Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Που πηγες για μπάνιο?

Είχε βοριάδες σήμερα νομίζω.

Ν.Μακρη... και ειχαμε και πανω απο τα κεφαλια μας τα αεροπλανα που προσπαθουσανε να παρουνε νερο για να σβησουνε την φωτια.... ευτυχως την σβησανε αφου πρωτα εκαψε σπιτια... αυτα ειναι τα δυσκολα:evil:

Διαφημίσεις

Λέτε να μας γκαντέμιασαν τα πεθερικά????:confused::confused::confused::confused:

Δημητρούλα μου σε ευχαριστώ...μακάρι.

τί να σου πω... δεν θελω να σε κολασω μερες που ειναι... απλα λεω οτι θελανε λιγη παρεα... ας το δουμε ετσι;)

αντε του χρονου θα το πραγματοποιησεις το ταμα αφου θα εχεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου:P

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ καλα λενε τα κοριτσια...ας παμε μαζι διακοπες να προκαλεσουμε την τυχη! Τι μπορει να συμβει δηλαδη? χαχαχαχχαχα!:tongue::tongue::tongue:

Εμας προς το παρον εδω μας πανε νορμάλ οι διακοπες αλλα ειναι νωρις ακομα :P:p Φαγωθηκε το μωρο να ριξει τη μελισσοφωλια αρα προβλεπω δραματα αυριο...:rolleyes::cool:

τί κανεις Εφάκι μου προκομενο!!! και παγωτο του εφτιαξες βρε θηριο?? θελουμε τη συνταγη:P

Ααααα πήγα και στην αιματολογο καλέ!

Όλα καλά λέει, θα συνεχίσω με πιο μεγάλη δόση ivor, 3500 αντι 2500 και ολα καλά θα πάνε λέει.

Ξανά ρώτησα για τη θρομβοφιλία μου και λέει είναι συνηθισμένη και όχι βαριάς μορφής και ούτε σημαίνει θα πάθει κάτι το μωρό αν μείνω χωρίς ηπαρινες.

Για να είμαστε όμως σίγουρες πρέπει να παίρνω.

Όλα καλά με λίγα λόγια και ραντεβού το Σεπτέμβρη.

Μπράβο μικρή μου, όλα καλά οπότε και με την αιματολογο. Καλό αυτό.

Καλά είναι ο μπεμπούλης μου... είναι τόσο καλό παιδάκι. .

Το ενα χεράκι το είχε μπουνιτσα πίσω από το κεφάλι και φαινόταν σα να έχει αράξει.

Πολύ γέλιο.

Πατάτες μακαρόνια και ρυζια τέλος αγάπη μου.

Μόνο πρωτεΐνες και λαχανικά.

Αχου το ζουζουνακι μας κάνει και ραχατι...

Διατροφή όμως ε? Όχι δίαιτα καλά?

Καλησπέρα κορίτσια ... επέστρεψα από τον εσπερινό... σας άναψα κεράκι...

Δημητρούλα όλα καλά με τον Δημητράκη...έσκασε το χειλάκι σου????

Καλώς την. .. βοήθεια σου και από του χρόνου θα είσαι και νηστευσασα.

Xαλαραααα... που λεει και το Ζετακι... εμ το εχει πιασει το νοημα....;)

Γειά σου Νατασακι. Καλά είσαι?

url]

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ καλα λενε τα κοριτσια...ας παμε μαζι διακοπες να προκαλεσουμε την τυχη! Τι μπορει να συμβει δηλαδη? χαχαχαχχαχα!:tongue::tongue::tongue:

Εμας προς το παρον εδω μας πανε νορμάλ οι διακοπες αλλα ειναι νωρις ακομα :P:p Φαγωθηκε το μωρο να ριξει τη μελισσοφωλια αρα προβλεπω δραματα αυριο...:rolleyes::cool:

Πεστου να την αφήσει την μελισσοφωλιά....να περάσετε καλές διακοπές και μετά βλέπει...με την τύχη που έχουμε εμείς πολλά μπορεί να γίνουν...

Ν.Μακρη... και ειχαμε και πανω απο τα κεφαλια μας τα αεροπλανα που προσπαθουσανε να παρουνε νερο για να σβησουνε την φωτια.... ευτυχως την σβησανε αφου πρωτα εκαψε σπιτια... αυτα ειναι τα δυσκολα:evil:

Ωραίο μπάνιο και εσείς...

τί να σου πω... δεν θελω να σε κολασω μερες που ειναι... απλα λεω οτι θελανε λιγη παρεα... ας το δουμε ετσι;)

αντε του χρονου θα το πραγματοποιησεις το ταμα αφου θα εχεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου:P

Δεν ξέρω ρε κορίτσι...δεν θέλω να το πιστευω...την άλλη βδομάδα θα ξαναφύγουμε...θα δείξει.

Μακάρι για όλες μας Νατασούλα...;);)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Λέτε να μας γκαντέμιασαν τα πεθερικά????:confused::confused::confused::confused:

Δημητρούλα μου σε ευχαριστώ...μακάρι.

Εγώ στο είπα και στο τηλέφωνο! Χαχαχα!

Γειά σου ρε Νασταζια, μιλάμε επικοινωνουμε τρελά!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μπράβο μικρή μου, όλα καλά οπότε και με την αιματολογο. Καλό αυτό.

Αχου το ζουζουνακι μας κάνει και ραχατι...

Διατροφή όμως ε? Όχι δίαιτα καλά?

Καλώς την. .. βοήθεια σου και από του χρόνου θα είσαι και νηστευσασα.

Γειά σου Νατασακι. Καλά είσαι?

Ναι σωστή διατροφή και όχι δίαιτα γιατί δε θα αντέξει ο οργανισμός μου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

καλα κοριτσαρα μου... κοιταγα τις φωτο σας στο fb τωρα... ειστε κουκλες!!

ΑΣΧΕΤΟ....

Ζετακι στα Σερρας... μπουγάτσα έφαγες?? ρωταω γιατι τρελαινομαι λεμε.. μπορω να τρωω καθε μερα!!!!ειδικα αυτος στην πλατεια απο την κατω μερια το μικρο μαγαζακι κανει φανταστικη... για μενα η καλυτερη

Πεστου να την αφήσει την μελισσοφωλιά....να περάσετε καλές διακοπές και μετά βλέπει...με την τύχη που έχουμε εμείς πολλά μπορεί να γίνουν...

Δεν ξέρω ρε κορίτσι...δεν θέλω να το πιστευω...την άλλη βδομάδα θα ξαναφύγουμε...θα δείξει.

Που θα πας μωρό μου?

Στη φιλενάδα που έλεγες?

url]

Διαφημίσεις

Πως πάνε οι άντρες της ζωής σου? Π

ΝΑΣΤΑΖΙΑ ποιοι ειναι οι αντρες της ζωης σου????????????????:confused::confused::confused::confused:

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ σου ευχομαι να πανε ολα καλα κοριτσαρα μου! Ευτχως θα ρθει η μανουλα σου!

Κανε υπομονη οσο μπορεις γιατι η ψυχολογια επηρεαζει...

Σου στελνω πολλα φιλια και αγκαλιες! Μη μου στεναχωριεσαι, να δεις που τα μωρακια σου θα ειναι μια χαρα κια θα περιμενουν να βγουνε στην ωρα τους.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚι μου υπομονη...το 1ο διαστημα ειναι δυσκολο!!! Σε φιλω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

CRASH TEST, η επομενη φορα... που θα πατε με το καλο?? να βρεις την Αννουλα?

ΝΑΣΤΑΖΙΑ ποιοι ειναι οι αντρες της ζωης σου????????????????:confused::confused::confused::confused:

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ σου ευχομαι να πανε ολα καλα κοριτσαρα μου! Ευτχως θα ρθει η μανουλα σου!

Κανε υπομονη οσο μπορεις γιατι η ψυχολογια επηρεαζει...

Σου στελνω πολλα φιλια και αγκαλιες! Μη μου στεναχωριεσαι, να δεις που τα μωρακια σου θα ειναι μια χαρα κια θα περιμενουν να βγουνε στην ωρα τους.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚι μου υπομονη...το 1ο διαστημα ειναι δυσκολο!!! Σε φιλω!

2 γατοι + 1 ο συζηγος=3:p

καλα κοριτσαρα μου... κοιταγα τις φωτο σας στο fb τωρα... ειστε κουκλες!!

ΑΣΧΕΤΟ....

Ζετακι στα Σερρας... μπουγάτσα έφαγες?? ρωταω γιατι τρελαινομαι λεμε.. μπορω να τρωω καθε μερα!!!!ειδικα αυτος στην πλατεια απο την κατω μερια το μικρο μαγαζακι κανει φανταστικη... για μενα η καλυτερη

Χιχι δεν εφαγες απο τον πατέρα μου γι αυτό. ....

Δεν τρώω μπουγάτσα κάπου που δεν ξέρω ποιος την κάνει. .... και επειδή όταν τη βλέπω καταλαβαίνω αν είναι φρέσκια αν η κρέμα είναι σκόνη κλπ κλπ τρωω μόνο όπου ξέρω.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...