Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Επ σ'επιασα πρόεδρε το μαυρο ψωμί είναι σε άλλη κατηγορία από το ανθότυρο...γι'αυτό το αφεντικό σου έχασε παραπάνω κιλά γιατι δεν κάνει ατασθαλίες όπως εσύ...χιχιχι

Είναι υποχρεωτικό να τρως 4 φορές την ημέρα?

Οχι Οχι όσες φορές θες ως 4.

Συγνωμη αλλα λέει ψωμί με άπαχο τυρι...

Δεν είναι άπαχο το ανθότυρο? :shock:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ANITAKI δε ζηλεύω που δεν είμαι ξανθιά, ζηλεύω που δε θα βρεθώ και γω στη συνάντησή σας!!!! σνιφ σνιφ

ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.....ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!

Ναι εχω διάθεση σήμερα!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ήπια τα κρασάκια μου εχθές, σημερα ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση και ήρθαν και οι βολβοι μου μιγκέ (το αγαπημένο μου λουλούδι) που ειχα παραγγείλει απο το ιντερνετ ...ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

Λοιπόν κορίτσια γραφτείτε στο site μας να μεταφερθούμε εκεί....

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΩ...ΝΑ ΠΙΩ...ΝΑ ΖΑΛΙΣΤΩ...!!!!!!!!!

ANNITAKI ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ, ΦΑΕ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.

Πειναω συνεχεια ρε γαμωτο.

Φιλακια καλο απογευμα.

ΓΕΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΕΕΕΕΕ..?????????? ΚΑΛΑ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΕΕΕΕΕ..???????

ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΕΓΩ ΡΩΤΑΓΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ..!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Μπουμπου έχεις δίκιο, διάβασα τις κατηγορίες μόνο.Το ανθότυρο ναι είναι άπαχο...

Ανιτάκι εδώ είμαι πες μου τα νεα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Μπουμπου έχεις δίκιο, διάβασα τις κατηγορίες μόνο.Το ανθότυρο ναι είναι άπαχο...

Ανιτάκι εδώ είμαι πες μου τα νεα...

Ουφ τρόμαξα!

Λοιπόν αύριο το πρωί θα σας στείλω πόσα κιλά θα δείξει η ζυγαριά!

Με 3 μέρες δίαιτα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ρε μιμιτρουλα στειλε και σε μενα τη διαιτα. Θελω να δω πως ειναι τουλαχιστον γιατι εχει σηκωσει μεγαλες συζητησεις.

Λαμπρινη μου κι εγω πειναω και επισης λογω ναυτιας αναγκαζομαι να μασουλαω ολη την ωρα για να μπορω να δουλεψω κιολας... ασε θα γινω τερας παχους αν προχωρησει η εγκυμοσυνη

kOZcp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ,μόλις σχόλασα από τις 7 το πρωί,και εγώ δεν την κατάλαβα καλα την δίαιτα.Ζετάάάάάκι;τι κάνεις;Η Mary θα πήγαινε εχθές ή σήμερα στον Μαντούδη;Ζεττα σου έστειλα πμ

Διαφημίσεις

ρε μιμιτρουλα στειλε και σε μενα τη διαιτα. Θελω να δω πως ειναι τουλαχιστον γιατι εχει σηκωσει μεγαλες συζητησεις.

Λαμπρινη μου κι εγω πειναω και επισης λογω ναυτιας αναγκαζομαι να μασουλαω ολη την ωρα για να μπορω να δουλεψω κιολας... ασε θα γινω τερας παχους αν προχωρησει η εγκυμοσυνη

Αγάπη θέλω το mail σου!

Και δε θέλω να λες "αν προχωρήσει η εγκυμοσύνη"..

Να λες "ΟΣΟ θα προχωράει η εγκυμοσύνη"! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Mimitra στο email που μου εστειλες εχει μια φωτο εσυ εισαι;

Εγώ ειμαι! Ποια εχω αυτή με το φούξια μαγιό?

Εχω και Facebook!

Το έφτιαξα μόνο για το παρεάκι μας και λεγομαι mimitra mimitra!

Αν θες να γινουμε φίλες!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και από μένα.Σήκωσε θέμα η δίαιτα βλέπω.Πάντως και εγώ που είχα κάνει την δίαιτα Ντουκάν είχα χάσει εύκολα,αλλά το πρώτο της στάδιο είναι δύσκολο και δεν ξέρω αν μπορώ να την ξανακάνω.Τώρα κάνω έναν συνδιασμό δίαιτας και διατροφής.Κατ'αρχήν τρώω μικρά γεύματα και κάθε 4 ώρες περίπου για να αλλάξει λίγο ο μεταβολισμός μου.Αν δω ότι δεν καταφέρνω πολλά θα ξεκινήσω τη δίαιτα της προέδρου.Και εμένα πάντως μου φαίνεται λίγο δύσκολη,αλλά δεν την έχω μελετήσει ενδελεχώς.

Λαμπρινούλα μου δεν της είπες να πάει να κουρευτεί,για να μην πω τίποτα χειρότερο?Έλεος πια με τους ανθρώπους!!!!!

pink hat μην αγχώνεσαι.Ας προχωρήσει με το καλό η εγκυμοσύνη σου κοριτσάρα μου και για τα κιλά μην νοιάζεσαι,θα τα χάσεις μετά.

Χριστινάκι μου Κύπριο να μου φιλήσεις τα αγοράκια σου.

Κοριτσάρες μου σας φιλώ όλες!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...