Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

A ωραια!Καλο βαψιμο:P Εγω εχω συνδιασει τρια χρωματα παγωτο τωρα και τρωω χαχαχαχ

ΑΧ, ΣΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ...ΚΛΑΨ-ΚΛΑΨ:cry::cry::cry::cry:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΑΧ, ΣΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ...ΚΛΑΨ-ΚΛΑΨ:cry::cry::cry::cry:

Λαιτ ειναι;)Να παρεις να φας.Μονο αυτο εχω βρει σε οικογενειακο λαιτ.Με σοκολατα-φραουλα και βανιλια.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Που είστε αγάπες μου???

Cacao το φαγες το παγωτάκι...στείλε και μια μπάλα από εδώ...

Τώρα που θα πάμε Αγιοκαμπο δυστυχώς δεν μπορούμε να πάμε σε άλλη παραλία να γυρίσουμε γιατί η κολλητή μου θα έχει και το μωράκι μαζί.

Βάλαμε μεγάλες φωτο γι'αυτό δεν τη βλέπεις καλά την οθόνη.

Νατασούλα δεν σε πετυχαμε σήμερα...όλα καλά???

Ζεττάκι η δευτερη παραλία μου αρέσει...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Που είστε αγάπες μου???

Τώρα που θα πάμε Αγιοκαμπο δυστυχώς δεν μπορούμε να πάμε σε άλλη παραλία να γυρίσουμε γιατί η κολλητή μου θα έχει και το μωράκι μαζί.

Το εφαγα το παγωτακι.Τωρα σκεφτομαι να φτιαξω καφεδακι.

Ξερεις γιατι το λεω για την οθονη;Τωρα εδω στο κουτακι που γραφω ειναι πολυ δεξια και μικροτερα τα γραμματα.Μαλλον εγω εχω κανει καποια βλακεια ή μπηκε ο καλος μου και εκανε τιποτα περιεργο εκεινος....

Αγιοκαμπο θα παμε κι εμεις καποια απο τις μερες που θα ειμαστε λαρισα:PΛες να σε πετυχω πουθενα;Και δεν θα ξερω οτι εισαι εσυ κιολας.:D

3231580x15ta1yz3w.gif

Το εφαγα το παγωτακι.Τωρα σκεφτομαι να φτιαξω καφεδακι.

Ξερεις γιατι το λεω για την οθονη;Τωρα εδω στο κουτακι που γραφω ειναι πολυ δεξια και μικροτερα τα γραμματα.Μαλλον εγω εχω κανει καποια βλακεια ή μπηκε ο καλος μου και εκανε τιποτα περιεργο εκεινος....

Αγιοκαμπο θα παμε κι εμεις καποια απο τις μερες που θα ειμαστε λαρισα:PΛες να σε πετυχω πουθενα;Και δεν θα ξερω οτι εισαι εσυ κιολας.:D

Οι φωτο στο κάνουνε...μη μαλώσεις τον καλό σου.

Εγώ πίνω καφεδάκι...

16-17-18 θα είμαι Αγιοκαμπο....πες μου ποια μέρα θα είσαι και θα κρατάω ένα κόκκινο τριαντάφυλλο...αν δεν μου πεις θα οργώσω την παραλία να βρώ μια λεπτούλα μελαχρινή με έναν Φιλανδο δίπλα της...χαχαχαχα...καλά τα λέω??

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Οι φωτο στο κάνουνε...μη μαλώσεις τον καλό σου.

Εγώ πίνω καφεδάκι...

16-17-18 θα είμαι Αγιοκαμπο....πες μου ποια μέρα θα είσαι και θα κρατάω ένα κόκκινο τριαντάφυλλο...αν δεν μου πεις θα οργώσω την παραλία να βρώ μια λεπτούλα μελαχρινή με έναν Φιλανδο δίπλα της...χαχαχαχα...καλά τα λέω??

χαχαχ αστα να πανε Αναστασια ξανθια ειμαι κι εγω:tongue: Το κακαο το εχω για παραπλανηση :lol::lol:

15-16 θα ανεβουμε Λαρισα οποτε μπορει να παμε μια βολτα 17 ή 18.Εγω τι να κραταω εκτος απο το χερι του Φινλανδου;:tongue::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τωρα ολο αυτο απο τις φωτο ειναι;:?Καλα που δεν αρχισα τη μουρμουρα δλδ.Αν και δεν θα τη γλιτωσει.Ειχε αφησει το καπακι της κανατας με το νερο μισανοιχτο και την εβγαλα να βαλω νερο στο καφε και το μισο επεσε κατω.:evil:Αμα ερθει απ εξω θα πεσει παντοφλα:tongue::lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

χαχαχ αστα να πανε Αναστασια ξανθια ειμαι κι εγω:tongue: Το κακαο το εχω για παραπλανηση :lol::lol:

15-16 θα ανεβουμε Λαρισα οποτε μπορει να παμε μια βολτα 17 ή 18.Εγω τι να κραταω εκτος απο το χερι του Φινλανδου;:tongue::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τωρα ολο αυτο απο τις φωτο ειναι;:?Καλα που δεν αρχισα τη μουρμουρα δλδ.Αν και δεν θα τη γλιτωσει.Ειχε αφησει το καπακι της κανατας με το νερο μισανοιχτο και την εβγαλα να βαλω νερο στο καφε και το μισο επεσε κατω.:evil:Αμα ερθει απ εξω θα πεσει παντοφλα:tongue::lol::lol::lol:

Ωστε ξανθούλα και εσύ???

Το χερι τοι του Φινλανδού είναι αρκετο...χιχιχιχι

Ρε μη τον δέρνεις τον άνθρωπο....μια κανάτα ανοιχτή άφησε δεν έκανε δα και κανα έγκλημα....χαχαχαχαχα

I81rp3.png

Ωστε ξανθούλα και εσύ???

Το χερι τοι του Φινλανδού είναι αρκετο...χιχιχιχι

Ρε μη τον δέρνεις τον άνθρωπο....μια κανάτα ανοιχτή άφησε δεν έκανε δα και κανα έγκλημα....χαχαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Που είστε αγάπες μου???

Καλησπερα κουκλαρες μου!!

Καλά ειμαι Αναστασάκι μου.... ειχα παει να αναψω ενα κερακι για ολες μας και καθησα και στην λειτουργία!!

ευχομαι το θαυμα να γινει για όλες μας και του χρονου να ειμαστε ειτε εγκυουλες ειτε με γεματες τις αγκαλιες!!!!!!!!!!!

φιλαρες:P

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΙΚΑ.....

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 10 ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ....ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΚΟΥΡΑ...:shock::shock:

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΙΞΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΡΑΙΩΣΑ ΛΙΓΟ ΣΚΟΥΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΕΥΚΟ) ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ....χιχιχιχιχιχι:P:p

ΜΟΡΦΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....ΕΥΧΟΜΑΙ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ ΤΗ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ..!!!!!!:P:p

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..!!!!!!!:P;)

ΖΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...ΕΛΑ ΕΔΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....

ΕΧΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΖΑΚΥΝΘΟ...ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΡΦΩ ΚΙ ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ..!!!!!!

Α..., ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΗ ΛΟΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ....ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩ:P:p

ΑΡΤΕΜΙΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΕΡΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ Ε.???

ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΟΥ..!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ..!!!!:tongue::tongue:

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ..????

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!!!!!;);)

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ..???

ΓΟΥΤΣΟΥ-ΓΟΥΤΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ..?????;);)

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ....

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ (ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ), ΘΑ ΦΕΡΩ ΜΑΝΤΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΥΛΕΣ ΜΟΥ..!!!!!!:P:p

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ...!!!!!!:P:p

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΜΟΡΦΑ..!!!!!;):tongue:

ΝΑΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΛΑΜΠΡΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ, ΝΤΑΝΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ..!!!!!!:P;)

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ..????????:P:p

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΕΛΝΩ ΓΛΥΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!!!!:P:tongue:

Καλα ειμαι κοριτσι..... εσυ απο οτι διαβασα... βαφεις.... καλη μετακομιση και απο εδω και περα μονο χαρές:P;)

Καλησπερα κουκλαρες μου!!

Καλά ειμαι Αναστασάκι μου.... ειχα παει να αναψω ενα κερακι για ολες μας και καθησα και στην λειτουργία!!

ευχομαι το θαυμα να γινει για όλες μας και του χρονου να ειμαστε ειτε εγκυουλες ειτε με γεματες τις αγκαλιες!!!!!!!!!!!

φιλαρες:P

Καλησπέρα μωρό μου...βοήθεια σου...του χρόνου σου έυχομαι να είσαι τριπλή...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...