Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αυτό μόνο. .

Λέω στο γιατρό "ρε γιατρέ η μετάλλαξη που έχω είναι πολύ σοβαρή? Για να ξέρω αν είναι να κάνω πιο συχνά την αντι χα"!

Και λέει "Όχι ρε παιδί μου, εσένα ΙΣΩΣ καιε σκέτο φελισιν να είναι οκ, τις ηπαρινες τις παίρνεις για πιο σίγουρα, δεν έχεις δα και τη Leiden. Αυτή θέλει στάνταρ αγωγή και στενή παρακολουθηση."

Αυτό μόνο.

Και μενα το ιδιο μου ειχαν πει οτι ειναι η πιο σοβαρη μεταλλαξη αυτη.Ζετα εσυ εχεις ε;Με τις ενεσουλες μια χαρα θα εισαι.Μην σε ανυσηχει.Και καλο ειναι που το ξερεις για την υγεια σου γενικοτερα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν έχετε παιδικές χαρές ???????

Μετακομίστε ΟΛΕΣ !!!! Το μόνο που μπορώ να πω καλό πως έχουμε εδώ είναι οι παιδικές χαρές 3-4 στην περιοχή ... Άντε σας περιμένω όλες με μωρά και χωρίς έγκυες και σε μελλουσοέγκυες ....

Εδω εχω παιδικες χαρες και δωματιο για να γινει παιδικο.Παιδι δεν εχω!!!:evil:

Μετακομιστε εδω κοντα να πηγαινουμε παρεα στις κουνιες οταν ερθουν τα μωρα:D:D

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι πρόσθιος είναι, έτσι μου είπαν στην αυχενική.

Χθες σαν κάτι να ένιωσα αλλά. ... δεν είμαι σίγουρη ότι ήταν ο μπεμπούλης.

Μπορεί να ήταν το έντερο.

Θυμάμαι όταν έβλεπα το τικεράκι της pink έλεγα, αντε να φτάσω κι εγώ εκεί να είμαι πιο ήρεμη και σίγουρη! Παπάκια! Και που έφτασα εκεί που ήταν εκείνη τα ίδια είμαι.

Εντάξει λίγο πιο καλά απο την αρχή αλλά όχι εντελώς ήρεμη.

Είπαμε αγαπούλε από εδώ και πέρα οι αγωνίες δεν τελειώνουν ποτέ...

Μπορεί να ήταν και ο μπεμπούλης...Πιο πολύ θα το καταλάβεις όταν ξαπλώνεις, σαν φτερούγισμα μέσα στη κοιλίτσα...

cOiVp2.png

Αυτό μόνο. .

Λέω στο γιατρό "ρε γιατρέ η μετάλλαξη που έχω είναι πολύ σοβαρή? Για να ξέρω αν είναι να κάνω πιο συχνά την αντι χα"!

Και λέει "Όχι ρε παιδί μου, εσένα ΙΣΩΣ και με σκέτο φελισιν να είναι οκ, τις ηπαρινες τις παίρνεις για πιο σίγουρα, δεν έχεις δα και τη Leiden. Αυτή θέλει στάνταρ αγωγή και στενή παρακολουθηση."

Αυτό μόνο.

ααα ωραία ... άμα μείνω δλδ κάποια στιγμή ... θα πρέπει να γίνω κολλητή με την αιματολόγο ... και να φανταστείς πως όλοι οι ντοκ λένε πως δεν χρειάζονται αυτές οι εξετάσεις ... και όταν το είδε ο δικός μου πάλι χαλαρός ήταν ... μόνο η αιματολόγος και ο μοριακός μου είπαν να ξεκινήσω ηπαρίνες μαζί με τα φάρμακα τις εξώ και όχι μετά ...

url]

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι:D Στην αναμονη να μετρησω σακχαρο γιατι εχω ξεφυγει τελευταια.Εσεις;;;Γυρισατε ολες απο διακοπες;

Πόσο είναι δηλαδή το σάκχαρο σου?

Εγώ και το Σασακι γυρίσαμε οι άλλες είναι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Εσύ θα πας κάπου?

Μωρέ πότε θα έρθει ο Γενάρης, χαμπάρι δεν θα πάρουμε ... να δεις κλωτσιά που θα έχεις φάει μέχρι τότε .... Δεν πειράζει... σίγουρα κάποιες μέρες θα α γχώνεσαι και αυτό στο πρόγραμμα είναι, όμως όλα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρη σου λέω ...

Ναι αν κρίνω από τα σχόλια του γιατρου... είναι λίγο σβούρας ο μπεμπούλης.

Σήμερα μετρήσαμε και κάτι στον εγκέφαλο, σημαντικό λέει κι αυτό και ήταν όλα οκ.

Κούνιες που λέει ο λόγος..Μια παιδική χαρά υποτίθεται που δεν έχει παιδικές κούνιες και όλα είναι διαλυμένα...Πέτάνε ένα σωρό λεφτά από εδώ και από εκεί και δε λένε να φτιάξουν μια παιδικη χαρα της προκοπής...Είναι με χαλίκια κάτω αλλά αφού είναι η μοναδική όλοι έκει πάνε...Με το φόβο μη χτυπήσουν...

Με χαλίκια είναι χάλια ρε γμτ.

Παιδότοπο έχετε κανέναν αξιοπρεπή?

Θέλει προσοχή όμως γιατί η βαφτιστικια του άντρα μου κόλλησε ψείρες εκεί.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δεν έχετε παιδικές χαρές ???????

Μετακομίστε ΟΛΕΣ !!!! Το μόνο που μπορώ να πω καλό πως έχουμε εδώ είναι οι παιδικές χαρές 3-4 στην περιοχή ... Άντε σας περιμένω όλες με μωρά και χωρίς έγκυες και σε μελλουσοέγκυες ....

Εντάξει λοιπόν, ξέρω που θα πηγαίνω για να βρίσκω και κούνιες της προκοπής για το ταλιμπανάκι και παρεούλα για μένα...;);););)

cOiVp2.png

Κακάο που είπαμε ότι μένεις αν επιτρέπεται?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Και μενα το ιδιο μου ειχαν πει οτι ειναι η πιο σοβαρη μεταλλαξη αυτη.Ζετα εσυ εχεις ε;Με τις ενεσουλες μια χαρα θα εισαι.Μην σε ανυσηχει.Και καλο ειναι που το ξερεις για την υγεια σου γενικοτερα.

ναι αυτός ο Ολλανδός ... ο μπιμπ ήρθε και μου κατσικώθηκε ....το γμτ είναι πως στην 1η εξώ δεν μου είχαν δώσει ούτε προληπτικά ενεσάκια ... :evil::evil:

ναι ξέρω είναι ύπουλος .... και θέλει όντως να τον τσεκάρω ...

εγώ έχω ... :( δεν μπορώ να μετακομίσω για αυτό το λόγο :( κάτι αλλο που να μην έχω κοντά μου .... :confused:

url]

ααα ωραία ... άμα μείνω δλδ κάποια στιγμή ... θα πρέπει να γίνω κολλητή με την αιματολόγο ... και να φανταστείς πως όλοι οι ντοκ λένε πως δεν χρειάζονται αυτές οι εξετάσεις ... και όταν το είδε ο δικός μου πάλι χαλαρός ήταν ... μόνο η αιματολόγος και ο μοριακός μου είπαν να ξεκινήσω ηπαρίνες μαζί με τα φάρμακα τις εξώ και όχι μετά ...

Οταν μεινεις με το καλό πρέπει να σε παρακολουθεί ΚΑΙ αιματολόγος.

Όσο για τους γιατρούς που είναι άνετοι. .. μάλλον επειδή δεν είναι ειδικοί στο θέμα είναι άνετοι.

Είδες τι είπε η αιματολογος που είναι αντικείμενο της? Ηπαρινες!

Τι να πω ρε φούστη. .

Καλά που έχουμε και την ενημέρωση του ίντερνετ γιατί αλλιώς. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Με χαλίκια είναι χάλια ρε γμτ.

Παιδότοπο έχετε κανέναν αξιοπρεπή?

Θέλει προσοχή όμως γιατί η βαφτιστικια του άντρα μου κόλλησε ψείρες εκεί.

Ναι άστα να πάνε...Εχει παιδότοπο αλλά βρίσκεται 13 χιλιόμετρα από εδώ που μένουμε, οπότε πάμε σπάνια και άμα το συνδυάσουμε για βόλτα...Ξέρω δεν ακούγεται πολύ μακρυα, αυτό στην Αθήνα δε θα μου φαινόνταν και τραγικό, αλλά τελικά συνηθίζεις τις μηδενικές αποστάσεις και μετά και αυτες σου φαίνονται κάπως...

cOiVp2.png

Πόσο είναι δηλαδή το σάκχαρο σου?

Εγώ και το Σασακι γυρίσαμε οι άλλες είναι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Εσύ θα πας κάπου?

Ειχε παει 120-170 μετα τα γευματα και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο μεχρι να γυρισω απο εκει που ημουν και να βρω το γιατρο.Ευτυχως προλαβα να τον δω πριν φυγει για διακοπες και εκανα γλυκοζηλιωμενη που ηταν σχεδον οσο και η πιο παλια που ειχα καλες μετρησεις.5,1 αυτη που ειχα κανει το χειμωνα 5,2 η τωρινη.Μου φαινεται απο το αγχος ανεβηκε γιατι τελευταια δεν ημουν και πολυ καλα:(

Τωρα μετρησα και ηταν 96 χθες ηταν παλι καλες οι τιμες με κανονικη μεριδα γιατι για ενα διαστημα ετρωγα λιγοτερο.Τωρα το βλεπω να φτιαχνει παω να φαω κανενα παγωτο χαχαχχα

Εμεις καπου στις 15-16 θα ξαναφυγουμε αλλα χαλαρα στο χωριο της μητερας μου.

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι άστα να πάνε...Εχει παιδότοπο αλλά βρίσκεται 13 χιλιόμετρα από εδώ που μένουμε, οπότε πάμε σπάνια και άμα το συνδυάσουμε για βόλτα...Ξέρω δεν ακούγεται πολύ μακρυα, αυτό στην Αθήνα δε θα μου φαινόνταν και τραγικό, αλλά τελικά συνηθίζεις τις μηδενικές αποστάσεις και μετά και αυτες σου φαίνονται κάπως...

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και δίπλα.

Είναι οδήγηση οσο να ναι.

Θα φάω ένα μαντολατο τώρα.

Απο τη Ζάκυνθο.

Το μισό δηλαδή γιατί. . Δεν κάνει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αυτο με την αποσταση παντως εμενα που μενουμε αθηνα και βαριεμαι να παω παρακατω και παιρνω λεωφορειο για 1-2 στασεις ενω στο χωριο θα παω με τα ποδια ιδια αποσταση και δεν μου φαινεται τραγικο;Ο καθενας μας αναλογα πως εχει συνιθισει ειναι μωρε;)

3231580x15ta1yz3w.gif

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και δίπλα.

Είναι οδήγηση οσο να ναι.

Θα φάω ένα μαντολατο τώρα.

Απο τη Ζάκυνθο.

Το μισό δηλαδή γιατί. . Δεν κάνει.

Αχ να ειχα ενα κι εγω τωρα:(

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...