Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μου το εδινε ο γιατρος της εξωσωματικης ενω τωρα που ειμαι σε αλλο γιατρο δεν μου το εχει δωσει καθολου ουτε πριν ουτε μετα

Μπορεις να το παρεις κι απο μονη σου.Δεν κανει καπου κακο.Μονο οταν ειναι να κανεις εξετασεις για θρομβοφιλια πρεπει να το εχει διακοψει για καποιο διαστημα αν θυμαμαι καλα.Εγω νομιζω το ειχα κοψει για 3 μηνες περιπου πριν τις κανω.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μπορεις να το παρεις κι απο μονη σου.Δεν κανει καπου κακο.Μονο οταν ειναι να κανεις εξετασεις για θρομβοφιλια πρεπει να το εχει διακοψει για καποιο διαστημα αν θυμαμαι καλα.Εγω νομιζω το ειχα κοψει για 3 μηνες περιπου πριν τις κανω.

Τι λες τωρα??? πρωτη φορα το ακουω... εγω επερνα κανονικα οταν τις εκανα... τοινγκ... η αιματολογος δεν μου ειπε τιποτα.... οτι να ναι...:confused:

δεν σου ζητησε ο γιατρος να κανεις επανεξεταση?
Κοιτα επειδη οταν πρωτοπηγα σ αυτον πηγα συστημενη γι αυτο το θεμα και για μια υστεροσκοπηση που επρεπε να κανω ηταν ολες οι εξετασεις πολυ προσφατες.Δεν μου ειπε να ξανακανω γιατι οπως ειπε κι εκεινος ξερουμε οτι υπαρχει προβλημα και δεν υπαρχει λογος να κανω πανω απο 3 κυκλους που ειχα κανει.Γενικα απεφυγα να ξανακανω για ψυχολογικους λογους.Ειδικα μετα τις αποβολες δεν θελω καν να ξερω ποσο εχουν παει αυτες οι ορμονες.Το πολυ πολυ αν θελει να ξανακανω να τις δει εκεινος και δεν θελω να μου πει.
1η σε αυτον; σορρυ αν τα εχεις πει αλλα δεν τα θυμαμαι ολα:P
Ναι δεν εχω ξανακανει εξωσωματικη.Ειναι γιατρος μου 2 χρονια.

3231580x15ta1yz3w.gif

μου το εδινε ο γιατρος της εξωσωματικης ενω τωρα που ειμαι σε αλλο γιατρο δεν μου το εχει δωσει καθολου ουτε πριν ουτε μετα

Λινακι ξεκινα το φιλισιν απο τωρα... καλο θα σου κανει και οχι κακο... ειναι βιταμινουλα... εγω παιρνω χρονια...

Διαφημίσεις

ο Π@ντ δεν στο εδωσε?

οχι.

απο φαρμακα μετα την εμβρυομεταφορα μου ειχε δωσει

vascor-προγεστερονη

ciclacur

aspirinaki

medrol-κορτιζονι

inohep-αντιπ. ενεσακια(χωρις να εχω θρομβοφιλια)

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Κοιτα επειδη οταν πρωτοπηγα σ αυτον πηγα συστημενη γι αυτο το θεμα και για μια υστεροσκοπηση που επρεπε να κανω ηταν ολες οι εξετασεις πολυ προσφατες.Δεν μου ειπε να ξανακανω γιατι οπως ειπε κι εκεινος ξερουμε οτι υπαρχει προβλημα και δεν υπαρχει λογος να κανω πανω απο 3 κυκλους που ειχα κανει.Γενικα απεφυγα να ξανακανω για ψυχολογικους λογους.Ειδικα μετα τις αποβολες δεν θελω καν να ξερω ποσο εχουν παει αυτες οι ορμονες.Το πολυ πολυ αν θελει να ξανακανω να τις δει εκεινος και δεν θελω να μου πει.

Ναι δεν εχω ξανακανει εξωσωματικη.Ειναι γιατρος μου 2 χρονια.

α ενταξει τοτε... νομιζα οτι πρωτα ησουν σε αλλον...

μην ξανακανεις δεν χρειαζεται... ουτως ή αλλως ολα ρυθμιζονται με τις δοσεις των φαρμακων..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ...

Για τις αποβολες τί σου εχουνε πει? εχει βρεθει κατι?

Τι λες τωρα??? πρωτη φορα το ακουω... εγω επερνα κανονικα οταν τις εκανα... τοινγκ... η αιματολογος δεν μου ειπε τιποτα.... οτι να ναι...:confused:

Δεν ξερω αν παιζει και πολυ ρολο τι να σου πω.Εγω το ειχα κοψει ετσι κι αλλιως εκεινο το διαστημα.Μηπως σε ρωτησε και το ειχε υποψη της οτι το παιρνεις;Οποτε γνωριζουν αυτοι τι γινεται.

3231580x15ta1yz3w.gif

οχι.

απο φαρμακα μετα την εμβρυομεταφορα μου ειχε δωσει

vascor-προγεστερονη

ciclacur

aspirinaki

medrol-κορτιζονι

inohep-αντιπ. ενεσακια(χωρις να εχω θρομβοφιλια)

καλα ισως εκεινος να μην το θεωρει απαραιτητο... αλλα εσυ ξεκινα το απο αυριο... ειναι βιταμινη του συμπλεγματος Β..:P

Δεν ξερω αν παιζει και πολυ ρολο τι να σου πω.Εγω το ειχα κοψει ετσι κι αλλιως εκεινο το διαστημα.Μηπως σε ρωτησε και το ειχε υποψη της οτι το παιρνεις;Οποτε γνωριζουν αυτοι τι γινεται.

τι να σου πω... πηγα 1 μηνα μετα την εξωσωματικη.. σε ποιον πας?

Διαφημίσεις

α ενταξει τοτε... νομιζα οτι πρωτα ησουν σε αλλον...

μην ξανακανεις δεν χρειαζεται... ουτως ή αλλως ολα ρυθμιζονται με τις δοσεις των φαρμακων..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ...

Για τις αποβολες τί σου εχουνε πει? εχει βρεθει κατι?

Οχι:(:(Μαλλον τα ωαρια λεει.Εγω ελπιζω τουλαχιστον οτι η πρωτη με τη δευτερη μπορει να ηταν απο αλλη αιτια και να ηταν τυχαιο μπας και εχω καλυτερη ψυχολογια την επομενη φορα...Σιγουρα υπαρχει προβλημα γιατι τη δευτερη φορα ειχα δυο εμβρυα που σταματησαν και τα δυο:(

Τωρα Σεπτεμβριο θα κανω τεστ παπ και μαζι θα κανω και καλλιεργεια.Αν και νομιζω δεν το πιστευει ο γιατρος να φταει κατι τετοιο μικροβιο κλπ αλλα ετσι για να μου φυγει η ιδεα.Καπου μεσα μου θα θελα να βρεθει κατι να ξερω οτι μπορεω να το φτιαξω:(

3231580x15ta1yz3w.gif

Λινακι ξεκινα το φιλισιν απο τωρα... καλο θα σου κανει και οχι κακο... ειναι βιταμινουλα... εγω παιρνω χρονια...

ναι κοριτσακια μου θα το ξεκινησω απο αυριο.

ποτε να το περνω?

image.php?u=35426&dateline=1369653980

τι να σου πω... πηγα 1 μηνα μετα την εξωσωματικη.. σε ποιον πας?

Στο Νοδαρο.Αν θυμαμαι καλα στη πανορμου ειναι.Μια φορα πηγα.Εκανα τις εξετασεις και αλλη μια που πηγα και τις πηρα δεν χρειαστηκε να μου δωσει κατι για να με παρακολουθησει.

3231580x15ta1yz3w.gif

ναι κοριτσακια μου θα το ξεκινησω απο αυριο.

ποτε να το περνω?

Δε νομιζω να παιζει ρολο η ωρα.Εγω το επαιρνα απογευμα.Δεν ξερω στις αλλες κοπελες ειχαν πει κατι γι αυτο;

3231580x15ta1yz3w.gif

Οχι:(:(Μαλλον τα ωαρια λεει.Εγω ελπιζω τουλαχιστον οτι η πρωτη με τη δευτερη μπορει να ηταν απο αλλη αιτια και να ηταν τυχαιο μπας και εχω καλυτερη ψυχολογια την επομενη φορα...Σιγουρα υπαρχει προβλημα γιατι τη δευτερη φορα ειχα δυο εμβρυα που σταματησαν και τα δυο:(

Τωρα Σεπτεμβριο θα κανω τεστ παπ και μαζι θα κανω και καλλιεργεια.Αν και νομιζω δεν το πιστευει ο γιατρος να φταει κατι τετοιο μικροβιο κλπ αλλα ετσι για να μου φυγει η ιδεα.Καπου μεσα μου θα θελα να βρεθει κατι να ξερω οτι μπορεω να το φτιαξω:(

ενταξει βρε κοριτσι μην αχγωνεσαι... αφου δεν εχεις κανει αλλη εξω... και τουλαχιστον μενεις εγκυος... ειναι θετικο αυτο.... τωρα οσο για τα ωαρια μπορουν να ρυθμιστουν με χαμηλη δοσολογια φαρμακος...

μια καλλιεργεια κανε εσυ... δεν χανεις τιποτα.. αλλα και εγω δεν νομιζω να ειναι αυτο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...