Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια έχει καμία νέα από το Κελλάκι και την rodo?Ανησυχώ πολύ.Το Κελλάκι απ'ότι είπε μια κοπέλα(συγγνώμη δεν θυμάμαι πια)δεν έχει καλά νέα.

Κελλάκι μου αν μας διαβάζεις να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε και σε περιμένουμε όποτε είσαι έτοιμη.

Από την rodo τίποτα ε?Και εσύ κοπέλα μου αν μας διαβάζεις να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε και ανυπομονούμε να σε ξανακούσουμε!!!

καλα εισαι κουκλαρα,θελω να γινουμε φιλες αλλα δεν ξερω πως,ασχετη ειπαμε.

Βασικα κι εγω ασχετη ειμαι στο facebook, δεν εχω ποτε κανει αιτηση σε καποια να γινουμε φιλες γιατι δεν ξερω πως!

Ειπα σε ολες να κανουν αιτηση σε εμενα και παταγα "ναι".

Δεν ξερω ομως πως.. :-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρε κορίτσια έχει καμία νέα από το Κελλάκι και την rodo?Ανησυχώ πολύ.Το Κελλάκι απ'ότι είπε μια κοπέλα(συγγνώμη δεν θυμάμαι πια)δεν έχει καλά νέα.

Κελλάκι μου αν μας διαβάζεις να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε και σε περιμένουμε όποτε είσαι έτοιμη.

Από την rodo τίποτα ε?Και εσύ κοπέλα μου αν μας διαβάζεις να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε και ανυπομονούμε να σε ξανακούσουμε!!!

Roubie μου κι εγω τις σκεφτομουνα τις κοπελες.

Και το zamponelaki σκεφτομαι πολυ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Roubie μου κι εγω τις σκεφτομουνα τις κοπελες.

Και το zamponelaki σκεφτομαι πολυ.

Ναι έχεις δίκιο και το zamponelaki!Μακάρι να είναι καλά τα κορίτσια και ας μην μπαίνουν στην παρέα μας!!!!

Εσύ είσαι καλά?Πότε θα έχεις νέα για τον αντρούλη σου?Ανυπομονώ!!!!

Διαφημίσεις

Ναι έχεις δίκιο και το zamponelaki!Μακάρι να είναι καλά τα κορίτσια και ας μην μπαίνουν στην παρέα μας!!!!

Εσύ είσαι καλά?Πότε θα έχεις νέα για τον αντρούλη σου?Ανυπομονώ!!!!

Λογικά αργά το απόγευμα μιας που τα δίνουν μετά τις 10 το πρωι που εμείς θα είμαστε ήδη στη δουλειά.

Ελπίζω να σχολάσει νωρίς και να προλάβει να παει ως τις 18:30 που σταματάνε να δίνουν απαντήσεις.

Εν τω μεταξύ, τωρα δίπλα μου είναι αλλά φοβάμαι να τον ρωτησω αν θα παει τελικα αυριο μη με πει ανυπόμονη!

Κάτσε θα ρωτήσω κι οτι βρέξει ας κατεβάσει! Χιχιχιχι!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λογικά αργά το απόγευμα μιας που τα δίνουν μετά τις 10 το πρωι που εμείς θα είμαστε ήδη στη δουλειά.

Ελπίζω να σχολάσει νωρίς και να προλάβει να παει ως τις 18:30 που σταματάνε να δίνουν απαντήσεις.

Εν τω μεταξύ, τωρα δίπλα μου είναι αλλά φοβάμαι να τον ρωτησω αν θα παει τελικα αυριο μη με πει ανυπόμονη!

Κάτσε θα ρωτήσω κι οτι βρέξει ας κατεβάσει! Χιχιχιχι!

Αχ εδώ είσαι Δημητρούλα???Και εγώ νόμιζα ότι έφυγες δεν σε είδα!!!!!Άντε ρώτααααααα!!!!!Εδώ έχω εγώ αγωνία δεν θα έχεις εσύ??????

καλησπερα κοριτσια! πηγα εχθες στον Μ....δη,αλλα γυρισα αργα.οι εντυπωσεις απο το ραντεβου πολυ καλες.η αναμονη ηταν μεγαλη αλλα αξιζε.με αναλυτικοτατο ιστορικο,ελεγχο των προηγουμενων προσπαθειων, απο την εμβρυολογο και με δικη του εξεταση με υπερυχο προτεινε το επομενο βημα.καταλαβα οτι στις προηγουμενες προσπαθειες τα λογια ηταν μεγαλα αλλα η πραγματικοτητα μικρη.εδειξε οτι γνωριζουν το θεμα σε σχεση με αυτους που ειχα παει πριν.η επισκεψη οντως ηταν 120 ευρω.

Διαφημίσεις

Ρώτησα.

"ΑΝ σχολασω νωρις θα παω..." :-(

Μα δεν έχει αγωνία?

Μεσολαβεί και Σκ....

Αν δεν παει αύριο θα σκάσω εγω το ΣΚ! :-(

:-(

:-(

Ωχ ναι,έρχεται Σαβ/κο!!!!Να του πεις ότι αν δει ότι δεν προλαβαίνει να πάρει τηλέφωνο.Δεν γίνεται να σκάσουμε από την αγωνία μας!!!!!!Πες του ότι περιμένουν όλες οι φίλες σου δεν γίνεται να το καθυστερεί,χιχιχιχι!!!!!!

Μωρέ έχει αγωνία πως δεν έχει,αλλά μάλλον ανησυχεί υπερβολικά και ίσως θέλει λίγο να το καθυστερήσει.Δεν είναι εύκολο για τους άντρες,όταν εκείνοι έχουν το θέμα.Το παίρνουν πολύ βαριά!!!!!Τι να πω!!!!

Στο ξαναλέω,πες του να πάρει τηλέφωνο,αν δεν προλαβαίνει!!!!!

Αχ κοριτσάρες μου εδώ είστε και εγώ βιάστηκα να σας καληνυχτίσω????!!!!Πολύ χαίρομαι!!!!Με μένα θα ξενυχτίσεις κοπελάρα μου!!!!!

Μαράκι μου χαίρομαι που έχεις καλές εντυπώσεις από τον Μαντούδη.Και εμένα έτσι μου φαίνεται,δηλαδή καλός,αλλά εγώ είμαι πρωτάρα και δεν έχω κάνει ακόμα εξωσωματική.Και θα κάνω μάλλον με τον Μαντούδη μόλις περάσω από την επιτροπή!

καλησπερα κοριτσια! πηγα εχθες στον Μ....δη,αλλα γυρισα αργα.οι εντυπωσεις απο το ραντεβου πολυ καλες.η αναμονη ηταν μεγαλη αλλα αξιζε.με αναλυτικοτατο ιστορικο,ελεγχο των προηγουμενων προσπαθειων, απο την εμβρυολογο και με δικη του εξεταση με υπερυχο προτεινε το επομενο βημα.καταλαβα οτι στις προηγουμενες προσπαθειες τα λογια ηταν μεγαλα αλλα η πραγματικοτητα μικρη.εδειξε οτι γνωριζουν το θεμα σε σχεση με αυτους που ειχα παει πριν.η επισκεψη οντως ηταν 120 ευρω.

μακαρι βρε κοριτσι μου ολες σιγα σιγα να βρισκουμε τους γιατρους μας.τι σου ειπε;Αν θελεις λες βεβαια

Αχ κοριτσάρες μου εδώ είστε και εγώ βιάστηκα να σας καληνυχτίσω????!!!!Πολύ χαίρομαι!!!!Με μένα θα ξενυχτίσεις κοπελάρα μου!!!!!

Μαράκι μου χαίρομαι που έχεις καλές εντυπώσεις από τον Μαντούδη.Και εμένα έτσι μου φαίνεται,δηλαδή καλός,αλλά εγώ είμαι πρωτάρα και δεν έχω κάνει ακόμα εξωσωματική.Και θα κάνω μάλλον με τον Μαντούδη μόλις περάσω από την επιτροπή!

πριν την επιτροπη κανε ενα ραντεβου μαζι του μπορει να σου προτεινει κατι και να μην χρειαστεις επιτροπη(μπορει να σου πει για προκληση ωορρεξιας)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...