Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τα νεύρα μου με τους μαμακες !!!!!!!

Τώρα με πήραν τηλ από τα κεντρικά και μου είπαν ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε άδεια. Πρέπει να εκτελέσουμε κάτι ανοιχτές παραγγελιες που το εμπόρευμα δεν είναι καν εδώ.

Θα τρελαθώ !!!!!!

μην τρελενεσαι Νταντακι!! ολα θα γινουνε .. εστω στο παρα 5.. μην αγχωνεσαι... :P

Διαφημίσεις

Έχω ρωτήσει σε ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη ... πρέπει λέει να εργάζονται και οι 2 ... και επίσης και το εισόδημα δεν μας πιάνει ... το εκκαθαριστικό τώρα που δεν δουλεύω και εγώ είναι κάτω απο 10.000 (ναι καλά το διάβασες) οπότε ... δεν μπορώ να πάω τώρα γτ θα με απορρίψουν έτσι κι αλλιώς ...

Η σειρά έχεις ως εξής:

- Εξω Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη

αν δεν κάτσει ...

- Εντατικό ψάξιμο για δουλειά. ... (ότι δουλειά και να είναι)

και όταν βρεθεί ...

- Αίτηση στο ίδρυμα

και παράλληλα θα δω και για εξωτερικού υιοθεσία

Ιδιωτικά δεν ξέρω πως πρέπει να κινηθω ... και το ψιλοφοβάμαι ... με τα κυκλώματα ...

Ααααα μάλιστα.Αυτό δεν το καταλαβαίνω.Προτιμούν δηλαδή να συνεχίζουν τα παιδάκια να ζουν σε ιδρύματα???Δεν λέω να μην υπάρχει έλεγχος,αλλά επιτέλους τα πολλά λεφτά δεν δίνουν την ευτυχία σε ένα παιδί.Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου.Περάσαμε πολύ μα πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά όταν ήμουν παιδί,αλλά είχα οικογένεια.

Δεν ξέρω και εγώ να σε βοηθήσω για την ιδιωτική γιατί αφου δεν ήθελε ο άντρας μου δεν το έψαξα επιπλέον.Κάνε τα σχέδια σου και σίγουρα θα έρθει το μπεμπέ με κάποιο τρόπο.

Zettaki tha sou po tora Kati esena pou theleis na koimitheis ena Mina! Ego ti na po? Otan gineis mana ekei tha deis ti paei na pei ellipsi ipnou!

Marathin k kale mou euxaristo Gia ta kala sas logia! Ta agoria me trellanan... Kollimena sto stithos einai SINEXEIA!kiriolektika... Xalali...tora eimai olos tous o Kosmos auto skeftomai Gia na pairno dinami...

Dadaki de to iksera auto Gia tin panagia tis trooditissas! Na ertheis na kaneis Kai Mia Volta sta vouna na pas k apo kei.

Leutaki mou einai fisiologiko auto pou noiotheis den einai Kakia mi vazeis tipseis sto Mialo s k na paideuesai. Apla einai I anagki sou na gineis k si mana k noiotheis Adikia.

Pinelopi edo tha eimai na s Kano parea ego, an de sas eixa k sas ti tha kana!

Klaineeeeee pao.xx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

δυστυχώς κι εγώ πιστεύω πως με την εξέλιξη στη δουλειά του άντρα μου απλώς "κερδίζουμε" μερικούς μήνες παραμονής στη χώρα....μέχρι να πάρω το πτυχίο μου... και αυτό είναι το μόνο θετικό που υπάρχει και βλέπω....

για ποιο λόγο υπάρχει πλαφόν????? είναι δυνατόν? πληρώνεις αυξημένες εφορίες και εισφορές και τώρα που βρίσκεσαι σε ανάγκη σου λένε "σόρρυ πλαφόν"???? αλητεία...απλά αλητεία....:evil::evil::evil::evil:

το βλεπετα για εξωτερικο?? μακαρι να το αποφασισετε.... και εγω κουραστηκα πια... σε ενα χρονο παιρνεις πτυχιο??

Τα νεύρα μου με τους μαμακες !!!!!!!

Τώρα με πήραν τηλ από τα κεντρικά και μου είπαν ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε άδεια. Πρέπει να εκτελέσουμε κάτι ανοιχτές παραγγελιες που το εμπόρευμα δεν είναι καν εδώ.

Θα τρελαθώ !!!!!!

Αχ ρε Νταντάκι με αυτούς που έμπλεξες τι να πω.Υπομονή.

Διαφημίσεις

εστειλες πμ στην Vaso75 που σου ειπε η Αννα? υιοθετησε ενα παιδακι προ ημερων....

καλημέρα Νατασάκι μου,

όχι δεν το έκανα ακόμα ... είχα λίγο τρέξιμο ΣΚ ...

βασικά έψαξα στο forum αλλά δεν την βρήκα αυτή την κοπέλα ...

έψαξα στο "Υιοθεσία / Αναδοχή / Παρένθετη Μητρότητα" θα ξαναψάξω μήπως τη βρω σε κάποιο άλλο θέμα.

url]

δυστυχώς κι εγώ πιστεύω πως με την εξέλιξη στη δουλειά του άντρα μου απλώς "κερδίζουμε" μερικούς μήνες παραμονής στη χώρα....μέχρι να πάρω το πτυχίο μου... και αυτό είναι το μόνο θετικό που υπάρχει και βλέπω....

για ποιο λόγο υπάρχει πλαφόν????? είναι δυνατόν? πληρώνεις αυξημένες εφορίες και εισφορές και τώρα που βρίσκεσαι σε ανάγκη σου λένε "σόρρυ πλαφόν"???? αλητεία...απλά αλητεία....:evil::evil::evil::evil:

ασε οταν ειδα το χαρτι απο το ΙΚΑ μου ηρθε κόλπος! για να βρω καπου την σχετική νομοθεσία περασα κυριολεκτικά 6 ωρες αναζητησης στο ιντερνετ, στα φορα, στο ΙΚΑ το ιδιο που το site του ειναι για τα κλαμματα (λες και είμαι η πρώτη εγκυος στη χωρα που εχει αναγκη διακοπής εργασιας!). Ειχα σκυλιάσει τόσο πολύ να βρω μια απάντηση που λέω δεν μπορεί, θα τη βρω την ακρη.Τελικα καταφερα να ξεθαψω κατι εγκυκλίους που βγαίνουν καθε χρόνο με πινακες ανα ασφαλιστική βαθμίδα...

kOZcp3.png

καλημέρα Νατασάκι μου,

έψαξα στο "Υιοθεσία / Αναδοχή / Παρένθετη Μητρότητα" θα ξαναψάξω μήπως τη βρω σε κάποιο άλλο θέμα.

πατα στο google, parentscafe vaso75... θα στο βγαλει... δεν ξερω το θεμα... τωρα προσφατα τον Ιουλιο πηρε το κοριτσακι της σπιτι... ειναι απο Ηρακλειο..

καλημέρα Νατασάκι μου,

Νομίζω είναι στο καφέ και όχι στο άλλο φόρουμ,αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι που ακριβώς.Αν πας τις σελίδες του δικού μας καφέ πίσω θα δείς ακριβώς που είναι.Το είχε πει η Αννούλα μας.

Διαφημίσεις

Zettaki tha sou po tora Kati esena pou theleis na koimitheis ena Mina! Ego ti na po? Otan gineis mana ekei tha deis ti paei na pei ellipsi ipnou!

Marathin k kale mou euxaristo Gia ta kala sas logia! Ta agoria me trellanan... Kollimena sto stithos einai SINEXEIA!kiriolektika... Xalali...tora eimai olos tous o Kosmos auto skeftomai Gia na pairno dinami...

Dadaki de to iksera auto Gia tin panagia tis trooditissas! Na ertheis na kaneis Kai Mia Volta sta vouna na pas k apo kei.

Leutaki mou einai fisiologiko auto pou noiotheis den einai Kakia mi vazeis tipseis sto Mialo s k na paideuesai. Apla einai I anagki sou na gineis k si mana k noiotheis Adikia.

Klaineeeeee pao.xx

Αχ κορίτσι μου δεν ξέρω τι άλλο να σου πω από υπομονή.Η έλλειψη ύπνου είναι τρομερό παραγματικά.Είσαι όμως ο κόσμος τους τώρα όπως το λες και σε έχουν απόλυτη ανάγκη.

Η σειρά έχεις ως εξής:

- Εξω Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη (παρέα με την ειρηνούλα)

αν δεν κάτσει ... (σους! θα κάτσει!)

- Εντατικό ψάξιμο για δουλειά. ... (ότι δουλειά και να είναι) (κατά προτίμηση της ειρηνούλας πρόεδρος της τράπεζας της ελλάδος)

και όταν βρεθεί ...

- Αίτηση στο ίδρυμα για να το αγοράσεις

και παράλληλα θα δω και για εξωτερικού υιοθεσία εμ τι καλύτερη είναι η τζολί?????

Ιδιωτικά δεν ξέρω πως πρέπει να κινηθω ... και το ψιλοφοβάμαι ... με τα κυκλώματα ...μασάει η κατσίκα ταραμά???:tongue::tongue::tongue:

.................

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ααααα μάλιστα.Αυτό δεν το καταλαβαίνω.Προτιμούν δηλαδή να συνεχίζουν τα παιδάκια να ζουν σε ιδρύματα???Δεν λέω να μην υπάρχει έλεγχος,αλλά επιτέλους τα πολλά λεφτά δεν δίνουν την ευτυχία σε ένα παιδί.Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου.Περάσαμε πολύ μα πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά όταν ήμουν παιδί,αλλά είχα οικογένεια.

Δεν ξέρω και εγώ να σε βοηθήσω για την ιδιωτική γιατί αφου δεν ήθελε ο άντρας μου δεν το έψαξα επιπλέον.Κάνε τα σχέδια σου και σίγουρα θα έρθει το μπεμπέ με κάποιο τρόπο.

Ναι βρε Ναντιάκι ... αυτό λέω ... δλδ στο ίδρυμα έχουν περισσότερα απο ότι θα έχουν σε ένα σπίτι ???

Μα αν είναι δυνατόν ... γι αυτό τα βάζω με αυτό το μπιμπ σύστημα ...

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ΥΠΟΜΟΝΗ .... αν και σε λίγο θα στερέψει κι αυτή ...

Klaineeeeee pao.xx

Αρτεμισάκι μου, γλυκιά μανουλίτσα ...

να έρθω να τα πάρω να κοιμηθείς λίγο ???

Θα στα ξαναφέρω μέτα.

Μικρή μου να είστε όλοι σας γεροί και δεν πειράζει χαλάλι τέτοια κούραση και τέτοια ξενύχτια ... είναι γλυκιά αυτή η κούραση.

Να μου φιλήσεις τα πατουσάκια και τις κοιλίτσες των γλυκών σου αγοριών.

url]

Klaineeeeee pao.xx

τί κανεις κουκλα μου... καλημερα... εκτος απο υπομονη δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο... θα περασει ο καιρος και θα ηρεμησουνε.. ειναι μικρουλια ακομα:P

ασε οταν ειδα το χαρτι απο το ΙΚΑ μου ηρθε κόλπος! για να βρω καπου την σχετική νομοθεσία περασα κυριολεκτικά 6 ωρες αναζητησης στο ιντερνετ, στα φορα, στο ΙΚΑ το ιδιο που το site του ειναι για τα κλαμματα (λες και είμαι η πρώτη εγκυος στη χωρα που εχει αναγκη διακοπής εργασιας!). Ειχα σκυλιάσει τόσο πολύ να βρω μια απάντηση που λέω δεν μπορεί, θα τη βρω την ακρη.Τελικα καταφερα να ξεθαψω κατι εγκυκλίους που βγαίνουν καθε χρόνο με πινακες ανα ασφαλιστική βαθμίδα...

και είναι βέβαιο βρε νελάκι ότι στα έχουν υπολογίσει σωστά?

τι να πω?

και ο άντρας σου? είναι ελεύθερος επαγγελματίας? ή μισθωτός και περιμένει με το ντουφέκι να δει μισθό?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...