Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσάρες!!! ολα καλά?????

Δημητρουλα μου εκει που σας καλημεριζα το πρωι, μου κολλησε ο Η/Υ αλλα τελικα .....ο επιμενων νικά!!!

Μορφω χιλιοχρονη, να εισαι γερη και ευτυχισμενη και του χρονου με ενα μωράκι!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Διαφημίσεις

Δημητρουλα μου εκει που σας καλημεριζα το πρωι, μου κολλησε ο Η/Υ αλλα τελικα .....ο επιμενων νικά!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Γειά σου γλυκιά. ...

Θα πας μπάνιο σήμερα?

Εγώ το βράδυ θα πάω σε ενα φιλικό ζευγάρι, αύριο καφέ και lunch με ξαδέρφη και μεθαύριο θα έρθει η μαμά μου.

Full πρόγραμμα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

ΜΟΡΦΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με υγεία κούκλα μου και του χρόνου με όσα μωρά θέλει ο Κύριος!!!

Καλά να περνάς!!!!!

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!!!:P:p:p

BONJOURRRRRRRRRRRRRRR

Μόρφω, πολύχρονη, υγεία και σύντομα μανούλα.

Συμπεθέρα, λύσε μου μια απορία ... Αγιόκαμπο Λαρίσης ή Ευβοίας ... :confused: ή γτ αν είναι Ευβοίας θέλω details ....

Καλημέρα καλημέρα....

Μορφω μου πολύχρονη κουκλάρα μου και ότι επιθυμείς....του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι με την κοιλιά τούρλα...

Cacao μένω σε ένα χωριό κοντά στη Λιβαδειά...που έμενες στη Γατζέα...εγώ θα μείνω στο καμπινγκ.

Ζεττακι μου καλημέρα στην Λαρισα θα πάω βρε....δεν έχω σκοπό να κάνω το γύρω της Ελλάδας για 5 μέρες που θα φύγω.

Αθανασία τι έγινε κουκλα μου....ακόμα να φύγει η περίεργη από δίπλα σου...σε χάσαμε..

Μου αρέσουν οι εφιαλτες που βλέπεις..είναι παιδικοί σαν και σε σένα...

Καλημέρα....

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.....φέτος είναι η πρώτη φορά που παίρνω...τόσες ευχές.......με συγκινείται....σας ευχαριστώ και πάλι φούλες μου....φιλάρες.....

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.....φέτος είναι η πρώτη φορά που παίρνω...τόσες ευχές.......με συγκινείται....σας ευχαριστώ και πάλι φούλες μου....φιλάρες.....

άντε βρε Μορφάκι μου, που χάνεσαι ???

Του χρόνου να δεις ... θα σου ευχόμαστε εις διπλούν γτ θα έχεις και μπεμπε ... εις διπλούν.... ;) Ακόμα δεν γύρισε ο αδερφός να κάτσεις και εσύ λιγάκι ???

GIA SAS KORITSIA,

KALA EISASTE?

PWS PERASETE STHS DIKOPOULES SAS?

KSEKINHSE KAPOIA KOPELA PROSPATHIA?

EXETE THN AGAPH MOY K TA FILIA MOY !!!

Γεια σου Λινάκι ...

όχι ακόμα ... διακοπεύουμε όλες ...

url]

Καλημέρα καλημέρα....

Μορφω μου πολύχρονη κουκλάρα μου και ότι επιθυμείς....του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι με την κοιλιά τούρλα...

Cacao μένω σε ένα χωριό κοντά στη Λιβαδειά...που έμενες στη Γατζέα...εγώ θα μείνω στο καμπινγκ.

Ζεττακι μου καλημέρα στην Λαρισα θα πάω βρε....δεν έχω σκοπό να κάνω το γύρω της Ελλάδας για 5 μέρες που θα φύγω.

Αθανασία τι έγινε κουκλα μου....ακόμα να φύγει η περίεργη από δίπλα σου...σε χάσαμε..

Λιβαδεια ε;Ωραια ειναι:D Καλε;;Υπαρχει και αλλου αγιοκαμπος;Ειναι που ειμαι λαρισαια και νομιζω οτι μονο εμεις εχουμε :lol::lol::lol::lol:

Λοιπον Γατζεα μας πηγαιναν οι δικοι μου πολλες φορες οταν πηγαιναμε Βολο.Ειχε καψα ο θειος μου να πηγαινουμε εκει για μπανιο σε κατι κατσαβραχα εχω ενα τεραστιο σημαδι απο τη γλυστρα που κανονικα ηθελε και ραμματα αλλα οπως παντα η μαμα μου ελεγε δεν τρεχει τιποτα σιγα χαχαχχα.Δεν ηξερα καν οτι εχει καμπινγκ εκει κοντα δεν ξαναματαπατησα :tongue:απο τα 14 μου εκει.Ανεξαρτησια και επανασταση βλεπεις:D Στον αη γιαννη ειναι ωραια οποτε πηγαινω προς τα εκει παω για μπανιο και τα καλα νερα μ αρεσουν.Λαρισα στον αγιοκαμπο ειναι ωραια αλλα πολυ μ αρεσει και η κουτσουπια

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

τι έγινε βρε παιδιά ???

ούτε τιμωρία με το ένα πόδι να μας είχαν βάλει ....

cacao που είσαι ??? μαγειρεύω και σε θυμήθηκα ....

Εδω ειμαι!!Τωρα μπηκα.Κλασικα η ωρα που σε λιγο μετραω σακχαρο και μετα θα φαω το παγωτακι που πηρα χθες:tongue:

Μορφακι εχεις γενεθλια;Η γιορτη;Ειμαι και ασχετη με τις γιορτες δεν εχω ιδεα:oops::oops::oops:

Χρονια πολλα οτι κι αν εχεις:PΤου χρονου με το μωρακι σου ειτε στη κοιλια ειτε στην αγκαλια:P

Ρε παιδια;;Εχει αλλαξει κατι στο φορουμ ή εγω πατησα καμια βλακεια και τα βλεπω αλλιως τα πραγματα;;:oops::shock::?

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΙΚΑ.....

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 10 ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ....ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΚΟΥΡΑ...:shock::shock:

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΙΞΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΡΑΙΩΣΑ ΛΙΓΟ ΣΚΟΥΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΕΥΚΟ) ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ....χιχιχιχιχιχι:P:p

ΜΟΡΦΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....ΕΥΧΟΜΑΙ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ ΤΗ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ..!!!!!!:P:p

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..!!!!!!!:P;)

ΖΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...ΕΛΑ ΕΔΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....

ΕΧΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΖΑΚΥΝΘΟ...ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΡΦΩ ΚΙ ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ..!!!!!!

Α..., ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΗ ΛΟΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ....ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩ:P:p

ΑΡΤΕΜΙΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΕΡΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ Ε.???

ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΟΥ..!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ..!!!!:tongue::tongue:

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ..????

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!!!!!;);)

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ..???

ΓΟΥΤΣΟΥ-ΓΟΥΤΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ..?????;);)

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ....

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ (ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ), ΘΑ ΦΕΡΩ ΜΑΝΤΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΥΛΕΣ ΜΟΥ..!!!!!!:P:p

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ...!!!!!!:P:p

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΜΟΡΦΑ..!!!!!;):tongue:

ΝΑΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΛΑΜΠΡΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ, ΝΤΑΝΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ..!!!!!!:P;)

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ..????????:P:p

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΕΛΝΩ ΓΛΥΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!!!!:P:tongue:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΙΚΑ.....

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 10 ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ....ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΚΟΥΡΑ...:shock::shock:

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΙΞΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΡΑΙΩΣΑ ΛΙΓΟ ΣΚΟΥΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΕΥΚΟ) ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ....χιχιχιχιχιχι:P:p

Ανιτα τι κανεις;;;

Τι χρωματα ειναι αυτα καλε;;Τι φτιαχνεις;

3231580x15ta1yz3w.gif

Ανιτα τι κανεις;;;

Τι χρωματα ειναι αυτα καλε;;Τι φτιαχνεις;

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..????

ΧΑΧΑΧΑ...ΒΑΦΩ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ....

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..????

ΧΑΧΑΧΑ...ΒΑΦΩ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ....

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...:P:p:p

A ωραια!Καλο βαψιμο:P Εγω εχω συνδιασει τρια χρωματα παγωτο τωρα και τρωω χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...