Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μαζευτήκατε αγαπουλίνες μου...

Πόσο χαίρομαι που διαβάζω νεάκια σας....

Δεν μου αρεσε καθόλου που μπήκα μετά από 4 μέρες και δεν διάβασα 30 σελίδες...ελα να περνουμε φωτιά σιγα σιγά λέμε....

Δημητρούλα δεν είμαι μαρτυριάρα.....

Ζεττάκι αυτον τον ολλανδό που σε ταλαιπωρεί θα τον σκίσω...

Cacao που είχες πάει???

Ομορφη μου νησιώτισσα μου έλειψες πάρα πολύ...θέλω να σε γνωρίσω και σένα και να σε σφίξω στην αγκαλιά μου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Κακάο που είπαμε ότι μένεις αν επιτρέπεται?

Ελληνικο μενω.Στο στενο μου εχω παιδικη χαρα και μικρο παρκακι και λιγο πιο κατω μεγαλυτερη παιδικη χαρα.Εδω μαζευονται τωρα το καλοκαιρι παρεουλα τα πιτσιρικια και τα ακουω που φωναζουν:P

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ωχχχ άγουρα ???? όντως μπλιαχ .... ουτε καρπούζι ??? κανένα ροδάκινο ????

Τι να πω βρε μπέμπα. Να μην αγχώνεσαι οπότε και να μην στεναχωριεσαι για μην επηρεάζεται.

Μου λεει η μητερα μου οταν της το ειπα "Δεν του ειπες οτι δεν τρως καθολου φρουτα;" γκρρ τα νευρα μου με τη μανα μου.Ξερω εγω τι τρως μου κανει!Τι να την κανω ρε παιδια που μου τη δινει αμα μου λεει τετοια;Της τα χωσα χθες παλι:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν μου αρεσε καθόλου που μπήκα μετά από 4 μέρες και δεν διάβασα 30 σελίδες...ελα να περνουμε φωτιά σιγα σιγά λέμε....

Cacao που είχες πάει???

Ομορφη μου νησιώτισσα μου έλειψες πάρα πολύ...θέλω να σε γνωρίσω και σένα και να σε σφίξω στην αγκαλιά μου...

Πηγαμε σε κατι ξαδερφια στη Μυκονο μια βδομαδα γιατι περα απο ενα 3ημερο στην Αιγινα δεν τον πηγαμε και πουθενα τον μικρο.Τωρα που εφυγε θα παμε και λιγο στο χωριο της μαμας μου και μετα τελος...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Cacao που είχες πάει???

Ειδες φύγατε και ερημώσαμε, αλλά πήραμε δυνάμεις γιατι τα καλύτερα έρχονται....Εσυ κοντεύεις να τις γνωρίσεις όλες, εγώ θα σου ξεφύγω???;);););) Και εμένα μου έλειψες ζουζουνίτσα αλλά τη χρειαζόσουν την ξεκούραση...Αν και από ότι κατάλαβα ψιλοστράβωσε...Πήγες να συναγωνιστείς το Εφάκι στη γκαντεμιά εεε???? Τι έγινε, για πες????

cOiVp2.png

Ελα ντε.Κι εγω οταν το σκεφτομαι τωρα λεω ποσο στο κοσμο μου ημουν;Η αληθεια ειναι οτι τοτε δεν ηθελα να ειμαι εγκυος...Αυτα ειναι καταλαβες;Να μην με νοιαζει να κανω καν τεστ και τωρα να τρεχω να κανω χοριακες καθε τοσο:rolleyes:

αααχχχχ ..... άντε μην το σκέφτεσαι γτ δεν ξέρουμε απο τι ήταν .... αλλά τώρα θα προσέχουμε, καλά ???

:oops::oops::oops::oops:I know, πρέπει να το πάρω απόφαση να ασχοληθώ με κάτι...Επειδή δε μου αρέσει το περπάτημα και τα τοιαύτα σκέφτομαι από το φθινόπωρο να επιστρέψω στην μεγάλη μου αγάπη, το βόλει....

ναι αλλά τώρα το καλοκαιράκι είναι ωραίο το περπάτημα στο νησί το βραδάκι .... ε και το φθινόπωρο ξαναγυρνάς στα παλιά ....

Cacao που είχες πάει???

Ναι ρε Σασάκι αυτός ο Ολλανδός θέλει να μου πιει το αίμα :cry::cry: να τον σκίσεις ....

Δε μου λες βρε Σασάκι τώρα μια που τα λέμε όλα .... το έκοψες μαρή το τσιγάρο ?????? ή θα μου ανεβάσεις την πίεση και θα βρει ευκαιρία ο Ολλανδός να εισχωρήσει στο εγκεφαλικό μου σύστημα ??? εεεεεεεε ????

url]

Μου λεει η μητερα μου οταν της το ειπα "Δεν του ειπες οτι δεν τρως καθολου φρουτα;" γκρρ τα νευρα μου με τη μανα μου.Ξερω εγω τι τρως μου κανει!Τι να την κανω ρε παιδια που μου τη δινει αμα μου λεει τετοια;Της τα χωσα χθες παλι:rolleyes:

Και εμένα η δικιά μου μου λέει κάτι τέτοια...τι να τις κανεις βρε...κλασικές Ελληνίδες μαναδες....χιχιχιχι

I81rp3.png

Πηγαμε σε κατι ξαδερφια στη Μυκονο μια βδομαδα γιατι περα απο ενα 3ημερο στην Αιγινα δεν τον πηγαμε και πουθενα τον μικρο.Τωρα που εφυγε θα παμε και λιγο στο χωριο της μαμας μου και μετα τελος...

Καλά Μύκονο και δεν πήρες μαζί την Αναστασία?????? Απαπα γίνονται αυτά???? Και τολμάς και το λές???:tongue::tongue::tongue::tongue:

cOiVp2.png

Θέλω και εγώ να πάω στη Μυκονο.....:(:(:(

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Και εμένα η δικιά μου μου λέει κάτι τέτοια...τι να τις κανεις βρε...κλασικές Ελληνίδες μαναδες....χιχιχιχι

χαχαχ μα μου σπαει τα νευρα αμα λεει τετοια.Σαν αυτη με το ζουberry χαχαχχα

3231580x15ta1yz3w.gif

:P:p:p:p:p

χαχχα αθάνατη Ελληνίδα μάνα ... όλες ίδιες είναι. ...

και κάπως έτσι μας βλέπω τελικά και εμάς ....

Μην τα βάζεις όμως με την μανούλα, σα τη μάνα δεν είναι καμία και κανένας.

Αχχχ ωραία ... θέλω και εγώ ....

url]

Από αυτό όλοι πάσχουμε κορίτσιαααααα...Εμένα αυτό που μου τι σπάει δεν είναι τόσο οι μπηχτές, όσο το ότι δεν παραδέχεται ποτέ τίποτα όταν κάνει λάθος....:evil::evil::evil: """"Εγώ πότε το είπα αυτό"""""

cOiVp2.png

Καλά Μύκονο και δεν πήρες μαζί την Αναστασία?????? Απαπα γίνονται αυτά???? Και τολμάς και το λές???:tongue::tongue::tongue::tongue:
χαχαχα πηρα το μετρητη του σακχαρου μαζι μου εφτανε:tongue:
Θέλω και εγώ να πάω στη Μυκονο.....:-(:sad::-(
Του χρονου να σε στειλω αντι για μενα γιατι παω απο μικρη καθε χρονο επειδη υπαρχει σπιτι να μεινουμε και εχω βαρεθει:rolleyes:Προτιμουσα να παω σε κανενα μερος που δεν εχω ξαναπαει αλλα χαλασαμε πολλα λεφτα φετος και εχουμε κι αλλα εξοδα τωρα

3231580x15ta1yz3w.gif

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Γυρισες!!! Χαιρομαι που εισαι καλα και συ και ο Δημητρακης μας!

Αναστασουλα τι εγινε ψυχη μου και δεν περασατε καλα?

Ηρθε το μωρο επιτελους, του εκανα μακαρονια με κιμα, τηγανισα μελιτζανες, κολολυθακια απο το θερμοκηπιο μας και μπακαλικες πιπεριες, του κανα και παγωτο!!!! Να το παιξω νοικοκυρα γιατι ολη τη χρονια με τη δουλεια δεν κανω τιποτα! :oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...