Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

όσο είναι μικρός καλά είναι .... μετά ... :confused::confused::confused:
Στην εκθεση βιβλιου που ειχα παει ειχε ενα βιβλιο που λγοταν ιδια η μανα σου εγινες.Τρομοκρατηθηκα.Ετσι θα γινω κι εγω στο τελος;;;Βοηθεια!!

Θα το παλέψω όσο γίνεται...Πάντα το είχα αυτό με πράγματα που έβλεπα και δεν ήθελα να τα κάνω...Συνήθως πριν κάνω ή πως κάτι πάντα σκέφτομαι πως θα μου φαινόνται αν το έκαναν σε εμένα και κρατιέμαι...Η' σκέφτομαι αν θα αλλάξω κάτι με την υπερβολή και τα νεύρα, φυσικά και όχι και το παίρνω χαλαρά....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια τι μου κάνετε;εγω ετοιμάζομαι να πάω πάλι στην δουλειά....

Γεια σου Μορφουλα!Τι κανεις;;;Χαθηκες.Καλη δουλιτσα.Στειλε κανενα eγλυκο να φαμε οι πεινασμενες

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μωρε θελει μεγαλη παραγγελια για να μην κοστισει επιπλεον η μεταφορα.Εγω θελω 5-6 πραγματα.Αμα μπορεσω να ξεκουνησω τον καλο μου να παει καλα θα ειναι.Απο την αλλη οταν παει για 5-6 πραγματα παιρνει κι ενα σωρο βλακειες μαζι κι εγω δεν κανει να τρωω πολλα τετοια τωρα.

Να του πω να παρει κανενα λαιτ οικογενειακο παγωτο τωρα που εχει και 30% στα παγωτα το καρφουρ;;;Ψηνομαι :)

α αν είναι λίγα δεν συμφέρει όντως ....

παγωτό 30% ??? μιαμ μιαμ .... μήπως να πάω και εγώ τελικά ???

Εγώ πάντα παίρνω βλακείες .... έχω ένα ντουλάπι γεμάτο μόνο με βλακείες ... :oops::oops:

url]

Θα το παλέψω όσο γίνεται...Πάντα το είχα αυτό με πράγματα που έβλεπα και δεν ήθελα να τα κάνω...Συνήθως πριν κάνω ή πως κάτι πάντα σκέφτομαι πως θα μου φαινόνται αν το έκαναν σε εμένα και κρατιέμαι...Η' σκέφτομαι αν θα αλλάξω κάτι με την υπερβολή και τα νεύρα, φυσικά και όχι και το παίρνω χαλαρά....

Η αληθεια ειναι οτι μοιαζω σε καποια σημεια του χαρακτηρα μου με τη μητερα μου αλλα περισσοτερο με το πατερα μου.Αυτο που με εχει ενοχλησει περισσοτερο σ εκεινη ειναι η συμπεριφορα της προς εμενα που ενω ειναι γενικα μια χαρα(εκτος απο βλακειες του τυπου που εγραψα παραπανω) με κανει να νιωθω οτι ειμαστε σε ανταγωνισμο.Δλδ το οτι εκεινη δεν θα εκανε τιποτα απο οσα επιλεγω εγω να κανω ειναι σαν να περιμενει απο εμενα να συνεχισω οτι δεν εκανε εκεινη και δεν θελω να γινω ετσι...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Γεια σου Μορφουλα!Τι κανεις;;;Χαθηκες.Καλη δουλιτσα.Στειλε κανενα eγλυκο να φαμε οι πεινασμενες
Που είσαι ρε κοριτσάρα??? Πήρες απουσία...Ελά και σε ψάχνουν όλες....

καλά είμαι...στο μαγαζί δεν έχω ιντερνετ....τα λέμε...φιλάκια...

γειά σας κορίτσια τι μου κάνετε;εγω ετοιμάζομαι να πάω πάλι στην δουλειά....

καλως το, που χάνεσαι όλη μέρα ??? Τι κάνεις ???

Μπράβο μωρό καταπολέμησε την ελληνική μαμαδιστική υπόσταση σου.

Όχι οτι οι Ευρωπαίες ειναι καλύτερες για να λέμε και του στραβού το δίκιο ... έχω δει και εκτός συνόρων ευτράπελα ...

url]

α αν είναι λίγα δεν συμφέρει όντως ....

παγωτό 30% ??? μιαμ μιαμ .... μήπως να πάω και εγώ τελικά ???

Εγώ πάντα παίρνω βλακείες .... έχω ένα ντουλάπι γεμάτο μόνο με βλακείες ... :oops::oops:

Ειναι απο σημερα μεχρι και την τεταρτη με τη καρτουλα τους.Εχεις 1-2 μερες καιρο να το παρεις αποφαση:D:D.Συμφερει στα ακριβα παγωτα και αυτο που ειδα το λαιτ ειχε 8 ευρω.Οπως το ειδα το αφησα κιολας αλλα σημερα το σκεφτομαι με την εκπτωση.

3231580x15ta1yz3w.gif

Μπράβο μωρό καταπολέμησε την ελληνική μαμαδιστική υπόσταση σου.

Όχι οτι οι Ευρωπαίες ειναι καλύτερες για να λέμε και του στραβού το δίκιο ... έχω δει και εκτός συνόρων ευτράπελα ...

Ολες μαναδες ειναι τι παει να πει ευρωπαιες;Σιγα...

3231580x15ta1yz3w.gif

Η αληθεια ειναι οτι μοιαζω σε καποια σημεια του χαρακτηρα μου με τη μητερα μου αλλα περισσοτερο με το πατερα μου.Αυτο που με εχει ενοχλησει περισσοτερο σ εκεινη ειναι η συμπεριφορα της προς εμενα που ενω ειναι γενικα μια χαρα(εκτος απο βλακειες του τυπου που εγραψα παραπανω) με κανει να νιωθω οτι ειμαστε σε ανταγωνισμο.Δλδ το οτι εκεινη δεν θα εκανε τιποτα απο οσα επιλεγω εγω να κανω ειναι σαν να περιμενει απο εμενα να συνεχισω οτι δεν εκανε εκεινη και δεν θελω να γινω ετσι...

Είναι ανταγωνιστική σχέση εκ φύσεως...Και μερικές φορές η εγωιστική φύση δεν καλύπτεται ούτε από την πολλή αγάπη που έχουν...Και μην ξεχνάς ότι αν ο μπαμπάς σου έχει αδυναμία είναι σαν να της τον κλέβεις, εντός εισαγωγικών...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

[quote=zetta.p;2133835ηνική μαμαδιστική υπόσταση σου.

Θα νικήσουμε λέμεεεεεεε!!!!!!!!!!!

cOiVp2.png

Κοριτσάκια μου πάω να ετοιμαστώ για τον εσπερινό...θα ανάψω για όλες μας...

Ρικάκι τι να σου πω δεν ξέρω ποιός μας μελέταγε ο πεθερός, η πεθερά...κάποιος άλλος????Δεν ξέρω....ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν όμως αυτό που τράβηξα...

Cacao καλά ψώνια....αστη τη μανούλα...ότι και να κάνεις δεν αλλάζουν σε αυτή την ηλικία.

Φιλάκια πολλά σε όλες...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Είναι ανταγωνιστική σχέση εκ φύσεως...Και μερικές φορές η εγωιστική φύση δεν καλύπτεται ούτε από την πολλή αγάπη που έχουν...Και μην ξεχνάς ότι αν ο μπαμπάς σου έχει αδυναμία είναι σαν να της τον κλέβεις, εντός εισαγωγικών...

Ε της τον εχω κλεψει γιατι οτι θελω τον κανω το πατερα μου συνηθως :tongue:χαχχαχα Ε και υποθετω το ιδιο συμβαινει με τους γιους και τις μαναδες.Τα τελευταια χρονια συνειδητοποιησα οτι πρεπει να του εχει αδυναμια κι αυτο μετα απο συζητησεις που εκανα για καποια θεματα με καλη μου φιλη.Δεν ζηλεψα ποτε και δεν ειχα δωσει και σημασια γι αυτο και δεν το ειχα καταλαβει πιο πριν...

3231580x15ta1yz3w.gif

Ειναι απο σημερα μεχρι και την τεταρτη με τη καρτουλα τους.Εχεις 1-2 μερες καιρο να το παρεις αποφαση:D:D.Συμφερει στα ακριβα παγωτα και αυτο που ειδα το λαιτ ειχε 8 ευρω.Οπως το ειδα το αφησα κιολας αλλα σημερα το σκεφτομαι με την εκπτωση.

αααχχχ τον κ@λο μου βλέπω που έχει γίνει σα τραπέζι .... αλλιώς θα είχα πάει ήδη ... είμαι ικανή να φάω 2 λιτρα παγωτό στην καθισιά.

Θα νικήσουμε λέμεεεεεεε!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ

έτσι γενιά με γενιά θα αλλάξουμε τα στραβά και θα κρατήσουμε μόνο τα καλά στοιχεία.

Κοριτσάκια μου πάω να ετοιμαστώ για τον εσπερινό...θα ανάψω για όλες μας...

Ρικάκι τι να σου πω δεν ξέρω ποιός μας μελέταγε ο πεθερός, η πεθερά...κάποιος άλλος????Δεν ξέρω....ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν όμως αυτό που τράβηξα...

Cacao καλά ψώνια....αστη τη μανούλα...ότι και να κάνεις δεν αλλάζουν σε αυτή την ηλικία.

Φιλάκια πολλά σε όλες...

φιλάκια κοριτσάκι μου, θα τα πούμε γτ περιμένω και μια απάντηση ... ;)

url]

Κορίτσια μου εδώ ειμαι κι εγώ. Πηρα το μηνυμα της Αναστασίας και ειδα και την κληση της Δήμητρας (σορρυ που δεν καταφερα να σε παρω παλι!!!).

Γενικά περναω δυσκολες μερες...εδώ και περίπου μια εβδομάδα εχω μερικές συσπάσεις. Δεν αυξηθηκαν, και γενικά δεν ειναι επιπονες αλλά ο φόβος που νιώθω νομίζω ειναι καταστεπτικός. Εχω την αισθηση οτι δεν εχω ξανανιωσει τόσο φόβο και τόση αγωνία σε όλοκληρη τη ζωή μου. Η γιατρός μου λεει οτι απο τη στιμγή που δεν συνοδευονται απο πόνο και δεν ειναι τακτικοι δεν υπάρχει προβλημα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ακουσω το οτιδήποτε γιατι και στο γιο μου κάπως έτσι ξεκίνησαν ολα...! Μαλιστα δυο 24ωρα πριν τον γεννησω ο γα...λης ο τοκογραφος σημειωνε σχεδόν μηδενική δραστηριοτητα.. Τι να πιστέψω λοιπόν και πως να ηρεμήσω...! Εδω και τόσες μέρες ζω μεσα σε μια φρίκη που εναλλάσεται ο φόβος, με απέραντη αγωνία, κλαμματα και εφιάλτες. Παίρνω και κάτι χάπια για τις συσπάσεις που φερνουν τρομερή ταχυκαρδία και τρέμουλο οπότε φανταστείτε σε τι κατάσταση ζω...! Μεσα σε όλα αυτα δεν εχω κοπέλα να μου κρατήσει το παιδι, εναλλασσονται συζυγος και πεθερα αλλά το σπίτι ειναι σε άθλια κατάσταση και δεν ξέρω πως θα τα βγάλω περα. Ευτυχω θα συνδραμει και η μανα μου που ενώ ήταν να έρθει μετά τις 15 τελικά θα έρθει την Τετάρτη. Την Πέμπτη εχω γιατρο. Μεχρι τότε, αν επιβιωσω εγώ ή τα μωρά μπορεί να μην έχετε πολλά νέα μου... Σας φιλω...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...