Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τις διακοπές θα τις κεράσω υπό τον όρο να πάμε όλες μαζί και με τα αντράκια μας...

Πενέλοπε και εγώ δεν θα λείψω πολύ...να σου πω την αλήθεια δεν θέλω και παραπάνω μέρες...αν η ψυχολογία είναι πεσμένη δεν έχεις όρεξη και για πολλά πράγματα...

Κοριτσάκι μου τι έχεις???Σε θέλω ανεβασμένη.Όλα θα πάνε καλά θα δεις.

Διαφημίσεις

Το Σάββατο έφυγε η Αννα, αυριο φευγει η Νάντια, την Τετάρτη η Αναστασία, την Παρασκευή η Εφη, το Σάββατο η Dada...αποδεκατισμός...Θα μείνω εγώ εδω να κρατάω τα κλειδιά του φόρουμ...

μπα κι εμείς εδώ..... μου φαίνεται τελικά περισσότερες θα βρεθούμε στο τέλος τώρα παρά το χειμώνα....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Κορίτσια...

αληθεια σας λεω χαιρομαι μεσα απο την καρδια μου για οσες φιλες μου μαθαινω οτι ειναι εγκυες...Ειτε ηρθε ευκολα ειτε δυσκολα το ξερω οτι ειναι η λαχταρα καθε γυναικας...

Απλα να...νιωθω ενα σφιξιμο καθε φορα....μια πικρα...

Πριν λιγο μιλουσα με μια φιλη μου και εμαθα τα ευχαριστα..χαρηκα τοσο πολυ γι αυτην...ειναι τοσο καλο παιδι! Της ευχηθηκα μεσα απο την καρδια μου! Μακαρι ολες οι γυναικες να γινουν μανουλες...

Απλα χαλαστηκα...θελω να παω σπιτι μου...να κλεισω τα πατζουρια και να μη δω κανεναν...Ειμαι στη δουλεια και βουρκωνουν τα ματια μου :( ευτυχως αν με δει κανεις θα πω οτι εχω την αλλεργια μου...

Θα ζητησω αδεια...να παω εξω για 15΄

Ειναι κακο αυτο που νιωθω? Ντρεπομαι...δε το θεωρω σωστο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

δεν ξερουμε ακομα... εχει κατι δουλειες ο αντρας μου... μετα τον 15Αυγουστο θα παει ο αδερφος του.... οποτε αν καταφερουμε θα παμε 3-4 ημερες ... αλλα και αυτο ακομα δεν το ξερουμε ακομα....

Να πας κοριτσάκι μου...έστω και 3-4 μέρες να ξεκουραστείς και να απολαυσεις τον αντρούλη σου.

δεν θελω κουκλα να ακουω για πεσμενη ψυχολογια απο εσενα!! εχεις προσπαθεια τον Σεπτεμβρη και σε θελω αισιοδοξη.... ειναι η τυχερή σου λεμε....;)

Ρε συ βομβαρδίζομαι από 50 μεριές...ολα πάνε χάλια....θα ανέβω όμως το υπόσχομαι...

Την σιχαίνομαι την μιζέρια γι'άυτό...με λένε Αναστασία και είμαι καλά....ομμμμμμμ

άστα....κι εμείς κάπως έτσι....:(:(:(

Αναστασίααααααα 2 εξωσωματικές στο τρία!!!!!

Θα πληρώσω όσο όσο να πετύχεις με την πρώτη.....;););)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κορίτσια...

αληθεια σας λεω χαιρομαι μεσα απο την καρδια μου για οσες φιλες μου μαθαινω οτι ειναι εγκυες...Ειτε ηρθε ευκολα ειτε δυσκολα το ξερω οτι ειναι η λαχταρα καθε γυναικας...

Πριν λιγο μιλουσα με μια φιλη μου και εμαθα τα ευχαριστα..χαρηκα τοσο πολυ γι αυτην...ειναι τοσο καλο παιδι! Της ευχηθηκα μεσα απο την καρδια μου! Μακαρι ολες οι γυναικες να γινουν μανουλες...

Απλα χαλαστηκα...θελω να παω σπιτι μου...να κλεισω τα πατζουρια και να μη δω κανεναν...Ειμαι στη δουλεια και βουρκωνουν τα ματια μου :( ευτυχως αν με δει κανεις θα πω οτι εχω την αλλεργια μου...

το ότι στενοχωριόμαστε που δεν το έχουμε κι εμείς αυτό δε σημαίνει ότι δεν ευχόμαστε το καλύτερο για τις φίλες μας ή μη που μένουν έγγυες.... κι εμένα εχθές με έπιασαν τα ζουμιά στην παραλία με τόσο μωρομάνι τριγύρω....έριξα κάτι μακροβούτια για να κρυφτώ.... αφού ρε μανούλα μου το θέλεις τόσο πολύ..... μην καθυστερείς με τους γιατρούς... σου στέλνω αγκαλίτσες

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια...

Είναι ανθρώπινο συναίσθημα και το έχουμε νιώσει όλες μας....μην αισθάνεσαι τύψεις...είναι η λαχτάρα σου να κάνεις το δικό σου παιδάκι και θα έρθει Εφάκι θα το δεις...

I81rp3.png

Kαι την ωρα που πήγα τουαλετα για να φτιαξω τα ματια μου να ζητησω αδεια πετυχα στον ερημο διαδρομο μια εγκυο...

χιχιιχιχιχιχχιχι :tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κορίτσια...

Εφακι μου δεν ειναι καθολου κακο... εγώ ετσι το βλεπω.. ουτε ειναι ζηλια ουτε τιποτα... το ξερω ότι χαιρεσαι οπως ολες μας!! απλα σε πιανει το παραπονο... δεν εισαι η μονη...

και εγω χαιρομαι για όλες τις γυναικες που μαθαινω οτι ειναι εγκυουλες αλλα παραλληλα σκεφτομαι αν εγω τα καταφερω ποτε.. ειναι φυσιολογικο και ανθρωπινο....

ουτε χρειαζεται να ντρεπεσαι... ανθρωπος εισαι με αισθηματα...

θελω να σου πω να μην στεναχωριεσαι... θα τα καταφερουμε ολες:P

PROMISE!!

Κορίτσια σας το λέω και το υποσχομαι...

Αν κερδίσω το τζόκερ ή το λαχείο...κερνάω..

Α. Διακοπές

Β. Μασάζ

Γ. Εξωσωματική

Δ. Τοκετό (είτε φυσιολογικό είτε καισαρική)

Θέλετε κάτι άλλο??

ΘΕΛΟΥΜΕ ..............

Να είσαι πάντα καλά και να έχεις την καλύτερη ψυχολογία γιατι θα σε τσουρομαδήσω διαφορετικά.

Μαρή συγκεντρώσου ....

Επίσης αν κερνάς .... εγώ δεν θέλω εξώ ... Θέλω να μου "πάρεις" ένα παιδάκι ...

Το Σάββατο έφυγε η Αννα, αυριο φευγει η Νάντια, την Τετάρτη η Αναστασία, την Παρασκευή η Εφη, το Σάββατο η Dada...αποδεκατισμός...Θα μείνω εγώ εδω να κρατάω τα κλειδιά του φόρουμ...

Μην αγχώνεσαι μωρό, και εγώ μέχρι και τις 14/8 εδώ θα είμαι, παρεούλα μέχρι τότε ... ε και μετά θα γυρίσουν και οι υπόλοιπες.

Τις διακοπές θα τις κεράσω υπό τον όρο να πάμε όλες μαζί και με τα αντράκια μας...

Πενέλοπε και εγώ δεν θα λείψω πολύ...να σου πω την αλήθεια δεν θέλω και παραπάνω μέρες...αν η ψυχολογία είναι πεσμένη δεν έχεις όρεξη και για πολλά πράγματα...

εεε δεν παίζω ... δεν θα έχει πλάκα έτσι ... ας πάμε και 2-3 μέρες μόνες μας ... πωπω και να γινόταν ... πολύ γέλιο θα ρίχναμε ...

url]

Διαφημίσεις

Κορίτσια...

Ε όχι και είναι κακό, απλά είναι το παράπονο που μας πιάνει όλες.

Μη στεναχωριέσαι θα έρθουν και τα δικά σου. (2 θα είναι).

Και δε χρειάζεται να κλείσεις ουτε πόρτες ... παράθυρα ... παντζούρια ... όλα θα πάνε καλά... Είναι φυσιολογικό ...

Kαι την ωρα που πήγα τουαλετα για να φτιαξω τα ματια μου να ζητησω αδεια πετυχα στον ερημο διαδρομο μια εγκυο...

χιχιιχιχιχιχχιχι :tongue::tongue::tongue:

Το κάρμα παιδί μου ... σε προετοιμάζει για να δεις πως θα είσαι και εσύ σε λίγο καιρό.

url]

βρε κορίτσια ξέρετε τι μου έχει λέιψει? λίγη ανεμελιά ρε γμτ! να με νοιάζει μόνο τι θα φορέσω το βράδυ....σε ποιο κλαμπ θα πάω... αν του αρέσω όσο και μένα... σε πιο νησί θα πάμε πρώτα με τους κολλητούς...

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Κορίτσια...

Κοριτσάκι μου να μην ντρέπεσαι.Δεν στεναχωριέσαι για την φίλη σου,αλλά για τον εαυτό σου.Θες ένα παιδάκι και αυτό δεν είναι κακό.Θα έρθει ρε διδυμάκι μου,θα έρθει θα δεις!!!

Zεττάκι θα σου πάρω ένα παιδάκι αφού το θέλεις τόσο πολύ...

Μου φαίνεται ότι αν συμφωνούσαν οι δικοι σου δεν θα έκανες καν εξωσω θα υιοθετούσες κατευθείαν....

Και που είσαι????Θα πάμε και μόνες μας...Μυκονοοοοοοοοοοο

Ειρηνάκι τα χαρτιά μου τα έχω όλα έτοιμα...Εσύ πότε θα πας στον γιατρούλη μας???

I81rp3.png

βρε κορίτσια ξέρετε τι μου έχει λέιψει? λίγη ανεμελιά ρε γμτ! να με νοιάζει μόνο τι θα φορέσω το βράδυ....σε ποιο κλαμπ θα πάω... αν του αρέσω όσο και μένα... σε πιο νησί θα πάμε πρώτα με τους κολλητούς...

Και μέναααααααααα

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...