου αερα μετα θα μου κακοφανει πολυ.33 ειμαι

3231580x15ta1yz3w.gif

χαχαχα ε λογικο ειναι να ειναι ανεβασμενο βρε:DΕμενα μου βρισκουν παντα ανεβασμενο σιδηρο.Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο συνεχεια με ρωτανε αν παιρνω σιδηρο.Μια φορα μια βαρεμενη παιδιατρος μου εδωσε σιδηρο γιατι οπως ειπε και στη μητερα μου ημουν χλωμη:confused: και μετα που εκανα εξετασεις ειχα στα υψη πολυ παραπανω απο το κανονικο.Τι βαρεμενος κοσμος...

α ενταξει τοτε... γιατι το παιρνω σχεδον 4 χρονια!!! καθε μερα:shock:

α ενταξει τοτε... γιατι το παιρνω σχεδον 4 χρονια!!! καθε μερα:shock:

Ρωτα και τον αιματολογο σου.Εμενα αυτος μου ειπε να το παιρνω γενικα.Αν δεν σου χρειαζεται οπωσδηποτε μπορεις να το σταματησεις οταν δεν χρειαζεται και να το παρεις στην εγκυμοσυνη μονο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...