Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Οταν μεινεις με το καλό πρέπει να σε παρακολουθεί ΚΑΙ αιματολόγος.

Όσο για τους γιατρούς που είναι άνετοι. .. μάλλον επειδή δεν είναι ειδικοί στο θέμα είναι άνετοι.

Είδες τι είπε η αιματολογος που είναι αντικείμενο της? Ηπαρινες!

Τι να πω ρε φούστη. .

Καλά που έχουμε και την ενημέρωση του ίντερνετ γιατί αλλιώς. ..

έτσι οπως τα λες είναι μωρό μου.

Εγώ να φανταστείς δεν θα την έκανα καθόλου την εξέταση ... αλλά ευτυχώς τελικά που δεν ξέρω πως άλλαξα γνώμη και πήγα ..

Όταν πήγα για τα αποτελέσματα το 1ο πράγμα που με ρώτησε ο μοριακός ήταν τι ιστορικό έχω ... ώπα λέω κάτι παίζει εδώ ... γτ του λέω .... και μου λέει έχεις αυτό που σημαίνει .... μπουρ μπουρ ... 15 λεπτά μου εξηγούσε ο άνθρωπος, να είναι καλά. Απο αυτόν πρωτοέμαθα τι μου γίνεται ....

και επίσης οτι μπορεί κάποιες φορές που είχα καθυστέρηση και δεν έκανα τεστ να ήταν πρώιμες αποβολές .... :confused::confused:

url]

Διαφημίσεις

Ειχε παει 120-170 μετα τα γευματα και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο μεχρι να γυρισω απο εκει που ημουν και να βρω το γιατρο.Ευτυχως προλαβα να τον δω πριν φυγει για διακοπες και εκανα γλυκοζηλιωμενη που ηταν σχεδον οσο και η πιο παλια που ειχα καλες μετρησεις.5,1 αυτη που ειχα κανει το χειμωνα 5,2 η τωρινη.Μου φαινεται απο το αγχος ανεβηκε γιατι τελευταια δεν ημουν και πολυ καλα:(

Τωρα μετρησα και ηταν 96 χθες ηταν παλι καλες οι τιμες με κανονικη μεριδα γιατι για ενα διαστημα ετρωγα λιγοτερο.Τωρα το βλεπω να φτιαχνει παω να φαω κανενα παγωτο χαχαχχα

Εμεις καπου στις 15-16 θα ξαναφυγουμε αλλα χαλαρα στο χωριο της μητερας μου.

Κάθε μέρα το μετράς?

Έχεις μηχάνημα?

Αυτό που σου τρυπαει το δάχτυλο?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγώ να φανταστείς δεν θα την έκανα καθόλου την εξέταση ... αλλά ευτυχώς τελικά που δεν ξέρω πως άλλαξα γνώμη και πήγα ..

Όταν πήγα για τα αποτελέσματα το 1ο πράγμα που με ρώτησε ο μοριακός ήταν τι ιστορικό έχω ... ώπα λέω κάτι παίζει εδώ ... γτ του λέω .... και μου λέει έχεις αυτό που σημαίνει .... μπουρ μπουρ ... 15 λεπτά μου εξηγούσε ο άνθρωπος, να είναι καλά. Απο αυτόν πρωτοέμαθα τι μου γίνεται ....

και επίσης οτι μπορεί κάποιες φορές που είχα καθυστέρηση και δεν έκανα τεστ να ήταν πρώιμες αποβολές .... :confused::confused:

Κι εμενα οταν μου πηρε ιστορικο ο αιματολογος και του ελεγα για θειους και θειες με εγκεφαλικα, καρδιακα κλπ κλπ σκεφτομουνα οτι το σοβαροτερο που υπηρχε θα ειχα.

Αυτο που σου ειπε σωστο μου ακουγεται μπορει να ηταν και αποβολες αφου υπαρχει θεματακι.Εγω πρεπει να ειχα μια μικροτερη γιατι ειχα ενα μηνα καθυστερηση αλλα ωντας στο κοσμο μου δεν εκανα το τεστ τελευταια στιγμη πριν αδιαθετησω τελικα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και δίπλα.

Είναι οδήγηση οσο να ναι.

Θα φάω ένα μαντολατο τώρα.

Απο τη Ζάκυνθο.

Το μισό δηλαδή γιατί. . Δεν κάνει.

Αυτο με την αποσταση παντως εμενα που μενουμε αθηνα και βαριεμαι να παω παρακατω και παιρνω λεωφορειο για 1-2 στασεις ενω στο χωριο θα παω με τα ποδια ιδια αποσταση και δεν μου φαινεται τραγικο;Ο καθενας μας αναλογα πως εχει συνιθισει ειναι μωρε;)

Αυτό το αυτοκίνητο με έχει καταστρέψει...Το παίρνω πάντα, όπου πάω πλην ελαχίστων εξαιρέσεων...:oops::oops::oops::oops:

cOiVp2.png

Ειχε παει 120-170 μετα τα γευματα και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο μεχρι να γυρισω απο εκει που ημουν και να βρω το γιατρο.Ευτυχως προλαβα να τον δω πριν φυγει για διακοπες και εκανα γλυκοζηλιωμενη που ηταν σχεδον οσο και η πιο παλια που ειχα καλες μετρησεις.5,1 αυτη που ειχα κανει το χειμωνα 5,2 η τωρινη.Μου φαινεται απο το αγχος ανεβηκε γιατι τελευταια δεν ημουν και πολυ καλα:(

Τωρα μετρησα και ηταν 96 χθες ηταν παλι καλες οι τιμες με κανονικη μεριδα γιατι για ενα διαστημα ετρωγα λιγοτερο.Τωρα το βλεπω να φτιαχνει παω να φαω κανενα παγωτο χαχαχχα

Εμεις καπου στις 15-16 θα ξαναφυγουμε αλλα χαλαρα στο χωριο της μητερας μου.

βρε κορίτσι !!!!!!!!!! με προσοχή τα γλυκά.... είναι τπτ κληρονομικό μήπως ???

Το ζάχαρο πάντως ανεβαίνει και απο άγχος αλλά και απο στεναχώρια .... μάλλον εσύ πρέπει να μετακομίσεις γτ εδώ Θεσσαλονίκη .... χαλλλαράαα ... θα σου πει και το Σασάκι που το είδα μέσα σε μια μέρα ....

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και δίπλα.

Είναι οδήγηση οσο να ναι.

Θα φάω ένα μαντολατο τώρα.

Απο τη Ζάκυνθο.

Το μισό δηλαδή γιατί. . Δεν κάνει.

Μισό ε ??? Και εσύ με προσοχή τα γλυκά, φάε και λίγο καρπουζάκι, καλά ??

Αχ να ειχα ενα κι εγω τωρα:(

Μαζέψου εσύ, άσε τα μαντολάτα, κάνα φρουτάκι και εσύ.

url]

Διαφημίσεις

Ευτυχώς που την έκανες, οπότε τώρα αγκαζέ με την αιματολόγο αγαπούλα να ελέγχεται και ο παλιο-Ολλανδός...

cOiVp2.png

Κάθε μέρα το μετράς?

Έχεις μηχάνημα?

Αυτό που σου τρυπαει το δάχτυλο?

Μετρουσα συχνα αλλα οχι καθε μερα μονο στις εγκυμοσυνες τοσο συχνα.Μετα την αποβολη δεν ειχα μετρησει καθολου και τωρα που ξεκινησα να δω που βρισκομαι ειχε φτασει στα υψη.Τωρα καθε μερα μετραω 4 φορες.Θα αρχισω να μη μετραω πριν το γευμα γιατι ειναι παντα καλο.Πρωι το ιδιο.

Μ αυτο το ατιμο το μηχανακι μετραω και ποναει η βλακεια.Απορω που λενε οτι δεν ποναει.Γκρρρρ

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι δεν αποκλείεται να ήταν αυτό. ..

Δυστυχώς η θρομβοφιλία είναι ύπουλη.

Και μου το έχει πει και εμένα η αιματολογος ότι "καθαρίζει" εκεί συνήθως. . 5η-6η εβδομάδα.

Τι να πεις... οτι έγινε έγινε, το παρελθόν δεν αλλάζει.

Το μέλλον όμως. ..;)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

βρε κορίτσι !!!!!!!!!! με προσοχή τα γλυκά.... είναι τπτ κληρονομικό μήπως ???

Το ζάχαρο πάντως ανεβαίνει και απο άγχος αλλά και απο στεναχώρια .... μάλλον εσύ πρέπει να μετακομίσεις γτ εδώ Θεσσαλονίκη .... χαλλλαράαα ... θα σου πει και το Σασάκι που το είδα μέσα σε μια μέρα ....

Μαζέψου εσύ, άσε τα μαντολάτα, κάνα φρουτάκι και εσύ.

Σκ@τ@ φρουτακι θα φαω εγω αφου μου εχουν πει αγουρα μονο και δεν τα τρωω ετσι.Μπλιαχ!!Σταφυλια 13 ρωγες παρακαλω χαχαχχα εγω προχθες εφαγα 16 ετσι για σπασιμο:lol::lol::lol:

Βλεπω οτι φτιαχνει σιγα σιγα ομως ευτυχως.Και μονο που το πρωινο μου δεν επιρεαζεται απο οτι και αν εχω φαει μεσα στη μερα ειναι καλο μου ειπε ο γιατρος.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Κι εμενα οταν μου πηρε ιστορικο ο αιματολογος και του ελεγα για θειους και θειες με εγκεφαλικα, καρδιακα κλπ κλπ σκεφτομουνα οτι το σοβαροτερο που υπηρχε θα ειχα.

Αυτο που σου ειπε σωστο μου ακουγεται μπορει να ηταν και αποβολες αφου υπαρχει θεματακι.Εγω πρεπει να ειχα μια μικροτερη γιατι ειχα ενα μηνα καθυστερηση αλλα ωντας στο κοσμο μου δεν εκανα το τεστ τελευταια στιγμη πριν αδιαθετησω τελικα.

Βρε 1 μήνα και δεν έκανες ενα τεστ ???? Αχχχ τι να σε κάνω που δεν σε γνωρίζαμε τότε ... Σηκωτή θα σε πηγαίναμε .... Ααααχχχχ θα σου πω εγώ την επόμενη φορά ....

Αυτό το αυτοκίνητο με έχει καταστρέψει...Το παίρνω πάντα, όπου πάω πλην ελαχίστων εξαιρέσεων...:oops::oops::oops::oops:

Βρε μωρό ... καλό το αυτοκίνητο ... αλλά και λίγο περπάτημα ... καλό μας κάνει ...

Ευτυχώς που την έκανες, οπότε τώρα αγκαζέ με την αιματολόγο αγαπούλα να ελέγχεται και ο παλιο-Ολλανδός...

Ναι τώρα θα της γίνω στενός κορσές .... :P:p:p

Πάντως κορίτσια νομίζω πως 4η μέρα καθυστέρησης πρέπει να κάνουμε τεστ κι αν είναι αρνητικό και δεν έρχεται η σιχαμένη κατα την 10η μέρα και μια χοριακούλα ...

url]

Κοριτσάκια σας αφήνω να κοιμηθώ λίγο γιατί 19:45 έχω αιματολογο.

Μάκια. .

Zzzzzzzzzz. ...Zzzzzzzz. ...

Zzzzzzzzzz Zzzzzzzzzz

Αντε αγαπούλα, καλή ξεκούρσαη...Φιλάκια σε σένα και το μπεμπούλη μας...

cOiVp2.png

Βρε 1 μήνα και δεν έκανες ενα τεστ ???? Αχχχ τι να σε κάνω που δεν σε γνωρίζαμε τότε ... Σηκωτή θα σε πηγαίναμε .... Ααααχχχχ θα σου πω εγώ την επόμενη φορά ....

Ελα ντε.Κι εγω οταν το σκεφτομαι τωρα λεω ποσο στο κοσμο μου ημουν;Η αληθεια ειναι οτι τοτε δεν ηθελα να ειμαι εγκυος...Αυτα ειναι καταλαβες;Να μην με νοιαζει να κανω καν τεστ και τωρα να τρεχω να κανω χοριακες καθε τοσο:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι δεν αποκλείεται να ήταν αυτό. ..

Δυστυχώς η θρομβοφιλία είναι ύπουλη.

Και μου το έχει πει και εμένα η αιματολογος ότι "καθαρίζει" εκεί συνήθως. . 5η-6η εβδομάδα.

Τι να πεις... οτι έγινε έγινε, το παρελθόν δεν αλλάζει.

Το μέλλον όμως. ..;)

ναι μωρό μου.

Κοριτσάκια σας αφήνω να κοιμηθώ λίγο γιατί 19:45 έχω αιματολογο.

Μάκια. .

Zzzzzzzzzz. ...Zzzzzzzz. ...

Zzzzzzzzzz Zzzzzzzzzz

μάκια μακια...

θα περιμένουμε ενημέρωση σου.

Σκ@τ@ φρουτακι θα φαω εγω αφου μου εχουν πει αγουρα μονο και δεν τα τρωω ετσι.Μπλιαχ!!Σταφυλια 13 ρωγες παρακαλω χαχαχχα εγω προχθες εφαγα 16 ετσι για σπασιμο:lol::lol::lol:

Βλεπω οτι φτιαχνει σιγα σιγα ομως ευτυχως.Και μονο που το πρωινο μου δεν επιρεαζεται απο οτι και αν εχω φαει μεσα στη μερα ειναι καλο μου ειπε ο γιατρος.

ωχχχ άγουρα ???? όντως μπλιαχ .... ουτε καρπούζι ??? κανένα ροδάκινο ????

Τι να πω βρε μπέμπα. Να μην αγχώνεσαι οπότε και να μην στεναχωριεσαι για μην επηρεάζεται.

url]

Βρε μωρό ... καλό το αυτοκίνητο ... αλλά και λίγο περπάτημα ... καλό μας κάνει ...

:oops::oops::oops::oops:I know, πρέπει να το πάρω απόφαση να ασχοληθώ με κάτι...Επειδή δε μου αρέσει το περπάτημα και τα τοιαύτα σκέφτομαι από το φθινόπωρο να επιστρέψω στην μεγάλη μου αγάπη, το βόλει....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...