Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Zettaki tha sou po tora Kati esena pou theleis na koimitheis ena Mina! Ego ti na po? Otan gineis mana ekei tha deis ti paei na pei ellipsi ipnou!

Marathin k kale mou euxaristo Gia ta kala sas logia! Ta agoria me trellanan... Kollimena sto stithos einai SINEXEIA!kiriolektika... Xalali...tora eimai olos tous o Kosmos auto skeftomai Gia na pairno dinami...

Dadaki de to iksera auto Gia tin panagia tis trooditissas! Na ertheis na kaneis Kai Mia Volta sta vouna na pas k apo kei.

Leutaki mou einai fisiologiko auto pou noiotheis den einai Kakia mi vazeis tipseis sto Mialo s k na paideuesai. Apla einai I anagki sou na gineis k si mana k noiotheis Adikia.

Pinelopi edo tha eimai na s Kano parea ego, an de sas eixa k sas ti tha kana!

Klaineeeeee pao.xx

Geia sou mikroula !!!

Eixa paei kai persi ala den pira ti zoni. Fetos tha tin parw.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Zettaki tha sou po tora Kati esena pou theleis na koimitheis ena Mina! Ego ti na po? Otan gineis mana ekei tha deis ti paei na pei ellipsi ipnou!

Marathin k kale mou euxaristo Gia ta kala sas logia! Ta agoria me trellanan... Kollimena sto stithos einai SINEXEIA!kiriolektika... Xalali...tora eimai olos tous o Kosmos auto skeftomai Gia na pairno dinami...

Dadaki de to iksera auto Gia tin panagia tis trooditissas! Na ertheis na kaneis Kai Mia Volta sta vouna na pas k apo kei.

Leutaki mou einai fisiologiko auto pou noiotheis den einai Kakia mi vazeis tipseis sto Mialo s k na paideuesai. Apla einai I anagki sou na gineis k si mana k noiotheis Adikia.

Pinelopi edo tha eimai na s Kano parea ego, an de sas eixa k sas ti tha kana!

Klaineeeeee pao.xx

να δεις πως μόλις αρχίσουν να κοιμούνται λίγο καλύτερα δεν θα θυμάσαι καν την ταλαιπωρία σου. Ξεχνας...

kOZcp3.png

και είναι βέβαιο βρε νελάκι ότι στα έχουν υπολογίσει σωστά?

τι να πω?

και ο άντρας σου? είναι ελεύθερος επαγγελματίας? ή μισθωτός και περιμένει με το ντουφέκι να δει μισθό?

Που είσαι βρε Ειρήνη μου ??? Μας έλειψες !!!

Το μονο που μπορείς να κανεις είναι υπομονή, τίποτα άλλο.

Εγώ θέλω να με απολύσουν, δεν μπορώ άλλο !!!!

Yv7Sp2.png

Θα πω κάτι που το είχα πει και παλαιότερα και πέσατε όλες να με φάτε...ίσως να μην το είχα εξηγήσει σωστα...

Λοιπόν αυτή την στιγμή στην Ελλάδα έχουμε την χειρότερη χούντα που ζήσαμε ποτέ γιατί είναι υπο το καθεστώς "δημοκρατίας"...

Θα σας αναλύσω ακριβώς τον τρόπο σκέψης μου...

Θα απολυθούν μέχρι το τέλος του 13 25000 Δημόσιοι Υπάλ. θα μου πείτε καλά να πάθουν και να πάνε στο σπίτι τους κλπ κλπ.

Δεν είναι έτσι όμως...όταν ο κόσμος μένει στο δρόμο είτε είναι του ιδιωτικού είτε του δημοσίου στοιχίζει σε όλους μας...σε έμένα που είμαι ελευθερος επαγγελματίας, στον υπάλληλο που έχω στην δουλειά και θα τον διώξω γιατί δεν υπάρχει χρήμα στην αγορά κοκ.

Πρέπει να εξυγειανθεί το σύστημα και δεν αντιλέγω αλλά η λύση δεν είναι να αφήσουμε όλο τον κόσμο χωρίς δουλειά...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

το βλεπετα για εξωτερικο?? μακαρι να το αποφασισετε.... και εγω κουραστηκα πια... σε ενα χρονο παιρνεις πτυχιο??

αν δεν αλλάξει κάτι αναγκαστικά θα φύγουμε.... ελπίζω πως το επόμενο καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά τελειώνω..... ίσως ο άντρας μου προηγηθεί....πώς να μην κουραστείς? πόσο να παλεύεις με τους ανεμόμυλους?

κι εγώ έκανα υπομονή αλλά οι υποχρεώσεις μας πλέον είναι μεγαλύτερες από το εισόδημά μας.....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

και είναι βέβαιο βρε νελάκι ότι στα έχουν υπολογίσει σωστά?

τι να πω?

και ο άντρας σου? είναι ελεύθερος επαγγελματίας? ή μισθωτός και περιμένει με το ντουφέκι να δει μισθό?

ναι δυστυχως. Βρηκα τους πινακες και ειδα...υπολογισμένα με την αρκίβεια λεπτού!!! Απλώς είναι στη διακριτική ευχέρεια του εργοδότη να δίνει και τα υπόλοιπα και φυσικά και τις εισφορές..οπως καταλαβαίνεις ο δικός μου εργοδότης δεν...

Ο αντρας μου προσπαθει με νυχια και με δόντια να στησει κατι δικο του μικρο...θα δουμε...

kOZcp3.png

πατα στο google, parentscafe vaso75... θα στο βγαλει... δεν ξερω το θεμα... τωρα προσφατα τον Ιουλιο πηρε το κοριτσακι της σπιτι... ειναι απο Ηρακλειο..

το βρήκα....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ...

θα ψάξω λίγο την ιστορία της και μετά θα της γράψω.

σε ευχαριστώ βρε Νατασάκι και την Αννουλίτσα που το είχε πει τις προάλλες.

url]

Που είσαι βρε Ειρήνη μου ??? Μας έλειψες !!!

Το μονο που μπορείς να κανεις είναι υπομονή, τίποτα άλλο.

Εγώ θέλω να με απολύσουν, δεν μπορώ άλλο !!!!

νταντάκο μου όμορφηηηηηηηηηηη

σιγά μην απολύσουν εσένα.... πού θα βρουν καλύτερη ε? μη στενοχωριέσαι.... και εμας σήμερα κανονικά ξεκινούσε η άδεια μας... είχαμε κλείσει και εισιτήρια και όλα.... δεν πρζ αυτό είναι το λιγότερο....την υγειά μας να χουμε....που λένε και τα παππούδια......

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Θα πω κάτι που το είχα πει και παλαιότερα και πέσατε όλες να με φάτε...ίσως να μην το είχα εξηγήσει σωστα...

Λοιπόν αυτή την στιγμή στην Ελλάδα έχουμε την χειρότερη χούντα που ζήσαμε ποτέ γιατί είναι υπο το καθεστώς "δημοκρατίας"...

Θα απολυθούν μέχρι το τέλος του 13 25000 Δημόσιοι Υπάλ. θα μου πείτε καλά να πάθουν και να πάνε στο σπίτι τους κλπ κλπ.

Δεν είναι έτσι όμως...όταν ο κόσμος μένει στο δρόμο είτε είναι του ιδιωτικού είτε του δημοσίου στοιχίζει σε όλους μας...σε έμένα που είμαι ελευθερος επαγγελματίας, στον υπάλληλο που έχω στην δουλειά και θα τον διώξω γιατί δεν υπάρχει χρήμα στην αγορά κοκ.

Πρέπει να εξυγειανθεί το σύστημα και δεν αντιλέγω αλλά η λύση δεν είναι να αφήσουμε όλο τον κόσμο χωρίς δουλειά...

Αν και Γερμανός ο Πάστορας Martin Niemöller είχε πει κάτι πολύ σωστό ......

«Το σύνδρομο του Θεατή»

“Στη Γερμανία οι ναζιστές πρώτα ήρθαν για τους κομμουνιστές κι εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.

Μετά ήρθαν για τους Εβραίους κι εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν Εβραίος.

Μετά ήρθαν για τους συνδικαλιστές κι εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής.

Μετά ήρθαν για τους καθολικούς, εγώ ήμουν προτεστάντης και γιʼ αυτό δεν μίλησα.

Μετά ήρθαν για μένα, αλλά τότε δεν είχε μείνει πια κανείς, να μιλήσει για κανέναν.”

Κάτι τέτοιο ζούμε και εμείς τώρα ...

url]

Διαφημίσεις

έχεις απόλυτο δίκιο.... η οικονομική και όχι μόνο χούντα που βιώνουμε είναι χειρότερη από την άλλη.... όσον αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους δυστυχώς πράγματι κάποιοι έχουν μπει από το παράθυρο.... δεν είναι όλοι όμως μεγαλοστελέχη και αργόμισθοι....είναι και μεροκαματιαρηδες και άνθρωποι του μόχθου... καλώς ή κακώς μπήκαν.... να σταματήσει η αναξιοκρατία εφεξής...να κλείσουν υπηρεσίες χωρίς αντικείμενο και να τους πάνε αλλού που υπάρχει.... οι απολύσεις θα φέρουν μεγαλύτερη μιζέρια και δυστυχία... αυτό είναι γεγονός... την αγορά, τον έμπορο, το φροντιστήριο, το κομμωτήριο, τη νυχού κλπ κλπ την κινούσε σε μεγάλο ποσοστό ο δημόσιος υπάλληλος... τώρα θέλουν να μας κάνουν να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου και στο τέλος να παρακαλάμε όλοι για μηνιάτικο 200 ευρώ..... περαστικά μας.....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ναι δυστυχως. Βρηκα τους πινακες και ειδα...υπολογισμένα με την αρκίβεια λεπτού!!! Απλώς είναι στη διακριτική ευχέρεια του εργοδότη να δίνει και τα υπόλοιπα και φυσικά και τις εισφορές..οπως καταλαβαίνεις ο δικός μου εργοδότης δεν...

Ο αντρας μου προσπαθει με νυχια και με δόντια να στησει κατι δικο του μικρο...θα δουμε...

ήταν που σκοτωνόσουν και αγχωνόσουν να του βγει η δουλειά....αυτό είναι το ευχαριστώ.....

μακάρι να πάει καλά το αντράκι σου... το πιστεύω βαθιά πως ακόμα κι εν μέσω κρίσης μπορούν να υπάρξουν ευκαιρίες από υλοποίηση έξυπνων ιδεών.... ή απλώς αρκεί να εντοπίσεις μια "έλλειψη" στην αγορά....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

οχι εγώ αποκλείεται να επεσα να σε φάω γιατι συμφωνω. Και να πω οτι η μητερα μου δημοσιος υπαλληλος 3και πατέρας μου γιατρός του ΕΣΥ 35 χρόνια υπηρετησαν το δημόσιο εντιμα...δεν συμφωνω με αυτη τη λασπη που πετανε στους ΔΥ. Υπάρχουν νεα παιδιά που τους εγινε ο πωπός τους τάληρο με εξετασεις ΑΣΕΠ για να εχουν μια θεση και τωρα αντιμετωπιζονται σαν την πηγή του κακού..! Δεν γινεται έτσι

kOZcp3.png

Αν και Γερμανός ο Πάστορας Martin Niemöller είχε πει κάτι πολύ σωστό ......

«Το σύνδρομο του Θεατή»

“Στη Γερμανία οι ναζιστές πρώτα ήρθαν για τους κομμουνιστές κι εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.

Μετά ήρθαν για τους Εβραίους κι εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν Εβραίος.

Μετά ήρθαν για τους συνδικαλιστές κι εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής.

Μετά ήρθαν για τους καθολικούς, εγώ ήμουν προτεστάντης και γιʼ αυτό δεν μίλησα.

Μετά ήρθαν για μένα, αλλά τότε δεν είχε μείνει πια κανείς, να μιλήσει για κανέναν.”

Κάτι τέτοιο ζούμε και εμείς τώρα ...

πόσο σωστό.....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Συμφωνώ ότι οι απολύσεις δεν είναι λύση.Συμφωνώ ότι επηρεάζει όλη την κοινωνία.Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει χρήμα στην αγορά.Συμφωνώ σε πολλά απ'όσα λες.Δεν έχω τίποτα με κάνενα υπάλληλο ή συνάνθρωπο,όμως πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει και ισότητα ανάμεσα στους εργαζόμενους αυτής της χώρας.Δεν είναι δυνατόν να έχουμε 1.500.000 ανέργους για τους οποίους δεν ενδιαφέρεται κανείς.Το πρόβλημα είναι ότι αυτό που πρέπει να γίνει στο δημόσιο γίνεται με πολύ μα με πάρα πολύ λάθος τρόπο.Και το πιθανότερο είναι ότι θα την πληρώσουν και άνθρωποι που είναι άξιοι και ικανοί και εργατικοί και δεν είχαν και κανένα μέσο για να μπούνε,αλλά ξεσκίστηκαν μέσω του ΑΣΕΠ.Αλλά για τους κοπανατζίδες και για λαμόγια που μπήκαν από την πίσω πόρτα συγγνώμη δεν έχω δάκρυα για να κλάψω.

Τώρα όσον αφορά το θέμα της χούντας όχι μόνο διαφωνώ κάθετα,αλλά το θεωρώ και επικύνδυνο ως λογική.Αν βάλουμε την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης της άποψης στην ίδια μοίρα με το οικονομικό δράμα που ζούμε δεν νομίζω ότι βελτιώνει την κατάστασή μας.Αυτό που πρέπει κατά τη γνώμη μου να κάνουμε είναι να καταλάβουμε τη δύναμη που έχουμε με την ψήφο μας και να την χρησιμοποιήσουμε προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι προς δικό μας.Γιατί και εμείς έχουμε εύθυνη ως λαός για τον τρόπο που ψηφίζαμε και ψηφίζουμε.Όλοι αυτοί με την ψήφο μας μπήκαν στη βουλή και τώρα πια δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι δεν ξέραμε και μας κορόιδεψαν.Αν συνεχίζουμε να το ισχυριζόμαστε είμαστε άξιοι της μοίρας μας απλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...