Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Και ένα tip ακόμα...αν μπορείς να δουλέψεις με αλευρι σκληρό καλύτερα να χρησιμοποιήσεις τέτοιο και όχι αλευρι για όλες τις χρήσεις(μυστικό της μαμας μου)....;);););)

Κοριτσάρες μου καληνύχτα...σας φιλώ στα μαγουλάκια...μακια μακια μακια μακια

καληνυχτα κουκλα... φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

2,02....

Κοριτσάκι μου κολάει το δίκτυο...γι'αυτό εξαφανίζομαι...

Συνταγή για πίτσα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pitsa-san-se-ksilofourno-tou-aki.html

Εχω δοκιμάσει πολλές...αυτή είναι η καλύτερη....

Ο Χριστος κι η Παναγια!:shock:Παραλιγο να πνιγω χαχαχχα Ειναι λιγο κοντος βρε Αναστασια:lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Και ένα tip ακόμα...αν μπορείς να δουλέψεις με αλευρι σκληρό καλύτερα να χρησιμοποιήσεις τέτοιο και όχι αλευρι για όλες τις χρήσεις(μυστικό της μαμας μου)....;);););)

Κοριτσάρες μου καληνύχτα...σας φιλώ στα μαγουλάκια...μακια μακια μακια μακια

Φευγεις;Καληνυχτα!Ονειρα γλυκα!:P

3231580x15ta1yz3w.gif

αν σε παρηγορει, και εγω σταφυλι θα φαω.... δεν τρωω βραδυ φαγητο.. μονο λιγο φρουτακι αντε και κανενα γιαουρτακι.... δες το απλα οτι κανεις υγιεινη διατροφη;)

Δεν με παρηγορει γιατι εγω εχω εντολη να φαω 13 ρωγες σταφυλι μονο:evil:

Αν κι εγω για σπασιμο τρωω 15-16 χαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

λίγο πριν την εκπνοή της μέρας..............προλαβαίνω στο τσακ να ευχηθώ στο μορφάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!να είσαι πάντα καλά φίλη μου, γερή, αισιόδοξη, και χαμογελαστή....και σύντομα σε περιμένει η μεγαλύτερη ευτυχία....έσω έτοιμη καλή μου!!!!ελπίζω να περνάς όμορφα τη μέρα σου!

φιλάκια σε όλο το παρεάκι!

bhgdp3.png

Μορφάκι μου, αγαπούλα χρόνια πολλά, με υγεία, ξεκούραση, αγάπη και σύντομα με γεμάτη αγκαλίτσα...Να σε χαιρόμαστε οι φούλες σου...Πολλά πολλά φιλάκια...

Σε ευχαριστώ φούλα μου.....σας ευχαριστώ όλες.....είναι τα πιο ωραία γενέθλια...και γιορτή που είχα ποτέ.....

λίγο πριν την εκπνοή της μέρας..............προλαβαίνω στο τσακ να ευχηθώ στο μορφάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!να είσαι πάντα καλά φίλη μου, γερή, αισιόδοξη, και χαμογελαστή....και σύντομα σε περιμένει η μεγαλύτερη ευτυχία....έσω έτοιμη καλή μου!!!!ελπίζω να περνάς όμορφα τη μέρα σου!

φιλάκια σε όλο το παρεάκι!

κοριτσάρα μου σε ευχαριστώ....εύχομαι σε όλες σας να έρθει αυτό που εύχεστε σε εμένα.!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου...Τι κάνετε; Πως είστε; Σημερα ειμαι καλυτερα. Εχτές δεν άντεξα και πήγα στα επειγοντα αφού φυσικά πήρα τηλεφωνο τη γιατρό μου περι τις 10 φορές .... Συμπέρασμα: δεν έχω απολύτως τίποτα...!!!!! Ο,τι μου συμβαίνει ειναι κυρίως γιατί ο χώρος είναι περιορισμένος και τα μωράκια μου ακολουθει το καθένα καμπυλη ανάπτυξης μονηρους κύησης...! Αυτό από το φόβο και τον τρόμο μου είχα γιγαντωθεί τόσο πολύ στο κεφάλι μου που εμοιαζε να ειναι καταστροφή... το τέλος των πάντων.! Αυριο θα δω και τη γιατρό μου να μου τα χώσει λιγάκι γιατί μου χρειάζεται, μάλιστα τηλεφωνικώς μου είπε οτι μάλλον θα χρειαστώ και ψυχολογική υποστηριξη γιατί στο τελος θα κινδυνευσω να παθω κάτι απο το φόβο μου... Τη Δευτέρα έχω και επισκεψη στην άλλη γιατρό με τον σουπερ μηχανημα υπερήχων οπότε θέλω να πιστεύω οτι αν και τη ΔΕυτέρα είναι καλά τα πράγματα θα ηρεμήσω λιγάκι... τουλαχιστον για καμια εβδομάδα, ισα ισα να περάσω τις 26 εβδομάδες που ξέρω οτι είναι μεν προωρα αλλά συναντησα πολλά μωράκια 26 εβδομάδων στη ΜΕΝΝ που τα πηγαν μια χαρα...!

kOZcp3.png

Γεια σας κοριτσια μου...Τι κάνετε; Πως είστε; Σημερα ειμαι καλυτερα. Εχτές δεν άντεξα και πήγα στα επειγοντα αφού φυσικά πήρα τηλεφωνο τη γιατρό μου περι τις 10 φορές .... Συμπέρασμα: δεν έχω απολύτως τίποτα...!!!!! Ο,τι μου συμβαίνει ειναι κυρίως γιατί ο χώρος είναι περιορισμένος και τα μωράκια μου ακολουθει το καθένα καμπυλη ανάπτυξης μονηρους κύησης...! Αυτό από το φόβο και τον τρόμο μου είχα γιγαντωθεί τόσο πολύ στο κεφάλι μου που εμοιαζε να ειναι καταστροφή... το τέλος των πάντων.! Αυριο θα δω και τη γιατρό μου να μου τα χώσει λιγάκι γιατί μου χρειάζεται, μάλιστα τηλεφωνικώς μου είπε οτι μάλλον θα χρειαστώ και ψυχολογική υποστηριξη γιατί στο τελος θα κινδυνευσω να παθω κάτι απο το φόβο μου... Τη Δευτέρα έχω και επισκεψη στην άλλη γιατρό με τον σουπερ μηχανημα υπερήχων οπότε θέλω να πιστεύω οτι αν και τη ΔΕυτέρα είναι καλά τα πράγματα θα ηρεμήσω λιγάκι... τουλαχιστον για καμια εβδομάδα, ισα ισα να περάσω τις 26 εβδομάδες που ξέρω οτι είναι μεν προωρα αλλά συναντησα πολλά μωράκια 26 εβδομάδων στη ΜΕΝΝ που τα πηγαν μια χαρα...!

αχ αχ .... ηρέμησε βρε λιγάκι όλα καλά πάνε λέμεεεε ....

αχ Πηνελοπάκι Πηνελοπάκι

ξύλο που θα το φας

μες στο δικό σου το κεφαλάκι

τον πανικό γιατί σκορπάς...

Ηρέμησε πάντως γτ όντως ο φόβος και ο πανικός δεν είναι καλοί συνοδοιπόροι ....

Έχω feeling σου λέω ... μέχρι την 38η θα πας σίγουρα ... ;)

Πολλά πολλά φιλάκια ...

url]

.

Γεια σας κοριτσια μου...Τι κάνετε; Πως είστε; Σημερα ειμαι καλυτερα. Εχτές δεν άντεξα και πήγα στα επειγοντα αφού φυσικά πήρα τηλεφωνο τη γιατρό μου περι τις 10 φορές .... Συμπέρασμα: δεν έχω απολύτως τίποτα...!!!!! Ο,τι μου συμβαίνει ειναι κυρίως γιατί ο χώρος είναι περιορισμένος και τα μωράκια μου ακολουθει το καθένα καμπυλη ανάπτυξης μονηρους κύησης...! Αυτό από το φόβο και τον τρόμο μου είχα γιγαντωθεί τόσο πολύ στο κεφάλι μου που εμοιαζε να ειναι καταστροφή... το τέλος των πάντων.! Αυριο θα δω και τη γιατρό μου να μου τα χώσει λιγάκι γιατί μου χρειάζεται, μάλιστα τηλεφωνικώς μου είπε οτι μάλλον θα χρειαστώ και ψυχολογική υποστηριξη γιατί στο τελος θα κινδυνευσω να παθω κάτι απο το φόβο μου... Τη Δευτέρα έχω και επισκεψη στην άλλη γιατρό με τον σουπερ μηχανημα υπερήχων οπότε θέλω να πιστεύω οτι αν και τη ΔΕυτέρα είναι καλά τα πράγματα θα ηρεμήσω λιγάκι... τουλαχιστον για καμια εβδομάδα, ισα ισα να περάσω τις 26 εβδομάδες που ξέρω οτι είναι μεν προωρα αλλά συναντησα πολλά μωράκια 26 εβδομά...στη ΜΕΝΝ που τα πηγαν μια χαρα...!

Πηνελόπη μου...αγαπημένη μου....

Πόσο χαίρομαι που μας γράφεις τα νέα σου...

Σε σκεφτομαι συνέχεια αυτές τις μέρες...δεν θέλω να σε ενοχλήσω γι'αυτό δεν σου τηλεφωνώ....

Ολα θα πάνε καλά...να κάνεις κουράγιο και να προσπαθήσεις όσο μπορείς να είσαι ήρεμη για τα μωράκια σου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...