Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Pink hat γιατι εισαι τοσο αγχωμενη;Δεν ξερω αν ειχες κακη προηγουμενη εμπειρια αλλα αφου σου λενε οτι ολα ειναι καλα ισως να χαλαρωνες λιγο;

Λιν καλη αρχη!!!!

καλησπερα Cacao, ευχαριστω.

κανεις διαιτα? μπραβο που προσεχεις τη διατροφη σου εγω παλι τρωω οτι να'ναι δεν προσεχω καθολου.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Αν δεν υπηρχε θεμα θα τσακιζα μια οικογενειακη χαχα.Μια φορα με μια φιλη μου φαγαμε απο μια μεγαλου μεγεθους Κοντεψαμε να μας βγει απο τ αυτια χαχαχαχα αχχ αλλες εποχες....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Φαε κοριτσάκι μου ένα μεγάλο κομματι πίτσα να σε δει ο Θεός...

114 στις 2 ωρες μετα ειχα.Τωρα πειναω παλι:( αλλα ελπιζω να μου κοψει την ορεξη ο καφες.Παντως προσεξα οτι οταν τρωω αρκετο κρεας και περισσοτερους υδατανθρακες να φαω δεν ανεβαινει πολυ το σακχαρο.Θα πλακωθω στα σουβλακια κι εχουμε και ωραια στο χωριο:P αν ειναι κανενας ανοιχτος βεβαια τωρα τετοια εποχη

3231580x15ta1yz3w.gif

καλησπερα Cacao, ευχαριστω.

κανεις διαιτα? μπραβο που προσεχεις τη διατροφη σου εγω παλι τρωω οτι να'ναι δεν προσεχω καθολου.

Καλα κοιτα οικιωθελως δεν θα εκανα διαιτα.Εστω ισορροπημενη διατροφη απλα επειδη τωρα τελευταια ανεβηκε το σακχαρο και αμα θελω να μεινω εγκυος και να μην εχω θεμα πρεπει να το ραψω τι να κανω...

Παντως λενε οτι ειναι καλο να κανεις σωστη διατροφη οταν θες να μεινεις εγκυος.Εγω πηρα κι αυτες τις βιταμινες που και καλα βοηθανε τον οργανισμο οταν θες να μεινεις εγκυος.Τωρ ααν κανουν τιποτα δεν ξερω:|

3231580x15ta1yz3w.gif

Kαλησπερα κοριτσια!! τι κανετε??

Πηνελοπάκη χαιρομαι που εισαι καλυτερα, να εισαι αισιοδοξη και ηρεμη οσο μπορεις και ολα θα πανε καλα...

Λινακι καλη αρχη κοριτσι μου, σου ευχομαι να ειναι η τυχερή σου!!

Κακαο νομιζω οτι καλυτερα ειναι να μην το πολυσκεφτεσαι(μια κουβεντα ειναι το ξερω)... δες το οτι απλα κανεις καλη διατροφη για να υποδεχτεις το μπεμπε σου!!

Αναστασω που εισαι κουκλαρα μου?? κουνηθηκατε σημερα για τα καλα? πρεπει να ητανε δυνατος...

φιλια σε ολες

Καλα κοιτα οικιωθελως δεν θα εκανα διαιτα.Εστω ισορροπημενη διατροφη απλα επειδη τωρα τελευταια ανεβηκε το σακχαρο και αμα θελω να μεινω εγκυος και να μην εχω θεμα πρεπει να το ραψω τι να κανω...

Παντως λενε οτι ειναι καλο να κανεις σωστη διατροφη οταν θες να μεινεις εγκυος.Εγω πηρα κι αυτες τις βιταμινες που και καλα βοηθανε τον οργανισμο οταν θες να μεινεις εγκυος.Τωρ ααν κανουν τιποτα δεν ξερω:|

καλα κανεις κ προσεχεις! σιγουρα βοηθαει κ η διατροφη στην επιτευξη της εγκυμοσινης.

τι βιταμινες παιρνεις? σου τις εχει δωσει γιατρος?

Διαφημίσεις

Πηνελοπάκη χαιρομαι που εισαι καλυτερα, να εισαι αισιοδοξη και ηρεμη οσο μπορεις και ολα θα πανε καλα...

Κακαο νομιζω οτι καλυτερα ειναι να μην το πολυσκεφτεσαι(μια κουβεντα ειναι το ξερω)... δες το οτι απλα κανεις καλη διατροφη για να υποδεχτεις το μπεμπε σου!!

Αναστασω που εισαι κουκλαρα μου?? κουνηθηκατε σημερα για τα καλα? πρεπει να ητανε δυνατος...

φιλια σε ολες

Δεν μπορω να πω δεν εχω τοσο αγχος οσο πριν δω τον γιατρο.Παντως ρε κοριτσια το πρωτο πραγμα που εκανα μολις αποφασισαμε να κανω την αποξεση ηταν να φαω μπουγατσα.Τετοια πεινα...

3231580x15ta1yz3w.gif

φιλια σε ολες

καλησπερα Nastazia μου ευχαριστω ελπιζω να ειναι η τυχερη.

εσυ καλα εισαι?

καλα κανεις κ προσεχεις! σιγουρα βοηθαει κ η διατροφη στην επιτευξη της εγκυμοσινης.

τι βιταμινες παιρνεις? σου τις εχει δωσει γιατρος?

Ο γιατρος μου εχει δωσει φιλισιν.Παιρνω αυτες images?q=tbn:ANd9GcRqhS95phCEs6m3guxvA7wvbnjgO0nV6zNwWBudMuHLBcW0JuE4pw

3231580x15ta1yz3w.gif

Ο γιατρος μου εχει δωσει φιλισιν.Παιρνω αυτες images?q=tbn:ANd9GcRqhS95phCEs6m3guxvA7wvbnjgO0nV6zNwWBudMuHLBcW0JuE4pw

και εγω τις πηρα για 1 μηνα και τις αντιστοιχες ο αντρας μου.... αποτελεσμα??? 0

δεν ξερω μηπως πρεπει να τις περνεις για περισσοτερο καιρο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...