Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δεν πειράζει βρε μικρή μου, του χρόνου θα ευχαριστηθεις διακοπές μαζί και με τον Μιμιτρουλακι μας.

Είδες βρε τι κούκλες ήμασταν και οι 3 μας! !:tongue:

Τη Μορφω δεν την έχω πετύχει αυτές τις μέρες. ...:confused:

Περιμένουμε και τις δικές σας φωτο.

Έμαθες και για τον κολλητό μου, τον ολανδο ε? (Leiden) μη μου αγχώνεσαι. ... Εγώ το έχω πάρει ψύχραιμα.

Αχ αυτή η Αναστασία......:?

Ναι μωρέ, έμαθα κι έλεγα να στο αναφέρω (δηλαδή η Αναστασία λέει πες της το να το ξέρει).

Θέλει παρακολούθηση πάντως αυτός ο κερ@τάς.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Θύμισε μου ρε μπέμπα ζέτα, ποια μετάλλαξη θρομβοφιλίας έχεις?

Τον ολλανδο.... leiden... όλα καλά. ....

Ελα μην ακούω χαζά, αρχίζουν τα δύσκολα...Απλά αρχίζουν αυτά που θα σε φέρουν κοντά στο δικό σου θαυματάκι...Ετσι να το βλέπεις καρδιά μου, και θα δεις θα το αντιμετωπίζεις πιο χαλάρα και αισιόδοξα...

Εγω σχεδόν ποτε δε παίρνω άδεια καλοκαίρι...Την κρατάω για χειμώνα...Δύσκολα φεύγουμε καλοκαίρι από εδώ, αν και κάποιες φορές πολύ θα το ήθελα...Το Σάββατο έρχεται και η κολλητοκουμπαρούλα μου, θα ξεφύγω και εγώ λίγο...Ελπίζω να μην κάνουν τις απεργιές που έλεγαν και πάθει καμια νίλα...

Αχ τι ωραία που θα έρθει η κολλητουλα, θα ξεφύγεις και εσύ λιγάκι. ..

Α χειμώνα θα μου έρθεις εσύ ε?

url]

Έτσι είναι . :-)

Και πουθενά να μην πήγαινα δε με ένοιαζε.

Αρκεί ο μπεμπούλης που είναι στην κοιλίτσα μου.

Αντε να φάω και καμιά κλωτσιά, να τον νιώθω για να είμαι ήσυχη.

Ρώτησα και το γιατρό να πίνω καπουτσίνο φρέντο ντεκαφεινε και λέει "Και καφεινέ να πίνεις δεν πειράζει"!

Θα τη φας και την κλωτσιά όπου ναναι...;););)Και για να ξέρεις και να μην πανικοβάλλεσαι αν έχεις πρόσθιο πλακούντα αργείς πιο πολύ να το νιώσεις γιατί απορροφάει τα χτυπήματα...Σε εμένα έτσι ήταν...

Ναι με τον καφε δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να μην το παρακάνεις...Οπως και σε όλα τα πράγματα...Τα θαλασσινά και τις σαλάτες να αποφεύγεις αν δεν ξέρεις σίγουρα ότι είναι φρέσκα ή καλά πλυμένα...

cOiVp2.png

Δε τα χρειάζεται, τη βγάζει και από μόνος του...Εχουνε και μερικές φίλες μου στην ηλικία του, αλλά πιο πολύ ασχολείται με τα πιο μεγάλα...Στα μικρά κάνει τον αδιάφορο...Ευτυχώς οι ανηψούλες μου είναι μεγάλες (12 και 10) και όποτε μπορούν ασχολούνται μαζί του και τις αγαπάει πολύ...Τουλάχιστον μπορώ να τους δώσω το καρότσι να τον κάνουν βόλτες στην παραλία ή να τον πάνε κούνιες για να πιούμε κάτι με την ησυχία μας...;););)

Τον πας στις κούνιες?

Εδώ δεν έχουμε πολλές, μονο μια πολύ μικρή κοντά μας και μια πιο μεγάλη αλλα ειναι δέκα λεπτά περπάτημα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραία που θα έρθει η κολλητουλα, θα ξεφύγεις και εσύ λιγάκι. ..

Α χειμώνα θα μου έρθεις εσύ ε?

Ναι χειμώνα θα σε δω εσένα σύμφωνα με το μέχρι τώρα πρόγραμμα...Ελπίζω μόνο να μη χρειαστεί να αλλάξει γιατί θα σκάσω αν δεν καταφέρω να σας δω...

cOiVp2.png

Αχ αυτή η Αναστασία......:?

Ναι μωρέ, έμαθα κι έλεγα να στο αναφέρω (δηλαδή η Αναστασία λέει πες της το να το ξέρει).

Θέλει παρακολούθηση πάντως αυτός ο κερ@τάς.

xixixi αυτό το Σασάκι τα κάνει όλα .... πλάκα κάνω ....

Δεν μου είπε τίποτα, μόνο οτι σου είπαν οτι είναι η πιο σοβαρή μορφή θρομβό ... και οτι σου ειπε να μου το πεις και εσύ δεν ήξερες πως ... μη σε νοιάζει βρε μικρή μου ... απο την αρχή ήξερα πως είναι η πιο σοβαρή μορφή, αν θυμάσαι το είχα αναφέρει κιόλας ...

Τι σου είπαν ???

Καλησπερα!!Κινηση βλεπω.Τι κανετε;;;

γειά σου κακάο μου, ναι επιτελους ξαναβρεθήκαμε ....

url]

Θα τη φας και την κλωτσιά όπου ναναι...;););)Και για να ξέρεις και να μην πανικοβάλλεσαι αν έχεις πρόσθιο πλακούντα αργείς πιο πολύ να το νιώσεις γιατί απορροφάει τα χτυπήματα...Σε εμένα έτσι ήταν...

Ναι με τον καφε δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να μην το παρακάνεις...Οπως και σε όλα τα πράγματα...Τα θαλασσινά και τις σαλάτες να αποφεύγεις αν δεν ξέρεις σίγουρα ότι είναι φρέσκα ή καλά πλυμένα...

Ναι πρόσθιος είναι, έτσι μου είπαν στην αυχενική.

Χθες σαν κάτι να ένιωσα αλλά. ... δεν είμαι σίγουρη ότι ήταν ο μπεμπούλης.

Μπορεί να ήταν το έντερο.

Θυμάμαι όταν έβλεπα το τικεράκι της pink έλεγα, αντε να φτάσω κι εγώ εκεί να είμαι πιο ήρεμη και σίγουρη! Παπάκια! Και που έφτασα εκεί που ήταν εκείνη τα ίδια είμαι.

Εντάξει λίγο πιο καλά απο την αρχή αλλά όχι εντελώς ήρεμη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ναι χειμώνα θα σε δω εσένα σύμφωνα με το μέχρι τώρα πρόγραμμα...Ελπίζω μόνο να μη χρειαστεί να αλλάξει γιατί θα σκάσω αν δεν καταφέρω να σας δω...

Αχ ναι τι καλά να σε δω βρε μωρό μου .... Μακάρι να βολέψει.

Άντε πότε θα χειμωνιάσει ????

url]

Διαφημίσεις

Ναι πρόσθιος είναι, έτσι μου είπαν στην αυχενική.

Χθες σαν κάτι να ένιωσα αλλά. ... δεν είμαι σίγουρη ότι ήταν ο μπεμπούλης.

Μπορεί να ήταν το έντερο.

Θυμάμαι όταν έβλεπα το τικεράκι της pink έλεγα, αντε μα φτάσω κι εγώ εκεί να είμαι πιπ ήρεμη και σίγουρη! Παπάκια! Και που έφτασα εκεί που ήταν εκείνη τα ίδια είμαι.

Εντάξει λίγο πιο καλά απο την αρχή αλλά όχι εντελώς ήρεμη.

Μωρέ πότε θα έρθει ο Γενάρης, χαμπάρι δεν θα πάρουμε ... να δεις κλωτσιά που θα έχεις φάει μέχρι τότε .... Δεν πειράζει... σίγουρα κάποιες μέρες θα α γχώνεσαι και αυτό στο πρόγραμμα είναι, όμως όλα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρη σου λέω ...

url]

Τον πας στις κούνιες?

Εδώ δεν έχουμε πολλές, μονο μια πολύ μικρή κοντά μας και μια πιο μεγάλη αλλα ειναι δέκα λεπτά περπάτημα.

Κούνιες που λέει ο λόγος..Μια παιδική χαρά υποτίθεται που δεν έχει παιδικές κούνιες και όλα είναι διαλυμένα...Πέτάνε ένα σωρό λεφτά από εδώ και από εκεί και δε λένε να φτιάξουν μια παιδικη χαρα της προκοπής...Είναι με χαλίκια κάτω αλλά αφού είναι η μοναδική όλοι έκει πάνε...Με το φόβο μη χτυπήσουν...

cOiVp2.png

xixixi αυτό το Σασάκι τα κάνει όλα .... πλάκα κάνω ....

Δεν μου είπε τίποτα, μόνο οτι σου είπαν οτι είναι η πιο σοβαρή μορφή θρομβό ... και οτι σου ειπε να μου το πεις και εσύ δεν ήξερες πως ... μη σε νοιάζει βρε μικρή μου ... απο την αρχή ήξερα πως είναι η πιο σοβαρή μορφή, αν θυμάσαι το είχα αναφέρει κιόλας ...

Τι σου είπαν ???

γειά σου κακάο μου, ναι επιτελους ξαναβρεθήκαμε ....

Αυτό μόνο. .

Λέω στο γιατρό "ρε γιατρέ η μετάλλαξη που έχω είναι πολύ σοβαρή? Για να ξέρω αν είναι να κάνω πιο συχνά την αντι χα"!

Και λέει "Όχι ρε παιδί μου, εσένα ΙΣΩΣ και με σκέτο φελισιν να είναι οκ, τις ηπαρινες τις παίρνεις για πιο σίγουρα, δεν έχεις δα και τη Leiden. Αυτή θέλει στάνταρ αγωγή και στενή παρακολουθηση."

Αυτό μόνο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κούνιες που λέει ο λόγος..Μια παιδική χαρά υποτίθεται που δεν έχει παιδικές κούνιες και όλα είναι διαλυμένα...Πέτάνε ένα σωρό λεφτά από εδώ και από εκεί και δε λένε να φτιάξουν μια παιδικη χαρα της προκοπής...Είναι με χαλίκια κάτω αλλά αφού είναι η μοναδική όλοι έκει πάνε...Με το φόβο μη χτυπήσουν...

Δεν έχετε παιδικές χαρές ???????

Μετακομίστε ΟΛΕΣ !!!! Το μόνο που μπορώ να πω καλό πως έχουμε εδώ είναι οι παιδικές χαρές 3-4 στην περιοχή ... Άντε σας περιμένω όλες με μωρά και χωρίς έγκυες και σε μελλουσοέγκυες ....

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...