Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Eλα μου ντε...το διαλύσαμε το μαγαζί...

Δημητρού ολά οκ...εστειλε μνμ.

Τώρα ανεβάζω και εγώ τις δικές μου....χεχεχεχε

Που είναι ??? Είναι ακόμα εξοχικό ???

Μόνο το διαλύσαμε.... ούτε η Τρόικα τέτοια επιτυχία .....

url]

Διαφημίσεις

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ χαιρομαι που περασες καλα κοριτσι μου!

Εγω ειμαι απο Παρασκευη βραδυ στο εξοχικο...Εχω ριξει τους υπνους της αρκουδας! Μαμ, κακά και νάνι! :tongue::tongue::tongue:

Σημερα το μωρο πηγε στο μαγαζι και ειπα να καθαρισω και να ξαραχνιασω και ανακαλυψα στο μπαλκονι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΑΧΝΗ...εχω φρικαρει...σαν αυτες στο animal planet....:cry: λειπει και το μωρο δεν ξερω τι να κανω....

Στο θερμοκηπιο μας μεσα εκαναν φωλια μελισσες...ξερει καμια πως τη χαλαμε με ασφαλεια? :confused:

ΑΑΑ ξέχασα να σας γράψω...ότι στην Χαλκιδική δεν περασα καθόλου καλά...και αν θες Εφάκι σε συναγωνίζομαι στην γκαντεμιά...μεγάλη ιστορία...

χαλάλι όμως γιατί γνώρισα και το Ζεττάκι από κοντά και ξαναείδα την Μόρφω...εσένα ελπίζω να σε γνωρίσουμε τον Σεπτέμβρη.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Που είναι ??? Είναι ακόμα εξοχικό ???

Μόνο το διαλύσαμε.... ούτε η Τρόικα τέτοια επιτυχία .....

Είναι στο δρόμο για το σπίτι...ελπίζω όταν φτάσει να μας γράψει...

Τις ανέβασα...τις είδες???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας γεια σας!

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Καλώς σας βρήκα ξανά πίσω στα πάτρια εδάφη. .

Γυρίσαμε χθες αλλά ήμουν λίγο κουρασμένη και δεν μπήκα.

Τελικά πήγα σήμερα γιατρό γιατί την Παρασκευή βγήκε χάλια η αντι-χα (κάτω απο τα επίπεδα ασφαλείας) και με έπιασε τρελό άγχος. .

Κλάματα και τέτοια. ..

Πηρα το γιατρό, την αιματολογο, άλλαξα δόση στις ηπαρινες. .. ενας χαμός με λίγα λόγια.

Ως και πήγα στα επείγοντα την Παρασκευή για να δω το μπέμπη. .

Ευτυχώς ήταν καλά και την Παρασκευή αλλά και σήμερα.

Πολύ αστείος είναι ο μικρός...

Μου εξήγησε και για τη θρομβοφιλία που έχω ότι δεν είναι δα και η πλέον σοβαρή.

Η συγκεκριμένη μετάλλαξη είναι λόγω έλειψης φυλλικου οξέος. Οι ηπαρινες λέει γίνονται για πιο σίγουρα, μπορεί και απλα με φελισιν να ήμουν οκ..

Όταν γύρισα μίλησα με το Σασακι και μετά έβαλα πλυντήριο.

Κουραστηκα λίγο γιατί εσκυβα, κουβαλαγα τα απορυπαντικα κλπ αλλά πιστεύω θα ξάπλωσω και όλα καλά.

Ζεττάκι είσαι καλά?

Λέτα μου?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Αναστασάκι μου, Δημητρούλα μου καλώσηρθατε κοριτσάρες...Αν και από ότι διαβάζω είχατε και οι δυο τις περιπετειούλες σας...

Δημητρούλα μην υποτροπιάζεις...Σε λίγο έχεις και τη β' επιπέδου...Ο Δημητράκης μας είναι μια χαρούλα και την θρομβοφιλία την ελέγχετε...

Αναστασάκι τι πάθατε αγαπούλα στη Χαλκιδική και σου βγήκε ξινό??? Καλύτερα να έμενες Θεσσαλονίκη με τις φούλες μας εεε????

Το Πηνελοπάκι έχει μέρες να μπει...Ελπίζω να είναι όλα καλά και να έχει φύγει για Λουτράκι που έλεγε...Εχει άδεια και η γυνάικα που κρατάει το παιδί και θα έχει και τρεχάματα...

Σε όλα μου τα κοριτσάκια πολλά φιλάκια...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...