Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Dada, είσαι στον μπομποτη, εχω ακούσει ότι είναι πολύ καλός στους φυσικούς. Έχεις κάνει ήδη προσπάθεια?

Kalhmeraaaaaa !!!!

Oxi den eimai ston Mpompoti ... Egw eimai ston Mpatrello sto Genesis.

Tora tha ksekiniso tous fisikous.

I koliti mou ekane fisikous me ton Mpompoti kai ta katafere ... Exei ena kouklo tora !!!

Kai egw exo akousei oti einai poli kalos stous fisikous ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μπουμπούδες μου, τι κάνετε?

Ανιτάκι έχεις ορρεξούλα σήμερα....

Χριστινάκι σου απαγορευω να γίνεις ξανθιά, εσύ είσαι στάνταρ μελαχρινάκι...

και σου πάει πάρα πολύ!!!

Μιμιτρα τι διαιτα είναι αυτή?Πως την κάνεις?Τα όσπρια χωρίς λάδι...αν είναι δυνατόν θα στουμπώσω...Πόσες ομάδες καταλώνεις την ημέρα?

Λετάκι μου και συ έχεις ορεξούλα σήμερα...

Εύκολη είναι ρε αγάπη και χωρίς πολλές πολλές θυσίες.

Ουσιαστικά σε μαθαίνει να τρως πιο πιο σωστά!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πάντως στη μουσική έχουμε τα ίδια γούστα, ειδικά με το ζεττάκι! τελειο το super girl!! Πως είσαι supergirl μου σήμερα?? Ελπίζω να κάνεις ότι λέει το τραγούδι, να πετάς!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου σίγουρα θα μεινω μελαχρινή δε μου πάει το ξανθό έτσι κιαλλιώς!!! ;) Μην ανησυχείς για τον έκτορα, ακόμη είναι puppy θέλει υπομονή και επιμονή.. Να του θυμώνεις λίγο όταν κάνει πιπι του σπίτι, όχι να σε κάνει ότι θέλει:P... Και μένα η σκυλίτσα μου την είχα πάρει μωρό έκανε 2 περίπου μήνες να μάθει, αλλά από τότε ποτέ ξανά δεν έκανε κάτι στο διαμέρισμα, όσες ώρες και αν έμεινε μέσα. Θα μάθει, τα german shephards ειναι πανέξυπνα!

leuta τρέλλα! Ηπιες τα κρασιά σου ψες ε??? Πεθύμησα και γωωωωω! Δεν πειράζει χαλάλι! Μετά θα ΄στε όλες εγκυούλες και θα τα πίνω εγώ! χαχαχα

ANITAKI δε ζηλεύω που δεν είμαι ξανθιά, ζηλεύω που δε θα βρεθώ και γω στη συνάντησή σας!!!! σνιφ σνιφ

labrinipo, εννοείται δεν μας πρήζεις! Θα μεταφερθούμε εκεί, έτσι ωραίο site μας έκανες αλίμονο!!!

Γεια σου roubies, dada, pepsi kai pink!! Tι κάνετε κούκλες?

χχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Α επίσης να πω σήμερα είμαι 1.700 γραμμάρια κατω απο προχθές. . :-)

ΚΑι τρωω 4 φορές την ημέρα χωρίς να τρώω απο όλες τις ομάδες κάθε μέρα.

Οτι μου έρθει τρώω.

Προεδράρα μου δε σε "είδα" μέσα! Γιαυτό δε σε χαιρέτισα πριν! Τί κάνεις όμορφη?? Είδες που σου βρήκα τον πίνακα του magritte? Eιστε ίδιοι, καλά τόση έμπνευση τελοσπάντων???:D

mlqnp3.png

Προεδράρα μου δε σε "είδα" μέσα! Γιαυτό δε σε χαιρέτισα πριν! Τί κάνεις όμορφη?? Είδες που σου βρήκα τον πίνακα του magritte? Eιστε ίδιοι, καλά τόση έμπνευση τελοσπάντων???:D

Μα ειδες? Τρελάθηκα!

ΕΊΜΑΣΤΕ καλλιτέχνες - Τέλλος!

Μα πως ηξερες αυτον τον πίνακα?

Βασικά είμαι δουλειά και μπαινωβγαινω συνεχεια!

Χιχιχιχι!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μ' αρέσει πολύ ο magritte! Αλλα τον συγκεκριμένο πίνακα τον θυμάμαι πολύ καλά διότι και γω στο παρελθόν πριν ακόμη δω τον πίνακα αυτό είχα σχεδιάσει μια κοπέλα με καλυμμένο όλο το πρόσωπο με σεντόνι, ακριβώς σαν ένα άλλο πίνακα που έχει! Αλλά απ΄ότι βλέπω υπάρχουν κιάλλοι με τέτοια δημιουργικότητα! χιχιχιχιχι

mlqnp3.png

Μ' αρέσει πολύ ο magritte! Αλλα τον συγκεκριμένο πίνακα τον θυμάμαι πολύ καλά διότι και γω στο παρελθόν πριν ακόμη δω τον πίνακα αυτό είχα σχεδιάσει μια κοπέλα με καλυμμένο όλο το πρόσωπο με σεντόνι, ακριβώς σαν ένα άλλο πίνακα που έχει! Αλλά απ΄ότι βλέπω υπάρχουν κιάλλοι με τέτοια δημιουργικότητα! χιχιχιχιχι

Θα το δείξω στον αντρα μου για να παψει να με λέει τρελλη!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Α επίσης να πω σήμερα είμαι 1.700 γραμμάρια κατω απο προχθές. . :-)

ΚΑι τρωω 4 φορές την ημέρα χωρίς να τρώω απο όλες τις ομάδες κάθε μέρα.

Οτι μου έρθει τρώω.

Αχ βρε Δημητρούλα και μενα δύσκολη μου φάνηκε...:oops::oops::oops::oops:

Θέλω να την κάνω αλλα νομίζω θα μπερδευτώ...θα τη μελετήσω το βραδυ που θα τελειώσω τη δουλειά γιατι εχει πολύ τρέξιμο σήμερα και θα σε ρωτήσω τι με μπερδεύει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Πάντως στη μουσική έχουμε τα ίδια γούστα, ειδικά με το ζεττάκι! τελειο το super girl!! Πως είσαι supergirl μου σήμερα?? Ελπίζω να κάνεις ότι λέει το τραγούδι, να πετάς!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου σίγουρα θα μεινω μελαχρινή δε μου πάει το ξανθό έτσι κιαλλιώς!!! ;) Μην ανησυχείς για τον έκτορα, ακόμη είναι puppy θέλει υπομονή και επιμονή.. Να του θυμώνεις λίγο όταν κάνει πιπι του σπίτι, όχι να σε κάνει ότι θέλει:P... Και μένα η σκυλίτσα μου την είχα πάρει μωρό έκανε 2 περίπου μήνες να μάθει, αλλά από τότε ποτέ ξανά δεν έκανε κάτι στο διαμέρισμα, όσες ώρες και αν έμεινε μέσα. Θα μάθει, τα german shephards ειναι πανέξυπνα!

leuta τρέλλα! Ηπιες τα κρασιά σου ψες ε??? Πεθύμησα και γωωωωω! Δεν πειράζει χαλάλι! Μετά θα ΄στε όλες εγκυούλες και θα τα πίνω εγώ! χαχαχα

ANITAKI δε ζηλεύω που δεν είμαι ξανθιά, ζηλεύω που δε θα βρεθώ και γω στη συνάντησή σας!!!! σνιφ σνιφ

labrinipo, εννοείται δεν μας πρήζεις! Θα μεταφερθούμε εκεί, έτσι ωραίο site μας έκανες αλίμονο!!!

Γεια σου roubies, dada, pepsi kai pink!! Tι κάνετε κούκλες?

χχ

Geia sou kouklitsa Kipria !!!!

Kala eimai, sto grafeio ala den exoume doulia kai VARIEMEEEEE !!!

Orea mera simera kai perimeno pos kai pos na sxolaso na paw gia enan kafe !!!

Filakia sta extreme boys !!!

Yv7Sp2.png

Πρόεδρε θέλω διευκρινήσεις, Εφαγα για μεσημέρι μοσχάρι με μπάμιες και ανθότυρο χωρίς ψωμι, δεν πήγαινε κάτω με τίποτα, αυριο ας πούμε ότι θέλω να φάω ρύζι μαυρο θα το φάω με ψωμί, χωρίς τυρί?οεο?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Πρόεδρε θέλω διευκρινήσεις, Εφαγα για μεσημέρι μοσχάρι με μπάμιες και ανθότυρο χωρίς ψωμι, δεν πήγαινε κάτω με τίποτα, αυριο ας πούμε ότι θέλω να φάω ρύζι μαυρο θα το φάω με ψωμί, χωρίς τυρί?οεο?

Μπράβο για το μεσημεριανό σου!

Πολυ καλα.

Αν θες να φας μαύρο ρύζι θα το φας ντοματουλα χωρις λάδι, με μπόλικο ανθότυρο και γιατι οχι ανακατεμενο με βρασμένο σπανάκι!

Γιαμ γιαμ.....

ΣΟΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ! ΜΕΤΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αχ βρε Δημητρούλα και μενα δύσκολη μου φάνηκε...:oops::oops::oops::oops:

Θέλω να την κάνω αλλα νομίζω θα μπερδευτώ...θα τη μελετήσω το βραδυ που θα τελειώσω τη δουλειά γιατι εχει πολύ τρέξιμο σήμερα και θα σε ρωτήσω τι με μπερδεύει...

Οχι ρε αγάπη. ..

Εύκολη είναι.

Να σου δωσω ιδέες:

Γαρίδες με σπανάκι

Κοτόπουλο με μπάμιες

Σουβλακι κοτομπεικον (σήμερα το εχω αυτο) με μπρόκολο. (Για το μανάρι έκανα και πουρέ).

Χοιρινό με σέλινο

Τόνο με μαρούλι αγγουρι τυρι αυγο μαγιονεζα

.

.

.

Υπάρχουν τόσα πολλά. ..

1700 κατω σε δυο μέρες.

Σας λέει κατι αυτο?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...