Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Το καταλαβαίνω πως το λες,αλλά δεν ξέρω ρε παιδί μου έχω μπει τόσο πολύ στη διάθεση να κάνω παιδί που όλα τα άλλα δεν τα λογαριάζω πια.Μόνο το θέμα του παιδιού με απασχολεί και να έχουμε την υγεία μας.

Έχω δουλέψει τόσες πολλές ώρες απλήρωτη που δεν τις υπολογίζω καν πια.Δεν θέλω και δεν μπορώ πια να μου τρώει τη ζωή μου αυτό το πράγμα.

σκέψου όμως πως έχει διαφορά να δουλεύεις με παιδιά και εφήβους και διαφορετικά είναι να "συνεργάζεσαι" με τρισάθλιους ανθρώπους που κοιτάνε πως θα σε μειώσουν, θα σου βάλουν τρικλοποδιές κλπ κλπ σε ένα περιβάλλον αρρωστημένου ανταγωνισμού....πίστεψέ με είναι πολύ ψυχοφθόρο

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε Ναντιάκι μου, αυτό λέω και εγώ, αν υιοθετούσα ένα ... ας έκανα και 10 εξω μετά και ας έκανα και 10 βιολογικά παιδιά ... θα είχα "δώσει" όμως οικογένεια σε ένα παιδάκι που τη στερήθηκε κι αυτό θα με γέμιζε για πάντα.

Με μόνη διαφορά ... ότι εμένα συμφωνεί η κολόνα .. το σύστημα διαφωνεί που δεν του κάνω άνεργη ... λες και το επέλεξα ... :evil::evil:

Και εγώ έτσι νιώθω Ζεττάκι μου.Ας υιοθετούσα το πρώτο και μετά ας έκανα ο,τιδήποτε άλλο.Ο άντρας μου όμως δεν το συζητά ακόμα δυστυχώς.

Κοριτσάκι μου ξέρω ότι παίζει ρόλο το οικογενειακό εισόδημα και όχι αν είσαι άνεργη ή όχι.Φαντάζομαι βέβαια ότι ο άντρας σου δεν είναι ο Ωνάσης και αφού δεν δουλεύεις εσύ το εισόδημα είναι περιορισμένο,όμως εγώ αν ήμουν στη θέση σου και συμφωνούσε ο άντρας μου θα είχα κάνει αίτηση και ό,τι γίνει.Εξάλλου πόσοι πια Έλληνες έχουν υψηλό εισόδημα???Κοίταξε και τις ιδιωτικές υιοθεσίες.Είναι απολύτως νόμιμες και παίρνεις πιο εύκολα(εννοώ χρονικά)ένα παιδάκι.Προσπάθησέ το αφού συμφωνεί ο άντρας σου.

Αχχ βρε κοριτσάκι μου, μη σε παίρνει απο κάτω ...

Ξέρω θα μου πεις τι το καλό να σκεφτώ ...

Εγώ εύχομαι να βρει μια δουλειά άλλη με καλύτερα χρήματα και καλύτερες συνθήκες και να τους αφήσει αυτός.

ουτοπικό θα μου πεις ... Εγώ πάντως σας το εύχομαι.

το ξέρω φιλεναδίτσα μου ότι το εύχεσαι με όλη σου την καρδιά....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

μέχρι πριν λίγο "έπαιζε" απόλυση...μόλις με πήρε ότι τον κρατούν με τα μισά... άρα από την αρχή είμαστε στο -70%... είναι σαν να απολύθηκα εγώ αφού και οι δύο μαζί βγάζουμε ότι ο ίδιος μόνος του μετά την πρώτη μείωση....:(:(:(:( και μη χειρότερα...

Ti να σου πω κοριτσι μου... υπομονη.... μακαρι να βρει αλλη δουλεια να φυγει απο τους μακακες... στο ευχομαι....

μέχρι πριν λίγο "έπαιζε" απόλυση...μόλις με πήρε ότι τον κρατούν με τα μισά... άρα από την αρχή είμαστε στο -70%... είναι σαν να απολύθηκα εγώ αφού και οι δύο μαζί βγάζουμε ότι ο ίδιος μόνος του μετά την πρώτη μείωση....:(:(:(:( και μη χειρότερα...

Τουλάχιστον έμεινε στη δουλειά.Προσπάθησε να κοιτάς τη θετική πλευρά.Από μειώσεις άλλο τίποτα δυστυχώς.Αλλιώς τα υπολογίζαμε αλλιώς τα ζούμε.Το μη χείρον βέλτιστο.

Διαφημίσεις

Λυπάμαι πάρα πολύ για την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη και που θα μας πάνε δεν είναι γνωστό ακόμα.....Ζούμε τραγικές στιγμές και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει....

κι εγώ το ίδιο πιστεύω....πως η κατρακύλα μας θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα......

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ελα ρε! απίστευτο...και φοβάμαι οτι ακομα τα χειρότερα δεν τα εχουμε δει. Πιστευω οτι με το που θα λήξει το μνημόνιο θα χρεωκοπήσουμε επισήμως...τερμα συνταξεις, μισθοί σχολεια νοσοκομεία...Γι'αυτο κοριτσια μου παρτε μια βαθεια ανάσα, και καντε την εξωσωματική σας το συντομότερο...

Εγω Ειρηνάκι λόγω της επαπειλούμενης, παίρνω το μισό μου μισθό! Πληρωνομαι μόνο απο το ΙΚΑ το οποίο έχει πλαφόν στο επιδομα ασθνειας που δεν μπορεί να ξεπεράσει συγκεκριμένη ασφαλιστική κλάση...επομενως ειμαστε στο -50% μιας που ο αντρας μου ακομα δεν εχει δει κανονικό εισόδηα !!!

kOZcp3.png

Και εγώ έτσι νιώθω Ζεττάκι μου.Ας υιοθετούσα το πρώτο και μετά ας έκανα ο,τιδήποτε άλλο.Ο άντρας μου όμως δεν το συζητά ακόμα δυστυχώς.

Κοριτσάκι μου ξέρω ότι παίζει ρόλο το οικογενειακό εισόδημα και όχι αν είσαι άνεργη ή όχι.Φαντάζομαι βέβαια ότι ο άντρας σου δεν είναι ο Ωνάσης και αφού δεν δουλεύεις εσύ το εισόδημα είναι περιορισμένο,όμως εγώ αν ήμουν στη θέση σου και συμφωνούσε ο άντρας μου θα είχα κάνει αίτηση και ό,τι γίνει.Εξάλλου πόσοι πια Έλληνες έχουν υψηλό εισόδημα???Κοίταξε και τις ιδιωτικές υιοθεσίες.Είναι απολύτως νόμιμες και παίρνεις πιο εύκολα(εννοώ χρονικά)ένα παιδάκι.Προσπάθησέ το αφού συμφωνεί ο άντρας σου.

Έχω ρωτήσει σε ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη ... πρέπει λέει να εργάζονται και οι 2 ... και επίσης και το εισόδημα δεν μας πιάνει ... το εκκαθαριστικό τώρα που δεν δουλεύω και εγώ είναι κάτω απο 10.000 (ναι καλά το διάβασες) οπότε ... δεν μπορώ να πάω τώρα γτ θα με απορρίψουν έτσι κι αλλιώς ...

Η σειρά έχεις ως εξής:

- Εξω Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη

αν δεν κάτσει ...

- Εντατικό ψάξιμο για δουλειά. ... (ότι δουλειά και να είναι)

και όταν βρεθεί ...

- Αίτηση στο ίδρυμα

και παράλληλα θα δω και για εξωτερικού υιοθεσία

Ιδιωτικά δεν ξέρω πως πρέπει να κινηθω ... και το ψιλοφοβάμαι ... με τα κυκλώματα ...

url]

Ti να σου πω κοριτσι μου... υπομονη.... μακαρι να βρει αλλη δουλεια να φυγει απο τους μακακες... στο ευχομαι....

ευχαριστώ ομορφούλα μου... εύχομαι να τα καταφέρουμε..... όλοι....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

σκέψου όμως πως έχει διαφορά να δουλεύεις με παιδιά και εφήβους και διαφορετικά είναι να "συνεργάζεσαι" με τρισάθλιους ανθρώπους που κοιτάνε πως θα σε μειώσουν, θα σου βάλουν τρικλοποδιές κλπ κλπ σε ένα περιβάλλον αρρωστημένου ανταγωνισμού....πίστεψέ με είναι πολύ ψυχοφθόρο

Έχεις απόλυτο δίκιο και σ'αυτό προσωπικά τουλάχιστον είμαι τυχερή.Αν και οι συνάδελφοι δυστυχώς δημιουργούν ουκ ολίγα προβλήματα και βάζουν και τρικλοποδιές για να φανούν καλύτεροι και αν ο διευθυντής δεν είναι καλός άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Πάντως καταλαβαίνω απόλυτα τι λες.Και ο άντρας μου τα ίδια ζει.

Διαφημίσεις

Τα νεύρα μου με τους μαμακες !!!!!!!

Τώρα με πήραν τηλ από τα κεντρικά και μου είπαν ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε άδεια. Πρέπει να εκτελέσουμε κάτι ανοιχτές παραγγελιες που το εμπόρευμα δεν είναι καν εδώ.

Θα τρελαθώ !!!!!!

μην αγχώνεσαι...πάντα αυτά συμβαίνουν πριν τις διακοπές...! να δεις που και το εμπόρευμα θα έρθει και οι παραγγελίες θα βγουν στο 100% εστω και αν ειναι το τελευταίο λεπτό...τα εχω ζησει ξέρω....

kOZcp3.png

Τα νεύρα μου με τους μαμακες !!!!!!!

Τώρα με πήραν τηλ από τα κεντρικά και μου είπαν ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε άδεια. Πρέπει να εκτελέσουμε κάτι ανοιχτές παραγγελιες που το εμπόρευμα δεν είναι καν εδώ.

Θα τρελαθώ !!!!!!

έλα ρε Νταντάκι ... τι μπιμπ μπιμπ ... που είναι ...

Αν είναι δυνατον ...

Ελπίζω να πάρεις εσύ κανονικά την αδειούλα σου.

url]

Έχω ρωτήσει σε ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη ... πρέπει λέει να εργάζονται και οι 2 ... και επίσης και το εισόδημα δεν μας πιάνει ... το εκκαθαριστικό τώρα που δεν δουλεύω και εγώ είναι κάτω απο 10.000 (ναι καλά το διάβασες) οπότε ... δεν μπορώ να πάω τώρα γτ θα με απορρίψουν έτσι κι αλλιώς ...

Η σειρά έχεις ως εξής:

- Εξω Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη

αν δεν κάτσει ...

- Εντατικό ψάξιμο για δουλειά. ... (ότι δουλειά και να είναι)

και όταν βρεθεί ...

- Αίτηση στο ίδρυμα

και παράλληλα θα δω και για εξωτερικού υιοθεσία

Ιδιωτικά δεν ξέρω πως πρέπει να κινηθω ... και το ψιλοφοβάμαι ... με τα κυκλώματα ...

εστειλες πμ στην Vaso75 που σου ειπε η Αννα? υιοθετησε ενα παιδακι προ ημερων....

Ελα ρε! απίστευτο...και φοβάμαι οτι ακομα τα χειρότερα δεν τα εχουμε δει. Πιστευω οτι με το που θα λήξει το μνημόνιο θα χρεωκοπήσουμε επισήμως...τερμα συνταξεις, μισθοί σχολεια νοσοκομεία...Γι'αυτο κοριτσια μου παρτε μια βαθεια ανάσα, και καντε την εξωσωματική σας το συντομότερο...

Εγω Ειρηνάκι λόγω της επαπειλούμενης, παίρνω το μισό μου μισθό! Πληρωνομαι μόνο απο το ΙΚΑ το οποίο έχει πλαφόν στο επιδομα ασθνειας που δεν μπορεί να ξεπεράσει συγκεκριμένη ασφαλιστική κλάση...επομενως ειμαστε στο -50% μιας που ο αντρας μου ακομα δεν εχει δει κανονικό εισόδηα !!!

δυστυχώς κι εγώ πιστεύω πως με την εξέλιξη στη δουλειά του άντρα μου απλώς "κερδίζουμε" μερικούς μήνες παραμονής στη χώρα....μέχρι να πάρω το πτυχίο μου... και αυτό είναι το μόνο θετικό που υπάρχει και βλέπω....

για ποιο λόγο υπάρχει πλαφόν????? είναι δυνατόν? πληρώνεις αυξημένες εφορίες και εισφορές και τώρα που βρίσκεσαι σε ανάγκη σου λένε "σόρρυ πλαφόν"???? αλητεία...απλά αλητεία....:evil::evil::evil::evil:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

μην αγχώνεσαι...πάντα αυτά συμβαίνουν πριν τις διακοπές...! να δεις που και το εμπόρευμα θα έρθει και οι παραγγελίες θα βγουν στο 100% εστω και αν ειναι το τελευταίο λεπτό...τα εχω ζησει ξέρω....

Δεν παίζει αυτό.

Το εμπόρευμα είναι στην Ξανθη σε κάτι παλέτες. Μπορούμε να φέρουμε μονο ολόκληρη παλέτα. Και οι παραγγελιες είναι πάνω σε 120 παλέτες !!!!!!! Μιλάμε για 4 φορτηγά.

Δεν πρόκεται να καταφέρουμε !!!!

Εγώ φεύγω το σάββατο και ας με απολύσουν χέστηκα !!! (sorry)

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...