Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,kale ευχαριστω για το μηνυμα.Ρε κοριτσια τι κακο ειναι αυτο μια μερα δεν μπηκα και εχω να διαβασω 5 σελιδες δεν σας προλαβαινω.Μπαινω σκαστη απο την δουλεια,αν με παρει χαμπαρι ο αδερφος μου θα με γδαρει.Γιαυτο και εγω πηρα εχθες λαπτοπακι και θα μπαινω απο το σπιτι πιο ανετα σε 15 μερες.φιλια για την ωρα.

Διαφημίσεις

Sorry είχα meeting! κάποιες δουλεύουμε εδώ! χιχιχιχι

ΑΝΙΤΑΚΙ μου καλό, 2 μερούλες μου φαίνονται εμένα... Δεν το χω ξανακούσει αλλά μην αγχώνεσαι κιολας γιαυτό διότι το περιβάλλον της μήτρας έτσι κιαλλιώς είναι το πιο κατάλληλο για τα εμβρυάκια σου. ;) Μακάρι όλα να πάνε καλά ομορφιά μου!

pink hut αντε μακάρι κοριτσάκι μου να είναι το τυχερό μας! 13/3/13 sure sounds fantastic! Εγώ δεν πιστεύω να ναι γρουσούζικο! Ωραιο μου φαίνειται! χιχιχιχι

Μας ξέχασε η alex... :confused: Μακάρι να δει το μνμ και να ρθει να μας κανει ντου!

Πρόεδραρα μου εργατικό μου κορίτσι τι νέα????? :tongue:

Α και σταματάτε πια να μιλάτε για φαγητά και νησιά και ζηλευωωωωωωωωωωωω!

-Βέβαια και γω σε νησί μένω- χιχιχι αλλά είμαι πρωτευουσιάνα και δεν πολυβλέπω τη θάλασσα! Εξάλλου τα ελληνικά νησιά τα έχω συνδέσει με όμορφες στιγμές καλοκαιριου με ΤΕΛΕΙΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΟΥΖΑ και θέλωω!!!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Sorry είχα meeting! κάποιες δουλεύουμε εδώ! χιχιχιχι

ΑΝΙΤΑΚΙ μου καλό, 2 μερούλες μου φαίνονται εμένα... Δεν το χω ξανακούσει αλλά μην αγχώνεσαι κιολας γιαυτό διότι το περιβάλλον της μήτρας έτσι κιαλλιώς είναι το πιο κατάλληλο για τα εμβρυάκια σου. ;) Μακάρι όλα να πάνε καλά ομορφιά μου!

pink hut αντε μακάρι κοριτσάκι μου να είναι το τυχερό μας! 13/3/13 sure sounds fantastic! Εγώ δεν πιστεύω να ναι γρουσούζικο! Ωραιο μου φαίνειται! χιχιχιχι

Μας ξέχασε η alex... :confused: Μακάρι να δει το μνμ και να ρθει να μας κανει ντου!

Πρόεδραρα μου εργατικό μου κορίτσι τι νέα????? :tongue:

Α και σταματάτε πια να μιλάτε για φαγητά και νησιά και ζηλευωωωωωωωωωωωω!

-Βέβαια και γω σε νησί μένω- χιχιχι αλλά είμαι πρωτευουσιάνα και δεν πολυβλέπω τη θάλασσα! Εξάλλου τα ελληνικά νησιά τα έχω συνδέσει με όμορφες στιγμές καλοκαιριου με ΤΕΛΕΙΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΟΥΖΑ και θέλωω!!!

Ρεπαρω!

Οπότε θα σας ευχαριστηθω σήμερα!!

Αχχχχχ....

Θα βγάλω το αχτι μου!!

Για μαγείρεμα και δουλειες ουτε λόγος! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Lambrinipo kai Kelly περαστικά στα παιδάκια σας και προ΄σεχετε μην κολλήσετε!!!!! Φωνάξτε μάνες, πεθερες, καλές φίλες να βοηθήσουν...

Σας ευχομαι τα παιδάκια σας να ειναι άυριο περδίκια μην ταλαιπωρούνται...

Mimitra kai Anastasia καλο καφεδάκι....φάτε ενα παγωτάκι και για μένα...

Pink hat το 13 μη σε νοιάζει καθόλου...θα κανεις χοριακή στις 13 και θα παρεις χοριακή 130!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ μου γιατι σε μαλώνουν?????????????????????? Τρώω τρούφα..κερνάω αν θες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Christine2012 τι κάνουν τα διδυμάκια σου? Κύπρο σίγουρα θα έχου οι γιατροί τα καλύτερα μηχανήματα ε? Η κύπρος ειναι από τα καλύτερα μέρη που εχω επισκεφτεί...απίστευτη συγκινηση και απιστευτοι ανθρωποι...

Christine29 και συ διδυμακια δεν εχεις καλο μου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια,kale ευχαριστω για το μηνυμα.Ρε κοριτσια τι κακο ειναι αυτο μια μερα δεν μπηκα και εχω να διαβασω 5 σελιδες δεν σας προλαβαινω.Μπαινω σκαστη απο την δουλεια,αν με παρει χαμπαρι ο αδερφος μου θα με γδαρει.Γιαυτο και εγω πηρα εχθες λαπτοπακι και θα μπαινω απο το σπιτι πιο ανετα σε 15 μερες.φιλια για την ωρα.

:P:p:p:p:p:p:p:p ειναι αυστηρός ο αδερφός?? Εισαι μικρότερη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

carousel πήγαινε και σε όλον ενδοκρινολόγο,O hashimoto δεν είναι παιχνιδάκι, είναι από τις πιο υπουλες αυτόανοσες παθήσεις, δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά καλό είναι αφού πέρνουμε που πέρνουμε ένα σκασμό ορμόνες όλα τα άλλα να είναι υπο έλεγχο.Δεν μου είπες όμως πόσο ήταν τα αντισώματα του θυροειδή σου?

πριν 2 χρονια που εκανα αντισωματα ( και απο τοτε μετραω μονο tsh ) ειναι

anti-tpo 47.5 + anti-tg 78.4..

εχω κατααγχωθει τωρα :(

Εχει δημιουργηθεί ενα πολυ ωραίο στέκι στη νεα ερυθραια που εχει:

Τον πιο ωραίο καφε που έχεις πιει,

Την πιο ωραία κρέπα του πλανήτη,

Και το πιο απολαυστικό χειροποιητο παγωτό της γης!!

Αλλα εσυ θα πάρεις χυμό τρελοζακυνθινια!!

Και όταν έρθω εγω, θα με πας για μπάνιο στο βασιλικό, στο beach bar.... Αχ δε θυμάμαι το όνομα τώρα!!

Έλα....

Αυτο με το γκαζόν!!!

Αχ πως λέγεται..

Εδω το έχω γαμωτο...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!!!!! ΤΟ "ΑΜΜΟΣ" ΛΕΣ.....!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Το MUCA! Στο νησί, στη νεα ερυθραια!

Αν δεν έχεις παει πρέπει να πας / πάμε άμεσα!!

Κρέπα με σπανάκι και κριμ τσιζ....

Παγωτό κιντερ (όχι το κιντερ μπουενο, είναι άλλο)...

ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ...

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ....???? ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ...??????????? ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ....??????????????

Διαφημίσεις

Ποια προσπάθεια σου ειναι αυτη? Αντισώματα θυροειδή ειναι αυτα?

Εγω ειχα ανεβασμένα πέρυσι τα αντιπυρηνικα αντισωματα ΑΝΑ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Lambrinipo kai Kelly περαστικά στα παιδάκια σας και προ΄σεχετε μην κολλήσετε!!!!! Φωνάξτε μάνες, πεθερες, καλές φίλες να βοηθήσουν...

Σας ευχομαι τα παιδάκια σας να ειναι άυριο περδίκια μην ταλαιπωρούνται...

Mimitra kai Anastasia καλο καφεδάκι....φάτε ενα παγωτάκι και για μένα...

Pink hat το 13 μη σε νοιάζει καθόλου...θα κανεις χοριακή στις 13 και θα παρεις χοριακή 130!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ μου γιατι σε μαλώνουν?????????????????????? Τρώω τρούφα..κερνάω αν θες...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ.......ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ......ΣΝΙΦ....ΣΝΙΦ....!!!!!

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?Ειμαι αρρωστη χαλια απο χθες ποναω παντου..

Βλεπω τις συζητησεις σας για τα φαγητα και μου ανοιγει η οπρεξη!!Αχ Zettaεχεις απολυτο δικιο για τα σουβλακια και αλλα φαγητα στα πωρροια εχω παει περασα τελεια και στισ Σερρες leuta τι μου θυμησες μπουγατσες μμμ..Βεβαια τωρα δεν εχω καν γευση αλλα τα ονειρευομαι!!

Επισης διαβασα για ουρολοιμωξη mimitra εμενα με σωσανε τα cranberries σε χυμο απο βιολογικο ωκαταστημα πολυ πικρος αλλα θαυματουργος!!Φιλακια!!

ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ.....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...??????????

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ.....!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?Ειμαι αρρωστη χαλια απο χθες ποναω παντου..

Βλεπω τις συζητησεις σας για τα φαγητα και μου ανοιγει η οπρεξη!!Αχ Zettaεχεις απολυτο δικιο για τα σουβλακια και αλλα φαγητα στα πωρροια εχω παει περασα τελεια και στισ Σερρες leuta τι μου θυμησες μπουγατσες μμμ..Βεβαια τωρα δεν εχω καν γευση αλλα τα ονειρευομαι!!

Επισης διαβασα για ουρολοιμωξη mimitra εμενα με σωσανε τα cranberries σε χυμο απο βιολογικο ωκαταστημα πολυ πικρος αλλα θαυματουργος!!Φιλακια!!

Η φιλή μου που ήταν πριν εδώ παθαίνει συνέχεια ουρολοιμώξεις και έκανε κυστεοσκόπηση. Ειχε εγκατεστημένο μικρόβιο...στη κύστη που φάνξκε στην εξέταση. ξεκινάει μεγάλη θεραπεία αλλά πέρα από την αντιβίωση και αυτή ξεκίνησε cranberrie.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...