Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάρες μου....

Μόλις έκανα το μπανάκι μου και μπήκα για λίγο να σας γράψω.

Το πρώτο που θέλω να κάνω είναι να ευχαριστήσω την Μόρφω και το Ζεττάκι για την υπέροχη φιλοξενία τους...είναι και οι δυό τους απλά υπέροχες και οι συζυγοι τους επίσης...

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ...δεν σας χόρτασα όσο ήθελα, μακάρι να αξιωθούμε να ξανανταμώσουμε...δώστε και τους χαιρετισμούς μου στα αγόρια σας.

Τα νεάκια από τις υπόλοιπες δεν τα έχω διαβάσει...θα τα διαβάσω και θα επιστρέψω αυριο ξεκούραστη σε όλες σας....τράβηξα μεγάλη ταλαπωρεία...η Χαλκιδική θα μου μείνει αξέχαστη...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες μου....

Μόλις έκανα το μπανάκι μου και μπήκα για λίγο να σας γράψω.

Το πρώτο που θέλω να κάνω είναι να ευχαριστήσω την Μόρφω και το Ζεττάκι για την υπέροχη φιλοξενία τους...είναι και οι δυό τους απλά υπέροχες και οι συζυγοι τους επίσης...

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ...δεν σας χόρτασα όσο ήθελα, μακάρι να αξιωθούμε να ξανανταμώσουμε...δώστε και τους χαιρετισμούς μου στα αγόρια σας.

Τα νεάκια από τις υπόλοιπες δεν τα έχω διαβάσει...θα τα διαβάσω και θα επιστρέψω αυριο ξεκούραστη σε όλες σας....τράβηξα μεγάλη ταλαπωρεία...η Χαλκιδική θα μου μείνει αξέχαστη...

Γεια σου Αναστασια!!:P:p Τι κανεις;Που εισαι τωρα;Γυρισες σπιτι;Ανακριση χαχαχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ΖΕΤΤΑΚΙ μου δε μου ειπες, τι εκανες σερρες? Βγηκατε το βραδυ στην κοιλαδα? Ειναι πολυ ωραια και ας ειναι ερημη το πρωι η πολη λογο σκ. Στην κοιλαδα ακομα και το σκ εχει κοσμο. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ (ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ.!!!!!

ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΚΤΑΙΙΛ ΓΙΑ ΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΡΟΥΦΗΧΤΟ ΦΙΛΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...!!!!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΙΣΩ..!!!!!!!!!

ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

....

Άντε να δούμε ... θα μαζευτούμε πάλι ????? Ή διαλυθήκαμε με το καλοκαίρι ????

ΖΕΤΤΑΚΙ μου δε μου ειπες, τι εκανες σερρες? Βγηκατε το βραδυ στην κοιλαδα? Ειναι πολυ ωραια και ας ειναι ερημη το πρωι η πολη λογο σκ. Στην κοιλαδα ακομα και το σκ εχει κοσμο. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Βόλτα καλέ τι άλλο να έκανα ???? Ήμασταν με παρέα και μέναμε εκεί Σέρρες ... έφαγα στο Βλάχο ..... μιαμ μιαμ .... είπαμε να πάμε κοιλάδα να δουν οι άντρες τον αγώνα το Σάββατο ... αλλά ... κοιλάδα no novasport ... και με το ζόρι βρήκαμε καφετέρια ανοιχτή που να έχει και nova ...πολύ ερημιά ....

Το βράδυ πήγαμε βολτίτσα Ασπροβάλτα .....που btw ήταν πίτα .... δεν έπεφτε καρφίτσα ...

Σασάκι ... άντε μωρό μου ξεκουράσου ... η οδύσσεια σου τελείωσε ...

Ανιτάκι καλή υπομονή με τις ετοιμασίες και γρήγορα πια να μπεις σπιτάκι σου.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!!!!!!!!!

url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου...

Διάβασα για λίγο τα νεάκια σας...

Dadaki και Εφάκι μου καλές διακοπές και καλή ξεκούραση.

Αρτεμις σε έχει φάει το ξενύχτι...υπομονή μωρό μου....τα μωράκια σου θα ξεπεταχτούν και δεν θα το καταλάβεις...μακάρι να βρεθείτε με το Dadaki.

Λαμπρινή μου και Ναντιακι μου συνεχίζεται τις διακοπούλες σας....καλή συνέχεια να έχετε...

Δήμητρα που είσαι???Χθες δεν επέστρεφες και εσύ???

Ρικάκι????Γυρισα έλα να κάνουμαι παρέα.

Cacao πως τα πέρασες???

Λινάκι μην αγχώνεσαι κοπέλα μου...συζήτα με τον γιατρό σου και σου ευχομαι μεσα από την καρδιά μου να βρείτε μια άκρη.

Νατασούλα, Πηνελόπη, Αθανασία για ελάτε....θέλω παρέα.

Μορφω??????Μαρηηηηηηηηηηηη που χάθηκες???

Για το τέλος αφησα την Ανίτα....καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω που ξεκαθάρισες ότι δεν σε κουτσομπόλευα και για τις ευχές σου...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Και αυτή η Δημητρού χθες δεν θα γύριζε???Θα σκάσω...

ναι για .... αφου είχε πει πως θα ήταν πίσω την Κυριακή ...

Λες να μείναν παραπάνω στο εξοχικό ??? :confused:

Μαρή Μιμιτρού ... μίλα επιτέλους ή μάλλον γράψε ...

url]

Επίσης η Μόρφω και η Πενέλοπε που υποτίθεται πως είναι εντός των τειχών που είναι ????

Η Νατασούλα ???

Η Αθανασία μάλλον θα έχει κοντά την καινούρια ... τον κέρβερο ... :evil:

url]

Επίσης η Μόρφω και η Πενέλοπε που υποτίθεται πως είναι εντός των τειχών που είναι ????

Η Νατασούλα ???

Η Αθανασία μάλλον θα έχει κοντά την καινούρια ... τον κέρβερο ... :evil:

Eλα μου ντε...το διαλύσαμε το μαγαζί...

Δημητρού ολά οκ...εστειλε μνμ.

Τώρα ανεβάζω και εγώ τις δικές μου....χεχεχεχε

I81rp3.png

ANNITAKI υπομονή έρωτα και μολις ταιριαξεις το σπιτακι σου θα εισασι σουπερ! Πως δε το σκεφτηκατε απο την αρχη να πατε εκει?

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ χαιρομαι που περασες καλα κοριτσι μου!

ΖΕΤΤΑΚΙ ουτε στην κοιλαδα δεν ειχε κοσμο? Εχει τα βραδυα εχει παντα κοσμο...Μου φαινεται ολοι οι σερραιοι ηταν Τούλζα ή Ασπροβάλτα!

ΝΤΑΝΙΕΛΑ μου να περασεις πολυ καλα και να μου φιλησεις την ΑΡΤΕΜΙΣ!

CACAO και ΛΙΝΑΚΙ σας αφησαμε μοναχουλες!

η ΔΗΜΗΤΡΑ ποτε γυριζει? η ΝΑΝΤΙΑ?

Εγω ειμαι απο Παρασκευη βραδυ στο εξοχικο...Εχω ριξει τους υπνους της αρκουδας! Μαμ, κακά και νάνι! :tongue::tongue::tongue:

Σημερα το μωρο πηγε στο μαγαζι και ειπα να καθαρισω και να ξαραχνιασω και ανακαλυψα στο μπαλκονι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΑΧΝΗ...εχω φρικαρει...σαν αυτες στο animal planet....:cry: λειπει και το μωρο δεν ξερω τι να κανω....

Στο θερμοκηπιο μας μεσα εκαναν φωλια μελισσες...ξερει καμια πως τη χαλαμε με ασφαλεια? :confused:

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...