Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι...

Ούτε να κρυφτούμε δεν μπορούμε....τσ τσ τσ τσ...

Ποτε θα έρθεις στην Αθήνα?

:-)

Να σε πάρω αγκαλίτσα, να σου δώσω δυο φιλάκια, να πιούμε ενα ωραίο καφέ και μετά να πάμε να χαλάσουμε τη δίαιτα μου?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Να σε πάρω αγκαλίτσα, να σου δώσω δυο φιλάκια, να πιούμε ενα ωραίο καφέ και μετά να πάμε να χαλάσουμε τη δίαιτα μου?

Θα έρθω και πριν θα σε πάρω σίγουρα τηλ. στειλε τη και σε μένα μπας και χάσω και γω κανα κιλό.

Ανδρολόγο-ουρολόγο βρήκες?

[email protected]

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσάρες μου καλησπέρα.Φυσικά κάνετε νανάκια,μόνο εγώ η τρελή είμαι ξύπνια τέτοια ώρα.Ελπίζω μετά το τέλος αυτής της εβδομάδας να περάσουν τα δύσκολα με τη δουλειά και να μπορώ να είμαι κοντά σας πιο νορμάλ ώρες.

Ανιτάκι μου τρελό εγώ είμαι μέσα για τον καφέ.Για μένα καλύτερα είναι Κυριακή γιατί Σάββατο δουλεύω.Αλλά να δούμε και τα άλλα κορίτσια πότε μπορούν.Λυπάμαι πολύ που η προεδράρα μας δεν θα μπορεί.Δεν πειράζει όμως που θα πάει θα ξανακανονίσουμε!!!!!!

Αναστασία μου δεν είναι καθόλου κακό να λέμε μερικές φορές ότι δεν μπορούμε άλλο ή ότι δεν αντέχουμε.Ίσα ίσα που το βρίσκω πολύ φυσιολογικό ειδικά με όσα πέρασες.Αν οι εξετάσεις σας δείχνουν ότι δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα,βγάλτε το από το μυαλό σας,χαρείται πολύ γούτσου γούτσου και μετά βλέπετε.

Δημητρούλα μου εύχομαι καλά αποτελέσματα στον αντρούλη σου και φυσικά θέλουμε ενημέρωση έτσι?

Και κάτι τελευταίο αγαπούλες μου.Ξέρω ότι εγώ δεν έχω περάσει ούτε τα μισά από την ταλαιπωρία την δική σας και ίσως δεν μπορώ να εκφέρω τόσο συγκροτημένη άποψη όσο εσείς,όμως σ'αυτήν την προσπάθεια πρέπει τους γιατρούς να τους βλέπουμε συμμάχους μας και όχι εχθρούς μας.Καταλαβαίνω απόλυτα ότι υπάρχουν γιατροί απατεώνες ή ακόμα και κακοί επιστήμονες,όμως για να πετύχουμε κάποιες από εμάς τους χρειαζόμαστε και αυτούς δυστυχώς.Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι έχετε άδικο,αλλά ότι θα πρέπει να βοηθήσουμε η μια την άλλη μέσα από τις εμπειρίες μας να βρούμε γιατρούς σωστούς ανθρώπους και καλούς επιστήμονες,ώστε να τα καταφέρουμε με το λιγότερο δυνατό κόστος σε όλα τα επίπεδα.

Σας αγαπώ πολύ και σας φιλώ γλυκά!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ

Σε ζάκυνθο, σε αθήνα, σε κύπρο και κρήτη, σε σάμο και σε θεσσαλία και φυσικά σε βορεια ελλάδα....σε ξανθιές και καστανές αλλα και μελαχροινες με την ευχή μου να γινουν σύντομα ξανθιές.....σε όσες ειναι τούρμπο απο υγεια αλλά και σε κρυωμένες και περαστικά....σε οσες εκαναν εχθές γούτσου γούτσου αλλα και σε οσες δεν εκαναν και ελπιζω συντομα να κανουν και αυτες...σε οσες ειναι μανούλες να ναι καλα τα παιδακια σας και σε οσες δεν...που θα παει θα γυρισει ο τροχος...:P

Καλημερα λοιπον...;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

xaxaxa Καλημέρα!!!!!!!!!!

άμα γίνω ξανθιά εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!! Προσπάθησε πολύ η κουμέρα μου να με κάνει ξανθιά αλλά ως το καστανό έφτασα! χιχιχιχι Η ευχή για το γουτσου γουτσου εύχομαι να πιάσει όμως! Γιατί μόνο καναπέ και ύπνο έχει προς το παρόν από την κούραση και τη νύστα!

Καλημέρα σε όλες τις Ομορφιές!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ....!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΖΗΛΕΙΑ...!!!!!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΟΥΤΣΟΥ-ΓΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΜΑΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ..!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

ΕΛΑ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ......ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...!!!!!!!!!!!!

Α ξεχασα να πω οτι έκλεισα ραντεβού και με τον Τσάγκα.

Λεω να μην ακυρώσω του Μαντουδη και να παω και στους δύο!

Δημητρούλα=καλή/ακούει φίλες της!

ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ...!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ "ΣΤΟΚ ΧΑΟΥΖ"....ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΗ ΜΟΥ ΛΙΓΟ...!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

xaxaxa Καλημέρα!!!!!!!!!!

άμα γίνω ξανθιά εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!! Προσπάθησε πολύ η κουμέρα μου να με κάνει ξανθιά αλλά ως το καστανό έφτασα! χιχιχιχι Η ευχή για το γουτσου γουτσου εύχομαι να πιάσει όμως! Γιατί μόνο καναπέ και ύπνο έχει προς το παρόν από την κούραση και τη νύστα!

Καλημέρα σε όλες τις Ομορφιές!

ΣΥΓΝΩΜΗ....Η "ΚΟΥΜΕΡΑ" ΤΙ ΕΙΝΑΙ..???????????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...