Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Και γω περασα πολυ ωραιο σκ!!! Ξεκουραστηκα, κοιμήθηκα, πηγα μπανακι!!!

Τωρα εχω αλλη μια δυσκολη εβδομαδα γιατι πρεπει να τελειωσω γραφειο οτι δουλεια εχω, φαρμακειο να τα εχω ως την παρασκευη ετοιμα, να παω τραπεζες και υπηρεσιες τελος της εβδομαδας ωστε να μπορεσω να μεινω εξοχικο 2 εβδομαδες!

Καλά αν αφήσεις και καμιά δουλειά μέχρι να γυρίσεις δεν θα χαλάσει και ο κοσμος...αλλά εσένα σου αρέσει να τρέχεις...

Θα έχει Υπολογιστή στο εξοχικό ή θα σε χάσουμε για 2 βδομάδες???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια μου...

Ολες ετοιμαζόμαστε για διακοπές...

Εχθές πέρασα πάρα πολύ ωραία αλλά κουράστηκα...πήγαμε σε μια άλλη παραλία που είναι πιο μακριά από το χωριό μας αλλά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ γιατί εκεί έχει ταβέρνα ο μπαμπάς της νύφης μου και είχα όλη μέρα τον ανηψιό μου και πέρασα τέλεια μαζί του....χάρηκε και αυτός πάρα πολύ...μου ζήτησε να ξαναπάω το άλλο Σ-Κ αλλά δεν θα μπορώ.

Την Πέμπτη περνάω και την επιτροπή...άντε να δούμε τι θα γίνει.

Ακύρωσα 2 μέρες από το ξενοδοχείο γιατί πρέπει να γυρίσω πίσω την Κυριακή..δεν μπορούμε να λείψουμε πάνω από 5 μέρες από το μαγαζί...απόφασίσαμε να το κρατήσουμε και ο Θεός βοηθός...

Για πέστε κανα νέο.

Ρε συ Αναστασία, θα φύγεις Τετάρτη και θα γυρίσεις Κυριακή; Λίγες μέρες ρε κορίτσι..! Ας είναι, νομιζω οτι καλά κάνετε και κρατάτε το μαγαζί...θα σας βγει σε καλο,εχω διαισθηση

kOZcp3.png

Καλά αν αφήσεις και καμιά δουλειά μέχρι να γυρίσεις δεν θα χαλάσει και ο κοσμος...αλλά εσένα σου αρέσει να τρέχεις...

Θα έχει Υπολογιστή στο εξοχικό ή θα σε χάσουμε για 2 βδομάδες???

Οι συνταγες πλεον εχουν ημερομηνια λήξης..ο πεθερος μου δεν ξερει να τις εκτελεσει ηλεκτρονικα αρα αν δε κανω ως την Παρασκευη το πακετο που ληγει ως την αλλη παρακσευη τουλαχιστον, θα πρεπει να ρθω.

Περυσι το μωρο μου τις εφερνε στο εξοχικο αλλα το ιντερνετ σερνεται εκει τοσο δραματικα...που δε θελω να καθομαι εκει να ταλαιπωρουμαι 1 ωρα καθε συνταγη....

Οσο αφορα τους λογαριασμους και τις τραπεζες ειναι δουλειες που επειγουν και τις εχω καθυστερησει ηδη λογω δουλειας...

Εχω ιντερνετ εκει ομορφια μου αλλα σερνεται...θα μπαινω και θα σας γραφω αλλα ειναι με τις ωρες του...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Οι συνταγες πλεον εχουν ημερομηνια λήξης..ο πεθερος μου δεν ξερει να τις εκτελεσει ηλεκτρονικα αρα αν δε κανω ως την Παρασκευη το πακετο που ληγει ως την αλλη παρακσευη τουλαχιστον, θα πρεπει να ρθω.

Περυσι το μωρο μου τις εφερνε στο εξοχικο αλλα το ιντερνετ σερνεται εκει τοσο δραματικα...που δε θελω να καθομαι εκει να ταλαιπωρουμαι 1 ωρα καθε συνταγη....

Οσο αφορα τους λογαριασμους και τις τραπεζες ειναι δουλειες που επειγουν και τις εχω καθυστερησει ηδη λογω δουλειας...

Εχω ιντερνετ εκει ομορφια μου αλλα σερνεται...θα μπαινω και θα σας γραφω αλλα ειναι με τις ωρες του...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κάνε ενα κουράγιο για να μπορέσεις να απολαύσεις το 15θήμερό σου...

Ο αντρας σου δηλαδη θα πηγαινοέρχεται ή θα αφήσετε στον πεθερό το μαγαζι για λιγο;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα στα πρωινά κοριτσάκια ....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ 1 ΜΗΝΑ ... ΓΙΝΕΤΑΙ ???

KAI ΓΩ!!!!

Κάνε ενα κουράγιο για να μπορέσεις να απολαύσεις το 15θήμερό σου...

Ο αντρας σου δηλαδη θα πηγαινοέρχεται ή θα αφήσετε στον πεθερό το μαγαζι για λιγο;

Τη βδομαδα 05/08-10/08 το μωρο θα πηγαινει κανα απογευμα φαρμακειο και θα επιστρεφει και γω ισως αν υπαρξει αναγκη παω φαρμακειο μονο 1 απογευμα γιατι απο το να χασω 3 απογευματα να τις χτυπησω στο εξοχικο με το καρβουνιαρικο το ιντερνετ προτιμω να παω στο μαγαζι και να τις τελειωσω σε 2 ωρες..

Τη βδομαδα 12/08-17/08 αν δεν υπαρξει αναγκη θα κατσει και το μωρο συνεχομενα στο εξοχικο...

Στις 19/08 επιτσρέφουμε πισω και αρχιζουν τα δυσκολα...στις 01/09 πρεπει να παω Ηρακλειο...μετα να βρω τροπο να παρω αδεια για να παμε Αθηνα...να βγουν οι αποσπασεις μετα να δω αν ξαναεπιστρεψω Σερρες, μετα ερχονται οι απολυσεις σε ΠΕ11 και ΠΕ19/20....να δω αν μιενω ή φυγω...μετα η εξωσωματικη...:rolleyes::rolleyes::cool::cool:

Εχουμε καυτο φθινοπωρο! :cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΜΟΡΦΩ? :tongue::tongue:

ΛΕΩΝ

Δεν είναι σύνηθες να συναντά κανείς εκπροσώπους του ζωδίου σου με το φόβο και το άγχος ζωγραφισμένα στα μάτια, αλλά με τόσο έντονη πλανητική δραστηριότητα στον Καρκίνο δεν είναι και μικρό επίτευγμα να πρέπει να τα βάλεις με τις αντιστάσεις και τις φοβίες που κρύβεις βαθιά μέσα σου.

Αν διαχρονικά η αδυναμία σου να θέσεις τις σωστές προτεραιότητες (που είναι αυτές της ψυχής σου) και να ορίσεις καταστάσεις σε ανάγκασε να συμβιβαστείς σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που καταφέρνει απλά να σε εξασφαλίζει μέχρι ενός ορίου, να σου θυμίσω πως δεν είσαι από εκείνους/ες που καίνε έτσι εύκολα τα όνειρα τους.

Αν πίσω από τις αιτιάσεις σου για «χαλαρές διακοπές» φέτος κρύβεται η μελαγχολία που έχει τις ρίζες της στο γεγονός ότι ήθελες μια διαφορετική παρέα από αυτή που σου έχει προκύψει, τότε να σου πω πως κερδίζεις την αυτοεκτίμηση σου μόνο όταν χαρίζεις ένα από τα λαμπερά σου χαμόγελα σε ανθρώπους που θέλουν να περνούν χρόνο μαζί σου και το δηλώνουν με τη παρουσία τους.

Αν πάντως υπάρχει σοβαρός λόγος να κρατήσεις στο σκοτάδι τις εξελίξεις στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, τότε θα σταματήσω να σου θέτω περισσότερα Αν. Αρκετά γεμάτος/η με ανασφάλεια, ανησυχία και αναβλητικότητα είσαι αυτές τις μέρες και χωρίς αυτά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

δηλαδή οι αποσπάσεις δεν παίζει να βγουν νωρίτερα ; θα πρέπει ούτως ή άλλως να κατέβεις για να παρουσιαστείς; Πάντα ετσι εκανες ή φέτος λόγω της κατάστασης; Ειλικρινά πάντως πιστεύω οτι δεν θα αφήσουν τη διευθυνση που εργάζεσαι χωρίς στελέχη, θα δεις οτι φέτος τουλαχιστον θα παραμείνεις στη θέση σου.

kOZcp3.png

δηλαδή οι αποσπάσεις δεν παίζει να βγουν νωρίτερα ; θα πρέπει ούτως ή άλλως να κατέβεις για να παρουσιαστείς; Πάντα ετσι εκανες ή φέτος λόγω της κατάστασης; Ειλικρινά πάντως πιστεύω οτι δεν θα αφήσουν τη διευθυνση που εργάζεσαι χωρίς στελέχη, θα δεις οτι φέτος τουλαχιστον θα παραμείνεις στη θέση σου.

Οι αποσπασεις παντα εβγαιναν Ιουλιο γιατι γινοταν οι αιτησεις Μαιο..αρα ολοι ηξεραν 01/09 που να πανε...φετος εγιναν οι αιτησεις τελος Ιουλη...τωρα στελνονται τα χαρτια στα κεντρικα και επειδη υπαρχει διαδικασια μεγαλη δε το βλεπω να βγαινουν μεχρι τελη Αυγουστου αρα 01/09 θα παμε ολοι στις θεσεις μας εστω και για λιγες μερες...1η χρονια θα μου συμβει αυτο :cool:

Οσο αφορα το αν θα ερθω η οχι δεν ειναι δεδομενο φετος...

Καθε χρονο επαιρναν στη Διευθυνση 10-14 ατομα εκπαιδευτικοι αποσπαση...φετος:

4-5 εκπαιδευτικοι που το ζητησαν θα μεταταχθουν ως Διοικητικοι μονιμα στη Διευθυνση και θα παψουν να ειναι εκπαιδευτικοι (εγω δεν εκανα αιτηση...δεν ηθελα...μου αρεσει η εκπαιδευση) +

εκπαιδευτικοι απο αυτους που καταργηθηκαν τον ιουλιο οι κλαδοι τους αλλα που γλυτωνουν τη διαθεσιμοτητα θα ερθουν με μεταταξη ως διοικητικοι στη Διευθυνση...

Ολοι αυτοι θα καλυψουν τις θεσεις αρα πιθανον να μην ερθει κανενας εκπαιδευτικος με αποσπαση!!! :cool::cool::cool:

Λογικο κιολας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!

:P:p:pΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΦΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ του χρόνου πάλι άυπνες σας θέλω.. αλλα από

κλάματα και ξεσκατίσματα μωρών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Christine να χαίρεσαι τα παλικάρια σου και να τα καμαρώσεις ολόκληρους άντρες!!!!!

Νελλάκι εύχομαι όλα καλά να πάνε και όσο το δυνατό να αργήσει ο τοκετός.

Λινάκι καλωσόρισες κούκλα μου!!!

Τί να πώ??? Είσαι πολύ δυνατή και ακριβώς για αυτό πιστεύω πως θα σου δώσει το παιδάκι ο Θεούλης.

Πάντως από τη Πέμπτη αρχίζουν οι παρακλήσεις της Παναγίας.

Θα προσπαθήσω να πηγαίνω κάθε μέρα και ΄για όλες μας θα παρακαλώ να γίνουμε μανούλες!!!!

Σας φιλώ γλυκά όλα τα κοριτσάκια.

Υ.Γ. Δεν μπαίνω συχνά γιατί έχω δίπλα μου μία νέα συνάδελφο παράξενη-που με κατασκοπεύει και τώρα τελευταία όλο για εγκυμοσύνες λέει.

Ελειπα με απίστευτο πονοκέφαλο 2 μέρες την προηγούμενη βδομάδα και έλεγε στο γραφείο ότι μάλλον είμαι έγκυος και δεν γουστάρω..

Ξέρουν όλοι ότι είμαι χρόνια παντρεμένη και δεν έχω κάνει παιδί , ίσως και να με συζητάνε αλλά δεν θέλω να δίνω δικαίωμα.

Καταλαβαίνετε...

Οι αποσπασεις παντα εβγαιναν Ιουλιο γιατι γινοταν οι αιτησεις Μαιο..αρα ολοι ηξεραν 01/09 που να πανε...φετος εγιναν οι αιτησεις τελος Ιουλη...τωρα στελνονται τα χαρτια στα κεντρικα και επειδη υπαρχει διαδικασια μεγαλη δε το βλεπω να βγαινουν μεχρι τελη Αυγουστου αρα 01/09 θα παμε ολοι στις θεσεις μας εστω και για λιγες μερες...1η χρονια θα μου συμβει αυτο :cool:

Οσο αφορα το αν θα ερθω η οχι δεν ειναι δεδομενο φετος...

Καθε χρονο επαιρναν στη Διευθυνση 10-14 ατομα εκπαιδευτικοι αποσπαση...φετος:

4-5 εκπαιδευτικοι που το ζητησαν θα μεταταχθουν ως Διοικητικοι μονιμα στη Διευθυνση και θα παψουν να ειναι εκπαιδευτικοι (εγω δεν εκανα αιτηση...δεν ηθελα...μου αρεσει η εκπαιδευση) +

εκπαιδευτικοι απο αυτους που καταργηθηκαν τον ιουλιο οι κλαδοι τους αλλα που γλυτωνουν τη διαθεσιμοτητα θα ερθουν με μεταταξη ως διοικητικοι στη Διευθυνση...

Ολοι αυτοι θα καλυψουν τις θεσεις αρα πιθανον να μην ερθει κανενας εκπαιδευτικος με αποσπαση!!! :cool::cool::cool:

Λογικο κιολας!!!

ΕΦΗ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΩ!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!

:P:p:pΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΦΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ του χρόνου πάλι άυπνες σας θέλω.. αλλα από

κλάματα και ξεσκατίσματα μωρών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Christine να χαίρεσαι τα παλικάρια σου και να τα καμαρώσεις ολόκληρους άντρες!!!!!

Νελλάκι εύχομαι όλα καλά να πάνε και όσο το δυνατό να αργήσει ο τοκετός.

Λινάκι καλωσόρισες κούκλα μου!!!

Τί να πώ??? Είσαι πολύ δυνατή και ακριβώς για αυτό πιστεύω πως θα σου δώσει το παιδάκι ο Θεούλης.

Πάντως από τη Πέμπτη αρχίζουν οι παρακλήσεις της Παναγίας.

Θα προσπαθήσω να πηγαίνω κάθε μέρα και ΄για όλες μας θα παρακαλώ να γίνουμε μανούλες!!!!

Σας φιλώ γλυκά όλα τα κοριτσάκια.

Υ.Γ. Δεν μπαίνω συχνά γιατί έχω δίπλα μου μία νέα συνάδελφο παράξενη-που με κατασκοπεύει και τώρα τελευταία όλο για εγκυμοσύνες λέει.

Ελειπα με απίστευτο πονοκέφαλο 2 μέρες την προηγούμενη βδομάδα και έλεγε στο γραφείο ότι μάλλον είμαι έγκυος και δεν γουστάρω..

Ξέρουν όλοι ότι είμαι χρόνια παντρεμένη και δεν έχω κάνει παιδί , ίσως και να με συζητάνε αλλά δεν θέλω να δίνω δικαίωμα.

Καταλαβαίνετε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ??????????????????????????ΑΠΟΥΣΙΑ!! :evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ξεκινα, θα σε ξυπνησω κατα το τελος Αυγουστου μπορεί και να γεννάω τότε...:cry:

Γεια σου ζουζού μου, μπα λέω να κοιμηθώ τέλος Αυγούστου ... 15 Αυγουστο έχει η κολόνα άδεια και όλο και κάτι θα κάνουμε ... οπότε θα κοιμάμαι όλο το Σεπτέμβριο ...

Όσο για τη γέννα θα γεννήσεις κανονικά άντε το πολύ 2 βδομάδες νωρίτερα ... Είμαι σίγουρη παιδάκι μου....

KAI ΓΩ!!!!

Εχουμε καυτο φθινοπωρο! :cool::cool:

Έλα να βάλουμε πρόγραμμα να ξεκινήσουμε μαζί την υπνοθεραπεία ...

Μην αγχώνεσαι μπέμπα και θα μείνεις στη δουλειά, δε θα απολυθείς, και Σέρρες θα είσαι και εξώ θα κάνεις και θα αποκτήσεις και διδυμάκια ...

Άκου με που σου λέω ...

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...