Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Από αυτό όλοι πάσχουμε κορίτσιαααααα...Εμένα αυτό που μου τι σπάει δεν είναι τόσο οι μπηχτές, όσο το ότι δεν παραδέχεται ποτέ τίποτα όταν κάνει λάθος....:evil::evil::evil: """"Εγώ πότε το είπα αυτό"""""

αχαχχαχα κι εμενα το κανει αυτο.Και το αλλο το πιο σπαστικο απο ολα."Εγω δεν θα το εκανα ποτε αυτο".Για οτι κι αν κανω.Αν εκεινη δεν θα το εκανε δεν ειναι και σωστο και μου σπαει τα νευρα!!!!!!Τετοια φοβερη υποστηριξη στις επιλογες μου.Με τον γιοκα της δεν τα κανει αυτα ομως:evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ειδες φύγατε και ερημώσαμε, αλλά πήραμε δυνάμεις γιατι τα καλύτερα έρχονται....Εσυ κοντεύεις να τις γνωρίσεις όλες, εγώ θα σου ξεφύγω???;);););) Και εμένα μου έλειψες ζουζουνίτσα αλλά τη χρειαζόσουν την ξεκούραση...Αν και από ότι κατάλαβα ψιλοστράβωσε...Πήγες να συναγωνιστείς το Εφάκι στη γκαντεμιά εεε???? Τι έγινε, για πες????

Λοιπόν από που να αρχίσω και που να τελειώσω....

Εν ολίγοις....

1. Το δωμάτιο ήταν χάλια

2. Η χαλκιδική δεν μου αρεσε...πολύ τουριστοφάση

3.Μας χάλασε ο συμπλέκτης απο το αυτοκίνητο και οι ντόπιοι ήταν τόσο αφιλόξενοι που δεν μπορούσαμε να βρούμε μάστορα.

4. Μια κολόνα υπήρχε όλη και όλη σε όλη την Χαλκιδική που δεν είχαν κόψει τις βίδες από τη βάση και δεν τις είχαν ταπώσει...και έσπρωξε ό άντρας μου το αμάξι και καρφώθηκε το πίσω λάστιχο πάνω στην βίδα.Το λάστιχο το πετάξαμε...

Θες κι'αλλο???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Γυρισες!!! Χαιρομαι που εισαι καλα και συ και ο Δημητρακης μας!

Αναστασουλα τι εγινε ψυχη μου και δεν περασατε καλα?

Ηρθε το μωρο επιτελους, του εκανα μακαρονια με κιμα, τηγανισα μελιτζανες, κολολυθακια απο το θερμοκηπιο μας και μπακαλικες πιπεριες, του κανα και παγωτο!!!! Να το παιξω νοικοκυρα γιατι ολη τη χρονια με τη δουλεια δεν κανω τιποτα! :oops:

Γεια σου Εφη!!:P

3231580x15ta1yz3w.gif

Από αυτό όλοι πάσχουμε κορίτσιαααααα...Εμένα αυτό που μου τι σπάει δεν είναι τόσο οι μπηχτές, όσο το ότι δεν παραδέχεται ποτέ τίποτα όταν κάνει λάθος....:evil::evil::evil: """"Εγώ πότε το είπα αυτό"""""

Αυτή είναι ατάκα της πεθεράς μου...:evil::evil::evil:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εν ολίγοις....

1. Το δωμάτιο ήταν χάλια

3.Μας χάλασε ο συμπλέκτης απο το αυτοκίνητο και οι ντόπιοι ήταν τόσο αφιλόξενοι που δεν μπορούσαμε να βρούμε μάστορα.

4. Μια κολόνα υπήρχε όλη και όλη σε όλη την Χαλκιδική που δεν είχαν κόψει τις βίδες από τη βάση και δεν τις είχαν ταπώσει...και έσπρωξε ό άντρας μου το αμάξι και καρφώθηκε το πίσω λάστιχο πάνω στην βίδα.Το λάστιχο το πετάξαμε...

Θες κι'αλλο???

γεια σου βρε Σασάκι - "Οδυσσέα" ευτυχώς τελείωσε η οδύσσεια σου όμως.

Είπαμε την επόμενη φορά να πας διακοπές με την Έφη και εγώ θα έρθω με μια κάμερα να τραβάω ... νομίζω πως θα πεθάνω απο το πολύ γέλιο ...

url]

αχαχχαχα κι εμενα το κανει αυτο.Και το αλλο το πιο σπαστικο απο ολα."Εγω δεν θα το εκανα ποτε αυτο".Για οτι κι αν κανω.Αν εκεινη δεν θα το εκανε δεν ειναι και σωστο και μου σπαει τα νευρα!!!!!!Τετοια φοβερη υποστηριξη στις επιλογες μου.Με τον γιοκα της δεν τα κανει αυτα ομως:evil:

Όλες ίδιες παιδάκι μου, αλλά μόνο εκεί που τις παίρνει...Στην αδελφή μου που είναι στον κόσμο της και δεν της δίνει σημασία, στέκεται σούζα μη σου πω, και φυσικά δεν το παραδέχεται...Οχι δε θα της μοιάσω, το έχω πάρει απόφαση και καταπιέζω όλα τα μητρικά καταπιεστικά ένστικτα που μου βγαίνουν...;););) Να δω πως θα τα πάω...

cOiVp2.png

Όλες ίδιες παιδάκι μου, αλλά μόνο εκεί που τις παίρνει...Στην αδελφή μου που είναι στον κόσμο της και δεν της δίνει σημασία, στέκεται σούζα μη σου πω, και φυσικά δεν το παραδέχεται...Οχι δε θα της μοιάσω, το έχω πάρει απόφαση και καταπιέζω όλα τα μητρικά καταπιεστικά ένστικτα που μου βγαίνουν...;););) Να δω πως θα τα πάω...

όσο είναι μικρός καλά είναι .... μετά ... :confused::confused::confused:

url]

Διαφημίσεις

Εν ολίγοις....

1. Το δωμάτιο ήταν χάλια

Θες κι'αλλο???

Ε εντάξει δεν νομίζω ότι χρειάζεται και παραπάνω και την χειρότερη περίοδο ρε παιδί μου...Σας μελέταγε ο πεθερούλης που λείπατε???

cOiVp2.png

Στην εκθεση βιβλιου που ειχα παει ειχε ενα βιβλιο που λγοταν ιδια η μανα σου εγινες.Τρομοκρατηθηκα.Ετσι θα γινω κι εγω στο τελος;;;Βοηθεια!!

3231580x15ta1yz3w.gif

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Γυρισες!!! Χαιρομαι που εισαι καλα και συ και ο Δημητρακης μας!

Αναστασουλα τι εγινε ψυχη μου και δεν περασατε καλα?

Ηρθε το μωρο επιτελους, του εκανα μακαρονια με κιμα, τηγανισα μελιτζανες, κολολυθακια απο το θερμοκηπιο μας και μπακαλικες πιπεριες, του κανα και παγωτο!!!! Να το παιξω νοικοκυρα γιατι ολη τη χρονια με τη δουλεια δεν κανω τιποτα! :oops:

Μπράβο καλή νοικοκυρούλα μου εσύ...Και μακαρόνια με κιμά και ένα σωρό ορεκτικά...Θα τον παχύνεις κιόλας...;););)

cOiVp2.png

κάνε παραγγελία απο το νετ να στα φέρουν σπίτι.

Μωρε θελει μεγαλη παραγγελια για να μην κοστισει επιπλεον η μεταφορα.Εγω θελω 5-6 πραγματα.Αμα μπορεσω να ξεκουνησω τον καλο μου να παει καλα θα ειναι.Απο την αλλη οταν παει για 5-6 πραγματα παιρνει κι ενα σωρο βλακειες μαζι κι εγω δεν κανει να τρωω πολλα τετοια τωρα.

Να του πω να παρει κανενα λαιτ οικογενειακο παγωτο τωρα που εχει και 30% στα παγωτα το καρφουρ;;;Ψηνομαι :)

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...