Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αααχχχ τον κ@λο μου βλέπω που έχει γίνει σα τραπέζι .... αλλιώς θα είχα πάει ήδη ... είμαι ικανή να φάω 2 λιτρα παγωτό στην καθισιά.

Παρε λαιτ οπως κι εγω ;);) Καλα αμ δεν ηταν το σακχαρο ετσι τωρα θα τσακιζα ενα ben and jerry's

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κορίτσια μου εδώ ειμαι κι εγώ. Πηρα το μηνυμα της Αναστασίας και ειδα και την κληση της Δήμητρας (σορρυ που δεν καταφερα να σε παρω παλι!!!).

Γενικά περναω δυσκολες μερες...εδώ και περίπου μια εβδομάδα εχω μερικές συσπάσεις. Δεν αυξηθηκαν, και γενικά δεν ειναι επιπονες αλλά ο φόβος που νιώθω νομίζω ειναι καταστεπτικός. Εχω την αισθηση οτι δεν εχω ξανανιωσει τόσο φόβο και τόση αγωνία σε όλοκληρη τη ζωή μου. Η γιατρός μου λεει οτι απο τη στιμγή που δεν συνοδευονται απο πόνο και δεν ειναι τακτικοι δεν υπάρχει προβλημα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ακουσω το οτιδήποτε γιατι και στο γιο μου κάπως έτσι ξεκίνησαν ολα...! Μαλιστα δυο 24ωρα πριν τον γεννησω ο γα...λης ο τοκογραφος σημειωνε σχεδόν μηδενική δραστηριοτητα.. Τι να πιστέψω λοιπόν και πως να ηρεμήσω...! Εδω και τόσες μέρες ζω μεσα σε μια φρίκη που εναλλάσεται ο φόβος, με απέραντη αγωνία, κλαμματα και εφιάλτες. Παίρνω και κάτι χάπια για τις συσπάσεις που φερνουν τρομερή ταχυκαρδία και τρέμουλο οπότε φανταστείτε σε τι κατάσταση ζω...! Μεσα σε όλα αυτα δεν εχω κοπέλα να μου κρατήσει το παιδι, εναλλασσονται συζυγος και πεθερα αλλά το σπίτι ειναι σε άθλια κατάσταση και δεν ξέρω πως θα τα βγάλω περα. Ευτυχω θα συνδραμει και η μανα μου που ενώ ήταν να έρθει μετά τις 15 τελικά θα έρθει την Τετάρτη. Την Πέμπτη εχω γιατρο. Μεχρι τότε, αν επιβιωσω εγώ ή τα μωρά μπορεί να μην έχετε πολλά νέα μου... Σας φιλω...

βρε καλό μου κοριτσάκι μου, φαντάζομαι και καταλαβαίνω την αγωνία σου και τον φόβο σου, σε παρακαλώ όμως προσπάθησε να είσαι όσο μπορείς ήρεμη, το άγχος επιβαρύνει την οποιαδήποτε κατάσταση.

Ευτυχώς που θα έρθει νωρίτερα η μανούλα σου και μέχρι την Πέμπτη αλλά και μετά θα είσαι και εσύ καλά και τα μωράκια σου.

Έλα προσπάθησε να ηρεμήσεις λίγο.

Σε φιλώ και σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά.

url]

Κοριτσάκια μου πάω να ετοιμαστώ για τον εσπερινό...θα ανάψω για όλες μας...

Ρικάκι τι να σου πω δεν ξέρω ποιός μας μελέταγε ο πεθερός, η πεθερά...κάποιος άλλος????Δεν ξέρω....ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν όμως αυτό που τράβηξα...

Cacao καλά ψώνια....αστη τη μανούλα...ότι και να κάνεις δεν αλλάζουν σε αυτή την ηλικία.

Φιλάκια πολλά σε όλες...

αγαπούλες μου, σας φιλώ και εγώ και αναχωρώ ....

όχι για παγωτό ... για καφεδάκι ... με μισή ζάχαρη ... :cry::cry::cry:

Γεια σας κοριτσια!!!Κι εγω παω γιατι βλεπω τελειωνουν και οι σερβιετες και αμα στειλω τον καλο μου θα παρει οτι να ναι...Φιλακια

Αντε πιάσαμε το μπουρου - μπούρου και έχετε και δουλίτσες να κάνετε...Τα λέμε μετά κοριτσάρες μου...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

penelopi mou, euxomai ola na pane Mia xara. Prospatha na eisai Oso iremi ginetai, min eisai apaisiodoksi skepsou thetika afou Kai I giatros sou leei oti den iparxei logos anisixias. Xesto k to spiti an einai akatastato mi se noiazei auto. Na pigaineis taktika sto giatro na se parakolouthei Kai ola tha pane kala. Ta morakia sou tha einai Mia xara, k giauto theloun Mia iremi manoula na ta perimenei dioti meta arxizoun ta diskola!

Sou stello polla filakia xxx

Oi alles kopeles ti mou kanete? Diakopes???? Thelo Kai gooooo! Antithetos eklaiga k go Pali simera dioti imoun moni apo tis 6 eklaigan ta mora Kai den antexa allo... Me akouse I aderfoula m apo kato Kai irthe k me vrike...

Kouragio Kai ipomoni.... Toulaxisto tora den thimono pleon Kai den agrieuomAi, apla klaio...

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλησπερα κοριτσάρες!! πώς είστε???

Δημητρουλα και Αναστασακι καλως ορίσατε!! Αναστασακι καποιος σας σκεφτοτανε εντονα...... τί ωραία που γυρίσατε αντε να μαζευομαστε γιατι κοντεψαμε να το διαλυσουμε το παρεάκι...

Πενελοπε μην μου αγχωνεσαι ψυχή μου... ολα θα πανε καλα... να εισαι ηρεμη οσο μπορεις...

Αρτεμις υπομονη με τα αγορια σου.... θα ηρεμησουνε τα πραγματα... να μου τα φιλησεις..

Σε οσους διακοπαρουν στελνω φιλια.... καλη ξεκουραση...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.... ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ...

Κορίτσια μου εδώ ειμαι κι εγώ. Πηρα το μηνυμα της Αναστασίας και ειδα και την κληση της Δήμητρας (σορρυ που δεν καταφερα να σε παρω παλι!!!).

Γενικά περναω δυσκολες μερες...εδώ και περίπου μια εβδομάδα εχω μερικές συσπάσεις. Δεν αυξηθηκαν, και γενικά δεν ειναι επιπονες αλλά ο φόβος που νιώθω νομίζω ειναι καταστεπτικός. Εχω την αισθηση οτι δεν εχω ξανανιωσει τόσο φόβο και τόση αγωνία σε όλοκληρη τη ζωή μου. Η γιατρός μου λεει οτι απο τη στιμγή που δεν συνοδευονται απο πόνο και δεν ειναι τακτικοι δεν υπάρχει προβλημα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ακουσω το οτιδήποτε γιατι και στο γιο μου κάπως έτσι ξεκίνησαν ολα...! Μαλιστα δυο 24ωρα πριν τον γεννησω ο γα...λης ο τοκογραφος σημειωνε σχεδόν μηδενική δραστηριοτητα.. Τι να πιστέψω λοιπόν και πως να ηρεμήσω...! Εδω και τόσες μέρες ζω μεσα σε μια φρίκη που εναλλάσεται ο φόβος, με απέραντη αγωνία, κλαμματα και εφιάλτες. Παίρνω και κάτι χάπια για τις συσπάσεις που φερνουν τρομερή ταχυκαρδία και τρέμουλο οπότε φανταστείτε σε τι κατάσταση ζω...! Μεσα σε όλα αυτα δεν εχω κοπέλα να μου κρατήσει το παιδι, εναλλασσονται συζυγος και πεθερα αλλά το σπίτι ειναι σε άθλια κατάσταση και δεν ξέρω πως θα τα βγάλω περα. Ευτυχω θα συνδραμει και η μανα μου που ενώ ήταν να έρθει μετά τις 15 τελικά θα έρθει την Τετάρτη. Την Πέμπτη εχω γιατρο. Μεχρι τότε, αν επιβιωσω εγώ ή τα μωρά μπορεί να μην έχετε πολλά νέα μου... Σας φιλω...

Pinkακι, κοπελαρα μου.... κάνε υπομονή. . Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτές τις συσπάσεις, οπότε δε μπορώ να σου πω τι είναι και τι δεν είναι.

Αυτό που ελπίζω είναι ότι θα πάνε οοοοολα καλά.

Μην ξεχνάς ότι έχεις κάνει και την περιδεση αυτή τη φορά, κάτι που δεν είχε συμβεί στην πρώτη σου γέννα.

Αυτό από μόνο του βοηθάει πάρα πολύ την κατάσταση.

Μήπως δεν είναι συσπάσεις και είναι απλός πόνος στη μητρα?

Εγώ εχω συνέχεια πόνους από κάτω.

Μη φοβάσαι κοριτσάκι μου.

Θα προσεύχομαι για σένα. .

Αν χρειαστείς κάτι εγώ είμαι εδώ.

Λαβ γιου ♡

X8R8p2.png

uHpXp2.png

penelopi mou, euxomai ola na pane Mia xara. Prospatha na eisai Oso iremi ginetai, min eisai apaisiodoksi skepsou thetika afou Kai I giatros sou leei oti den iparxei logos anisixias. Xesto k to spiti an einai akatastato mi se noiazei auto. Na pigaineis taktika sto giatro na se parakolouthei Kai ola tha pane kala. Ta morakia sou tha einai Mia xara, k giauto theloun Mia iremi manoula na ta perimenei dioti meta arxizoun ta diskola!

Sou stello polla filakia xxx

Oi alles kopeles ti mou kanete? Diakopes???? Thelo Kai gooooo! Antithetos eklaiga k go Pali simera dioti imoun moni apo tis 6 eklaigan ta mora Kai den antexa allo... Me akouse I aderfoula m apo kato Kai irthe k me vrike...

Kouragio Kai ipomoni.... Toulaxisto tora den thimono pleon Kai den agrieuomAi, apla klaio...

Μένει η αδερφουλα σου απο κατω κοριτσάκι μου?

Αυτό είναι καλό, έχεις έναν άνθρωπο αν χρειαστείς κάτι.

Μπράβο ματια μου.

Κλαίνε τα γατάκια σου ε? Όταν λοιπόν σε πιάνει η κούραση να σκεφτεσαι τι κόπους έκανες για να τους αποκτήσεις και να χαμογελάς. . :-)

Θα σου περνάει και η κούραση και όλα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπερα κοριτσάρες!! πώς είστε???

Δημητρουλα και Αναστασακι καλως ορίσατε!! Αναστασακι καποιος σας σκεφτοτανε εντονα...... τί ωραία που γυρίσατε αντε να μαζευομαστε γιατι κοντεψαμε να το διαλυσουμε το παρεάκι...

Πενελοπε μην μου αγχωνεσαι ψυχή μου... ολα θα πανε καλα... να εισαι ηρεμη οσο μπορεις...

Αρτεμις υπομονη με τα αγορια σου.... θα ηρεμησουνε τα πραγματα... να μου τα φιλησεις..

Σε οσους διακοπαρουν στελνω φιλια.... καλη ξεκουραση...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.... ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ...

Που είσαι βρε νιάου νιάου βρε γατούλα? Με τη ροζ μυτούλα?

Τι κάνεις κοπελαρα μου όμορφη?

Πως πάνε οι άντρες της ζωής σου? Πας καθόλου θάλασσα?

Να πιούμε καφεδάκι μέσα στη βδομάδα ή να κανονίσουμε lunch!

Εισαι ευπρόσδεκτη και στο σπίτι μου αν θες! Αλλά να έρθει η γυναίκα πρώτα να το καθαρίσει!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ελληνικο μενω.Στο στενο μου εχω παιδικη χαρα και μικρο παρκακι και λιγο πιο κατω μεγαλυτερη παιδικη χαρα.Εδω μαζευονται τωρα το καλοκαιρι παρεουλα τα πιτσιρικια και τα ακουω που φωναζουν:P

Κακάο να ανταμωσουμε βρε αφού είσαι Αθήνα!

Στην επόμενη μάζωξη (μαλλον σεπτεμβη) είσαι καλεσμένη!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Γυρισες!!! Χαιρομαι που εισαι καλα και συ και ο Δημητρακης μας!

Αναστασουλα τι εγινε ψυχη μου και δεν περασατε καλα?

Ηρθε το μωρο επιτελους, του εκανα μακαρονια με κιμα, τηγανισα μελιτζανες, κολολυθακια απο το θερμοκηπιο μας και μπακαλικες πιπεριες, του κανα και παγωτο!!!! Να το παιξω νοικοκυρα γιατι ολη τη χρονια με τη δουλεια δεν κανω τιποτα! :oops:

Εφάκι μουυυυυυ! !! Γύρισα! !!!!!

Μου λειψατε πάρα πολύ μπρε!

Περνάς ωραία στο εξοχικό?

Πω πω τυχερό άντρα που έχεις.... Ωραία τα φαγητά που του έκανες!

Εγώ μακαρόνια με κιμά μόνο με κυαλια πλέον!

Μπήκα σε πρόγραμμα διατροφής γιατί. .. έχω ξεφύγει!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ααααα πήγα και στην αιματολογο καλέ!

Όλα καλά λέει, θα συνεχίσω με πιο μεγάλη δόση ivor, 3500 αντι 2500 και ολα καλά θα πάνε λέει.

Ξανά ρώτησα για τη θρομβοφιλία μου και λέει είναι συνηθισμένη και όχι βαριάς μορφής και ούτε σημαίνει θα πάθει κάτι το μωρό αν μείνω χωρίς ηπαρινες.

Για να είμαστε όμως σίγουρες πρέπει να παίρνω.

Όλα καλά με λίγα λόγια και ραντεβού το Σεπτέμβρη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...