Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μια χαρούλα κοριτσάρες μου...Το ταλιμπανάκι όσο πάει και ζωηρεύει βεβαίως βεβαίως...Ε το νησί τα έχει αυτά, αλλά μη νομίζεις, από ένα σημείο και μετά κουράζεσαι και θές λίγο χαλάρωση...Είπαμε όμως όταν αρχίσουν τα ζόρια, θα έρθεις εδώ να ανοίξουμε ένα "φουλάδικο" (το αντικείμενο θα το βρούμε)...

Πηνελοπάκι μου χαίρομαι που επέστρεψες και ίσως ηρέμησες και λίγο...Αν και δε σε κόβω έτσι...Για να πει και η γιατρός ότι χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη φαντάσου πόσο τρομοκρατημένη είσαι...Αν νιώθεις ότι δεν θα σε βοηθήσει κάτι άλλο να το κάνεις αγαπούλα...Το δικό σου ταλιμπανάκι καλά??

Ωραίο αυτό το φουλάδικο...χαχαχαχα...έγραψε...:-P:razz::-P

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρούλα κοριτσάρες μου...Το ταλιμπανάκι όσο πάει και ζωηρεύει βεβαίως βεβαίως...Ε το νησί τα έχει αυτά, αλλά μη νομίζεις, από ένα σημείο και μετά κουράζεσαι και θές λίγο χαλάρωση...Είπαμε όμως όταν αρχίσουν τα ζόρια, θα έρθεις εδώ να ανοίξουμε ένα "φουλάδικο" (το αντικείμενο θα το βρούμε)...

Πηνελοπάκι μου χαίρομαι που επέστρεψες και ίσως ηρέμησες και λίγο...Αν και δε σε κόβω έτσι...Για να πει και η γιατρός ότι χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη φαντάσου πόσο τρομοκρατημένη είσαι...Αν νιώθεις ότι δεν θα σε βοηθήσει κάτι άλλο να το κάνεις αγαπούλα...Το δικό σου ταλιμπανάκι καλά??

Θα δουμε πως θα το χειριστώ. Πήρα τηλέφωνο και την ψυχολογο που πηγαινα παλαιότερα αλλά είναι διακοπές. Θα πρέπει να βρω άλλο τρόπο. Πάντως αν φτάσω στο τέλος του μηνα νομίζω οτι θα χαλαρώσω αρκετά γιατι ξέρω απο το γιο μου οτι στις 28 εβδομάδες μπορουν όλα να πάνε καλά. Με αρκετή ταλαιπωρία βέβαια αλλά τι να γίνει, αν ειναι να τα ξαναπεράσω όλα από την αρχη θα το κάνω..

Ο γιος μου εχει γινει σβουρα. Δεν κάθεται σε ενα σημειο από τον ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι την ώρα που θα κοιμηθεί...Θέλει τρέξιμο συνεχώς, δυστυχώς δεν εχω τη δυνατότητα και αυτο με στεναχωρεί πολύ... Τελοσπάντων, θα δουμε και με αυτο πως θα πάει..

kOZcp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκι μου...τι κάνεις???

Μίλησες με τον γιατρό σου που έλεγες???

Μόνο σου σε αφήσαμε Αναστασάκι μου??? Τι κάνεις κοριτσάρα??? Η Μόρφω μας θα τα έχει παίξει...

Carousel συγχαρητήρια κοριτσάρα μου...Οι διπλασιασμοί να συνεχίζονται ακατάπαυστα και για πότε θα το/τα πάρεις αγκαλίτσα δε θα το καταλάβεις...

Λινάκι καλησπέρα...Πότε ξεκινάς τα φαρμακάκια εσυ??? Εντάξει με τις καλλιέργειες και το ΠΑΠ???

την παρασκευη το απογευμα εχω ραντεβου για υπερηχο, τεστ παπ κ καλλιεργεια.

τελος του μηνα περιμενω να αδιαθετησω για να ξεκινησω φαρμακακια τη 2η μερα.

ΜΟΝΟ σε περιπτωση που δεν ειναι καθαρες οι εξετασεις δε θα ξεκινησω.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

την παρασκευη το απογευμα εχω ραντεβου για υπερηχο, τεστ παπ κ καλλιεργεια.

τελος του μηνα περιμενω να αδιαθετησω για να ξεκινησω φαρμακακια τη 2η μερα.

ΜΟΝΟ σε περιπτωση που δεν ειναι καθαρες οι εξετασεις δε θα ξεκινησω.

Με το καλό κοριτσάκι μου...ευχομαι να είναι η τυχερή σου...

I81rp3.png

Θα δουμε πως θα το χειριστώ. Πήρα τηλέφωνο και την ψυχολογο που πηγαινα παλαιότερα αλλά είναι διακοπές. Θα πρέπει να βρω άλλο τρόπο. Πάντως αν φτάσω στο τέλος του μηνα νομίζω οτι θα χαλαρώσω αρκετά γιατι ξέρω απο το γιο μου οτι στις 28 εβδομάδες μπορουν όλα να πάνε καλά. Με αρκετή ταλαιπωρία βέβαια αλλά τι να γίνει, αν ειναι να τα ξαναπεράσω όλα από την αρχη θα το κάνω..

Ο γιος μου εχει γινει σβουρα. Δεν κάθεται σε ενα σημειο από τον ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι την ώρα που θα κοιμηθεί...Θέλει τρέξιμο συνεχώς, δυστυχώς δεν εχω τη δυνατότητα και αυτο με στεναχωρεί πολύ... Τελοσπάντων, θα δουμε και με αυτο πως θα πάει..

Ελα ρε Πηνελόπη τι τον θες τον ψυχολόγο....εμείς δεν σου κάνουμε????

Ολά καλά θα σου πάνε μπέμπα...καταλαβαίνω το στρες σου...αλλά εχω πίστη ότι δεν θα έχουμε απρόοπτα....

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι με ανησύχησες που δεν μπήκες...μίλησα και με την Δημητρα και όταν μου είπε ότι σε πήρε τηλ. και δεν την πήρες πίσω...τα χρειάστηκα...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

τσουπ..ηρθα κι εγώ..πολύ ησυχία όντως. Ε! καλοκαιρι τι να κάνεις. Carousel δεν σε ξέρω παρά μονο από κάτι πόστ στο προηγουμενο φορουμ/ Συγχαρητήρια κοριτσάκι. Από ότι κατάλαβα ηταν η 3η προσπαθεια σωστά ; Θέλω να το τονίσω για να μην απογοητευονται τα κορίτσια που η 1η ή η 2η δεν τους κάθεται...Υπάρχει είπαμε στατιστική και τον καιρό που είμαι στα διαφορα φορα αλλά και από διάφορες φίλες μου, το εχω επαληθευσει. Α! και να υπενθυμίσω οτι με 400 χοριακή το διδυμο το έχεις σίγουρο. Η δική μου την πρώτη φορά ηταν 300!

Αναστασία εγώ τον σεισμό δεν το κατάλαβα αλλά το επίκεντρο ήταν πιο κοντά σε σενα παρά σε μας...Ε! συνηθισμένα τα βουνά απο τα χιόνια...

καλησπερα pink, προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι ηρεμη καταλαβαινω τους φοβους σου κ την αγωνια σου, αλλα ολα πανε καλα κ θα συνεχιζουν και θα ερθει η καταλληλη στιγμη που θα εχεις τα δυδιμακια σου στην αγκαλια σου.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Ολά καλά θα σου πάνε μπέμπα...καταλαβαίνω το στρες σου...αλλά εχω πίστη ότι δεν θα έχουμε απρόοπτα....

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι με ανησύχησες που δεν μπήκες...μίλησα και με την Δημητρα και όταν μου είπε ότι σε πήρε τηλ. και δεν την πήρες πίσω...τα χρειάστηκα...

Ετσι είναι, και εγώ τότε ανησύχησα πιο πολύ, όταν είπε η Δημητρούλα δεν με πήρε...Κάνε ότι νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει περισσότερο να χαλαρώσεις, σκέψου πως κάθε εγκυμοσύνη είναι και διαφορετική και ότι όλα θα πάνε καλα...Δηλαδή θέλουμε τουλάχιστον 3 βδομάδούλες για να είμαστε κάπως καλά??? Ε τίποτα δεν είναι...

cOiVp2.png

Μακάρι να ήταν έτσι. Να μπορούσαν όλα να λυθούν απλώς με μια κουβέντα με δυο φιλενάδες. Δυστυχώς για καταστάσεις σαν τη δική μου δεν είναι τόσο ευκολο. Αφού κατάφερα τον εαυτό μου να νομίζει ότι έχει συσπασεις και είμαι ετοιμη να αποβάλω δεν το συζητώ, υπάρχει πρόβλημα...μιλάμε για πολύ φόβο. Σκοτεινίαζουν όλα, δεν υπάρχει πουθενά φως...Ελπίζω οι 3 εβδομάδες που με χωρίζουν απο την 28η να μην έχουν απρόοπτα γιατί ειναι και μεσα στον Αυγουστο και αντε τρεχα βρες γιατρους ...και η δικιά μου θα λείπει..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να ήταν έτσι. Να μπορούσαν όλα να λυθούν απλώς με μια κουβέντα με δυο φιλενάδες. Δυστυχώς για καταστάσεις σαν τη δική μου δεν είναι τόσο ευκολο. Αφού κατάφερα τον εαυτό μου να νομίζει ότι έχει συσπασεις και είμαι ετοιμη να αποβάλω δεν το συζητώ, υπάρχει πρόβλημα...μιλάμε για πολύ φόβο. Σκοτεινίαζουν όλα, δεν υπάρχει πουθενά φως...Ελπίζω οι 3 εβδομάδες που με χωρίζουν απο την 28η να μην έχουν απρόοπτα γιατί ειναι και μεσα στον Αυγουστο και αντε τρεχα βρες γιατρους ...και η δικιά μου θα λείπει..

Είσαι αδιορθωτη.....δεν πειράζει όμως...θα περιμένουμε 3 βδομάδες και βλέπουμε...

I81rp3.png

Μακάρι να είναι όλα αυτά στο μυαλό σου και να περάσουν τόσο γρήγορα οι βδομάδες που δεν θα τις καταλάβεις...Για ότι θες είμαστε εδώ...

Κοριτσάρες μου σας αφήνω...Δεν κρατιέται ο μικρός....Αναστασάκι θα σε πετύχω το βραδάκι λογικά...

Πολλά φιλάκια σε όλες....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...