Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

να εισαι καλά κουκλα μου... και σε εσενα ευχομαι το ίδιο:P:p:p:p

Τελικά τι θα κάνεις???Θα πας κανα τριημεράκι στους φίλους που έλεγες ή θα τη βγάλεις στην Αθήνα???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά τι θα κάνεις???Θα πας κανα τριημεράκι στους φίλους που έλεγες ή θα τη βγάλεις στην Αθήνα???

δεν το βλεπω... γιατι ο αντρας εχει δουλεια... και εγω την αλλη εβδομαδα περιμενω να αδιαθετησω... οποτε... εδω....σε εξοχικο θα πηγαιναμε μονοι μας... αλλα εκει φυσαει τοσο πολυ που αυτες τις ημερες ανετα το παιζα Μαιρη Ποπινς

εχουμε κανενα νεο απο την Πενελοπε??

δεν το βλεπω... γιατι ο αντρας εχει δουλεια... και εγω την αλλη εβδομαδα περιμενω να αδιαθετησω... οποτε... εδω....σε εξοχικο θα πηγαιναμε μονοι μας... αλλα εκει φυσαει τοσο πολυ που αυτες τις ημερες ανετα το παιζα Μαιρη Ποπινς

εχουμε κανενα νεο απο την Πενελοπε??

Οχι δεν μου έστειλε κάτι...αυτό που έγραψε σε όλες μας....ανησύχησα χθες γι'αυτό της έστειλα....ας είναι καλά και όποτε θέλει ας μπεί...

Κρίμα που δεν θα πάτε πουθενά.....του χρόνου να είστε καλά και να πάτε...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Οχι δεν μου έστειλε κάτι...αυτό που έγραψε σε όλες μας....ανησύχησα χθες γι'αυτό της έστειλα....ας είναι καλά και όποτε θέλει ας μπεί...

Κρίμα που δεν θα πάτε πουθενά.....του χρόνου να είστε καλά και να πάτε...

πιο πολυ ηθελα να φυγουμε για εκεινον για να ξεκουραστει... αλλα δεν πειραζει.... εγω αντεχω ακομα...

πιο πολυ ηθελα να φυγουμε για εκεινον για να ξεκουραστει... αλλα δεν πειραζει.... εγω αντεχω ακομα...

Εσύ μωρό μου είσαι δύναμη....

Δεν πειράζει για το μωρό σου...είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τρόπο να τον ξεκουράσεις.....;);););)

I81rp3.png

Εσύ μωρό μου είσαι δύναμη....

Δεν πειράζει για το μωρό σου...είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τρόπο να τον ξεκουράσεις.....;);););)

ειμαι και ας μην μου φαινεται... οσο για το μωρο.... ε ναι μπορω να πω οτι θα τα καταφερω να τον ξεκουρασω;)

Αναστασία οι φωτο απο την Θεσ/νικη ειναι φανταστικες!

αλλα λιγο ζαλιστηκα που ειδα τον αντρα σου ορθιο!! νομιζω οτι αμα τον εβλεπα απο κοντα θα παθαινα νευροκαβαλικευμα:shock:

Διαφημίσεις

Αχ πειναω παλι :( Κατι με φυλλο λιγουρευομαι.Παλι ασχετα λεω εγω χαχαχχα

γιατι δεν φτιαχνεις να φας κρεπα? ευκολη ειναι.. δεν ξερω αν σκεφτεσαι βεβαια κατι τετοιο:P

γιατι δεν φτιαχνεις να φας κρεπα? ευκολη ειναι.. δεν ξερω αν σκεφτεσαι βεβαια κατι τετοιο:P

Δεν εχω υλικα :( ασε που δεν κανει να τρωω τετοια κανονικα.Καμια σπανακοπιτα ονειρευομουνα :D.Να παρω κανενα σουβλακι μηπως;Το σκεφτομαι.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Αναστασία αυριο φευγετε?? αντε καλη ξεκουραση και καλο ταξειδι..

οταν επιστρεψετε με το καλο γραψε μας αν δεν βαριεσαι την συνταγη για ζυμη πιτσας που μας ελεγες...

Δεν εχω υλικα :( ασε που δεν κανει να τρωω τετοια κανονικα.Καμια σπανακοπιτα ονειρευομουνα :D.Να παρω κανενα σουβλακι μηπως;Το σκεφτομαι.

η κρεπα ανεβαζει το ζαχαρο?? δεν το ηξερα... η σπανακοπιτα?

Αναστασία αυριο φευγετε?? αντε καλη ξεκουραση και καλο ταξειδι..

οταν επιστρεψετε με το καλο γραψε μας αν δεν βαριεσαι την συνταγη για ζυμη πιτσας που μας ελεγες...

Κανεις και τετοια Αναστασια;Φτιαξε μια πιτσα να κρατας στο χερι μαζι με το τριανταφυλλο στον αγιοκαμπο να με κερασεις:D;)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...