Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Την Τετάρτη πρώτα ο Θεός...

Μαρη τον αμαζευτο έχεις. ....

Καλά να περάσεις βρε μωρό μου αυτή την φορά.

Ναι μαρή μας λιγουρεψες!

Για εσένα μωρό μου που είσαι εγκυουλα να στείλω.

url]

Σορρυ... εγω φταιω για αυτο που προκαλεσα..... α.... και ενα ταψι με κρεμα στο 2 παρακαλω:P

Χιχι ευκαιρία να γνωρισω και εσένα. ... Πάρε αγκαζε το Σασακι και έλα. .. σε περιμένω.

url]

Διαφημίσεις

Χιχι ευκαιρία να γνωρισω και εσένα. ... Πάρε αγκαζε το Σασακι και έλα. .. σε περιμένω.

σ'ευχαριστω κοριτσαρα μου... αλλα δεν νομιζω οτι προλαβαινουμε.... Αναστασια και εσυ... Σεπτεμβριο προσπαθεια.... σωστα??????????????/:p

σ'ευχαριστω κοριτσαρα μου... αλλα δεν νομιζω οτι προλαβαινουμε.... Αναστασια και εσυ... Σεπτεμβριο προσπαθεια.... σωστα??????????????/:p

Μια χαρά προλαβαίνεις. .... ελα ΣΚ..... Σε δελεαζω με μπουγάτσα για να σε γνωρίσω. ...

url]

Όχι όχι όχι. ...

Να έρθεις να μείνεις και σε μένα, και εγω κολλητουλα δεν είμαι?

Και θα σου κάνει και κρέμα και τυρί.

2 ταψιά με κρέμα θέλω...και εννοείται ότι είσαι κολλητή μου(πατερα μπουγατσατζή έχεις)...χιχιχιχι

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Μαζί δεν θα είμαστε??/

καλα... ξεσαλωσε τωρα που μπορεις γιατι απο Σεπτεμβρη... μαμ κακα και νανι θα σαι... θα μαζευεις δυναμεις:P:p

Και εσύ το ίδιο...

Μια χαρά προλαβαίνεις. .... ελα ΣΚ..... Σε δελεαζω με μπουγάτσα για να σε γνωρίσω. ...

Εκβιάστρια....

I81rp3.png

να σαι καλα.... κοριτσι... οπως λεει και η προλαλησασα συνωνοματι... και εγω κολλητη μου θα σε κανω:P;)

2 ταψιά με κρέμα θέλω...και εννοείται ότι είσαι κολλητή μου(πατερα μπουγατσατζή έχεις)...χιχιχιχι

Χαζή. .. με κάνεις και γελάω μονή μου. ... είμαστε και έξω σε καφέ. .. η κολόνα βλέπει αγώνα και εγώ μιλάω με εσάς και τώρα γελάω μόνη μου σα χαζή. ..

ΟΚ 2 κρέμα. ... έλα εσύ. ... αλλά που ξέρεις ... Μπορεί να έρθω εγώ. ...

url]

Χαζή. .. με κάνεις και γελάω μονή μου. ... είμαστε και έξω σε καφέ. .. η κολόνα βλέπει αγώνα και εγώ μιλάω με εσάς και τώρα γελάω μόνη μου σα χαζή. ..

ΟΚ 2 κρέμα. ... έλα εσύ. ... αλλά που ξέρεις ... Μπορεί να έρθω εγώ. ...

ωχ πάλι ρόμπα γίναμε...

ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...