Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

η κρεπα ανεβαζει το ζαχαρο?? δεν το ηξερα... η σπανακοπιτα?

Ολα αυτα με αλευρια κλπ το ανεβαζουν.Και οσο πιο ευκολοχωνευτο τοσο χειροτερα.Απλα τη λιγουρευομουν τη σπανακοπιτα δυστυχως δεν θα μπορουσα να φαω ετσι κι αλλιως:(

Σουβλακι ομως μπορω:P χωρις πιτα βεβαια

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ολα αυτα με αλευρια κλπ το ανεβαζουν.Και οσο πιο ευκολοχωνευτο τοσο χειροτερα.Απλα τη λιγουρευομουν τη σπανακοπιτα δυστυχως δεν θα μπορουσα να φαω ετσι κι αλλιως:(

Σουβλακι ομως μπορω:P χωρις πιτα βεβαια

εχεις κληρονομικοτητα? πως προεκυψε αυτο τωρα?

εχεις κληρονομικοτητα? πως προεκυψε αυτο τωρα?

Ναι.Βλακεια ειδες;Αν και πιστευω οτι και αλλοι μπορει να εχουν θεματακι και απλα δεν το ξερουν.Ειναι πολυ σπαστικο τελικα.Εγω δεν ειχα προβλημα με τις μετρησεις μου ποτε και τωρα μου κακοφαινεται:(

Ασε με να λιγουρευομαι διαφορα στο τελος με τιποτα 13 ρωγες σταφυλι θα χορτασω τη πεινα μου μου φαινεται

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι.Βλακεια ειδες;Αν και πιστευω οτι και αλλοι μπορει να εχουν θεματακι και απλα δεν το ξερουν.Ειναι πολυ σπαστικο τελικα.Εγω δεν ειχα προβλημα με τις μετρησεις μου ποτε και τωρα μου κακοφαινεται:(

Ασε με να λιγουρευομαι διαφορα στο τελος με τιποτα 13 ρωγες σταφυλι θα χορτασω τη πεινα μου μου φαινεται

ε ρε πακετο... και πως το βρηκες; με την απλη εξεταση ζαχαρου ή εκανες καμπυλη;;

ειμαι και ας μην μου φαινεται... οσο για το μωρο.... ε ναι μπορω να πω οτι θα τα καταφερω να τον ξεκουρασω;)

Αναστασία οι φωτο απο την Θεσ/νικη ειναι φανταστικες!

αλλα λιγο ζαλιστηκα που ειδα τον αντρα σου ορθιο!! νομιζω οτι αμα τον εβλεπα απο κοντα θα παθαινα νευροκαβαλικευμα:shock:

Αστα και εγώ που είμαι ψηλή....δεν τον θέλω για πολύ ώρα όρθιο δίπλα μου...με πιάνει ο λαιμός μου...χαχαχαχα

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ε ρε πακετο... και πως το βρηκες; με την απλη εξεταση ζαχαρου ή εκανες καμπυλη;;

Με καμπυλη τυχαια.Το σακχαρο μου το πρωι ειναι μια χαρα.Ακομα και τωρα που εχει ανεβει μεταγευματικα.Θα κατεβει καποια στιγμη δεν θα κατεβει;;Θα κατεβασω ενα μπακλαβα ολοκληρο ταψι ουαχαχχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Αναστασία αυριο φευγετε?? αντε καλη ξεκουραση και καλο ταξειδι..

οταν επιστρεψετε με το καλο γραψε μας αν δεν βαριεσαι την συνταγη για ζυμη πιτσας που μας ελεγες...

Την άλλη Τετάρτη θα φύγω...όχι αυριο

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ποσο ψηλος ειναι;;;

2,02....

ενταξει τοτε... να σε χαρουμε λιγο ακομα:P

Κοριτσάκι μου κολάει το δίκτυο...γι'αυτό εξαφανίζομαι...

Συνταγή για πίτσα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pitsa-san-se-ksilofourno-tou-aki.html

Εχω δοκιμάσει πολλές...αυτή είναι η καλύτερη....

I81rp3.png

Πειναω και τελικα με το σταφυλι θα τη βγαλω!:evil:Παω να τα πλυνω κι ερχομαι να φαω:?

αν σε παρηγορει, και εγω σταφυλι θα φαω.... δεν τρωω βραδυ φαγητο.. μονο λιγο φρουτακι αντε και κανενα γιαουρτακι.... δες το απλα οτι κανεις υγιεινη διατροφη;)

2,02....

Κοριτσάκι μου κολάει το δίκτυο...γι'αυτό εξαφανίζομαι...

Συνταγή για πίτσα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pitsa-san-se-ksilofourno-tou-aki.html

Εχω δοκιμάσει πολλές...αυτή είναι η καλύτερη....

σ'ευχαριστω μπεμπα:P

σ'ευχαριστω μπεμπα:P

Και ένα tip ακόμα...αν μπορείς να δουλέψεις με αλευρι σκληρό καλύτερα να χρησιμοποιήσεις τέτοιο και όχι αλευρι για όλες τις χρήσεις(μυστικό της μαμας μου)....;);););)

Κοριτσάρες μου καληνύχτα...σας φιλώ στα μαγουλάκια...μακια μακια μακια μακια

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...