Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

:P:p:pΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΦΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ του χρόνου πάλι άυπνες σας θέλω.. αλλα από

κλάματα και ξεσκατίσματα μωρών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελειπα με απίστευτο πονοκέφαλο 2 μέρες την προηγούμενη βδομάδα και έλεγε στο γραφείο ότι μάλλον είμαι έγκυος και δεν γουστάρω..

Ξέρουν όλοι ότι είμαι χρόνια παντρεμένη και δεν έχω κάνει παιδί , ίσως και να με συζητάνε αλλά δεν θέλω να δίνω δικαίωμα.

Καταλαβαίνετε...

Σε ευχαριστω κοριτσαρα μου!

Αμαν ολες οι κουτσομπολες πια..μας εφαγαν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Έλα να βάλουμε πρόγραμμα να ξεκινήσουμε μαζί την υπνοθεραπεία ...

Μην αγχώνεσαι μπέμπα και θα μείνεις στη δουλειά, δε θα απολυθείς, και Σέρρες θα είσαι και εξώ θα κάνεις και θα αποκτήσεις και διδυμάκια ...

Άκου με που σου λέω ...

Eγω ειμαι μεσα για υπνοθεραπεια κοριτσαρα μου! Οσο για τα υπολοιπα: :shock::shock::shock::shock::cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Οι συνταγες πλεον εχουν ημερομηνια λήξης..ο πεθερος μου δεν ξερει να τις εκτελεσει ηλεκτρονικα αρα αν δε κανω ως την Παρασκευη το πακετο που ληγει ως την αλλη παρακσευη τουλαχιστον, θα πρεπει να ρθω.

Περυσι το μωρο μου τις εφερνε στο εξοχικο αλλα το ιντερνετ σερνεται εκει τοσο δραματικα...που δε θελω να καθομαι εκει να ταλαιπωρουμαι 1 ωρα καθε συνταγη....

Οσο αφορα τους λογαριασμους και τις τραπεζες ειναι δουλειες που επειγουν και τις εχω καθυστερησει ηδη λογω δουλειας...

Εχω ιντερνετ εκει ομορφια μου αλλα σερνεται...θα μπαινω και θα σας γραφω αλλα ειναι με τις ωρες του...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kαταλαβαίνω...

Είναι δύσκολο και το Ελευθερο Επάγγελμα του συζύγου και δεν είναι καιρός να αφήνουμε τα πράγματα πίσω...τουλάχιστον τρέξε για να προλάβεις να τα τελειώσεις και μετά να απολαυσεις τις διακοπούλες σου.

καλημέρα στα πρωινά κοριτσάκια ....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ 1 ΜΗΝΑ ... ΓΙΝΕΤΑΙ ???

Να κοιμηθείς μετά την 1η που θα ερθω εγώ....

Ρε συ Αναστασία, θα φύγεις Τετάρτη και θα γυρίσεις Κυριακή; Λίγες μέρες ρε κορίτσι..! Ας είναι, νομιζω οτι καλά κάνετε και κρατάτε το μαγαζί...θα σας βγει σε καλο,εχω διαισθηση

Μακάρι ρε κοριτσάκι μου....ευχομαι η διαίσθηση σου να βγει...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Δυσκολες οι Δευτέρες...

Εχω κοιμηθεί σαν τον βοϊδακλα ολο το σκ και νυσταζω τρομερα!!!:tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Δυσκολες οι Δευτέρες...

γενικά ο υπνος φέρνει υπνο...ειναι και οι Δευτέρες πάντα λιγο πιο δύσκολες...

εγώ πάντως ξαπλώνω (ε! δεν θα βάζεις μονο εσύ γλυκά..) και θα ξαπλώνω μέχρι και την Τετάρτη. Ψιλοκουράστηκα το ΣΚ και ενιωσα λιγο περίεργα εχθες οπότε είπα ότι όσο έχω την κοπέλα για το γιο μου θα το εκμεταλλευτώ και θα ξεκουραστώ όσο γίνεται περισσότερο...Μπορεί να πάρω και εναν υπνάκο σε λι γο;)

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Να κοιμηθείς μετά την 1η που θα ερθω εγώ....

ναι καλέ απο Σεπτέμβρη λέω να το εφαρμόσω ... λέω να περάσω καλά τον Αύγουστο και μετα..... να ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ....

Δυσκολες οι Δευτέρες...

Ναι για όσους δουλεύουν είναι ... κλάφτα Χαράλαμπε ...

Εγώ δεν κοιμήθηκα πολύ το ΣΚ και τις 2 μέρες σηκώθηκα απο τις 7.00 :cry::cry: και σήμερα κοπανιέμαι στα ντουβάρια γτ σηκώθηκα απο τις 6.30 ούτε όταν πήγαινα στη δουλειά .... τέτοια ωράρια ...

url]

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε????

Εγώ πρέπει να κάνω αυτήν την μίνι γενική που σας έλεγα και δεν την παλεύω καθόλου.Δεν παίζεται η ζέστη σήμερα.Ή θα περιμένω από το απόγευμα και μετά ή θα ανοίξω κλιματιστικό και βουρ.Βλέπουμε.

καλημέρα κοριτσούδια μου! ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές διαδικτυακές και μη....

εφάκι μου πολύχρονη! κι εσύ ζεττάκι μου να χαίρεσαι το στεφάνι σου... άντε και όλες μπαλονίτσες σύντομα!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

γενικά ο υπνος φέρνει υπνο...ειναι και οι Δευτέρες πάντα λιγο πιο δύσκολες...

εγώ πάντως ξαπλώνω (ε! δεν θα βάζεις μονο εσύ γλυκά..) και θα ξαπλώνω μέχρι και την Τετάρτη. Ψιλοκουράστηκα το ΣΚ και ενιωσα λιγο περίεργα εχθες οπότε είπα ότι όσο έχω την κοπέλα για το γιο μου θα το εκμεταλλευτώ και θα ξεκουραστώ όσο γίνεται περισσότερο...Μπορεί να πάρω και εναν υπνάκο σε λι γο;)

Να ξεκουραστείς Νελάκι μου όσο μπορείς και να ξέρεις όλα θα πάνε καλά.Έτσι νιώθω για σένα.Τα διδυμάκια σου σκοπεύουν να σε "ταλαιπωρήσουν" πολύ αργότερα όπως κάνουν με το Αρτεμάκι μας.

Διαφημίσεις

ρουμπίδι μου κι εγώ είπα να κάνω το σπίτι από σήμερα.... μόνο με κλιματιστικό παλεύεται.... και τζάμια μπαλκόνια το απόγευμα.... χαίρομαι που είσαι καλύτερα... ήμουν σίγουρη ότι θα το αντιμετωπίσεις έτσι....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

καλημέρα κοριτσούδια μου! ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές διαδικτυακές και μη....

εφάκι μου πολύχρονη! κι εσύ ζεττάκι μου να χαίρεσαι το στεφάνι σου... άντε και όλες μπαλονίτσες σύντομα!

Που είσαι Ειρηνάκι μου???Μας λείπεις κοριτσάκι μου!!!!

ρουμπίδι μου κι εγώ είπα να κάνω το σπίτι από σήμερα.... μόνο με κλιματιστικό παλεύεται.... και τζάμια μπαλκόνια το απόγευμα.... χαίρομαι που είσαι καλύτερα... ήμουν σίγουρη ότι θα το αντιμετωπίσεις έτσι....

Ναι μωρέ θέλω να το κάνω γιατί αύριο φεύγουμε και το αντράκι μου θα γυρίσει νωρίτερα,οπότε να είναι κάπως καθαρό.Η αλήθεια είναι πως μόνο με κλιματιστικό παλεύεται.Περιμένω να φύγει και το αντράκι μου να κάνει κάτι δουλειές που έχει για να μην είναι μέσα στα πόδια μου.

Χρόνια σου πολλα Ειρηνη μου... και του χρονου με ενα μωρακι στην αγκαλιά σου!!!

μπορώ τρεις (?) εβδομάδες μετά να ευχαριστήσω τη δημητρούλα για την υπέροχη βραδιά?

φωτιά η προεδράρα μας, σούπερ σέξυ το νελάκι μας, αννούλα και ναστάζια θεές, η ντάντα μας και το ναντιάκι super hot όπως πάντα, το μορφάκι μια γλύκα, η αναστασία μας πιο κουλ πεθαίνεις..... και έχω να δηλώσω πως η υπογονιμότητα ταράζει τις όμορφες! τέλος!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...