Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Θα έρθω και πριν θα σε πάρω σίγουρα τηλ. στειλε τη και σε μένα μπας και χάσω και γω κανα κιλό.

Ανδρολόγο-ουρολόγο βρήκες?

[email protected]

Ναι έχουμε βρει εναν, απο εδω δηλαδή μου εδωσε μια φίλη το τηλέφωνο!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

xaxa περιμενα να δω αν θα με ρωτούσες! είναι η κουμπάρα αλά κυπριακά!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΝΗΡΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ...!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

482226_504527442942180_1243256672_n.jpg

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ....!!!!!!!!!!!!!!;););)

ANITAKI τι ωραίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

And then she'd say:

"It's ok, I got lost on the way

but I'm a supergirl and supergirls don't cry."

And then she'd say:

"It's alright I got home late last night

but I'm a supergirl and supergirls just fly."

And then she'd say that nothing can go wrong

"When you're in love what can go wrong?"

And then she'd laugh the night time into the day

pushing her fears further along.

Reamonn Supergirl

------------------------------------------------

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ

url]

Καλημέρα μπουμπούδες μου, τι κάνετε?

Ανιτάκι έχεις ορρεξούλα σήμερα....

Χριστινάκι σου απαγορευω να γίνεις ξανθιά, εσύ είσαι στάνταρ μελαχρινάκι...

και σου πάει πάρα πολύ!!!

Μιμιτρα τι διαιτα είναι αυτή?Πως την κάνεις?Τα όσπρια χωρίς λάδι...αν είναι δυνατόν θα στουμπώσω...Πόσες ομάδες καταλώνεις την ημέρα?

Λετάκι μου και συ έχεις ορεξούλα σήμερα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

And then she'd say:

"It's ok, I got lost on the way

but I'm a supergirl and supergirls don't cry."

And then she'd say:

"It's alright I got home late last night

but I'm a supergirl and supergirls just fly."

And then she'd say that nothing can go wrong

"When you're in love what can go wrong?"

And then she'd laugh the night time into the day

pushing her fears further along.

Reamonn Supergirl

------------------------------------------------

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ

Ετσι μπράβο ρε Ζετάκι, έτσι σε θέλω κουκλάρα μου...

I81rp3.png

Mimitroula, μπράβο βρε μωρό καλά θα κάνεις να πας και στους 2, καλό είναι να έχεις μια γνώμη επιπλέον θα αποφασίσεις καλύτερα και σίγουρα θα μάθεις περισσότερα, δεν έχεις τίποτα να χάσεις παρά μόνο να κερδίσεις.

Μπράβο ζουζούνα γερά με τσαμπουκά .....

Κουμπαρούλα στείλε μου τη διεύθυνση, Δευτέρα έρχομαι για καφέ.... ;)

Καλημέρα σε όλα μου τα κοριτσάκια.

Φιλάκια

url]

Ετσι μπράβο ρε Ζετάκι, έτσι σε θέλω κουκλάρα μου...

Όλες αγάπη μου, όλες είμαστε supergirls και όλες αν χάνουμε κάποια στιγμή το δρόμο μας, τα καταφέρνουμε και πάμε παρακάτω.... ;)

Τι γίνεται ο Εκτορούκος με την εκπαίδευση πως πάει?

url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ευτυχως νιώθω καλήτερα σήμερα, μονο ποναει ο λαιμος μου και η μικρή λίγο βηχει, αχ αυτες οι κωλοιώσεις θα γίνετε μάνες και θα καταλάβετε. Αννιτακι μου ξανθο τρελλιαρικο κοριτσακι μου οποτε θες εγω ειμαι μεσα για τον καφε, ερώτηση αφου θα ερθεις Αθήνα γιατι δεν πας και σε κανεναν αλλο εξωσωματικό να παρεις γνώμη? θα κανεις τόσα εξοδα παρε μια δευτερη γνώμη.

Αναστασία μια χαρα παει το γουτσου γουτσου αντε και καλο βόλι!

Το ειπα πριν καιρο σε μια που ειχε θεμα στο σπέρμα και γελαγε και με πήρε τηλεφωνο και μου λεει θα σου στειλω λουλουδια ειμαι εγκυος.

Christine29 πως εισαι?

Leuta συνθετρια μου εσυ πραγματι εχεις ταλεντο, θα ησουν σαν το Φοιβο τώρα αν το ειχε κυνηγήσει....

Σχετικα με Μαντουδη πήγε χθες η γνωστή μου μου σχηματισε μετρια αποψη, ειπε ιστορικό λίγο κοιταξε και της εκανε ομως ενα πολύ αναλυτικό υπέρηχο, αλλα περιμενε καλήτερο περιβαλλον και οργανωση. 120 η επισκεψη.

Φιλια και Καλημέρα σε ολες παω για καφεδακι παρεα με τα λουλουδακια μου!

Φιλια πολλα.

Σχετικα με το site δεν θελω να σας πιέζω ειναι πολλες που ακομα δεν εχουν μπει πχ. η προεδρος η Dada, christine29,δεν θυμαμαι αλλες αλλα οταν το θελήσετε παμε να το ζωντανέψουμε λίγο κι αυτο.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Όλες αγάπη μου, όλες είμαστε supergirls και όλες αν χάνουμε κάποια στιγμή το δρόμο μας, τα καταφέρνουμε και πάμε παρακάτω.... ;)

Τι γίνεται ο Εκτορούκος με την εκπαίδευση πως πάει?

Καλά είναι το μωρό μου, σε ευχαριστώ που ρωτάς.Τα βασικά τα έχουμε μάθει, λίγο με την ανάγκή του έχουμε θεματάκι αλλά σιγά σιγά θα μάθει, μικρούλης είναι ακόμα.Την Δευτέρα θα του βγάλω και τις κλάπες από το ποδαράκι, το πατάει όμως το ποδαράκι του μια χαρά και είναι και πολύ ζωηρός.

Labrinipo καλημέρα και περαστικά σε σένα και το παιδάκι σου.Μπαινουμε εδώ γιατί είμαστε όλες μαζί, όταν είναι να μετακομίσουμε πρέπει να το κάνουμε ταυτόχρονα για να μην χαθούμε, νομίζω ότι θα πρέπει να γραφτούν όλες και μετα.Θα μπω αργότερα να γράψουμε και εκει κανένα σχόλιο.Σε φιλώ μπουμπού.

I81rp3.png

Ναι εχω διάθεση σήμερα!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ήπια τα κρασάκια μου εχθές, σημερα ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση και ήρθαν και οι βολβοι μου μιγκέ (το αγαπημένο μου λουλούδι) που ειχα παραγγείλει απο το ιντερνετ ...ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

Λοιπόν κορίτσια γραφτείτε στο site μας να μεταφερθούμε εκεί....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κορίτσια μου.Επίτελους μπορώ να σας γράψω και μια ώρα πιο ανθρώπινη.Βλέπω κεφάκια έχουμε σήμερα.Γιατί να μην έχουμε?Έχει υπέροχη μέρα.Τώρα ετοιμάζομαι να φύγω για δουλειά και είπα πριν φύγω να πω μια καλημέρα.

Λαμπρινούλα μου περαστικά εύχομαι.Δεν μας πρήζεις με το site μην αγχώνεσαι,άλλωστε όλες καταλαβαίνουμε ότι έκανες τόσο ωραία δουλειά για εμάς και είναι λογικό να θες να πιάσει τόπο.Απλά είναι αυτό που λέει η Αναστασία.Να γραφτούν πρώτα όλα τα κορίτσια για να μην χαθούμε.Σας φιλώ και σας αγαπώ πολύ!!!!

Καλημέρα κορίτσια μου.Επίτελους μπορώ να σας γράψω και μια ώρα πιο ανθρώπινη.Βλέπω κεφάκια έχουμε σήμερα.Γιατί να μην έχουμε?Έχει υπέροχη μέρα.Τώρα ετοιμάζομαι να φύγω για δουλειά και είπα πριν φύγω να πω μια καλημέρα.

Λαμπρινούλα μου περαστικά εύχομαι.Δεν μας πρήζεις με το site μην αγχώνεσαι,άλλωστε όλες καταλαβαίνουμε ότι έκανες τόσο ωραία δουλειά για εμάς και είναι λογικό να θες να πιάσει τόπο.Απλά είναι αυτό που λέει η Αναστασία.Να γραφτούν πρώτα όλα τα κορίτσια για να μην χαθούμε.Σας φιλώ και σας αγαπώ πολύ!!!!

Ax κορίτσι πολύ τρέξιμο και συ!!!!

Καλή δουλεια! Σε περιμένουμε το βράδυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...