Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Που είστε ωρε συντρόφισσες????

Ζεττάκι τερμα το κουνημα...τώρα είμαι στη δουλειά..

Ρε Μόρφω που στο καλό χάθηκες????Γιατί δεν έχεις υπολογιστή στη δουλειά??

Ρικα τι έγινες???

Δήμητρούλα???

Αντε να μαζευτούμε σιγά σιγά...έχω πάθει συνδρομο στέρησης...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Αναστασακοοο μουυ , κοριτσιαααα!! Ω ναιιι της αλλαξαμε τα φωτα της χοριακης χαχαχαχ και τωρα επαναληψη αυριο! Ελπιζω να πανε ολα καλα παναγια μου .. Δε το χω συνειδητοποιησει ακομα νομιζω οτι μιλαμε για αλλο προσωπο.. Ηταν η τριτη προσπαθεια με τα 2 τελευταια εμβρυα το ειχα παρει πολυ χαλαρα κ λεω το κανω για να τελειωσω με αυτη τη παρτιδα κ να παμε απο σεπτεμβρη για νεα διεγερση και τελικα τσουυυπ απο το πουθενα!! Για να δουμε πως θα ειναι κ αυριο τα πραγματα θελουμε λεει να εχει διπλασιαστει.. Αμην !!!

Το γεγονος οτι τα πονακια στη κοιλια( γιατι μονο αυτο συμπτωμα ειχα) υποχωρησαν ειναι λετε οκ;;

Διαφημίσεις

Αναστασακοοο μουυ , κοριτσιαααα!! Ω ναιιι της αλλαξαμε τα φωτα της χοριακης χαχαχαχ και τωρα επαναληψη αυριο! Ελπιζω να πανε ολα καλα παναγια μου .. Δε το χω συνειδητοποιησει ακομα νομιζω οτι μιλαμε για αλλο προσωπο.. Ηταν η τριτη προσπαθεια με τα 2 τελευταια εμβρυα το ειχα παρει πολυ χαλαρα κ λεω το κανω για να τελειωσω με αυτη τη παρτιδα κ να παμε απο σεπτεμβρη για νεα διεγερση και τελικα τσουυυπ απο το πουθενα!! Για να δουμε πως θα ειναι κ αυριο τα πραγματα θελουμε λεει να εχει διπλασιαστει.. Αμην !!!

Το γεγονος οτι τα πονακια στη κοιλια( γιατι μονο αυτο συμπτωμα ειχα) υποχωρησαν ειναι λετε οκ;;

Ολα είναι τέλεια κοριτσάρα μου...με κατασυγκίνησες...είχα διαβάσει όλες σου τις προσπάθειες και περίμενα πως και πως να σου πάνε όλα καλά....

Μπράβο αγάπη μου...μυρίζομαι διδυμάκια...και από εδώ και πέρα θα πάνε όλα καλά...το ή τα μωρακι/ια σου θα μείνουν εκεί...

Καλά μιλάμε τούμπανο η χοριακή σου....;);)

I81rp3.png

Μόνο σου σε αφήσαμε Αναστασάκι μου??? Τι κάνεις κοριτσάρα??? Η Μόρφω μας θα τα έχει παίξει...

Carousel συγχαρητήρια κοριτσάρα μου...Οι διπλασιασμοί να συνεχίζονται ακατάπαυστα και για πότε θα το/τα πάρεις αγκαλίτσα δε θα το καταλάβεις...

Λινάκι καλησπέρα...Πότε ξεκινάς τα φαρμακάκια εσυ??? Εντάξει με τις καλλιέργειες και το ΠΑΠ???

cOiVp2.png

Μόνο σου σε αφήσαμε Αναστασάκι μου??? Τι κάνεις κοριτσάρα??? Η Μόρφω μας θα τα έχει παίξει...

Carousel συγχαρητήρια κοριτσάρα μου...Οι διπλασιασμοί να συνεχίζονται ακατάπαυστα και για πότε θα το/τα πάρεις αγκαλίτσα δε θα το καταλάβεις...

Λινάκι καλησπέρα...Πότε ξεκινάς τα φαρμακάκια εσυ??? Εντάξει με τις καλλιέργειες και το ΠΑΠ???

Μόνη σαν το λεμόνι.....

:(:(:(:(:(

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εσύ τι κάνεις????Εχεις ξεσαλώσει στη βόλτα και στο μπάνιο????

Μακάρι να ζούσα και εγώ σε νησάκι...το ταλιμπανάκι σου τι κάνει???

I81rp3.png

τσουπ..ηρθα κι εγώ..πολύ ησυχία όντως. Ε! καλοκαιρι τι να κάνεις. Carousel δεν σε ξέρω παρά μονο από κάτι πόστ στο προηγουμενο φορουμ/ Συγχαρητήρια κοριτσάκι. Από ότι κατάλαβα ηταν η 3η προσπαθεια σωστά ; Θέλω να το τονίσω για να μην απογοητευονται τα κορίτσια που η 1η ή η 2η δεν τους κάθεται...Υπάρχει είπαμε στατιστική και τον καιρό που είμαι στα διαφορα φορα αλλά και από διάφορες φίλες μου, το εχω επαληθευσει. Α! και να υπενθυμίσω οτι με 400 χοριακή το διδυμο το έχεις σίγουρο. Η δική μου την πρώτη φορά ηταν 300!

Αναστασία εγώ τον σεισμό δεν το κατάλαβα αλλά το επίκεντρο ήταν πιο κοντά σε σενα παρά σε μας...Ε! συνηθισμένα τα βουνά απο τα χιόνια...

kOZcp3.png

και πάνω που θα έλεγα ότι και η Ρίκα έχει χαθεί τελευταία...Τι κάνεις κουκλα;

kOZcp3.png

τσουπ..ηρθα κι εγώ..πολύ ησυχία όντως. Ε! καλοκαιρι τι να κάνεις. Carousel δεν σε ξέρω παρά μονο από κάτι πόστ στο προηγουμενο φορουμ/ Συγχαρητήρια κοριτσάκι. Από ότι κατάλαβα ηταν η 3η προσπαθεια σωστά ; Θέλω να το τονίσω για να μην απογοητευονται τα κορίτσια που η 1η ή η 2η δεν τους κάθεται...Υπάρχει είπαμε στατιστική και τον καιρό που είμαι στα διαφορα φορα αλλά και από διάφορες φίλες μου, το εχω επαληθευσει. Α! και να υπενθυμίσω οτι με 400 χοριακή το διδυμο το έχεις σίγουρο. Η δική μου την πρώτη φορά ηταν 300!

Αναστασία εγώ τον σεισμό δεν το κατάλαβα αλλά το επίκεντρο ήταν πιο κοντά σε σενα παρά σε μας...Ε! συνηθισμένα τα βουνά απο τα χιόνια...

Πηνελοπάκι μου.....πόσο χαίρομαι που γράφεις...

Είσαι λίγο καλύτερα???

I81rp3.png

Εσύ τι κάνεις????Εχεις ξεσαλώσει στη βόλτα και στο μπάνιο????

Μακάρι να ζούσα και εγώ σε νησάκι...το ταλιμπανάκι σου τι κάνει???

και πάνω που θα έλεγα ότι και η Ρίκα έχει χαθεί τελευταία...Τι κάνεις κουκλα;

Μια χαρούλα κοριτσάρες μου...Το ταλιμπανάκι όσο πάει και ζωηρεύει βεβαίως βεβαίως...Ε το νησί τα έχει αυτά, αλλά μη νομίζεις, από ένα σημείο και μετά κουράζεσαι και θές λίγο χαλάρωση...Είπαμε όμως όταν αρχίσουν τα ζόρια, θα έρθεις εδώ να ανοίξουμε ένα "φουλάδικο" (το αντικείμενο θα το βρούμε)...

Πηνελοπάκι μου χαίρομαι που επέστρεψες και ίσως ηρέμησες και λίγο...Αν και δε σε κόβω έτσι...Για να πει και η γιατρός ότι χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη φαντάσου πόσο τρομοκρατημένη είσαι...Αν νιώθεις ότι δεν θα σε βοηθήσει κάτι άλλο να το κάνεις αγαπούλα...Το δικό σου ταλιμπανάκι καλά??

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...